EERO AARNION PONY SAAPUI KOTIIN ♥

Palorannan verkkokaupasta synttärilahjaksi tilaamani valkoinen Pony on saapunut uuteen kotiinsa. <3

Ou mai gaad se on T-Ä-Y-D-E-L-L-I-N-E-N! <3 <3 <3

Tälläisessä puketissa postimies Ponyn kantoi kotiovellemme

P2211138.JPG
Ei mennyt montaakaan sekuntia, kun sisältö oli saatu ulos pahvikääreestään 😉
P2211140.JPG
Puhtaan valkoinen suloinen Ponymme! <3
P2211141.JPG
Niin muhkeat muodotkin…. ihan kuin mamilla itselläänkin! *HIH* 😉

P2211144.JPG
Ja kestää aikuisen painoa! Kävin heti koeistumassa vekkulin mölliäisen! <3
P2211145.JPG

Ja nyt on aivan pakko hehkuttaa Palorannan mahtavaa palvelualttiutta! 🙂
Valkoiset Ponyt olivat päässeet tilapäisesti loppumaan heidän varastoltaan (onko ihmekään? <3) ja uusi kuorma oli jo tilattu ja matkalla. Toimitusaika oli kuitenkin vielä avoinna, eikä ollut sata varmaa, koska saisimme oman Ponymme (parin viikon sisällä kuitenkin).

Palorannan Heikin kanssa oli mukava jutustella puhelimessa, ystävällisempää asiakaspalvelijaa saa hakea! Hän lupasi parhaansa mukaan vauhdittaa kuorman saapumista. Lisäksi hän antoi minulle väliaikatietoja toimituksesta ja eilen sainkin sähköpostiini Postin seurantakoodin. 🙂 Toimitus olikin super-hyper-nopea ja kaikki meni ihan nappiin!

Tänä aamuna Postista soittivat ja toimitus sovittiin klo 13.00-15.00 väliselle ajalle. Pakettini saapui jo klo 12.58 ja voi sitä hykerryttävää riemua, kun vastaanotin tuon haaveiluni kohteen. PURE LOVE! <3

NYT MIE LÄHEN HALAILEMAAN MUN UUTTA VAUVAA! =D
P.S.
Mie tilasin ne harmaa-valkoiset Pony-pussilakanat! <3
En voinut vastustaa kiusausta jäädä ilman niitä, joten maksoi mitä maksoi, ne on nyt tilattu ja toimitusaika on pariviikkoa! =D

24 kommenttia “EERO AARNION PONY SAAPUI KOTIIN ♥

  1. Mie olen ihan täpinöissäni siivoillut ja sisustellut, sen minkä kunto antaa myöden. Tuo Pony on kyllä ehdottomasti toisiksi paras Aarnion tuote, sen Tuplis XL:n jälkeen. =D

 1. Hauska on! Ehkäpä pitää tuollainen hankkia möllöttämään, viimeistään kesäterasille!

  1. Nuohan sopii myös ulkokäyttöön joten totta ihmeessä hankit veikeän piristävän Ponyn sinne katseenvangitsijaksi. Siinä on tosi mukava istua tälläisen aikuisenkin immeisen…. 😉

  1. Pony on samaa materiaalia kuin Dino, eli puhtaan valkoista joustavampaa kumimaista muovia. Puppyhan on sellainen kerman valkoinen ja kovamuovinen, joustamaton. Tuo Pony on myös painavampaa materiaalia, joten pysyy tukevasti pystyssä vaikka hieman raisumminkin ratsastelisi =DItse tykkään enemmän tästä Pony-muovista. 🙂

  1. Oon ihan lovena tuohon otukseen. Just mainion kokoinen meille ja hyvän paikan saikin. 🙂 Meidän neiti katseli pikkukakkosen siinä istuen, joten kelpaa nuoremmillekin (kuin 30-v) HIHHIII =D

 2. Minulla on aivan samanlaiset kokemukset Palorannasta. Vaikka kyseessä onkin nettiostostelu niin henkilökohtaista palvelua saa ihan oikeasti. Hieno kauppa ja loistava palvelu! On muuten aika loistava tuo teijän Ponykin. :)- P

  1. Harvat nettikaupat antavat mitään palvelua, mutta Palorannasta ja Stockmannista minulla ei ole kuin hyvää sanottavaa! Parhaimmat kokemukseni ovat juurikin noista paikoista! =DPalorannasta tuli mun lemppari kertaheitolla (siis sen Stockan lisäksi)!

 3. Mäki tilasin pari viikkoa sitten Palorannalta ystävälleni (*wink wink*) ystävänpäivälahjan ja palvelu oli ehkä parasta ikinä! Todella nopea palvelu, konsultointi toimi todella helposti ja nopeasti sähköpostin välityksellä ja paketti toimitettiin suoraan ystäväni kotiin. Tämäkin lahjatilaus oli kyllä ehkä maailman paras juttu kokonaisuudessaan. Tuotti ja tulee tuottamaankin aivan mielettömät naurut pitkiksi ajoiksi! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 Itse asioin myös Heikin kanssa ja siitä palvelusta annan kyllä 10 pistettä ja papukaijamerkin… tai minkä merkin vaan, jos papukaija ei oo kiva. ;PPidän Palorannan palvelun lisäksi myös heidän tuotteistaan, joten minusta ainakin saavat kanta-asiakkaan. &amp;lt;3

 4. Toista se on paikanpäällä… liikkeen pitäisi olla auki, mutta ei olekaan. Ovessa lappu monelta palaa ja sekin aika mennyt jo… no eihän sitä väkisin ostoksille.

  1. Jos oikein ymmärsin, niin heillä on par aikaa muutto uusiin tiloihin… varmasti lisää kiireitä sekin. Harmillista tuollainen kyllä, ettei ovet ole auki…. 🙁 Laitahan ihmeessä heille sähköpostilla palautetta menemään, niin voivat sitten ehkä hyvittää mielipahan sinulle jotenkin! =D

 5. OI pony tuolit on kanssa niin ihania! Enemmän ehkä tykkään noista puppy tuoleista enemmän. Haaveena ois semmoinen vihreä iso puppy saada tännekkinpäin! 🙂 Olin kirjottanut sulle tonne aikasemmin niistä heijastimista ja älysin vasta nyt kattoa, mitä olitkaan vastannut. Kiitos vaan itsellesi myös. Tätä blogia jaksaa kyllä silmäillä hymysuin :)!T. Jenni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *