Osallistu kisaan & voita matka New Yorkiin kahdelle!

Toissa syksynä sain mahdollisuuden lähteä unelmamatkalle ystäväni Irinan voittaessa itselleen ja ystävälleen (eli minulle) matkan New Yorkiin. Eihän tuollaista uskoisi tapahtuvan kuin saduissa ja olimme molemmat huuli muikeana… varsinkin kun Irina pyysi juuri minut mukaansa. 🙂 Törmäsin äsken tällaiseen kilpailuun ja päätin pistää vinkin jakoon teillekin. Kyseessä siis kilpailu, jossa on mahdollisuus voittaa matka lempikaupunkiini New Yorkiin. Matka sisältää kahden hengen lennot ja neljä yötä huipputason PUBLIC by Ian Schrager -hotellissa aivan Times Squaren vieressä! Käykää tekin osallistumassa TÄÄLLÄ.

Voita matka New Yorkiin vinkkipostaus
Voita matka New Yorkiin vinkkipostaus
Voita matka New Yorkiin vinkkipostaus
Voita matka New Yorkiin vinkkipostaus

Matkakuume New Yorkin hulinan ja nähtävyyksien ääreen on suuri ja kovasti olemme uutta reissua Irinan kanssa suunnitelleet. New York – tunnisteen alta TÄÄLTÄ löydät 14 postauksen verran meidän viime reissun parhaita paloja ja tunnelmia. Saa nähdä kenelle matkavoitto osuu, tulkaahan kertomaan jos sen pokkaa joku teistä! 🙂

Ihanaa iltaa kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

26 kommenttia “Osallistu kisaan & voita matka New Yorkiin kahdelle!

 1. Ai ai, kyllä vaan New York maistuisi 🙂 Huokaus! Palaan vielä pikasiivousvideoon ja lakanajuttuihin. Ainakin itselläni nuo Stockan Casa lakanat (oletan että sinulla on ne videossa?) tulevat pesukoneesta hirveän ryppyisinä, miten sinulla. Oikenevatko tosiaan tuolla kuivatustyylillä noin sileiksi? Itse olen menettänyt toivoni niiden kanssa, kuivausrumpuun heitän ja kärsin sitten ryppyisyyden kun en jaksa silittää. Mutta tosiaan tuollaista kuivatusmenetelmää en ole kokeillut ja jotenkin olen arka taittelemaan lakanoita kosteina, mutta eipä ne kai siitä homehdu 😀

  1. LadyBlue: No todellakin. :)<br />
   <br />
   Minulla on juurikin kyseiset hotellilakanat ja koska en enää jaksa silittää niitä (tai muutakaan), ratkaisin ongelman sillä että ripustan lakanat pituussuunnassa viikattuna narulle niin että silitän niitä käsin suoremmaksi ripustusvaiheessa. Lakanat kuivuvat hyvin kunhan eivät ole suljetun oven takana ja ilma saa kiertää tilassa. Jos kuivausteline on meillä kylpyhuoneessa, pidän ovea aina auki. Minkäänlaista ongelmaa ei ole koskaan kosteuden suhteen tullut, vaikka lakanat ovatkin taiteltuna narulla. 🙂

  1. Riikka: New York on ihana paikka! &hearts; Niin kiva kaupunki missä tälläinen pikkukaupungin ihminenkin kokee olevansa kuin kotonaan, vaikka ihmisiä satakertaisesti enemmän. 🙂

 2. New York aivan mahtava paikka, viime vuonna siellä oltiin miehen kanssa. Ensin Connecticutissa ja sen jälkeen New Yorkissa 3 päivää, aivan liian vähän aikaa. Mutta onhan hyvä syy lähteä uudelleen.

  1. kati: Nykissä aika lentää ja hirmuinen ikävä on takaisin. <3 Upea paikka ja uudestaan on vielä päästävä… 🙂

 3. oi ihanuutta!!! olis kyl ihan luxusta tollanen matka voittaa. aikuisen tyttären kans juosten lähettäs.

  1. Aija: Se on upea paikka ja itsekin unelmoin pääseväni sinne vielä uudestaan. <3

  1. Tarja: New York on paras paikka maailmassa… vaikka ihmisiä ja hulinaa on kymmenkertaisesti Helsinkiin verrattuna, tuntui kaupunki tosi kotoisalta ja ihanan rennolta. Ihmismassan mukaan on helppo sujahtaa… <3

 4. Kyllähän New York pitäs nähdä livenä.Se pitäjä on yhä näkemäni.Ja kovin ovat seesteisiä nuo Oma Koti Valkoinen mainos kuvat,tai mitkä lie.Kelpaisivat Konmari natseillekin.

  1. Pirjo: New York on huikean hieno paikka, niin erilainen kuin mikään täällä pohjolan perukoilla mutta silti todella kodikas. Kertakaan ei tullut tunnetta ettenkö olisi sopinut siellä porukkaan, vaikka jännitinkin ennakkoon miten pienen maan asukas pärjää miljoonakaupungin hulinassa. 🙂 Pelot oli täysin turhia ja koin New Yorkin Manhattanin alueen (ja Brooklynin päiväsaikaan) turvallisemman tuntuiseksi kuin Helsingin tutut nurkat. 🙂

 5. En ole painassa käynyt. Mieheni kyllä.
  Matkakertomuksia olen kuunnellut ja kuvia katsellut.
  Olisi hienoa nähdä ja kokea ihan livenä.

  1. Maij-britt: New York on upea paikka, yhden kerran olen siellä käynyt ja pakko on päästä vielä takaisin jonain päivänä. <3

  1. Sanna: New York on mielettömän hieno paikka ja rakkauteni kaupunkia kohtaan pelkästään kasvoi vierailuni jälkeen. Iso omena oli livenä vieläkin upeampi ja tunnelmaltaan lämpimämpi kuin koskaan haaveissani osasin ajatellakaan. <3

 6. Tänä syksynä 14v tyttären kanssa Lontooseen,seuraavaksi voisi olla isoveljen vuoro New Yorkiin, vaikka lentokammoiselle se voisi olla vähän liikaa (itselle siis…).

  1. Kaisa: suora lento New Yorkiin oli tosi tylsä vaikka jännitin pitkää lentoa etukäteen tosi paljon. Ihanasti näki maisemia menomatkalla ikkunasta ja edessä olevan penkin selkänojaan upotetusta näytöstä kun oli valoisaa koko matkan (kun kuljettiin ajassa ikäänkuin taaksepäin). 🙂 paluumatka oli sitten säkkipimeää melkein alusta loppuun asti, mutta se tuntui menevän nopeammin kun sain otettua pienet nokkaunet. 🙂 Kaikenkaikkiaan sanoisin että lento Nykiin on yllättävän tylsää ja tavanomaista, melkein kuin junassa istuisi. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *