Vuoden 2011 yhteenveto :)

Mietiskelin tänään, että mitä kaikkea on kuulunut minun kohta edesmenneeseen vuoteeni. Paljon ihania asioita ja muutamia surullisiakin tapahtumia on mahtunut 364 päivään, sillä huomista ei vielä tietenkään lasketa. 🙂

Vuoden 2011 tunnelmat ja tapahtumat

Alkuvuosi oli melko rauhallista menoa, opettelemista äitiyteen. Jokainen päivä toi tullessaan uusia kehitysvaiheita pienen tytön elämässä ja lapsentahtisesti mentiin eteenpäin, päivä kerrallaan.

Helmikuussa juhlistin synttäreitäni ja sain lahjaksi elämäni ensimmäisen Apple tietokoneen, MacBook Pro:n. Elämä helpottui huomattavasti, kun ei enää tarvinut taistella vanhan koneenrotiskon kanssa. 🙂

MacBook pro tietokone

Toukokuussa tapahtuikin jo hieman enemmän. Jatkoimme 2010 aloitettua remonttiamme. Maalisuti viuhui ja tilasimme remonttiliikkeen vaihtamaan lattialistat ja ovenkarmit. Eräänä toukokuisena iltana mies kyllästyi katselemaan meidän vanhoja, kellastuneita väliovia ja kipaisi Starkissa hakemassa uudet peiliovet tilalle. HOXHOX! Minä ihan itse yksinäni ruuvasin vanhat ovet irti ja asensin uudet tilalle… Rautamimmi siis olen! 😀

Toukokuussa juhlistimme myös pienen tyttösemme 1-v synttäreitä. Juhlat vietimme kotosalla suvun kesken ja mukavaa oli!

Synttärikakku 1-vuotiaalle

Heinäkuussa aloitin bloggaamisen, monen ihanan blogistin kannustamana! Kiitos siis mm. Soilelle, Johannalle, S:lle! Ilman teidän tsemppausta en olisi uskaltautunut tähän hurjaan blogimaailmaan! Blogin kautta olen löytänyt monen monta uutta ihanaista ihmistä elämääni! ❤︎

Omakotivalkoinen blogin banneri

Elokuussa rakastakin rakkaampi koira-vauvani Roope nukkui ikiuneen. 🙁 Roope oli todella persoonallinen ja inhimillistetty pieni kainalokäpynen. Mun oma vauva! Roope sairastui, hoito ei auttanut ja oli tehtävä nopea päätös jatkosta. Roope sai nukkua pois kotonaan, olkkarissa, minun silitellessä ja haliessa kohti viimeistä matkaa. Ikävä on edelleen kova… ❤︎

Rakasn Roope hauva

Loppuvuosi kuluikin sitten sisustaessa ja keittiöremonttia suunnitellessa. Samalla teemalla mennään myös alkuvuosi 2012! Aikataulullisesti keittiön olisi tarkoitus valmistua maaliskuun loppuun mennessä, mutta saa nyt nähdä miten käy. 🙂

Valkoinen keittiö ja mehikasvit

Unohtumattomin joululahja koskaan, avautui paketista jouluna 2011! Kunnollinen kamera! JIIIHAAAA! Olympus PEN mini white!

Olympus Pen Mini White kamera

Haluaisin kuulla mitä teidän vuoteen 2011 on kuulunut? 🙂 Onko elämässä tapahtunut yllättäviä käänteitä vai onko arki lipunut ihanan tasaisesti eteenpäin? Mikä on sinulle ollut vuoden 2011 kohokohta?

Kuvituskuvat: Pixabay, Olympus


Seuraa myös Instagramissa 

16 kommenttia “Vuoden 2011 yhteenveto :)

 1. Kaikkea on mahtunut sinunkin vuoteesi! 🙂 Koiraihmisenä jo vuodatin kyyneleet tuossa elokuun kohdalla. Meilläkin kun on kaksi vuotta toiden koiran lähtemisestä ja tämä toinenkin jo yli 9vuotias, joten koskaan ei tiedä kauanko tätä yhteistä taivalta kestää. Minullekki on tapahtunu yllättävän paljon vuoden aikana, olen mm. vaihtanu kaupunkia, kotia ja työpaikkaa. Pitänee tehdä ihan oma postauksensa aiheesta, näitä toisten vuosi 2011-postauksia on ollu niin kiva lukea. Äkkiä se vuosi vain on mennä hujahtanut! 🙂

 2. Saila: Itse olen niin koira-rakas, että itken aina kun luen/katson/kuulen jotain kauheaa koiriin liittyen… Meidän Roope-herra oli reilu 9-v kun nukkui pois luotamme. Se oli mulle ihan kauhea shokki ja luulin etten ikuna siitä selviä… 🙁 Meidän nuorempi koiruus on 6-v, tosin se käyttäytyy kuin pari vuotias youngsteri (hirmuinen tuholainen ja energiapakkaus). =DSulla onkin ollut paljon muutoksia, mielelläni lukisin sun vuodesta 2011! Eli postausta odotellessa! =D

 3. Kiva että jätit kommentin, tulin heti vastavierailulle! Kiva blogi sinulla 🙂 Voi, tippa tuli silmään tätä postaustasi lukiessa. Ikävä on varmasti kova, eikä ihan helpolla hellitä, tiedän fiiliksen. Mutta iloisempiin asioihin; onko/tuleeko teille kuvan keittiö? Taitaa olla Kvikin Mano? Sellainen on meillekin tulossa. Ensi viikolla itse asiassa ja miljoona asiaa tekemättä ennen sitä… apua 🙂 Ihanaa alkavaa vuotta!

 4. Mia: Kiva että tulit kurkkamaan meille! 🙂 Ei tule kuvan keittiötä, mutta saman tyylinen kyllä! Kvikin Mano on tosi ihana, jään odottelemaan sun postauksia innosta soikeena! 🙂

 5. Hmm, voisin itsekin tehdä jonkinlaisen koonnin.. 🙂 Olipa mielenkiintoinen vuosi sinulla! Ihania sisustuskuvia blogistasi löytyykin, voi kunpa olisi ajankohtaista sisustaminen meilläkin… mutta kun ei asuta nyt missään ja omaa kotia on välillä ikävä näillä seikkailuilla. Mutta kylläpä sisustuksen ja kodinlaiton aika tulee taas.Taidanpa etsiä sinut bloglovinista ja alkaa seurailla 🙂

 6. Koiranomistajana tuli surku minullekin elokuun kohdalla. 🙁 Koirakaverit kun on perheenjäseniä. <3

 7. Vuosi 2011 toi myös sinulle iloa ja surua, mutta näinhän se elämä kulkee. Itsellänikin oli todella kova vuosi; sairastuin Ms-tautiin, menetin koirani syntymäpäivänäni josta sinulle olenkin kirjoitel- lut. Minulla on vieläkin todella ikävä koiraamme ja kyyneleitä vuodatan edelleen. Ilojakin on ollut matkan varrella kuten toisen lapsenlapsemme syntymä; yksi kuin- tenkin tärkeimmistä tapahtumista elämässä.Jos vuosi alkoi ikävien asioidenkanssa se myös päättyy koska myrskyteki tuhoja mökillämme todellarunsaasti. Kaksi puuta kaatui mökinpäälle,yksi varaston,terassit meni-vät hajalle, 3 puuta kaatui jär-veen ja muutenkin siellä on kuinhävityksen kaupungissa; toista kymmentä puuta nurin.Elämä tuo kaikkea tullessaan, muttakaikesta huolimatta elämä jatkuu jakaikki on otettava vastaan myös nuoikävät asiat.Toivotaan että vuodesta 2012 tuleekuitenkin valoisampi joten toivotansinulle ja perheellesi OnnellistaUutta Vuotta 2012 !

 8. Laapa: tee ihmeessä koontia kuluneesta vuodesta! 🙂 Minusta on mielenkiintoista lukea näitä yhteenvetoja, mitä kaikkea kivaa (ja ei kovin kivaa) on muille tapahtunut… :)HeLiNä-83: Mä olen koiraihminen henkeen ja vereen, enkä osaisi kuvitella elämää ilman ainuttakaan koiraa. Onneksi meillä on vielä tuo meidän neiti-koira. <3 Kauhulla olen miettinyt mitä tuleman pitää, kun Roopen sairautta ei saatu kunnolla selvitettyä ja molemmilla on samat "äiti ja isi". Toivottavasti ei ollut mikään geeneissä oleva rasite joka on periytynyt kaikille "koira-lapsille". Kikka: Mulla on ystävä, jolla todettu Ms-tauti. Salakavala sairaus! Toivon sydämeni pohjasta, ettei pahenemisvaiheita sinulle tulisi ja voisit elää "terveenä" mahdollisimman pitkään. *iso ja lämmin halaus*! <3 <3Itkin silloin, kun kerroit omasta koirastasi. Kosketti todella syvältä. Koirat on perheenjäseniä, ja välillä tuntuu epäreilulta kun niistä joutuu luopumaan. Ikävä tuskin koskaan lakkaa, eikä tarvitsekaan…. <3 <3Tuo myrsky sai kyllä sellaisia vaurioita aikaan, ettei niitä ihan heti saada korjattua. Teilläkin alkaa sitten uudelleen rakennus, toivottavasti vakuutusyhtiö tulee mahdollisimman paljon vastaan. Toivon sinulle Kikka iloista ja onnekasta uutta vuotta 2012! <3

 9. Oikein hauskaa uutta vuotta ihanuus <3 <3Jatketaan bloggailua ensikin vuonna kaikista arvostelijoista huolimatta :)Padmerine

 10. Tulin vastavierailulle blogiisi ja näin äkkiseltään, ihanalta vaikuttaa 🙂 Ja liityinkin myös lukijaksi 🙂 täytyy vielä paremmalla ajalla tulla kurkistamaan paremmin sepustuksiasi ja ihania kuvia! Mutta nyt mukavaa uutta vuotta!

 11. Kiitos kaikille kommenteista! Hyvää ja onnellista uutta vuotta 2012! Kohta alkaa uusi vuosi ja uudet kujeet ;)! <3 <3 <3

 12. Mulle on päällimmäiseksi jäänyt tästä vuodesta mieleen a) bloggaamisen aloitus, b) uuden sisustuksen alkuspurtti ja c) selkäleikkaus vihdoinkin. Eiköhän noissakin ole jo jotakin. 🙂

 13. Inanaa: Ihan huippu juttu, että vuosien kärsimysten jälkeen pääsit viimein selkäleikkaukseen ja onneksi se onnistui! <3

 14. MacBook Pro tuli myös minulle marraskuussa ja ihan huippu kone on!! Omankin blogin aloitus oli yksi vuoden kivoimmista jutuista 😉 Ja Wau, tuota sinun uutta kameraasi!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *