Bette Box & Sensai Box – Kauneutta ja blogiarvontaa!

Kaupallinen yhteistyö: Bette Box

Sain testattavakseni kaksi Bette Box -kauneuspakkausta, joista kuoriutui esiin melkoisen mukavia tuotteita, kuten Sensaita, Elie Saabia sekä Lumenea. Hauska sattuma oli se, että marraskuun Bette Box sisälsi tismalleen saman syvänpunaisen Lumene Nordic Seduction huulipunan, jonka jo omistan. 🙂 Kosmetiikkabloggareidenkin kovasti suosittelema Bette Box saa minulta kaikin puolin positiivisen vastaanoton ja kohta kuulette miksi… 🙂

Bette Box kosmetiikan yllätyslahja hemmotteluun
Bette Box kosmetiikan yllätyslahja hemmotteluun

Ylelliset tuotteet hemmotteluun

Itsensä hemmottelu ei tarvitse suuria tekoja eikä isoja investointeja, siihen riittää vaikkapa pullakahvit (tai porkkanakakku-kahvit), ihanan tuoksuinen vartalovoide tai kaunis huulipuna. Bette Boxin kuukausittain ilmestyvä yllätyspaketti tuo joulun ovelle kerran kuussa ja huomasin käyttäytyväni kuin pikkulapsi jouluaattona kun elämäni ensimmäistä Bette Boxia avasin. 🙂

Ensimmäisenä silkkipaperin uumenista paljastui pienikokoinen Elie Saab Le Parfym tuoksu, toisena Simplen normikokoinen misellivesi-puhdistusliinapakkaus, jotka molemmat osuivat napakymppiin. 🙂 Myös Lumenen Nordic Secuction Creamy Lipstick sävyssä Summer Bouquet (nro 18) osui ja upposi minuun, sillä sellainen löytyi jo meikkipussista omasta takaa. 🙂

Sensai Box aloituspakkaus ihonhoitoon
Sensai Box aloituspakkaus ihonhoitoon

Sensai Box – Täydellinen setti ihonhoitoon

Bette Box lähetti minulle myös Sensai Boxinsa, joka sisältää Sensain tunnetuimmat tuoteklassikot. Tämä viisiosainen Sensai Starter Kit on loistava keino kokeilla Sensain tuotteita, sillä se sisältää monivaiheisen ihonhoidon kaikki osat – esipuhdistusöljyn, puhdistussaippuan, esikosteutusnesteen, syväkosteutusvoiteen sekä silmänympärysihon intensiivisen kosteustusvoiteen, joka pureutuu naururyppyjen kimppuun kuin sika limppuun. 🙂

Sensai on pitkään ollut yksi ihonhoidon suosikkimerkeistäni ja ilolla ilmoitankin, että sain teille lukijoilleni ikioman alennuskoodin, jolla pääsette halutessanne testailemaan Bette Boxin Limited Edition Sensai Boxia erikoishintaan 35€ (tuotteiden arvo 105€).

Sensai Box sisältää:

  • Silky Purifying Cleansing Oil, 30 ml (Ovh 53,20 € / 150 ml)
  • Silky Purifying Creamy Soap, 30 ml (Ovh 53,20 € / 125 ml)
  • Cellular Performance Lotion II (Moist), 20 ml (Ovh 73,15 € / 125 ml)
  • Cellular Performance Emulsion II (Moist), 20 ml (Ovh 107,50 € / 100 ml)
  • Cellular Performance Extra Intense Cream, 6 ml (Ovh 329,55 € / 40 ml)

Alekoodilla omakotivalkoinen saat joulukuussa toimitettavan Sensai Boxin erikoishintaan 35€! Koodi voimassa 30.11.2017 asti!

Katso tarkemmat tuotetiedot ja tilaa ikioma Sensai Box Starter Kit täältä → bettebox.fi/sensaibox

Sensai Box aloituspakkaus ihonhoitoon
Bette Box kosmetiikan yllätyslahja hemmotteluun
Bette Box kosmetiikan yllätyslahja hemmotteluun

Yllätä itsesi Bette Boxilla ja osallistu arvontaan

Haluan laittaa hyvän kiertämään ja pistänkin pystyyn pienen viikonloppuarvonnan teidän lukijoideni kesken. Jaossa olisi neljä saamaani Sensai-tuotetta, sekä Lumenen upea syvänpunainen huulipuna (sävy 18), jotka jo löytyvät kylpyhuoneeni kaapista. 🙂 Bonuksena laitan mukaan Mannan Glo Illuminator hohtovoiteen, jolla saa kaunista kuulautta ja hehkua kasvoille (voidaan taputella suoraan iholle tai sekoittaa meikkivoiteen joukkoon).

Bette Boxin tuotteista kootun kauneuspakkauksen arvontaan voit osallistua jättämällä vapaamuotoisen tervehdyksesi tämän postauksen kommenttiboksiin. Voit halutessasi vaikkapa kertoa omista kosmetiikkatuotesuosikeistasi ja laittaa hyvät vinkit jakoon. 🙂

Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 19.11.2017 klo 23:59 asti. Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse maanantaina 20.11. kommentin yhteydessä jätettyyn sähköpostiosoitteeseen (sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti). Muistathan siis varmistaa että kirjoitat osoitteesi oikein!

Leppoisaa perjantai-iltaa kaikille!

Lue myös: ➤ Sensai – Ihonhoidon aatelia


Seuraa myös Instagramissa 

188 kommenttia “Bette Box & Sensai Box – Kauneutta ja blogiarvontaa!

  1. Oih, käytän Sensain tuotteita, mutta kaikkia paketissa olevia tuotteita en ole raaskinut ostaa. Nyt olisi mahdollisuus kokeilla! Osallistun! 😀

  2. Ihanaa perjantaita sinulle ja kiitos ihanasta arvonnasta ja postauksesta. Mielelläni hemmottelisin itseäni näillä ihanilla tuotteilla näin marraskuun pimeinä päivinä. Kivaa syksyä ja tulevaa Joulua.

  3. Olipas nyt jotenkin ihana postaus, kuvia myöten!
    Oma suosikki on vuosia ollut Vichy-sarja, mutta houkuttaisi kyllä kokeilla Sensaita välillä ?

  4. Mukana arvonnassa! Olisi mukava päästä kokeilemaan näitä tuotteita. Oma susikkini tällä hetkellä on L’Occitanen tuotteet.

  5. Kosmetiikka on se asia jota ilolla shoppailen. Tavaraa pyrin ostamaan hyvin vähän. Silloin kun haluan ostaa jotain kivaa, hankin kosmetiikkaa. Sitähän aina tarvitaan eikä jää nurkkiin pyörimään. Siksikin loistava lahjaidea myös. Onneaan koettelee…

  6. Saan jatkuvasti mainoksia tuosta Sensai-boxista, mutta en ole raaskinut tilata. Itselläni on iho muuttunut nyt syksyllä niin radikaalisti, etten oikein tiedä millä sitä hoitaisi.

  7. Sensaita olisi mukava testata, tämän hetken suosikkini on Dermalogica ja sitä ei hevillä päihitetä 🙂

  8. Mukana arvonnassa! Luen aina mielenkiinnolla Bette Boxin sisällöstä ja bloggaajien mielipiteistä sisältöön liittyen. Tuo Sensain boxi olisi huippu lahja itselle!

  9. Tänään juuri ostin omallle paikkakunnalle avatusta tehtaanmyymälästä Flow luomukosmetiikkaa, uusi tuttavuus ihonpuhditusöljy lähtee illalla kokeiluun 🙂
    Mukana kauneuspakkauksen arvonnassa.

  10. Mukana 🙂 Olis kiva päästä kokeilemaan itselle uuden sarjan tuotteita. Huulipunaakin tykkään käyttää silloin tällöin.

  11. Innolla odotan kun saat kaiken valmiiksi kauniissa kodissasi. Olisi kiva päästä kokeilemaan tuollaisia ihania tuotteita joten ehdottomasti mukana arvonnassa.
    Terv Teija

  12. Mukana myös! Mun suosikki on ehdottomasti Dermaroller, uudistaa ihon pintaa mekaanisesti ja tekee ihosta ihanan pehmeän! 🙂

  13. Heippa. En ole käyttänyt ikinä Sensain tuotteita. Ovat kyllä olleet haaveissa, mutta olen ollut hiukan hukassa ihonhoitotuotteiden suhteen. Omaan aika haastavan ihon meinaan. Eli mukana arvonnassa. Hyvää viikonloppua sinulle ja lukijoille 🙂

  14. Minäpä en paljoa meikkien kanssa huseeraa, joten tämä olisi varmaan hyvä konsti aloittaa se huseeraaminen 🙂

  15. Tyttäret ovat alkaneet huomautella että voisin hiukan naamaa joskus koristella eli sikäli nämä tuotteet tulisivat kaiketi tarpeeseen ?.

  16. Mukana arvonnassa. Kokeilen aina innolla uusia tuotteita, Sensai kiinnostaisi. Lämpöistä Joulun odotusta, Sariann

  17. Seisai on ollut myös minunkin suosikkini jo pitkään. Jo silloin, kun se oli nimellä Kanebo eli kauan sitten ?

  18. Uusi huulipuna olisi ihana saada tätä pimeetä talvea piristämään ja ihoni kaipaisi kanssa oikein syväkosteutta!

  19. Olisipa mukava päästä kokeilemaan Sensain tuotteita, sillä eivät ole ennestään tuttuja, joten mukaan ihanaan arvontaan! ?

    Itse käytän lähinnä Lumenea ja apteekkituotteita.

  20. Mukana ihanassa arvonnassa! Sensaita en olekaan vielä kokeillut, vaikka olen siitä paljon kuullut kehuja 🙂
    Mukavaa viikonloppua!

  21. Mukana arvonnassa! Pidän blogistasi ja rohkeudestasi tavoitella sitä itselle täydellistä kotia ?.

  22. Mukana arvonnassa! Sensai on toistaiseksi vain nimeltä tuttu, mutta pitkään olen suunnittelut merkin ottamista testattavaksi.

  23. Mun oma vinkkini on, jos mikä tahansa voide ei sovi, kantapäille sopii. Olen kaikki epäonnistuneet ostokset käyttänyt jalkoihin ja kantapäät ovat pehmeät ja hyvinvoivat.

  24. Ihana arvonta ? En ole käyttänyt Sensain tuotteita ennen mutta olisi kiva päästä kokeilemaan. Mukavaa joulun odotusta, kohta se sieltä jo tulee.

  25. Olenkin halunnut kokeilla Sensain-tuotteita jo hyvänaikaa, nyt olisi hyvä mahdollisuus, jos onni osuisi kohdalle ?

  26. Hei,
    Mielellään haluaisin kokeilla Sensain tuotteita. Vinkkinä ihonpuhdistukseen Dc Ecksteinin Azulen oil kasvojenpuhdistus, jos kuiva iho ja esim keski-iän näppyjä tullut. Ei kuivata ihoa ja poistaa meikin. Lisäksi Azulen pasta rauhoittamaan näppyjä – toimii!

  27. Hei! Olen seurannut pitkään jo blogiasi ja ihailen tarmokkuuttasi ? en ole koskaan kokeillut sensain tuotteita ja tämä olisi aivan Super ihana joululahja itselleni, kun kukaan muu ei minulle anna joululahjoja, niin jospa onni suosisi tällä kertaa minua ?mukavaa joulunodotusta!

  28. Ihania tuotteita! 🙂 täällä yksi, jolla on haastava iho enkä millään tahdo löytää oikeita tuotteita. Ehkä joku näistä voisi sopia 😉

  29. Sensain ihonhoitotuotteet on jäänyt minulta täysin kokeilematta. Tällä hetkellä käytössä Biothermin tuotteet. Mukana arvonnassa.

  30. Ooh, sensai-boxi olisi hyvä syy tutustua sensain tuotteisiin lisää. Etsin vielä sitä hyvää ihonhoitosarjaa itselleni.

  31. Sensain kuorintajauhe on ihan mielettömän huippu, siitä en luovu koskaan. Olisi ihana käyttää muitakin Sensain tuotteita, mutta ovat harmillisen arvokkaita…

  32. Arvonnassa mukana, kuulostaa niin hyvältä! Valitsemasi bambulattia näyttää todella hyvältä, aloin itse harkitsemaan bambulattiaa uuteen rakenteilla olevaan kotiimme.

  33. Haluaisin kokeilla arvottavana olevia tuotteita. Käytän lähes poikkeuksetta Lumenen tuotteita. Vaihtelu voisi virkistää.

  34. Ooo, oispa kiva päästä testaamaan uusia tuotteita! Bette box ylipäätään vaikuttaa mielenkiintoiselta.

  35. Mukana arvonnassa! Olisi ihanaa tutustua Sensai tuotteisiin ja arvonta piristää näin marraskuun pimeinä iltoina.!?

  36. Ihana arvonta! Minulla on käytössä Sensain silmänympärysvoide ja seerumi, mielelläni kokeilisin sarjan muitakin tuotteita.

  37. Mukana arvonnassa 🙂 En ole noita tuotteita koskaan kokeillut. Yleensä tulee vaan ostettua samat kosmetiikkatuotteet loppuneiden tilalle niin olisi kiva päästä vähän kokeilemaan muutakin

  38. Oih, olisipa mukava päästä kokeilemaan sarjaa. ? Lumenea käytän enimmäkseen, vaihtelu on toki tervetullutta.

  39. Olis ihana päästä kokeilemaan näitä tuotteita. Vois pitää kauneudenhoitoillan itselleen, hemmottelua iholle.

  40. Nyt tulis todella tarpeeseen, tytär juur sanoi minun kolmessa vuodessa vanhenneen, jotain on siis tehtävä.
    Ja ihana ”uusi” koti teillä?

  41. Oi että, mukaan! 🙂 Ihana arvonta! 🙂 Mun ainoa kosmetiikkasuositukseni on Lumenen värillinen kulmakarvageeli, joka saa mun kiukuttelevat karvat kuriin ja tuo vähän väriäkin 🙂

  42. Mukana arvonnassa! Mulla on edelleen hakusessa omalle iholle parhaiten sopivat tuotteet, joten nää ois kiva saada testiin 🙂 Mukavaa joulun odotusta!

  43. Oma ihonhoito suosikkini on JorgOben Peel Off Mask, jolla saa mustapäät kuriin.
    Hyvää joulunodotusta☺️

  44. Yleensä käytän apteekkikosmetiikkaa! Sensain tuotteita en ole vielä käyttänyt, mutta haluaisin kokeilla! Mukana arvonnassa!

  45. Mukana arvonnassa. Ihania tuotteita kaikki ja olisi mahtavaa jos onni suosisi? Remonttiasi on ollut mukava seurata ja uusi kotisi näyttää ihanalta. Mukavaa joulun odotusta teille?

  46. Näytteistä olen Sensain tuotteita kokeillut. Ne ovat parhaita! 🙂 En raski niitä kuitenkaan ostaa, joten osallistun arvontaan.

  47. Omat suosikit löytyvät luonnonkosmetiikan puolelta, mutta olisipa ihana antaa nämä joululahjaksi äidille ?

  48. Olisipa ihana saada nuo tyttäreni ja minun yhteiselle Venetsian matkalle. Käsimatkatavaroilla mennään..

  49. Ihana blogi Sinulla, olen seurannut jo vuosia. Sensain tuotteita en ole koskaan kokeillut, mutta ehkä joskus…

  50. Mukana ilman muuta arvonnassa ja itelle ihan uusia tuotteita, olisipa kiva päässä testailemaan. Huulipunan sävykin olisi vielä nappi 🙂

  51. Voi että tää paketti olis unelma! ?? Mitähän kertoisin tottumuksistani.. ? Joka päivä tulee edes vähän meikattua, vähintään kulmat ja ripset. Yleensä myös pohjaan bb voidetta ja puuteria. Meikkaaminen on ihanan rentouttavaa ja aina kun 1,5v tytöltäni on aikaa, tykkään tehdä sen pidemmän kaavan mukaan.❤

  52. Haaveilen Sensain silmänympärysvoiteesta, mutta en ole vielä raaskinut sijoittaa niin paljon roposia yhteen tuotteeseen, koska mietin sopiiko se ihotyypilleni. En ole aiemmin kokeillut Sensain tuotteita, mutta nytpäs olisi mahtava tilaisuus siihen. 🙂

  53. Mä oon kolmekymppiseksi asti mennyt Nivean face&body rasvalla. Ja itseasiassa se on kyllä toiminut mun kuivalla iholla (tai sitten en vaa tiedä paremmasta)! Mutta en pistäisi pahakseni, jos pääsisin rikkomaan pinttyneitä ihonhoitotapojani ?

  54. Mukana arvonnassa. Olen pitkään ajatellut ostavani sensain tuotteita kokeitavaksi, olen kuullut niistä pelkkää hyvää. Hyvää joulunodotusta sinulle miia 🙂

  55. Jos tykkäät sensain tuotteista, tykkäisit myös dermalocigan tuotteista. Pakkaukset ei ole niin ylellisiä..mutta tuotteet on täyttä kultaa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *