Hassunhauska keskusteluketju

Löysin eilen mielenkiintoisen keskusteluketjun Kaksplus-nettisivuilta. Siellä oli melko jämptejä mielipiteitä esitetty, mikä periaatteessa on täysin ok. Mielipiteitä saa ja pitääkin olla, niin on minullakin. Haluaisin kuitenkin täsmentää muutamaa väärin ymmärrettyä faktaa, jotka syystä tai toisesta ovat menneet täysin ohi suurimmalta osalta kyseisessä ketjussa keskustelevilta ja muistuttaa että myös netissä ihmisellä on vastuu omasta käytöksestään.

Ajatuksia kritiikistä ja somekiusaamisesta - Omakotivalkoinen

Alessin sitruspuserrin

Alessin sitruspusertimen olen itse ostanut ja se on aina sijainnut keittiössä! Ei suinkaan siis olohuoneessa, vaikkakin meillä on keittiö ja olohuone yhtä ja samaa tilaa.

Mies, joka osallistuu myös sisustamiseen

Minulla on tosiaan mies, joka on myös osallistunut sisustuksemme toteutukseen ja hankintoihin. Esimerkiksi keittiön Kartell Lizz -tuolit ovat mieheni valitsemat, samoin Bestå-kaappeja on mieheni ehdottanut meille jo reippaasti ennen kuin bongasin ne muista blogeista. Sohva on myöskin mieheni hyväksymä ja puoliksi hankkima ja Gantin surullisen kuuluisat tähti-tuotteet olen hyväksyttänyt hänellä ennen ostamista! Miehelläni on hyvä maku ja siitä olen erittäin iloinen. 🙂

Rakkaus hyvään muotoiluun ja designklassikkoihin

Desing-tuotteet eivät yksistään tee sisustuksesta tyylikästä. Minä yksinkertaisesti vain rakastan skandinaavista designia, designklassikoita ja Eero Aarnion sekä Kartellin muotoilua. Tiedän että Eero Aarnion tuotteet ovat aina jakaneet mielipiteitä. Kaikki eivät niistä tykkää, mutta me luonnollisestikin tykkäämme sillä muutoin ei niitä kotoamme löytyisi.

Omanlainen sisustustyyli

Jos kotimme sisustus olisi täysin kopioitu jostakin sisustuskaupan katalogista, haluaisin heti tietää mikä tämä yritys on. Vinkatkaa siis minullekin, menen sinne heti ostoksille!

Ajatuksia kritiikistä ja somekiusaamisesta - Omakotivalkoinen

Siisteys on blogeissa tabu

Kyllä, meillä on siistiä ja ihan siitä syystä että pelkästään koira, joita enne oli kaksi, tuo ulkoa sisälle kaiken näköistä roskaa ja likaa tassuissaan. Myös 1,5-vuotiaan tyttöni uteliaisuus vaikuttaa asiaan. Hän laittaa kaiken suuhunsa mitä vaan käsiinsä saa ja siksi meillä ei loju lattialla sen enempää roskat, pölypallerot kuin tavaratkaan. Ymmärrän että siivouspostauksessa olevat kuvat voivat joidenkin mielestä olla naurettavia, eikä se minua haittaa. Ja itseasiassa tykkään siivoamisesta, koen sen rentouttavaksi. 😀

Rehellistä ja avointa keskustelua tarjolla

On erittäin ok ettei kaikki tykkää meidän kodin sisustuksesta tai tyylistä. Toivoisin kuitenkin aikuisilta ihmisiltä sen verran rehtiyttä, ettei mentäisi ns. henkilökohtaisuuksiin ja herjaamiseen. Rehellistä, avointa ja asiallista keskustelua käyn mielelläni ja jos blogin kommenttiboksiin et halua kirjoittaa niin minut tavoitat myös sähköpostitse miia(a)omakotivalkoinen.fi.

Uusi kamera ja kuvauskurssi

Minulla on käytössäni tällä hetkellä huonohko kamera ja olen siitä täällä maininnutkin monesti. Uutta olen katsellut, mutta tahdon rauhassa perehtyä valokuvaamiseen ja ostaa sellaisen kameran, joka sopii parhaiten tarpeisiini. Keskuteluketjun kirvoittamana päätin, että hommaan laitetaan vauhtia. Konsultoin ammattikuvaajana toimivaa naapuriamme ja hän lupasi pitää minulle kurssin kuvaamisen saloista. Tämä oli siis mainio potku persauksilleni tässä asiassa ja siitä iso kiitos.

Lämpimästi vielä tervetuloa kaikille teille uusille ja vanhoillekin lukijoilleni!44 kommenttia “Hassunhauska keskusteluketju

 1. Hohhoijakkaa, eipä ihminen vihollisia tarvitse, kun niitä löytyy jo ihan niistäkin keitä ei edes tunne. Joskus mietin, että mikä ihmisiä ihan oikeasti vaivaa? Nuo kaikki kirjoittajat varmaan asuu ihan huippuhienosti sisustetuissa kodeissa ja kenenkään kodista ei taatusti löydy esim. yhtäkään ihanaa mäntykalustetta. Jätä omaan arvoonsa, vaikka varmaan vähän kirpaisee. Kiva kun jaat kotiasi meidän muiden kanssa.

 2. Älä välitä Miia; noin kommentoivat vain kateelliset ihmiset.Jokainen heistä voisi esitellä oman kotinsa jos ovat omasta mielestään niin hyviä ja taitavia ja sitä paitsi jokainen saa ostaa juuri sellaista kuin itse haluaa. Näkisipä vain näiden arvostelijoiden kodit niin kyllä niitäkin voitaisiin arvostella oikein kunnolla. Jatka vain samaan malliin; kotisi on todella kaunis!

 3. Älä välitä Miia; näin toimivat vain kateelliset ihmiset. Arvostelijatkin voisivat esitellä oman kotinsa niin kyllä niitäkin voitaisiin sitten arvostella oikein kunnolla. Sitä paitsi jokainen saa ostaa ihan sitä mitä haluaa eihän se muille kuulu.Jatka vain samaan malliin ja ole ylpeä kauniista kodistasi.

 4. No on ollut jollain tylsää kun on pitänyt ihan ketju tätä ruotimista varten perustaa. Kateellista sanon minä!

 5. Uteliaana piti käydä kurkkaamassa keskustelua. Hohojaa kyllä jotkut jaksaa haukkua ja kritisoida!!

 6. Voi hyvä luoja, mitä ihmisii!!! :DDHyvä että vedät siitä huumoria! Ne ihmiset on täys nollia, jotka anonyymeinä ovat kovia arvostelemaan!Varmana tollaiset ovat naaman edessä kunnon lipittelijöitä! :DD Yöks!!

 7. hah, huvittavia kommentteja tuol viesti ketjussa. kateellisten ihmisten höpinää. 🙂 kotinne on minusta todella kaunis ja ihanan valoisa! tuollaisesta tyylistä itsekkin tykkään, vähän tavaraa mutta silti kodikasta. 🙂

 8. Hei vaan,Olen monesti miettinyt, että MIKSI ihmeessä pitää haukkua toisen makua/tyyliä, jos se on erilainen kuin omansa!!! Ei kaikki voi tykätä samasta ja luojan kiitos näin ei myöskään ole. Mihin tämä maailma menisi jos kaikilla olisi samanlainen koti, samanlaiset vaatteet ja samanlainen ulkonäkö… Tylsääkin tylsempää olisi!Ihmettelen myös sitä, että arvostellaan toisten rahankäyttöä. Eiköhän jokainen päätä itse mihin rahansa tuhlaa. Toisilla se menee vaikka harrastuksiin, toisilla, ruokaan, toisilla sisustamiseen, toisilla elektroniikkaan, toisilla vaatteisiin, toisilla matkusteluun etc. Jokainen käyttää rahansa siihen mihin haluaa. Jokainen osaa myös varmasti säästää suurempia hankintoja varten, mutta jos ei halua niin kuka estää käyttämästä heti kaikkia rahoja.Jokainen vaan elää juuri niin kuin itse haluaa eikä siitä voi ketään syyttää!Totta kai toisilla on vaikeampaa kuin toisilla, mutta kukaan ei varmasti ole siinä tilanteessa yksin ja se ei oikeuta haukkumaan toista ja toisten elämäntapaa. Ja ei, minä en ole syntynyt kultalusikka suussa tai minulla ei ole hienoja tavaroita tai paljoa rahaa käyttää upeisiin vaatteisiin, mutta voin silti haaveilla ja tehdä työtä unelmien eteen, mutta minä en silti mene haukkumaan toisen elämää vaikka välillä kateellinen olisinkin.Kyllä varmasti katkeruus nostaa välillä päätään, mutta sitä kannattaa silloin jättää vaikka tälläisten blogien lukeminen ja miettiä, miten omasta elämästään saisi sellaisen kuin haaveilee! Unelmien eteen (ainakin yleensä) joutuu tekemään kovasti töitä!Huh jopas tuli purkaus! Mua vaan niin harmittaa ihmisten omaan napaan tuijottaminen :)Kenenkään ei pitäisi arvostella ketään tietämättä toista ihmistä tai kuinka paljon on tehnyt töitä jonkun asian eteen tai kuinka on päätynyt tiettyyn tilanteeseen.

 9. Kyllä jotkut jaksaa kitistä joka asiasta mikä ei ittiä nappaa. Kuka pöljä oikeesti haluaa alottaa keskustelun siitä onko jonkun koti erityisen ruma tai erityisen väritön omaan makuun…jollakin vähän liikaa luppoaikaa. :)Mut joo,teillä on kaunis ja ihanan valkoinen lapsiperheen koti. Tuskinpa teillä kaikki lapsen lelut sentääs on vitivalkoisia et varmaan siellä väriäkin on. 🙂

 10. ps. tuo sitruspuserrin on sen verran kaunis et ei pistäs mulla silmään vaikka olis eteisen lipaston päällä. Eri asia jos se olis joku tupperwaaran keltanen muovimöykky. 😀

 11. No voi elämän käki, mikä kaksplus-keskustelu..! Jätä vaan omaan arvoonsa tollaset arvostelijat. Terkuin blogisi uudehko lukija 🙂

 12. V**tu mitä paskaa heitetään niskaan. ON tää internetti siitä kiva että voi vittuilla nimettömänä. Tahi nimimerkillä.Tosi rakentavaa kritiikkiä oli ko. ketjussa, enkä jaksanut noita herjoja lukea ees kaikkea lävitte. Mut harmi, onko coconut white laittanut bloginsa salasanan taa, harmi, kun mää niin tykkäsin hänen ja tästä sinun blogista :(En taida uskaltaa katsoa mitä herjaa löytyy omasta blogista. Varsinkin just tästä älyköiden kaxplus-palstalta.

 13. No johan oli…En jaksa ymmärtää sellaista, että jos ei jostain tykkää… miks pitää sit seurata sellasia sivuja. En minäkään omassa kodissani käytä valkoista väriä, mutta luen silti tätä blogia ja montaa muutakin. Eikä minun tarvii haukkua toisten blogeja missään keskustelusivuilla. Se on mielestäni jokaisen oma asia missä pitää minkälaista mattoa tai koristetta tai ylipäätään mitäkin vekotinta. Meillä kaikilla on omanlainen maku ja sellainen koti kuin haluamme tai on mahdollisuus. Siihen on tyytyminen. Jatka vain samalla kameralla ja omalla tyylillä.

 14. Kiitos kaikille kommentoinnista! <3Erityisesti -Tsinnia- puhuu niin asiaa!!!!!!Ja mun blogi ja koti nyt vaan tosiaan on tälläinen, eikä linja muutu mihinkään, vaikka kuinka paljon negatiivista arvostelua osakseni saisin. =DJoten olkaa huoleti, mää jatkan ja jatkan ja jatkan tätä bloggaamista kuin duracell-pupunen! HIH 🙂

 15. Jaa-hans, että tuollaisia ihmisiä taas liikkeellä:( Onhan se niin, että kaikki ei tykkää kaikesta ja se on mielestäni hyvä. Ajatella, jos kaikilla olisi samanlaiset kodit, autot, vaatteet, hiukset ja eritoten ne sitruspursitimet 😉 Mielestäni siinä vaiheessa, kun nimetään joku, menee arvostelu minun ymmärryksen yli!Minä ainakin tykkään teidän kodista, ja pääasia, että TE tykkäätte siitä!!!Oikein ihanaa alkavaa viikkoa sinulle ja hyvän sisustussilmän omaavalle isännälle;) ja tottakai pikkuiselle:)

 16. No huhhuh mitä sontaa koko juttu. Oli ihan pakko käydä kattoon, että mitä siellä oikeen keskustellaan. Kaiken huippu oli tuo "ei etes osaa valkosella sisustaa kun eri sävyisiä valkosia…" (ei nyt ihan noilla sanoilla ollu mut silti!). Sen mitä oon ammattini vuoksi sisustusasioita opiskellu niin minusta kait just taitavaa valkoisella sisustamista on se, että osataan kauniisti yhdistää eri sävyisiä valkoisia! Aika pliisu ja eloton valkoinen sisustus olisi jos kaikki olisi samaa materiaalia ja sävyä, ei ois siis sitä niin paljon mainostettua kontrastia ollenkaan! Huoooh. Kyllä ottaa pannuun tollaset viestiketjut, miten jollaki on etes aikaa tollaselle p****n jauhannalle? Ja voin vaan kuvitella et ovat jotain kotiäitejä ku jollain kaksplussan palstalla huutelevat, hoitasivat niitä muksujaan ja keskittyis olennaiseen ;). Nyt tulee niin rumaa kommenttia minulta, että kohta varmaan kirjottelevat jo kaikista tänne kommentoivistakin mut aivan sama. Mä en alennu etes kattoon mitä siellä lietsotaan! Nyt ei muuta Miia ku jatkat samaan malliin vaan ja jätät tollaset törpöt omaan arvoonsa! 😀

 17. Heh, alko vaan naurattaa, kun kävin vilasemassa tuota keskustelua :)Kumma juttu, jos toisen sisustusmaku niin inhottaa/ärsyttää, niin miksi tuhlata energiaa jopa niin paljon, että perustaa oikein keskusteluketjun sille :DTuollaiset saa jättää niin omaan arvoonsa, varsinkin kun kotisi on niin kaunis ja ihana (lähellä omaa makuani ;)Meitä on niin moneen junaan..- Kaz

 18. Hyvä että otat huumorilla nuo ja jatkat bloginpitämistä 🙂 En viittiny ees mennä lukkeen sitä ketjua, tullee vaan inhottava olo ko ihmiset on niin typeriä. Komppaan kyllä kaikkia tähän kommenttia jättäneitä, en ymmärrä miksi täytyy haukkua ihmisten koteja jos itellä on erilainen maku tai koti. Meilläki on erilainen koti suuren osan lukemieni blogikotien kans muttei kyllä tuu ikinä mieleenkään haukkua toisten koteja ja toisten valintoja. Mie nään aina jotaki kaunista kaikkien kodeissa 🙂 Mie tykkään niin minimalistisista kodeista ko maalaisromanttisistaki jne 🙂 Kaikki kodit on kauniita, nih! :)Kiva ko jatkat blogin pitämistä :)Sammaa mieki harmittelen että Coconut White on nyt suljettujen ovien takana enkä ees tiiä miten tullaan kutsutuksi lukijaksi. Oliko siellä haukuttu hänenki kotia..että ihimiset on sitte pahoja..ittekki mie oon nyt pitkällä sairaslomalla olokapään takia ja talous on heittäny häränpyllyä tosi paljon mutten ikinä vois olla katteellinen ihmisille mihin ne omat rahansa käyttää..eli en pysty osteleen nyt mittään ihania mistä haaveilen mutta oon onnellinen niitten puolesta jokka saa ostettua sitä mitä haluaa tai pystyvät säästään haaveita varten, kyllä se mullekki vielä tullee että toivun tuosta olkapäävammasta 🙂 En tajua miksi pittää olla katteellinen jos jollaki mennee paremmin ko toisella..Onneksi oon löytäny kesällä nämä teän ihanat sisustusblogit, ko täällä ko viettää aikaa niin ei koko aikaa muista ommaa kovvaa ja vihlovaa tuskakipua olkapäässä 🙂

 19. OMG!!!! 😀 Voi morjenstaa! Kyl joillain on ihan liikaa aikaa vatvoa muiden elämää, surullista ja säälittävää.

 20. Tykkään sun blogista just tälläsenaan! Aika jännä et joku näkee vaivaa alottaa tollasen keskustelun…no mut meitä on moneen.

 21. Eikö ihmisillä ihan oikeasti oo muuta tekemistä ku arvostella toisten tekemistä? Hohhoijaa… Keskittyis omaan olemiseensa!"Oman elämänsä rouva ja tyytyväinen sisustusblogien lukija riippumatta tyylistä tai rahallisesta panostuksesta"

 22. I´m back in business!!! Eilen pahoitin mieleni noista, tänään ollaan ryhmässä joka paikassa naurettu noille kateellisille elämäänsä kyllästyneille. Voi voi 😀 😀

 23. Hyvä asenne Miia 🙂 Sen olen itsekin tässä bloggaamisen aikana oppinut, että kaikkia ei voi miellyttää; eikä tarvitsekaan. Oman kotinsa jokainen sisustaa tietysti sillä tavalla kuin itse haluaa. Minuakin aina tympäisee kun jonkun pitää avautua, että "minä laittaisin tuohon jotain väriä ja tuohon isomman maton jne. jne." No laittaa hän joka niin haluaa; ei meidän tarvitse toimia muuten kuin oman sisustusmieltymysten mukaan. Aivan varmahan se on, että makuja ja tyylejä riittää! Ei minuakaan kaikki kodit miellytä, mutta eipä tulisi mielenkään mennä siitä avautumaan sen kodin sisustukseen tyytyväiselle asukkaalle! Ei ole mitään tarvetta eikä haluakaan pahoittaa turhaan toisen mieltä. Kyllähän noista aina tosi paha mieli tulee, mutta tässä ajan kuluessa on kasvattanut nahkaansa ja oppinut paljon! Meidän kotimme ovat meidän mieltymysten mukaan sisustettu ja nautitaan omista kodeistamme 🙂

 24. Onpas ihmisillä näköjään taas liian vähän sisältöä omissa elämissään, kun on aikaa puida toisten elämää ja blogeja jossain nettipalstoilla.. voi huh huijaa 😀 Tuommoiset keskustelut voi kyllä jättää ihan omaan arvoonsa – sinulla on ihana blogi <3

 25. Kiitos kaikille tasapuolisesti!!!!! <3 <3 <3 <3Ja Padmerinelle iiiiiiiiso hali! <3 <3 <3 <3Kaz: Nyt voi muuten anonyymikin osallistua Minnan arvontaan! =D

 26. Meän Satu: Mulla kans olkapäävaivoja! 🙁 Luksaatio molemmis ja välillä pain in hell! Voimahali täältä!>———-Hali———–<

 27. Hitto mua ärsyttää vieläkin tollaset ihmiset!!! Ne vois kanssa laittaa niitä "täydellisiä" kotejansa nettiin :O) Niin sitten me bloggaajat voitais arvostella niitä! Ja sit kun vielä hakemalla pengotaan esille blogeja ja haukutaan siinä samassa se bloggaaja lyttyyn+mennään henkilökohtaisuuksiin, EN TYKKÄÄ!!!! Just ton takia anonyymit ei pystynyt mun blogiin kommentteja laittaan, koska en halua edes lukee niitä, mä oon sellainen että otan liian henkilökohtaisesti asiat! :O)

 28. -Miia-: Huomasinkin sen arvonta jutun ja kävin heti kurkkaamassa ja jättänmässä puumerkin 😀 Kiitos!-Kaz

 29. Siis TÄH?!! Mihin mä nyt laitan tilaamani Alessin sitruspuristimen? Olin varannut sille niin hyvän paikan mun yöpöydältä. 😐

 30. voi voi voi! kateellisiahan riittää, jokapaikassa ja joka asialle. itse olen surannut blogiasi jo jonkin aikaa: kaunis koti sinulla! 🙂

 31. Pöh ja pah. Aivan naurettava "keskustelu"ketju. Siis ihan oikeasti naurattaa – niin alkeellista argumentaatio on.Löysin blogisi viime viikolla. Olen selaillut joka päivä vanhempiakin postauksia ja pitänyt lukemastani ja näkemästäni.Jatka vain samaan malliin!Katriina

 32. Mun kommentti taisi hävitä jonnekin bittiavaruuteen joten otetaanpa uusiksi!Jaksoin tosiaan lukea sieltä täältä pari ekaa sivua ja ei voi muuta sanoa kuin, että huh huh ja voi luoja sentään! Tuonkin keskusteluun käytetyn ajan kun täydelliset sisustajat ja äidit olisivat käyttäneet hyväkseen vaikka sisustamalla täydellisiä kotejaan tai leikittämällä lapsiaan olisi tämäkin mielipaha jäänyt tekemättä! Ei voi sanoa kuin, että kateelliset siellä ovat avautuneet! Ottaa niin päähän tuollaiset päänaukojat, sanoisivat sitten suoraan päin näköä, mutta siihen ei ole "munaa"!!! Onko pakko seurata blogia joka ei miellytä??? Eikö siinä kiusaa vain itteään? Itse en ainakaan seuraa!!! Kyllä ottaa päähän!!!Jatkat samaan malliin, sillä meitä on monia jotka TODELLA pitävät sisustustyylistäsi ja -maustasi. Haluaisin tosiaan itsekkin päästä sinne liikkeeseen ostoksille, josta saa samasta paikasta ostettua kaikkia näistä sisustus tuotteita =) Hei HALOO!!!JohannaP.s Arvaa kuka on jo klikkaillut tilausta Stokkaan päin… en malta odottaa, että paketti saapuu 😉

 33. Kiitoksia ihanista kommenteistanne! <3Johanna: Mä arvaan…..Hih =D Laitoinkin sulle vastausta niistä pyyhkeistä sinne stockmann-postaukseen! 🙂 Toivottavasti on apua! Se vielä piti lisätä, että ne pyyhkeet on tosi kuohkeita ja muhkeita ja silti kuivaavat tosi hyvin!

 34. Kiitos Miia, pitää tilata nuo sinun suosittelemat pyyhkeet vielä 😉 Muutaman kerran olen pettynyt hinnakkaan pyyhkeen "kuivausimuun" ja tästä syystä pyysin vinkkiä. Pyyhkeet olivat Marimekkoa ja petyin hinta/laatu suhteeseen…Johanna

 35. Mä löysin sun blogiin nimenomaan tuon ketjun ansiosta ja klikkauduin lukijaksi. Tuolla nyt on aina tollasta… Älä välitä ja jatka samaan malliin 😀

 36. Johanna: Itse olen pettynyt Benettonin laatuun, niistä irtosi ihan kamalasti nöyhtää iholle vielä kymmenennenkin pesukerran jälkeen… :(Noista Villan pyyhkeistä ei ole mitään pahaa sanottavaa, huippulaatua kohtuulliseen hintaan (ja ihanat värit)…Mia ja monet muut uudet ihanat lukijat: Lämpimästi tervetuloa seuraamaan mun höpötyksiä!!!! =DOikealta sivupalkista muuten löytyy valikko, jossa jaoteltuna aiheittain mun vanhoja juttuja! Jos tulee mieleen jotakin, mistä tahtoisitte mun postailevan, niin kommenttilootaan vaan toiveita tulemaan!!!! <3 <3 <3 <3

 37. Aikoinaan ostin beigejä ja viininpunaisia Luhdan pyyhkeitä ja voi tsiisus mikä punainen pistetauti tuli kun nöyhtä päätti irrota. Casan pyyhkeet joskus Stockan Hulluilta päiviltä ostin ja ne ovat alusta asti pyyhkineet tosi hyvin eikä kuntokaan ole kärsinyt. Nyt on Villa Stockan pyyhkeitä myös ja nekin on tosi hyviä! Mä vaan toivoisin kuivausrumpua, niin saisi niistä pesun jälkeen pehmosia. Voi niitä aikoja, kun asuin vielä talossa, jossa oli kuivausrumpu…

 38. Ei voi muuta sanoa kun, että ovat KATEELLISIA! Kateellisia kun pidät kotisi kauniina ja siistinä! Muinusta on kivaa kun uskallat innostua asioista, sillä tavalla siitä elämästä nauttii. Olen ollut lukijasi alusta asti ja tykännyt tosi paljon!

 39. onko tuo "keskustelu"ketju poistettu ku linkki ei toimi? tosin näin ton keskustelupalstan jo muutama päivä sitte ku joku oli ystävällisesti linkittäny sinne munki blogin ja jäi merkintä tilastoihin :Dkivasti tuli lisää lukijoita meidän kaikkien blogeihin, lisää näitä ;DD

 40. Inanaa: Mulla on ollut kans Luhdan pyyhkeitä. Sellaiset "ribbi-raitaiset" oli ihan hyvät, vaikkakin aika ohuet, mutta sitten ne muhkeammat pyyhkeet…. VOI KÄÄK SENTÄÄN! Mulla oli sellaiset sinisenä ja muistan kyllä sen ikuisesti kun lattiallakin leijailli pieniä sinisiä palleroita. Olin jo unohtanut kokonaan… =DAnne: =D <3 <3 <3 <3S: Kävin itsekin klikkaamassa linkkiä ja kyllä se taitaa olla poistettu! Hih! =D Ihanaa kun löytää oman bloginsa mitä kummallisimmista keskusteluista! 😉 Mutta tuskimpa jää ainakaan mun blogin osalta kökkö-keskustelut tuohon, että seuraavaa ketjua odotellessa…. Hih =D

 41. Mun blogiin on myös muutama tullut lisää, lieneekö tuon shown takia vai jostain muusta syystä. Mutta en valita, ihanaa jos mun blogi kiinnostaa 🙂

 42. En päässyt kattomaan linkkiä, mutta olen törmännyt kaksplussalla vastaaviin ketjuihin ennenkin kun ihmiset on niistä vinkanneet. Kenellä on mielenkiintoa päivästä toiseen ruotia keskustelupalstalla toisten elämää? No sellaiset joilla sitä ei itsellään ole tai se ei ole tyydyttävää. Oikeastaan aika surullista…

 43. Annina: Tuolla palstoilla haukutaan nykyään niin paljon ihmisiä ja erityisesti blogeja ja bloggaajia, etten jaksa itse enää ottaa kovinkaan vakavasti näitä haukkuma-ketjuja. =D HIH!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *