Pohjoisen tunnelmaa – Nordic Swan Living

Kaupallinen yhteistyö: Nordic Swan Living

Tänään vietetään Osta työtä Suomeen -päivää, jonka tarkoitus on muistuttaa kuluttajia kotimaisen työn tärkkeydestä ja kulutusvalintojen vaikutuksesta työpaikkoihin. Haluan tukea Suomen pienyrittäjiä ja päivän teema antoikin minulle kimmokkeen esitellä teille tuoreen lifestyle-tuotteita valmistavan Nordic Swan Living -perheyrityksen ja heidän kauniin tuotevalikoimansa, joka on täynnä pohjoisen tunnelmaa…

Pohjoisen tunnelmaa - Nordic Swan Living sisustustekstiilit
Pohjoisen tunnelmaa - Nordic Swan Living sisustustekstiilit
Pohjoisen tunnelmaa - Nordic Swan Living sisustustekstiilit
Pohjoisen tunnelmaa - Nordic Swan Living sisustustekstiilit

Uusi ja uljas lifestyle-brändi

Nordic Swan Living on Katri ja Mikko Kempaksen lifestyle-brändi, jonka tuotevalikoimassa näkyy selkeästi skandinaavinen luonto ja vuodenaikojen vaihtelevuus. Veneilyä rakastavalla yrittäjäpariskunnalla on myös veneilyalan yritys ja siihen liittyvistä sisustuksellisista tarpeista Nordic Swan Living -lifestylemallisto sai alkunsa.

Nordic Swan Livingin tuotteet valmistetaan luonnonmateriaaleista, jotka ovat pääosin lähituotantoa. Materiaaleja hankitaan myös maailmalta – tuotteissa käytetty kamelinkarva on poimittu Aasiassa sijaitsevasta Gobin autiomaasta, mikä tukee paikallista elinkeinoa sekä kulttuurien säilymistä.

Tuotteiden ajattomuus ja korkea laatu ovat pohjoismaisten arvojen ohella tärkeitä asioita Katrille ja Mikolle, tuotteiden takana on filosofia, josta he kertovat näin:

“Olemme etuoikeutettuja, että elämme tällaisen luonnon keskellä. Olemme velvoitettuja jättämään hienot luontokokemukset ja -elämykset myös seuraaville sukupolville. Voimme tehdä omasta arjestamme ja jopa maailmasta hieman paremman jokaisella valinnallamme.”

Pohjoisen tunnelmaa - Nordic Swan Living sisustustekstiilit
Pohjoisen tunnelmaa - Nordic Swan Living sisustustekstiilit
Pohjoisen tunnelmaa - Nordic Swan Living sisustustekstiilit

Nordic Swan Living showroom

Kävimme CASA-bloggaajien kanssa tutustumassa Nordic Swan Livingin showroomiin sekä tuotevalikoimaan ja ihastelimme yhteen ääneen miten kauniilta tiloissa näytti. Olin aivan huumaantunut mm. siitä miten valtavan pehmeä kamelinkarvainen torkkupeittokin on.

Yhdessä Ninan ja Heidin kanssa silittelimme sisustustuotteita ja haaveilimme talven tulosta – tälläisen pehmeyden ympäröimänä ei paukkupakkanenkaan haittaisi. ♥

Pohjoisen tunnelmaa - Nordic Swan Living sisustustekstiilit
Pohjoisen tunnelmaa - Nordic Swan Living sisustustekstiilit
Pohjoisen tunnelmaa - Nordic Swan Living sisustustekstiilit
Pohjoisen tunnelmaa - Nordic Swan Living sisustustekstiilit

Ihastuttavat kamelinkarvaiset huivit

Nordic Swan Livingin ensimmäinen tuote oli puuvillainen matto, joka kehitettiin erityisesti purjehdusveneiden sisustusta ajatellen. Nyt tuotevalikoimasta löytyy monipuolisesti sekä sisustustuotteita että asusteita – omat suosikkini ovat luontaisesti termodynaamiset ja lämpöä säätelevät kamelinkarvaiset huivit sekä torkkupeitteet.

Myös Perun vuorilla vapaana kasvaneen alpakan unelmanpehmoisesta karvasta valmistetut herkkäihoisellekin sopivat Baby alpakka -huivit haluan nostaa esiin – täydellinen joululahjaidea rakkaalle puolisolle, parhaalle ystävälle sekä äidille ja isälle.

Pohjoisen tunnelmaa - Nordic Swan Living sisustustekstiilit
Pohjoisen tunnelmaa - Nordic Swan Living sisustustekstiilit
Pohjoisen tunnelmaa - Nordic Swan Living sisustustekstiilit
Pohjoisen tunnelmaa - Nordic Swan Living sisustustekstiilit

Pohjoisen tunnelmaa sisustukseen

Nordic Swan Living on kahden rohkean visionäärin taidonnäyte, jolle toivon pitkää ja menestyksekästä tulevaisuutta. Tunnen ylpeyttä saadessani kutsua heitä yhteistyökumppanikseni ja tulette kuulemaan heistä lähiaikoina vielä lisää jouluisen sisustusprojektini merkeissä. ♥

Käykäähän tutustumassa Nordic Swan Livingin tuotevalikoimaan – täältä löydät joulun pehmoisimmat lahjat elämäsi tärkeimmille ihmisille: nordicswanliving.com

 * * *

Tunne luonto ihollasi, kodissasi.
Aisti kauneus, joka kumpuaa yöttömistä kesäöistä,
meren pauhinasta ja kallioiden karheudesta.
Syksyn sateet, sato ja väriloisto. Talven kimmeltävät pakkashanget kuun ja revontulten loisteessa.
Keväinen jäiden lähtö. Luonnon herääminen, viherrys,
lintujen viserrys ja muuttolintujen paluu.

Lue myös: Luonnollisia sävyjä – Nordic Swan Living & blogiarvonta


Seuraa myös Instagramissa 

2 kommenttia “Pohjoisen tunnelmaa – Nordic Swan Living

  1. Eikä miten ihanan näköisiä tuotteita!! Erityisesti nuo viltit ja taljat houkuttelevat <3 Tosin yksi harmaa talja meiltä jo löytyy, mutta täydellistä vilttiä/torkkupeittoa en ole vielä löytänyt. Kiitos vinkistä 🙂

    1. Arkeni estetiikkaa: Nordic Swan Designin tuotteet ovat todella ihania kaikki, kannattaa kurkata heidän vilttivalikoimansa. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *