Videopostaus: Dermosil-tuotetestaus & blogiarvonta!

Kaupallinen yhteistyö: Dermosil.fi

Dermosil lähetti minulle tuotepaketin testattavakseni ja innolla lähdin kokeilemaan näitä testituotteita. Tyylikäs Living-sarja ihastutti tuoksullaan ja tämän syksyn Spa & Sauna -uutuus Kaura vuorostaan vaikutuksellaan. Kurkkaa videolta vinkit itsensä hemmotteluun ja jätä osallistumiskommenttisi postauksen lopussa olevaan tuotearvontaan! 🙂

Kokemuksia Dermosil tuotteista videopostaus
Kokemuksia Dermosil tuotteista videopostaus

Kuten videollakin mainitsin, olin todella vaikuttunut Dermosil-tuotteiden laadusta sekä vaikutuksista. Korkealaatuisista raaka-aineista valmistetut tuotteet ovat ihoystävällisiä ja niissä käytetään vain mietoja Hypoparfum® -hajusteita. Mielenkiintoisin tuote oli ehdottomasti Spa & Sauna -hemmottelusarjan uusin tulokas Kaura, jonka pääraaka-aineena on käytetty kotimaista kauraa. Mannapuuromainen ja hellävarainen Kaura-vartalokuorinta sekä kädet pehmeän puuteriseksi jättävä Kaura-käsisaippua saavat täydet 10 pistettä! ♥

Kokemuksia Dermosil tuotteista videopostaus
Kokemuksia Dermosil tuotteista videopostaus

Kaura-tuotteiden lisäksi ihastuin Living -tuotesarjan tuoksuun, joka on ylellinen, kylpylämäinen ja herkullinen. Living-käsisaippua sekä saman sarjan voide saavat myös täyden kympin arvosanan, kuten myös kaikille pinnoille sopiva kevyesti minttuinen Living-yleissiivoussuihke. Tyylikkäät Dermosil Living -tuotteet löydät kätevänä listana suoraan TÄÄLTÄ.

Kokemuksia Dermosil tuotteista videopostaus

Haluan laittaa hyvää mieltä jakoon ja keräsin saamistani tuotteista pienen setin, jonka arvon täällä blogissa teidän lukijoiden kesken. Palkintona on Kaura-käsivoide, Living -sarjan 500ml kokoinen suihkusaippua sekä käsien ja vartalon pesuun sopiva kaunis narusaippua. Lisäksi sujautan voittajan pakettiin 11kpl erilaisia tuotenäytteitä.

Arvontaan voit osallistua jättämällä tämän postauksen kommenttiboksiin vapaamuotoisen tervehdyksesi… ja jos Dermosil on sinulle jo tuttu, olisi mukava kuulla mitkä tuotteet ovat sinun suosikkejasi. 🙂 Osallistumisaikaa sunnuntaihin 1.10.2017 klo 23:59 asti. 

Kokemuksia Dermosil tuotteista videopostaus

Tuoreesta kuvastosta löydät runsaasti lisätietoa syksyn uutuustuotteista, niissä käytettävistä raaka-aineista ja vaikuttavista ainesosista:

dermosil.fi/magazine

Kivaa torstaipäivää kaikille!

Lue myös: ➤ Testissä Jolie Box


Seuraa myös Instagramissa 

162 kommenttia “Videopostaus: Dermosil-tuotetestaus & blogiarvonta!

  1. Dermosil -tuotteet ovat ennestään tuttuja ja sieltä löytyy paljon hyviä tuotteita. Yksi ehdoton suosikkituote on Vitamin E -puhdistusvaahto. Uusia kauratuotteita pitää ehdottomasti testata.

  2. On tuttu ja tykätty. Yli 10 tilannut tuotteita ja ne on pääsääntöisesti aina huippuja!

  3. Heippa, olen vuosia käyttänyt Dermosilin tuotteita satunnaisesti. Suosikkini on ehdottomasti porkkanaöljy!

  4. Mun ainoa Dermosil-kokemukseni on vuosien takaa, Vitamin E -voide. Ihana ja täyteläinen! Dermosilin tuotteet on kyllä niin kehuttuja, että olisi ihana voittaa pieni tuotepaketti. 🙂

  5. Dermosil – tuotteissa on hinta ja laatu kohdallaan. Ihanin tuote on mandariini-suihkugeeli. Paljon on vielä testaamatta. Jouluksi tilaan aina kauniita ja edullisia lahjapakkauksia.

  6. Mukana arvonnassa ehdottomasti! Dermosil on tuttu, mutta en ole tilannut nyt sieltä pariin vuoteen mitään. Nytpä lähtee kyllä tilaus näistä uusista tuotteista joita videolla esittelit. Pakko saada testattua itsekin!

  7. Osallistun! Tuotteet eivät vielä ole tuttuja, mutta kokeilisin mielelläni. Plussaa kivoista pakkauksista! 🙂

  8. dermosil tuttu…paljon tilannut esim.keittiösaippuaa,puhdistusvaahtoa,suihkusaippuoita yms.olisi kiva välillä viittaaminen jotain?eli siis mukana arvonnassa!

  9. Tuotteista olen kuullut, mutten edes kokeillut. Olisin otettu, jos postipoika toisi pienen yllärin.

  10. Mukavaa syksyä ja kiitos sinulle mukavasta ja mielenkiintoisesta blogista, paljon hyviä vinkkejä olen täältä saanut. Iso kiitos esimerkiksi pappelinamatto vinkistä. Sellainen löytyy keittiöstä ja enemmän tyytyväinen en voisi olla! Dermosil tuttu entuudestaan vain kuvastoa selanneena, kiva olisi päästä kokeilemaan.

  11. Olen aikaisemmin tilannut Dermosilin tuotteita, tuttuja tuotteita on mm. suihkugeelit, puhdistusvaahdot ja keittiösaippua. Nyt on useampi vuosi vierähtänyt ilman Dermosil-tuotteita. Kiva olisi kokeilla uusia tuotteita!

  12. Dermosil-suosikkejani ovat mm. mainitsemasi Living-sarja sekä Handwash Walnut. Ja ihan ykkösenä Hand&Foot Night Care!!!! Mukana arvonnassa siis!

  13. Dermosil tuotteista tutuimpia ovat erilaiset rasvat. Anopille olen jo muutamana jouluna ostanut lahjaksi käsirasvan, jota hän kovasti kehuu.

  14. Aivan mielettömän herkullisen värinen paketti!
    Just eilen laitoin oman tilaukseni Dermosilille menemään ja heti postauksesi nähtyäni jäi harmittamaan, että olisi sittenkin pitänyt tilata vielä tuota kaurasaippuaa. Dermosilin käsienpesuaineet onki toinen toistaan ihanampia ja tykkään siitä, että myös pakkaukset on nättejä!

  15. Oi, ihanalta kuulostaa nuo kauratuotteet! Dermosil on tuttu merkki. Erityisesti pidän sensitive tuotteista joissa merkintä että sopii jopa 0-3-vuotiallekkin joten saa huoletta käyttää koko perheelle 🙂

  16. Paljon olen tuotteista kuullut, mutta en ole vielä testannut. Ihanat pakkaukset tuotteissa, olisi ihana päästä testaamaan!

  17. Dermosil on hyvin tuttu 🙂 vakiotilaustuotteet ovat ihanan tuoksuiset ja väriset käsisaippuat! (Myös lapsen mieleen)
    Ja ehdoton ykköstuote oli vaniljasokeri-kuorinta, mutta harmiksi sitä ei tällä hetkellä löydy valikoimasta :/ toivottavasti se tulee takaisin..
    Nuo kauratuotteet kuullostavat erittäin houkuttelevilta 🙂

  18. Dermosil ei oleennestään tuttu, mut vaikuttaa postauksen perusteella kokeilemisen arvoiselta merkiltä!

  19. En ole kuin muutamaa Dermosil tuotetta kokeillut, mutta vartalonhoitotuotteista tykkäsin. Tuo siivoussuihke löytyy kirjanmerkeistä ja olen sitä ajatellutkin tilata kunhan on taas aika näitä tuotteita täydentää.

  20. Kuulostaapa ihanalta paketilta, ehdottomasti oon mukana arvonnassa! Dermosil on itselle tuttu ainakin kasvovoiteen ja käsirasvan muodossa, näitä oon saanut joululahjaksi sukulaisilta ja tykännyt ihan älyttömästi.

  21. Muutama Dermon tuote minulle on tullut tutuksi. Ovat hyviä. Erityisesti kuorintasukat ovat olleet minun suosikit 🙂

  22. Dermosililla on ihania tuotteita! Sain viime jouluna niitä anopilta lahjaksi. Mielelläni käyttäisin niitä lisääkin 🙂

  23. Dermosil-tuotteet ollu päivittäisessä käytössä jo useamman vuoden ajan, enkä pois enää vaihtais!

  24. Living käsisaippua on aivan ihanan tuoksuinen, pidän siitä?. Ihana olisi päästä kokeilemaan muitakin tuotteita!

  25. Pitkään aikaan en olekaan Dermosiliä kokeillut ja nyt kyllä kiinnostus jälleen heräsi ? Niin on houkuttelevat tuotteet esillä

  26. Tuttuja on! Saunasaippuat ovat suosikkejani mökkisaunassa, mutta ajoittain myös kotisuihkussa. Niiden tuoksu on huumaava!

  27. Dermosil tuotteet on tuttuja. Extra – voide on käytössä jatkuvasti. Mutta luettuani muiden kommentteja sain kokeilemisen arvoisia vinkkejä. Kaura on uusi tuttavuus! Iso plussa tyylikkäistä puteleista!

  28. Dermosil on tuttu ainoastaan nimeltään, omakohtaista kokemusta ei vielä ole. Pakkaukset ovat todella tyylikkään näköisiä!

  29. Dermosilin tuotteita olen käyttänyt jo vuosia,ikuisuussuosikki on extra-rasva joka on käytössä etenkin talviaikaan.

  30. Dermosilin living sarjan käsi- ja suihkusaippuasta löytyy kotoa ja tuoksu niissä on tosiaan mieletön! Kaurasarjaa olisi kiva päästä testaamaan!

  31. Ihania tuotteita. Varsinkin vihreä raparperintuoksuinen keittiösaippus on ollut lemppari, mutta mielelläni kokeilisin kauratuotteita.

  32. Dermosilia on meidän kotonamme näkynyt lähinnä suihkusaippuan ja käsisaippuan muodossa 🙂 Mielestäni näissä ja muissakin Dermosilin tuotteissa hinta-laatusuhde on todella hyvä.

  33. Tyylikkään näköiset putelit. Dermosiliin olen törmännyt netissä, ja muutaman kerran olen joulun aikaan täyttänyt ostoskorinkin heidän kaupassa, mutta sitten en kuitenkaan ole raaskinut viedä ostosta loppuun. Köyhän huvia :/

  34. Oli mukava lukea esittelyä tuotteista! 🙂 Olen käyttänyt joitain sarjan tuotteita aikaisemmin ja kokeilemistani tuotteista olen löytänyt pari ehdotonta suosikkia: savinaamio ja Vitamin E ihonhoitovoide. Kaura-käsivoide kuulostaa tosi hyvältä kuiville ja halkeileville käsilleni!

  35. Tuotteet ovat minulle tuttuja, mutta en ole tilannut muutamaan vuoteen. Olisi kiva kokeilla uutuustuotteita.

  36. Mukana ihanassa arvonnassa 🙂 Suihkugeelejä olen saanut ainakin lahjaksi, ne on olleet hyviä 🙂

  37. Dermosilejä on tullut käytettyä. Puhdistusvaahto on suosikkini. Kaurasaippua kiinnostaa täälläkin.

  38. Kaurasarja kuulostaa mielenkiintoiselta! Ja purkit näyttävät hyvältä niin kuin aina Dermosililla.

  39. Dermosil-tuotteita tulee tasaisin väliajoin tilattua. Suosikeiksi voisi listata aikalailla kaikki käsisaippuat, ovat tähän asti olleet kaikki ihanan tuoksuisia! Myös porkkanaöljy ihana tuote 🙂

  40. Kuulostaa ihanilta ja mielenkiintoisinta tuotteilta ja mikä parasta näyttävät myös hyviltä ? Dermosilin tuotteet ovat toimineet kaikki meillä hyvin ☺ Varsinkin käsisaippuat ☺

  41. Voi on tuttu vain nimeltä. Kyllä olen kuullut siitä hyviä suosituksia. Kaikki keittiö jutut kiinnostaa kovasti.

  42. Dermosil tuotteet ovat ennestään tuttuja, monta kertaa on tullut sieltä tilailtua. Suosikkejani ovat saunasaippua, after sauna vartalovoide sekä kaikki punainen appelsiini tuotteet.

  43. Olen tilannut Dermosilin tuotteita jo pitkään ja suosikkini on hajusteeton hoitoaine värjätyille hiuksille.

  44. Dermosil on tuttu ja tällä hetkellä olen ihastunut Dermosilin luonnonkosmetiikkaan. Kauratuotteet alkoivat postauksen myötä kiinnostaa kovasti! 🙂

  45. Olen käyttänyt muutaman vuoden Dermosilin E-vitamiini ihonhoitovoidetta 🙂 Myös käsivoidetta olen Dermosililta tilannut.

  46. Kiva postaus, pidän tuotearvosteluista ja -esittelyistä paljon!
    Dermosilin tuotteet ovat tuttuja ennestään, ja toimiviksi olen ne itsekin todennut. Hinta-laatu -suhde kohtaa niissä mielestäni erinomaisesti. Lempparisarjani on Vitamin E, mutta olisi kiva kokeilla myös tuota uutta Kaura -sarjaa! 🙂

  47. Dermosil on tuttu tuotemerkki, lemppareitani ovat keittiösaippua ja lime suihkugeeli jossa on niin ihanan raikas tuoksu. Pitäisipä tilata taas tuotteita :).

  48. Ihastelin toisessa blogissa samaisia tuotteita – käsisaippua ja yeispuhdistusaine kiinnostaa kovasti!

  49. Dermosil-tuotteet ovat tuttuja jo useamman vuoden takaa. Mahtavia tuotteita ja kattava tuotevalikoima, joka täydentyy aina ihanilla uutuuksilla! Tämä uusi sarja ja kauratuotteet kiinnostaa erityisesti, joten mukana arvonnassa ?

  50. Dermosililtä olen välillä joitakin tuotteita tilannut.
    Lahjapakkaukset ovat kivoja joulun aikaan!
    Mukana kivassa arvonnassa!

  51. Dermosil -tuotteet ovat tuttuja, sieltä löytyy paljon hyviä tuotteita. Suosikeiksi nousseet käsisaippuat ja ihonhoitotuotteet.
    Paremmin haluaisin tutustua Dermosil Living ja Kaura-sarjoihin.

  52. Dermosil on tuttu entuudestaan. Oma suosikkini yövoide jaloille ja käsille. Mies tykkää sarjan miesten kasvonhoitotuotteista. Mukana arvonnassa.

  53. Tuttu tuotemerkki on ja after saunavoide ja suihkuaineet on suosikkeja. Mukaan hienojen tuotteiden arvontaan.

  54. Kaunista ja ihanaa syksyä! Dermosil-tuotteet kiinnostavat. En ole vielä kokeillut niitä. Jospa nyt saisin hyvän mahdollisuuden. Kiitos kivasta arvonnasta!

  55. Dermosil sarjaa olen käyttänyt jo varmaan yli kymmenen vuotta. Erityisesti suihku ja kylpy tuottteet ovat suosikkejani. Living sarjasta on tuttu hand wash. Muitakin living sarjan tuotteita haluaisin kokeilla.

  56. Ystävättären luona käydessä olen käyttänyt Dermosilin käsisaippuaa 🙂 siinä kokemukseni – ihanan näköiset tuotteet. Kävisi meidän kylppäriin kuin nenä päähän <3 Arvonnassa mukana

  57. Aikoinaan tilasimme työpaikalle, mutta nyt Dermosil on ollut jokseenkin unohduksissa. Aika ihana oli se jalkojen kuorintajuttu, mitä viimeisimmäksi kokeilin. Jalat tossuihin ja sitten vain rentoutuneena odottelemaan.. Jännä juttu, että sitten pikkuhiljaa kovettumat todellakin karisivat pois.

  58. Tuttu tuotemerkki on ja joskus tilannutkin käsi saippuoita, pitkästä aikaa voisi kokeilla myös kauratuotteita;)

  59. Olen vuosia käyttänyt Dermosil tuotteita. Ilman punainen appelsiini -deodoranttia en tule toimeen. Näitä kauratuotteita en ole vielä kokeillut mutta kokeislisin mielelläni.

  60. Dermosil on tuttu ja turvallinen, monta tuotetta testattu. Aina-voide on yks suosikeistani. Mukaan arvontaan.

  61. Dermosil on tuttu ja turvallinen, monta tuotetta testattu. Aina-voide on yks suosikeistani. Mukaan arvontaan.

  62. Heippa ja iloista syksyä Sinulle! Dermot ovat tuttuja useammalta vuodelta. Monta hyvää tuotetta mutta yksi ylitse muiden on ollut kasvopesu? Nuo uutuus suihkejutut kiinnostaisi seuraavaksi testata.

  63. Olisi kiva kokeilla Dernosilin tuotteita.

    Btw: Videota katsoessa en voinut olla huomaamatta, että sanalla tykkään oli kova frekvenssi. Oletko itse kiinnittänyt huomiota tähän?

  64. Mukana arvonnassa 🙂 Tilaan Dermosililta muutaman kerran vuodessa ja suosikkini ovat kasvopesu ja suihkugeelit.

  65. Dermosil tuotteita on tullut käytettyä jo useita vuosia. Keittiösaippuaa sekä eri käsisaippuoita löytyy kotoa aina. Samaten voiteet ovat olleet hyviä sekä itselle että muulle perheelle. Uutuuksia en olekaan vielä kokeillut.

  66. On tuttu merkki. Siksi innolla mukana. Dermosilin lime-dödö on minulla nytkin käytössä.Se on minun luottotuote.

  67. Tuttuja on monetkin tuotteet, mutta uutuudet kiinnostaa tosi paljon. Kivempaa olis siivota hyväntuoksuisilla ja kauniilla aineilla. Ja helliä talvi-ihoa…

  68. Dermosil on tuttu merkki ja tälläkin hetkellä käsivoiteet käytössä. Jouluksi olisikin tarkoitus taas tilata uusia tuotteita. Mukana arvonnassa!

  69. Minulle tulee dermosilin uutiskirje ja joitain tuotteita olen kokeillukin, nyt rupesi kiinnostamaan nuo kaura-ja siivoustuotteet!
    Hyvää syksyä!

  70. Tuttu merkki, mutta olen juurtunut tilaamaan aina samoja tuotteita. Olisi kiva löytää uusiakin hittituotteita.

  71. Olin jo ehtinyt unohtaa koko Dermosil sarjan. Wau mikä muutos tuotteiden ulkoasussa ! Silloin kun itse käytin näitä, tuotteet pakattu varsin vaatimattomiin pulloihin ja tuubeihin. Tuttuja hyvälaatuisia tuotteita vuosien takaa.
    Mukana arvonnassa.

  72. Ehdoton dermosil suosikki on sensitive extra voide 40%. Laitan sitä käsiin aina iltaisin. Kädet ovat aamulla pehmeät ja sileät 🙂

  73. Sekä työkaveri että naapuri ovat olleet mukana verkostomarkkinoimassa näitä eli kokeiltu on ja tykkäsin. Mukana arvonnassa!

  74. Mukana ? Tämmösen kotona olevan mamman olis ihana päästä tutustumaan Dermosilin tuotteisiin. Ja terveiset että nää sun videot on aivan ihania, tykkään ihan valtavasti ? !!

  75. En ole käyttänyt Dermosilin tuotteita, mutta mielelläni kokeilisin. Näyttivät tosi kivoilta ja mielenkiintoisilta tuotteilta.:)

  76. Olen käyttänyt Dermosil tuotteita jo vuosia. Erityisen rakastunut olen ollut mattavoiteeseen kasvoille < 3

  77. Moikka! Dermosilin Intiimisaippua on ollut vakituotteeni jo vuosikymmenen. Pesen sillä myös kasvot, koska se ei happamana tuotteena pese iholta pois luontaisia rasvoja liian voimakkaasti vaan jättää ihon pehmeäksi ja ei-kiristäväksi.

  78. Yksi suosikkini on nature-sarjan käsi- ja kynsivoide, vaikka monesta huipputuotteesta on liki mahdotonta valita yhtä suosikkia.

  79. Dermosil tuotteita olen kokeillut, vitamin E-voide on suosikkini. Näitä uusia tuotteita en ole kokeillut ja kaurakuorinta eritoten kiinnostaisi. Mukana kuvassa arvonnassasi.

  80. Tyylikkäitä tuotteita, olen ilman muuta mukana arvonnassa!
    Minulla ei ole juurikaan kokemusta Dermosilin tuotteista, olisikin kiva päästä testailemaan näitä 🙂

  81. Osa Dermosil-tuotteista on tuttuja, mutta näitä esittelyssä olleita en ole kokeillut. Keittiösaippua on ihan huippua ja meillä jatkuvassa käytössä.

  82. Dermosil ollut kauan oma suosikkini, ihanaa että löytyy myös tuoksuttomia herkän hipiän tuotteita. <3

  83. Hellurei!
    Koskaan en ole kokeillut, mutta kampaajani juuri kehui tuotteita. Eli sopiva hetki osallistua kilpailuun ja varmasti myös tilaan tuotteita.

  84. Paljon erilaisia Dermosil -tuotteita olen jo vuosia käyttänyt. Tällä hetkellä käytössä Kaura-käsisaippua, joka on aivan ihana. Mielelläni myös uutuuksia testailisin, joten mukana.

  85. Pidän kovasti Dermosilin tuotteista, lemppareita on monia, mm. Living käsisaippua mustassa pullossa, keittiösaippua Saga, Glowing kasvoseerumi sekä vitamin e puhdistusvaahto. Moni ihana tuote on silti vielä kokeilematta 🙂

  86. Tuttu merkki. Säännöllisemmin meidän perheeseen tilataan Man deodoranttia- entinen mustakorkkinen valkoisella putelilla, nykyään tuote taitaa olla sininen…

  87. Tuo Kaura-sarja kuulostaa kyllä kiinnostavalta. Minulla on ollut joskus Dermosilin käsisaippuoita ja käsivoiteita käytössä. Ovat olleet oikein toimivia.

  88. Dermosilille tehdään yhteistilauksia kavereiden kanssa. Lemppareita on useita: Living-sarjan käsisaippua, jalkakylpysuola/-öljy, karbamidipuikko… Lista on aika pitkä. Dermosilin hinta ja laatu kohtaavat erittäin hyvin ja joka tilaukseen on pakko testata aina joitain sesonkituotteista.

  89. Silloin tällöin tilataan työkaverilta Dermosil tuotteita :3 Olen todella tyytyväinen niihin!

  90. Kaura-sarjaa olisi kiva päästä testaamaan. Vuosia olen jo käyttänyt Dermosilin deodorantteja – suosittelen! 🙂

  91. Dermosiö tuotteet on laadukkaita ja käytän niitä.Suihkugeelit ja käsisaippuat on erittäin hyviä.

  92. Työpaikalla joskus ollaan tilattu Dermosilin tuotteita. Suosikkini on kasvojen puhdistusvaahto.

  93. Olen joskus aikanaan käyttänyt dermosilia, mutta en nyt pitkään aikaan. Pitäisikin laittaa ennen joulua tilaus menemään 🙂

  94. Mukana arvonnassa. Joskus olen tuolta tilannut mutta ihan hittituotetta ei ole vielä löytynyt.

  95. Olen tykännyt Dermosil-tuotteista, juuri tulikin uusin tilaus. Mielellään mukana arvonnassa.

  96. Arvonnassa mukana! Dermosil tuotteet ovat entuudestaan tuttuja jo vuosien takaa, ja kiva huomata miten tuotteiden ulkoasua on päivitetty parempaan suuntaan 🙂 Monia suosikkeja löytyy, en osaa nimetä vain muutamaa 🙂

  97. Osallistun! Mukava olisi päästä testaamaan näitä tuotteita. Tulisi sopivasti synttärilahjaksi itselle kun huomenna vanhenen…

  98. Arvonta on päättynyt!

    Kiitokset kaikille osallistujille! 🙂 Voittaja arvotaan huomenna tiistaina, olkaahan kuulolla!

  99. Dermon tuotteet monen vuoden takaa jo tuttuja . Joululahjat löytyvät joka vuosi ja ovat arvostettuja lahjoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *