Ihana arvonta Minnan blogissa

Kuten otsikko jo kertoo, vinkkaan teille Minnan Live Every Moment -blogissa olevasta arvonnasta, jonka palkinto on toistaiseksi salaisuus. Minäkään en tiedä mitään enempää kuin Minnalta saamani tiedonjyväset ja vihjeet “home made by Minna” ja “some stars”. Hänen tyylinsä tuntien kyseessä on veikkaukseni mukaan Minnan oman pajan tuotteita ja luultavastikin valkoisen ja harmaan sävyissä… 🙂

Arvonta blogissa

Kaikki siis äkkiä kipin kapin osallistumaan arvontaan! Sinne pääset suoraan TÄSTÄ! 🙂

Huomiseen!Miia / Oma Koti Valkoinen - -

5 kommenttia “Ihana arvonta Minnan blogissa

  1. Uusi lukija ilmoittautuu, löysin blogisi googlen kautta kun etsin itselleni valkoista kuusta. jäin lukijaksesi.

  2. Heipsan,Jätän nyt ensimmäisen kommenttini :)Olen jo aika pitkään seuraillut blogiasi ja täysin koukuttunut!Päivittäin käyn lukemassa, vaikka en olekkaan kommentoinut ennen.Tuo vinkki arvontaan toisessa blogissa olisi ollut niin kiva. Harmi kun ei voinut osallistua anonyymisti :(- Kaz

  3. Minna: Ite oot!!!! <3Ystäväni Ii oli TOSI ilahtunut kun vein sille tuliaiset! :)Kaunis kiitos siis sinulle!!!!!!Liisa: Mukavaa että löysit!!! <3 Ja lämpimästi tervetuloa seuraamaan mun juttuja. Mielelläni otan vastaan myös juttutoiveita! =DKaz: Ihanaa että jätit kommentin!!! <3 <3 <3Minäpäs huikkaan Minnalle jos vaikka sitten kommentointi onnistuisi! =D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *