Setä Pöllön Muistelmat – Hauska & oivaltava lasten oma lorukirja

Ystäväni Sini on julkaissut aivan ihanan Setä Pöllön muistelmat -lastenkirjan ja koska olen äärimmäisen ylpeä ystäväni saavutuksesta, haluan vinkata tästä kauniisti kuvitetusta lorukirjasta myös teille blogini lukijoille. ♥

Omakotivalkoinen setä Pöllön muistelmat lastenkirja lorukirja Sini Bergström

Setä Pöllö -hahmon luonut Sini Bergström on pienestä lapsesta asti rakastanut kirjoitella tarinoita ja innostuipa hän myös jakamaan naapureilleen itse tekemäänsä Star-lehteä, joka sisälsi nimensä mukaisesti juttuja kotimaisista ja ulkomaalaisista superstaroista. Kirjoittaminen on aina ollut Sinille luontaista ja luovana runoilijasieluna hän sai pari vuotta sitten idean kirjoittaa runoja talteen puhelimensa muistiin. Siitä alkoi Setä Pöllön tarina, vaikkakaan Sini ei vielä silloin tiennyt että Setä Pöllö pääsee ihmisten tietoisuuteen ja vapaana liihottelemaan kirjan sivuille… 🙂

Sini työsti lorukirjaa yhdessä miehensä ja pienen tyttärensä Hilman kanssa, ja päätyi lopulta myös kuvittamaan kirjan itse herkkää ja kaunista vesiväriväritekniikkaa hyödyntäen. Kirjan sivut henkivät ihanaa vanhan ajan rauhallisuutta, muistuttaen meitä nyt jo yli kolmekymppisiä siitä millaisia lasten kirjat ja ohjelmat ennen olivat – pienen pandakarhu Taotaon aikaan kuten usein sanon.

Omakotivalkoinen setä Pöllön muistelmat lastenkirja lorukirja Sini Bergström

Omakotivalkoinen setä Pöllön muistelmat lastenkirja lorukirja Sini Bergström

Setä Pöllön seikkailuja seuraavassa hyväntuulisessa ja kauniisti kootussa kirjassa pääosaan nousee rohkeus – rohkeus olla oma itsensä, rohkeus uskaltaa ja rohkeus nauttia hetkestä ilman kiirettä mihinkään – ja sitä kirja tarjoaa myös perheen pienimmille. Arkisten kiireiden ja aikataulujen keskellä on hyvä hetkeksi istahtaa ja unohtua Setä Pöllön muistelmien maailmaan missä tähdet tuikkivat, ystävät auttavat ja kookosvesi maistuu nannalta. 🙂

Omakotivalkoinen setä Pöllön muistelmat lastenkirja lorukirja Sini Bergström

Setä Pöllö värjöttelee syksyisessä koleassa säässä ja pääsee muuttolintujen mukana muuttamaan etelän lämpöön. Siellä hän alkaa kirjoittamaan muistelmiaan.

Setä Pöllön muistelmat -lorukirja on hauska, oivaltava ja paikoin koskettavakin luettava lapselle. Aikuinenkin voi samaistua moniin Setä Pöllön tarinoihin ja itseäni kosketti mm. Taivaan tähdet -loru, jonka viimeinen värssy kuuluu näin:

…Kaikki neljä tähteä on erilaisia ja sepä niitä kaunistaa kun ovat omanlaisiaan, Setä Pöllö sen nyt oivaltaa“.

Omakotivalkoinen setä Pöllön muistelmat lastenkirja lorukirja Sini Bergström

Setä Pöllön muistelmat -kirjan voi tilata mm. Suomalaisen KirjakaupanBooks on Demandin, CDON.comin ja Adlibriksen valikoimasta, sekä Suuri Suomalainen Kirjakerhosta. Kirja on lainattavissa myös kirjastosta kevään aikana. 🙂

Suloista sunnuntaita kaikille!

2 kommenttia “Setä Pöllön Muistelmat – Hauska & oivaltava lasten oma lorukirja

    1. Nanna: Sinin kirja on aivan ihana! ❤️ Tytön kanssa yhdessä se luettiin ja saatiin kiva keskustelukin aikaiseksi mm. Siitä millaista olisi muuttaa etelään ja muutenkin linnuista ja muuttolennoista. Sini on tehnyt upeaa työtä! ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *