Muodin & kauneuden torstai-tärpit – Nyt hullutellaan!

Keräsin teille muutamat muodin- ja kauneuden osastojen torstai-tärpit*, joita näpyttelin tilaukseeni Hullujen Päivien nettikaupan puolella aamusella. Meinasi pari helmeä livahtaa vallan ohitse, kuten Nomess Copenhagenin kaltainen akryylimuovinen hammaskotelo… 🙂

Lasten osastolla oli vaikka mitä kivaa, erityisesti lempparimme Mayoralin vaatteita mutta tytön koko oli ehtinyt loppumaan. Shoppailinkin sitten vain tarvepohjaisesti ja neiti saa nyt uudet kumpparit, ohuen puuvillapipon, söpön perhospaidan sekä Reiman huippuedulliset välikausikäsineet.

Kauneusosastolta näppäilin ostoskoriin Cutrinin kehuttuja Muoto-tuotesarjan muotoiluaineita, joista erityisesti tuo tyveä kohottava suihke kiinnostaa päästä testaamaan. Tytölle ostin pari pakettia muksujen Invisibobble-ponnareita (ovat pienempää kokoa kuin ne normikokoiset) ja itselleni Puhdas+ maitohappobakteereja, Biothermin deodorantin ja saman merkin maailman parhaan Biomains-käsivoiteen, sekä akryylimuovisen hammasharjakotelon. Olen jo tovin halunnut testata islantilaisen Sóleyn tuotteita ja klikkasinkin nyt tuon vihreän hoitovoiteen kotimatkalle – saa nähdä onko se todella maineensa veroinen taikavoide. 🙂

Naisten osastolta en lopulta ostanut mitään, vaikka aluksi ostoskorissani kellui sekä Vero Modan vinohelmainen kevätneule, että Vagabondin nauhalliset Zoe-tennarit, jotka ei-nauhallisena mallina ovat olleet lempparikenkäni jo pitkään. 🙂

Torstain iltatärpit klo 18:00

Iltatärppejä* kyttään klo 18:00 ja aion onnistua nappamaan tuon mustavalkoisen Tommy Hilfiger -paidan omakseni. Myös Ted Bakerin Ainda-sandaalit polttelevat kovasti, mutta jätän ne suosiolla ostamatta – ja ollakseni rehellinen; en ole sandaali-ihminen, joten mitä ihmettä tekisin sellaisilla kengillä, joita en kuitenkaan käyttäisi… 🙂

Kurkkaa torstain valikoima ja halutut iltatärpit täältä:

→ hullutpaivat.com*

Aurinkoista torstaita kaikille & huomiseen!

Tuotekuvat: Hullutpaivat.com, *sisältää kaupallisen linkinVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *