Testissä Cybook Saga lukulaite – Elisa Kirja & alekoodi

Kaupallinen yhteistyö: Elisa Oyj / Elisa Kirja

Sain Elisalta testiin Cybook Saga -lukulaitteen, johon olen totaalisesti rakastunut! ♥ E-kirjojen lukeminen ei ole koskaan ollut näin mukavaa, enkä ikinä enää halua lukea kirjoja puhelimen näytöltä…

Cybook Saga lukulaite E-kirjojen lukemiseen - Kokemuksia
Cybook Saga lukulaite E-kirjojen lukemiseen - Kokemuksia

Lukulaite e-kirjoille

Luen suurimman osan kirjoista sähköisten kirjojen muodossa – tämä sopii hyvin arjen yksinkertaistamista korostavaan elämäntapaani, jossa kaikki on helppoa ja useimmiten vain parin napin painalluksen päässä. Yksi e-kirjojen paras puoli on se, että ne ovat aina saatavilla kellonajasta riippumatta – juuri silloin kun lukuinto iskee. E-kirjojen valikoima on kasvanut viimeisen vuoden aikana hurjasti ja uutuuskirjojen lisäksi myös vanhoja julkaisuja ilmestyy sähköiseen muotoon tasaista vauhtia.

Tällä hetkellä lukukierroksessa on Elisa Kirjan ystävänpäiväkampanjasta maksuttomasti ladattu Jarkko Sipilän dekkari Valheen kasvot, jonka mukaansatempaava rytmitys ja tapahtumat saavat varpaat kipristelemään jännityksestä. Käy sinäkin lataamassa tämä ilmainen kirja ja hyppää mukaan raadollisen realistiseen jännitystarinaan!!!

Klikkaa peremmälle ja valitse maksuton lahjakirjasi kolmen ääni- ja e-kirjasuosikin joukosta – kirjan lunastat 0€ etukoodilla YSTAVA. Etukoodi voimassa 18.2.2018 asti.

→ elisa.fi/lahja-kirjojen-ystävälle

Cybook Saga lukulaite E-kirjojen lukemiseen - Kokemuksia
Cybook Saga lukulaite E-kirjojen lukemiseen - Kokemuksia

Kirjan muotoinen Cybook Saga

Kevyt ja kätevä Cybook Saga on pakattu kirjan näköiseen mustavalkoiseen pakkaukseen, joka toimii myös säilystyskotelona lukulaitteelle. Kirjan sivuilla on ohjeet Cybookin käyttöön, mutta laitteen käyttöönotto oli niin helppoa etten edes lukenut ohjeita ennen käynnistystä. 🙂

Lukulaite on optimoitu e-kirjoille ja sen huomaa välittömästi ensimmäistä riviä lukiessa. Näytön kirkkaus ja tarkkuus on silmälle hyvin miellyttävä ja eron puhelimeen ja tablettiin huomaa jo puolentunninkin lukuhetken jälkeen – lukulaitetta tuijottaessa silmiä ei väsytä, luomet eivät tunnu raskailta eikä silmäkulmasta tihkuvaa kyynelnoroa ole ilmaantunut kertaakaan. Puhelimella sängyssä kylkiasennossa e-kirjoja lukiessa tuo kyynelnoro on ollut hirmuinen riesa, pahimmillaan ärtyy koko silmäkulma kun hihansuulla joutuu 5 minuutin välein pyyhkimään. 🙂

Ystävänpäivän kunniaksi Elisa Kirja tarjoaa teille lukijoilleni monta erilaista etua maksuttomista uutuuskirjoista erikoishintaisiin Cybook-lukulaitteisiin. Lukulaitemalleihin voit tutustua tarkemmin tästä:

→ elisa.fi/lukulaite

Cybook Saga lukulaite E-kirjojen lukemiseen - Kokemuksia
Cybook Saga lukulaite E-kirjojen lukemiseen - Kokemuksia
Cybook Saga lukulaite E-kirjojen lukemiseen - Kokemuksia

Lisäbonuksena kaikille kirjojen ystäville on vielä -25% alennuskoodi, joka koskee kaikkia normaalihintaisia lukulaitteita sekä ääni- ja e-kirjoja. Alennuksen saat yhdestä vapaavalintaisesta kirjasta koodilla OMAKOTI18, lukijaetu voimassa 28.2.2018 asti! 🙂  Tutustu laajaan kirjavalikoimaan ja tuoreimpiin uutuuksiin täällä:

→ elisa/lukijaetu

Nyt minä kirmaan takaisin Jarkko Sipilän maailmaan ja toivottelen kaikille leppoisaa sunnuntai-iltaa ja nautinnollisia lukuhetkiä! ♥

Lue myös: ➤ Elisa Kirja eurolla – Erikoisetu lukijoilleni4 kommenttia “Testissä Cybook Saga lukulaite – Elisa Kirja & alekoodi

 1. Heippa Miia! Harvoin laittelen viestiä blogeihin, mutta nyt kyllä täytyy. Sain oma Sagani joulupukilta ja voin täysin rinnoin yhtyä mielipiteeseesi. Olen rakastunut tuohon lukulaitteeseen ja sen helppokäyttöisyyteen. Lukukokemus on miellyttävä, eivätkä silmät väsy. Fontin kokoa ja valon kirkkautta on helppo säädellä. Lisäksi kirjakaappiini ei kerry enään kirjoja pölyttymään ja viemään tilaa. Lukemiseni on kehittynyt ihan uudelle tasolle ja innostukseni lukemista kohtaan palannut.

  1. JenniE: Tuo silmäystävällisyys on parasta, minulla kun on miinuslasit ja hieman hajataittoakin niin en voi pitkiä aikoja lukea silmälasien kanssa, näytön pitää olla riittävän lähellä jotta näen ilman prillejä ja siinä puhelimen ja tabletin näyttö on huono – niin tarkat pikselit että silmiä alkaa särkeä jos ei taukoja pidä. Tällä Sagalla voi lukea parikin tuntia putkeen ilman että silmiä kiristää. 🙂

   Sipilä on luettu ja seuraavaksi etsinnässä on ulkomaista jännitystä, Nainen junassa -kaltaista psykologista dramatiikkaa… Kivasti on Elisalla kirjavaihtoehtoja joista valita. 🙂

 2. Varmaan on hyvä laite ja kätevä. Hyvin perustelet miksi ei enää tavallisia kirjoja ☺ Minä en kuitenkaan luovu perinyeisestä kirjasta joita haen kirjastosta. En enää kerää niitä kotiin niinkuin joskus. Perinteisen kirjan lukemisessa on vaan sitä jotakin, tuoksu, rapina, ym. ☺

  1. Pirjo: Perinteisen kirjan tuntuma ja tuoksu on i-h-a-n-a! <3 Ei sitä voi sähköisellä laitteella koskaan korvata. Minäkin käytän kirjaston palveluita, mutta vastaavasti luen myös e-kirjoja – suhde tällä hetkellä on varmaankin 20-80, eli 80% lukemistani kirjoista on ollut viime aikoina sähköisessä muodossa. 🙂

   Byredon Bibliotheque-tuoksukynttilää poltan välillä lukulaitteen ääressä ollessani, kyseinen kynttilä tuoksuu vanhalta patinoituuneelta kirjahyllyltä, nimensäveroisesti siis kirjastolta. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *