Stailausta ystävän keittiössä

Kävin lauantaina stailaus- ja sisustusreissussa ystäväni luona. Hänen keittiönsä oli alkuperäisessä kunnossa oleva valkoinen perusköökki ja tein sinne hieman muutoksia, joista suurimpia olivat tavaramäärän pienentäminen ja pöytatasojen päällystäminen mustaksi.

Stailausta ystävän keittiössä - Keittiön sisustusvinkit Omakotivalkoinen
Stailausta ystävän keittiössä - Keittiön sisustusvinkit Omakotivalkoinen

Pienen budjetin sisustusmuutos

Ystäväni sisustusmaussa näkyy moderni musta-valkoisuus ja pyrkimyksenä on minimalistisuus. Budjetti oli pieni, joten toistaiseksi isommat muutokset siirtyivät tulevaisuuteen. Suunnitelmia on vaikka muille jakaa, mm. keittiön laattoihin on tarkoitus laittaa kaakelitarrat ja samalla käydä kaakelisaumat saumakynällä läpi…

En valittettavasti tajunnut ottaa ennen-kuvia, mutta ystäväni saa itse sitten halutessaan julkaista niitä omassa White & Fresh-blogissaan.

Stailausta ystävän keittiössä - Keittiön sisustusvinkit Omakotivalkoinen

Millaisia muutoksia tehtiin

Alkajaisiksi pieni priiffi mistä-mihin etenimme:

• Tyhjensimme keittiön tasot ja suurimman osan kaikista kaapeista. Samalla suoritin keittiön peruspesun luottotuotteellani, joka on Universal Stone!

• Keittiössä oli liikaa tavaraa, eikä kaikille ollut omaa paikkaa. Teimme tavaroiden karsimisen (2 jätesäkillistä lähti) ja jäljelle jääneet tavarat järjestin uudelleen paikoilleen ergonomisesti ja käyttötarkoituksen mukaan.

• Työtasona oli valkoinen vanha laminaatti, jonka päällystin mustalla kalustemuovilla. Näin saatiin kontrastia myös keittiöön.

• Tasoilla oli PALJON tavaraa ja saimme karsinnan yhteydessä lähes kaiken pikkusälän laatikoihin ja kaappeihin! 🙂

Tässä muutama kuva ja pieni kurkkaus myös samaa avointa tilaa olevaan olohuoneeseen:

Stailausta ystävän keittiössä - Keittiön sisustusvinkit Omakotivalkoinen
Stailausta ystävän keittiössä - Keittiön sisustusvinkit Omakotivalkoinen

Sisustuksessa mustaa ja valkoista

Ihanat musta-valkoiset tähtityynynpäälliset sekä keittiössä vilahtaneen musta-valko-raidallisen pehmosydämen tilasin Live Every Moment -blogin Minnalta. Ne olivat selkäleikkauksesta toipuvalle ystävälleni parane pian -lahja! Ja katsokaa muuten miten ihanan suloinen varjohahmo-taulu hänellä on makuuhuoneessaan:

Stailausta ystävän keittiössä - Keittiön sisustusvinkit Omakotivalkoinen

Mukavaa oli! Touhuamisen lomassa ystäväni keitteli meille muutamatkin kahvit ja saimme pitkästä aikaa juoruilla tyttöjen juttuja… eli sisustus-, muotihöpötyksiä siis! 🙂

Toivotan teille kaikille mukavaa sunnuntai-iltaa!13 kommenttia “Stailausta ystävän keittiössä

 1. Hih, ihanaa, tunnistin tuolta Iin kodista jotain ;O)!! Kauniisti oot sisustellu ;D Nyt pystyy anonyymitkin osallistumaan arvontaani!!! :O)

 2. Kylläpä kuvasit projektin kivasti. <3 Kiitos!! Ja vähän sneak peakia makkaristakin. 😉 Just hyvä!Tavaramäärän radikaali väheneminen vähensi ahdistustani todella paljon. Nyt sen vasta tajuaa, miten ahdistunut on tavaramäärästä ja epäjärjestyksestä ollut. Tai tiesin, mutta nyt sen tunsi vasta. Tätä samaa rataa eteenpäin vaan ja keittiöstä saa vieläkin lähteä tavaraa.

 3. Oi! Sie olet se ihana ystävä, joka autto ystävää <3Iso ja näkyvä muutos tuli pienellä budjetilla ja karsimisella 🙂

 4. Jo pelkästään työtason päällystäminen mustaksi antaa vaikutelman paljon modernimmasta keittiöstä! En ole ennen kuullutkaan tuollaisista kalustemuoveista, mutta tosi kätevä idea.

 5. Minna: Hyvä juttu tuo anonyymien osallistuminen, käynkin heti kommentoimassa edelliseen postaukseen! 🙂 Ja siellä ne sun taideteokset nyt on, onnellisella uudella omistajalla! <3 <3Maiju: Niin omastakin mielestä! Katsotaan julkaiseeko ystäväni Ii omassa blogissaan "before"-kuvia =D.Inanaa: ollas muruseni hyvä! <3 Jatketaan ensi lauantaina! *winkwink* ;)Meän Satu: Juu, tunnustan! =D Budjetti oli alle 50 euroa ja sillä mentiin. Onnistunut lopputulos sanon minä!!! :)Hanilo: Nuo kalustemuovit ovat mainioita! Ii:n muovit oli ostettu Tarjoustalosta, 2m per rulla (2 rulla meni) ja hinta 4,95 kpl! Ei paha! =D

 6. onko tietoja että myydäänkö tuota kalustemuovia muulla nimellä tai muualla kuin tarjoustalossa? tosi kivan näköinen!

 7. Anonyymi: Kalustemuovia myydään esimerkiksi K-Raudassa, Net-raudassa, Etolassa…. Merkkejä on monia, mutta yleisin merkki lienee DC-fix, joten kannattaa Googlettaa ja katsoa mitä omalta paikkakunnalta löytyy.Olen itse kerran löytänyt tuota muovia jopa Prisman remonttiosastolta.Myös monet teippialan verkkokaupat myyvät sitä (esim autoteippaus). 🙂

 8. Tarjoustalon valikoima onkin hyvin suppea. Ekat kaksi rullaa kun kävin ostamassa, ne olivat ainoat mustat jäljellä. Samoin kävi nyt viimeksi kun hain nuo rullat keittiötä varten. Muualla varmasti on paremmat valikoimat. 🙂

 9. Inanaa: Näin on! Joko Tarjoustalo ostaa niitä liian vähän tai sitten ne viedään käsistä niin nopeasti, että hylly aina lähes tyhjä! 😉 Muistako yhtään, mikä nimi niissä rullissa oli, ennenkuin heitin roskiin ne kääreet? Tuo Tarjoustalossa myynnissä oleva muovi on hyvälaatuinen nimittäin… =D Jos sitä samaa löytäisi myös muualta…

 10. Äh! Mistään en löytänyt sen kontaktimuovin nimeä, esim. keskusteluissa puhuttiin vaan kontaktimuovista ja Tarjoustalosta. Mulla on kuitenkin kuva koneella niistä rullista ja kuvista näkee sen verran, että etiketti on sininen ja siinä lukee ainakin sana "universal".

 11. Inanaa: Pistetäämpä siis korvan taakse! =D Jos en väärin muista, niin ostin aikoinaan itse Etolasta samaa merkkiä, mutta en löytänyt tietoa siitäkään mistään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *