Alekauden parhaat löydöt osa 1

Talvisesongin alemyynnit ovat alkaneet ja mm. Stockmannin* valikoimassa on paljon hyvälaatuista ja ajatonta vaatetta ja Royal Designissa* vuorostaan sisustuspuolen tavaraa. Tässä muutama oma suosikkini, joista osan pistin tilaukseen…

Muotilöytöjä edullisesti

Mustan ja valkoisen lisäksi olen innostunut harmaasta ja ihastuin kollaasikuvassa oleviin DKNY tennareihin*, joissa esiintyy kaikki lempparisävyni. ♥ Myös lämpimät poolot ovat viime aikoina houkutelleet ja musta Tiger of Swedenin pooloni onkin ollut kovassa käytössä useana päivänä viikossa. Jottei se kulu ihan puhki, ostin alesta sille edullisen merinovillaisen The LAB -poolon* tuuraajaksi. Mustien korkeavyötäröisten farkkujen kanssa harmaa poolo on parhaimmillaan ja toivon että pakettini saapuisi nopeasti. 🙂

Naisten muotialelöytöjä

Mustavalkoinen raitakuosi kuuluu kestosuosikkeihini tuoden eloa mustanpuhuviin asukokonaisuuksiini. New Balancen citylenkkarit* olisin ostanut myös, mutta niissä ei ollut enää omaa kokoani jäljellä.

Alelöytöjä kotiin

Royal Designissa* on vaikka mitä ihanaa, erityisen paljon sellaisia tuotteita joita itseltäni jo löytyykin, kuten Artekin peilejä, By Lassen Kubus -sarjaa ja monenlaisia keittiövälineitä.

Sisustusmakuni on ilmeisesti hieman muuttunut kuluneen vuoden aikana, sillä innostuin kaikista eniten Eightmoodin nahkaisista Malene-räsymatoista*. Ne ovat kivalla tavalla modernin boheemit, kuten myös saman sarjan räsyistä kudottu tyynynpäällinenkin. Valurauta kiehtoo myös ja tilasin itselleni edullisesti Fiskarsin valurautapadan*, jossa kokeilen valmistaa uutta suosikkiruokaani bataatti-inkivärilaatikkoa.

Vaalea puu sekä kaikenlaiset kaislat ja punosmateriaalit ovat myös valloittaneet sydämeni. Mielenkiintoinen kokeilu olisi ripustaa keittiöön kollaasikuvan amppeli ja kerätä siihen hedelmiä ja muutamia yrttejä. Ei yhtään hassumpi DIY-idea tehdä tuollaista itse, jos omaa hyvän sorminäppäryyden. 🙂

Leppoisaa tapaninpäivää kaikille!  

Tuotekuvat: Stockmann, Royaldesign / brändit, *sisältää kaupallisen linkin12 kommenttia “Alekauden parhaat löydöt osa 1

 1. Toi ensimmäisen kuvan poolopaita on todella kivannäköinen. Sisustuksessa itselläni on vaaleat puunsävyt, valkoinen ja harmaa ne suosikit vuodesta toiseen <3 Kiitos inspiroivista kuvakollaaseista.

  1. Arkeni estetiikkaa: Toivottavasti poolo on livenäkin yhtä kivan näköinen. 🙂 Ihanaa kun viimein minäkin pääsen nauttimaan vaaleista puunsävyistä nyt kun vanha oranssihtava lattia on historiaa. 😀

 2. Aivan ihania tavaroita alessa!! Pitääpä vähän klikkailla kaunistuksia kotiin. Onneksi Stockmannillakin on verkkokauppa – kaikki eivät asu tavaratalojen lähellä, mutta haluavat kuitenkin kaunista ja laadukasta tavaraa.

  1. Tiina V: Tuo verkkokauppa on pelastus, itse asun aika lähellä Stockmannia mutten jaksa enkä useinkaan edes halua lähteä takki päällä hikoilemaan väen tungokseen. 🙂 Nettikaupassa on kiva shoppailla silloin kun on oikeasti aikaa, eli iltaisin tytön mentyä nukkumaan jolloin kivijalkakaupat ovatkin jo kiinni. 🙂

 3. Olis kiva nähdä oma postaus siitä, mitä värillisiä tai kuviollisia tuotteita tai tavaroita sinulla on? Kun kaikki blogissa oleva on aina valkoista tai mustaa yksiväristä. Voisit yllättää jollain kaapin kätköstä löytyvällä!

  1. Anneli: Minulla on aika vähän värejä kotonani, pääosin kuviot ja värit ovat tytön huoneessa, lukuunottamatta muutamia mustavalkoisia tekstiilejä joissa kuvioita. 🙂

   Ylläreitä on luvassa tälläkin saralla heti ensi vuoden puolella, vaikkakaan en isosti aio räväyttää värien suhteen. 😀

 4. Mitenkäs tuo villaneule nyt käy sen villa-allergian kanssa?

  Taas lenkkarihaaveiluja? Ostit niitä kolmet kerralla vähän aikaa sitten

  1. Ninnu: Pehmeä ja laadukas merinovilla ei kutita, testasin sen jo Tiger of Swedenin neulepoolon kanssa. 🙂 Karkeat villalaadut sen sijaan aiheuttavat kauheaa kutinaa ja kirvelyä, sen vuoksi joudun olemaan hyvin tarkka siitä mitä villalaatua päälleni puen. Toivon että kyseinen villaneule ei aiheuta kutinaa, mutta sen saan selville vasta kun testaan pooloa päälleni. 🙂

 5. Miksi et julkaissut kysymystäni villa-allergiasta? Pari postausta sitten kerroit, että leukasi menee verille lyhyessä ajassa, kun käytät villakangastakkia ilman huivia. Nyt hankit kuitenkin villapoolon. Mikä kysymyksestä tekee asiattoman?

  1. Nina: Olen 39 asteen kuummeessa enkä ole ehtinyt vastaamaan puoliinkaan joulun aikana tulleisiin kommentteihin. Vastaukseni on juuri julkaistu aikaisemman kommenttisi perään. Viive ei siis tarkoita sitä että kysymyksessäsi olisi jotakin vikaa, aina ei vaan ehdi reagoimaan asioihin riittävän nopeasti. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *