IITTALAN LISÄALE – Parhaat tärpit & alekoodi

Iittalan kesäale* on yhtä kuuma kuin sää ulkona ja nyt saatte lisäksi vielä -10% lisäalennusta kaikista jo alennetuista tuotteista… 🙂 Alen joukosta löytyy mm. Ultima Thulea, kirkasta sekä värikästä Aaltoa, Uunikokkia, valkoista Kokoa, Essence– ja Kartio -laseja sekä Linneaa… 🙂

Iittalan iso kesäale - katso tärpit
Iittalan iso kesäale - katso tärpit
Iittalan iso kesäale - katso tärpit

Myös Teemaa ja Muumia löytyy monessa eri mallissa ja kuosissa. 🙂 Lisäalennuksen saatte koodilla SALE10, alennuskoodi on voimassa 22.7. asti. Kurkkaa valikoima ja täydennä kattaus ja sisustus kotimaisilla kodin designklassikoilla!

→ iittala.com/sale*

Aurinkoista torstaita kaikille!

Kuvat: Iittala, *sisältää kaupallisen linkin


Seuraa myös Instagramissa 

8 kommenttia “IITTALAN LISÄALE – Parhaat tärpit & alekoodi

  1. Hei, Bloglovinin feediin alkoi tulemaan muitakin Casa blogien postauksia Oma koti Valkoisen nimissä. Onko kellään samaa?

    1. Eevis: Meidän sivusto on asetettu turvalliseksi, osoitteet muuttivat muotoaan ja se pieni s-aakkonen http:n perässä sai aikaan sen että bloglovin meni sekaisin. Olemme pyytäneet heitä korjaamaan ilmenneen ongelman ja toivottavasti he saavat mahdollisimman pikaisesti hommat taas toimimaan niin kuin pitää. 🙂

    2. Sama juttu netin kautta lukiessa. Vaikka hain OKV:n etusivun uusiksi menee silti Casa blogien etusivulle. Moni varmaan miettii samaa, lyhyt kommentti asiasta jonkun postauksen loppuun? Toivottavasti saavat korjattua pian.

      1. Marjut: lisäsin maininnan tuosta Facebookiin. Bloglovin on vähän kankea eikä sinne pysty itse muuttamaan tota rss-syötettä vaan pitää odottaa että heidän päässään joku muokkaa sen. Toivottavasti ovat nopeita. ??

  2. Minulla taas casablogit ja niiden postaukset aukeaa todella hitaasti.Niin hitaasti,että välillä lähden muille sivuille,kun en jaksa odottaa aukeamista.Tämä jatkunut jo jonkin aikaa.
    Minulla padi ja kaikki muut sivut avautuvat nopeasti ja normaalisti.
    Onkohan muilla ollut tällaista?

    1. Nanna: meillä on kyllä asetukset laitettu niin että sivulatauksen pitäisi olla nopeaa. Meillä aukeaa kaikki sivut heti kuvineen, käytössä tietokone, tabletti ja useampi puhelin, wi-fi sekä 4g. 3g yhteys on huono, se ei tosin rajoitu vain casan blogeihin vaan takkuaa kaikilla nettisivuilla, varsinkin iltapäivälehtien. Oletko koska tyhjentänyt välimuistin eli sivuhistoriat? Se syö aika paljon tehoja ja valtaa koneen ja puhelimen muistia. Voisi nopeuttaa sekä meidän sivuston aukeavista että laitteen kapasiteettia noinmuutenkin. 🙂

      1. Juu tyhjennän usein välimuistin,siitä ei voi olla kiinni.Ja tosiaan vain casa sivut.outoa,ennen ei ole näin ollut.

        1. Nanna: en osaa tuohon sanoa mistä voisi johtua, olet ensimmäinen jolta olen kuullut tuollaisesta ongelmasta. Sivu on rakennettu latautumaan nopeasti ja kuvat pakataan pienemmäksi jotteivat hidasta sivulatausta. En tosiaan enempää osaa neuvoksi antaa kuin tuon välimuistin tyhjennyksen, joka itselläni ollut usein syyllinen iltapäivälehtien takkuilussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *