Palmunlehtiä ruokapöytään – Kesäinen pikakattaus

Valkoiset lautaset valkoisella ruokapöydällä ovat yksinkertaisuudessaan ihan nätit, mutta kattauksen puolesta pöytä on keskeneräisen näköinen. Meidän pöydässä harvemmin nähdään hienoja esillepanoja, kaitaliinoja sun muita koristeita, sillä välttelen harvoin käytettävien koristuksien haalimista kaapin perukoille. Kesäviikonloppujen juhlavampiin kattauksiin kaipasin kuitenkin lisämaustetta luonnonkukkakimppujen rinnalle ja kompromissiratkaisuna ostin Ikeasta neljä Iina Vuorivirran suunnittelemaa palmunlehti-pöytätablettia, joiden avulla saan visuaalisesti nostettua lautaset irti pöytäpinnasta. 🙂

Tänään meillä vietetään jätskikakkubileitä kolmen pienen neidin ja parin isomman aikuisen voimin, ja palmunlehdet saavat siirtyä pöydästä hetkeksi turvaan ensi viikkoa odottamaan. 🙂 Pöytätabletit eivät kestä vesipesua ja satunnaiset tahrat onkin ohjeistettu pyyhkimään pois kostealla liinalla, mutta ovat onneksi molemmilta puolilta samanlaiset ja käännettävissä toisinpäin jos vahinko sattuu. 🙂

Aurinkoista lauantaita kaikille!

6 kommenttia “Palmunlehtiä ruokapöytään – Kesäinen pikakattaus

  1. Ihana yhdistelmä! Meillä on ollut näitä (ei tosin Ikean, ei yhtään muistikuvaa mistä ovat) iät ajat ja todella hyvin hylkivät likaa puolukkahillosta rasvaiseen tomaattikastikkeeseen. Ovat tosin hieman tummemmat, mutta yllättävän hyvin pysyvät puhtaan näköisenä vain pyyhkäisyllä 🙂

    1. Jantunen: hei mahtava juttu että puhdistuu hyvin pyyhkienkin, ajattelin että näinköhän kovin pitkään säilyvät siistinä mutta ihana kuulla että teillä ovat pysyneet hyvänä. 🙂

    1. Nannamanna: kunnon kattauksiin on tulossa luonnonkukkakimppuja,en vaan raaskinut tälle viikonlopulle niitä vielä ostaa. 🙂

    1. Meeri: lautaset ovat Ikean Skyn-sarjaa, ihan mielettömän kivat ja sellaiset Arabiaa ja Iittalaan hieman valkoisemmat. Täyden kympin lautaset ja kulhot. ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *