Alekoodi: Lisäale -20% kaikista aletuotteista, voimassa 48 tuntia!

Kaupallinen yhteistyö: House of Brandon

Yhteistyökumppanini House of Brandon tarjoaa juhannuksen kunniaksi alekoodin, jolla saatte -20% lisäalennusta kaikista jo alennetuista tuotteista. Tämä on parhaimmillaan jopa 70% kokonaisalennus, joten kipin kapin katsomaan naisten-, miesten- ja lasten aletuotetarjonta, urheiluvaatteet ja -kengät, huippumerkit, sekä kosmetiikkavalikoima ja nappaamaan tietysti kirsikat kakun päältä! 🙂

Flash Sale erikoisale

Voit lunastaa lisäalennuksesi koodilla FLASHSALE20 – alekoodi on voimassa vain 48 tuntia ja koskee kaikkia jo alennettuja tuotteita, nyt myös huippumerkkejä kuten Superdryta, Tiger of Swedenia, Levi´stä, Calvin Kleinia, Nikea, Timberlandia, Espritia sekä Hilfigeria. 🙂

→houseofbrandon.com/flashsale

Lupsakkaa juhannusaattoa kaikille!4 kommenttia “Alekoodi: Lisäale -20% kaikista aletuotteista, voimassa 48 tuntia!

    1. Tarja: Voi apuva, missähän mahtoi olla vika. 🙁 Oma tilaukseni meni kyllä ihan mukisematta perille. Pahoittelut omasta puolestani, välitän ilmoituksesi eteenpäin jottei jatkossa kävisi vastaavaa. 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *