Kesäalen kuumat sisustustärpit Stockmannilta

Stockmannin odotettu kesäale* on alkanut ja kävin heti koluamassa läpikotaisin kodin aleosaston tarjonnan. Kymmennen suosikkini koostuu klassisista ja ajattomista tuotteista, jotka itse tahtoisin omistaa… ♥

Kuumat sisustustärpit

Umbran puulokerikolla varustettu Cubist-seinähylly* on i-h-a-n-a, mallailin sitä seinälleni jo aikaa sitten ja harmittelen että eteisen ja keittiön välissä oleva pieni seinänpätkä on sellainen, johon ei voi mitään kiinnittää – siihen tämä sopisi paremmin kuin hyvin. Yllätyin myös siitä että Artekin 661-klassikkotuoli* on päätynyt aleen, tässä mahtava löytö huippuun hintaan kaikille jotka ovat kyseisestä satulatuolista koskaan haaveilleet.

Normann Copenhagenin tiskivati*, BEdesignin tamminen Lily-kulho*, Georg Jensenin Manhattan -sarjan pullonavaajat* sekä Casan Day-lasipurkit* toimivat keittiössä yhdessä sekä erikseen – pullonavaajista saa loistavan lahjaidean kun kylkeen sujauttaa pullon hyvää viiniä tai Vitran nahkaisen Elephant-avaimenperän*.

Finlaysonin luomupuuvillasta valmistettuja valkoisia Reilu-pyyhkeitä* laitoin tilaukseen, niitä kun löytyi kaksi jo kylpyhuoneesta ennestään ja tykkään niiden imukyvystä. Myös Menun musta Carrie-lyhty* lähti kotimatkalle syksyisiä parvekkeella vietettyjä iltoja valaisemaan. ♥

Kurkkaa loput Stockmannin kuumasta alevalikoimasta ja nappaa parhaat päältä täältä:

→stockmann.com/ale*

Aurinkoista illanjatkoa kaikille & huomiseen!

Tuotekuvat Stockmann / valmistajat, *sisältää kaupallisen linkin8 kommenttia “Kesäalen kuumat sisustustärpit Stockmannilta

 1. Tuo carrie-lyhty on ihana. Minulla on se valkoisena ja se on ollut kahvipöydällä ja nyt se on parvekkeella. Poltin joulunaikoihin ja talvella siinä myös kynttilää ja se ei mennyt pakkasessa miksikään. Onnittelen sinua tästä ostoksesta, siitä saat monikäyttöisen ja erittäin kestävän lyhdyn. Taidanpa käydä stockmannilla viikonloppuna, jospa löytäisin itsellenikin joitain tuotteita. Nuo pyyhkeet ainakin haluan. ?

  1. Pitju: Carrie on ihana, oletko muuten käyttänyt sitä lasista “kulhoa” koskaan maljakkona? Siinä on ilmeisestikin kuvauksen mukaan tasainen pohja, joten sopisi maljakoksikin kenties? 🙂

   1. olen käyttänyt maljakkona ilman kehikkoa ja kehikon kanssa. soveltuu myös siihen. Ainoa miinus tässä lyhdyssä on se, että kehikko on niin iso, että se ei mahdu lipastonlaatikkoon, jos haluaa joskus varastoida sitä. Jos en halua pitää sitä sisällä, niin laitan sen sitten parvekkeelle ja toisinpäin. sillä tavalla olen ratkaissut tämän säilytys ongelman. ?

    1. Pitju: jes, hieno juttu! 🙂 Totta muuten tuokin että lyhdyn kehikko on kooltaan sellainen ettei mahdukaan joka paikkaan… minnehän itse sen taion kun tarve tulee säilömiselle…

 2. Omaan pari tuollaista Artekin 661 tuolia ja ovat aivan ihanan näköisiä, mutta todella huonoja istua. Vaikka tuolit ovat Artekin ruokapöydän kaverina niin näissä tuoleissa istuminen ei ole mitenkään miellyttävää. Vastaavissa nojatuoleissa on taas ihan mukava istua, mutta ruokapöydän tuoleina eivät toimi. Ovat vain epämukavat.

  1. Purjo: Voi ei, huono ergonomia syö kyllä pisteitä. 🙁 Olen itse istunut niissä vain satunnaisesti ja lyhyitä aikoja, joten kokemus on hyvin suppea. Ompa harmillinen juttu, johtuuko epämukavuus tuosta selkänojan mallista? Joutuuko tuoleissa “pönöttämään”?

   1. Selkänoja on vielä ok, mutta istuimen syvyys on huono ja kaikesta huolimatta painautuu sen verran alaspäin, että etupalkki alkaa painamaan polvitaivetta/takareittä. Tämä yhdistelmä tekee istumisesta epämukavan. Ja vaikka tuoli on yhdistetty ns. oikeaan pöytään (Aallon pöytä), niin tuntuu, että istuu liian alhaalla. Superkauniit nämä kyllä ovat, siitä ei pääse mihinkään. Siitäkin huolimatta nykyiset tuolit menevät vaihtoon. Ajattelin sijoitella niitä muualle asuntoon, kuten eteiseen ja saunan pukeutumistilaan, jossa istumiset eivät kestä niin kauaa kuin ruokaillessa.

    1. Purjo: Oijoi, ei yhtään hyvä asia. Minulla on aika lyhyet jalatkin, joten monet tuolit painavat pahasti takareisistä jos jalkaterä ei yletä kokonaan maahan. Reunan muotoilulla on tosi iso merkitys siinä miten kauan pystyy tuolissa istumaan mukavasti ennen kuin verenkierto lakkaa. 😀 Ovat kyllä tosi kauniit ja on harmi ettei mukavuus korreloi ulkoisen upeuden kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *