Ihana arvonta Minnan blogissa

Vinkkaus siis Minnan Live every moment-blogissa olevaan arvontaan, jossa palkinto pysynee salaisuuteena! =D

Tiedonjyväsinä kuitenkin “home made by Minna” ja “maybe some stars”!!!!!

lahjapaketti%255B1%255D+%255B1600x1200%2
Kaikki siis kipin kapin osallistumaan arvontaan!
Sinne pääset suoraan TÄSTÄ!

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

5 kommenttia “Ihana arvonta Minnan blogissa

  1. Uusi lukija ilmoittautuu, löysin blogisi googlen kautta kun etsin itselleni valkoista kuusta. jäin lukijaksesi.

  2. Heipsan,Jätän nyt ensimmäisen kommenttini :)Olen jo aika pitkään seuraillut blogiasi ja täysin koukuttunut!Päivittäin käyn lukemassa, vaikka en olekkaan kommentoinut ennen.Tuo vinkki arvontaan toisessa blogissa olisi ollut niin kiva. Harmi kun ei voinut osallistua anonyymisti :(- Kaz

  3. Minna: Ite oot!!!! <3Ystäväni Ii oli TOSI ilahtunut kun vein sille tuliaiset! :)Kaunis kiitos siis sinulle!!!!!!Liisa: Mukavaa että löysit!!! <3 Ja lämpimästi tervetuloa seuraamaan mun juttuja. Mielelläni otan vastaan myös juttutoiveita! =DKaz: Ihanaa että jätit kommentin!!! <3 <3 <3Minäpäs huikkaan Minnalle jos vaikka sitten kommentointi onnistuisi! =D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *