Moccamasterin uudet herkulliset värit 2012

Olen jo vuosia keitellyt kahvini Moccamasterilla ja olen vannoutunut M-masterilainen! =D Parhaimmat kaffet saa pannujauhatuksesta ja oma lempparikahvini on Pauligin Presidentti.
Kahvia tuleekin lipiteltyä päivän mittaan useita kupposia ja ilman en voisi enää olla. Tämä on melko hassua, koska “opin” juomaan kahvia melko myöhään, 20-vuotiaana. 😉

Fresh Green
453377_01.jpeg
Grape
471148_01.jpeg
Yellow Pepper
453374_01.jpeg
Pink
453376_01.jpeg
Red Metallic
453375_01.jpeg

Dove
421447_01+(1).jpeg

(Kuvat lainattu Hobbyhallin sivuilta!)

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

17 kommenttia “Moccamasterin uudet herkulliset värit 2012

 1. siis tuo pinkki on niin söpö! Itse en kyllä moccamasterista välitä yhtään, jostain syystä se on ainoa kahvinkeitin, jolla keitän pahaa kahvia (: eikä ulkonäkökään oikein kolahda.

 2. Laitoin tuonne Facebook että ihania ,toi vihree voisi olla meidän väri .liityin mukaan ihanaa lukea iltaisin blogia kun saan muksut nukkuu 😉

 3. Oih aika karkkivärejä. Hitsi ku on värivammainen ettei uskalla tuollaista hankkia. Paitsi että valkonen ois pähee. Itellä ihan rosteriversio ja moccamasteria en pois vaiha, IHana, hyvää kaffia ja kaikesta parasta, NOPEA.

 4. Mäkin opin vasta nyt parikymppisenä juomaan kahvia. Pää on jumissa koko päivän jos ei aamulla juo kupposta 😀 Meillä ei tosin ole edes kahvinkeitintä. Juon aina pikakahvia, mut se on oikeestaan aika kiva niin kahvi pysy kuumana pidempään 🙂 Täytyy kyllä harkita kunnon keittimen ostoa…

 5. OHO! Meillä onkin Mocciksen hankinta edessä… Tai ollaan saamassa se tuparilahjaksi… Mustaa olin ajatellut, mutta mutta. Saas nyt nähdä. =)Herkullisia!

 6. EHDOTTOMASTI Pinkki on näistä kaikkein ihanin ♥ Harmi vaan, että se on aika vaikee sovittaa muun sisustuksen kanssa, ellei sitten ole sisustanut vaaleanpunaisen sävyin.. 😀 Toinen suosikki oli ihan toi Dove 🙂

 7. Meillä on rosterin värinen moccis, mutta tuo valkoinen olis ihana 🙂 Hitsi vie, kun on niin kalliita, mut vieraat sanoo, että hyvää kahvia! Itse en juo kahvia ollenkaan. Olen enemmän Frezza Vaniljan ystävä, joka on kylmää vaniljakahvia. Tosi hyvää.

 8. Voi ihania! Mieheni on halunnut meille moccamasterin, enkä ole siihen vielä suostunut " huonojen värien" puolesta sisustuksen kannalta.. heh 🙂 Tuota Dovea voisin kyllä harkitakin 🙂

 9. Mulle tollanen Dove <3, vaikka hauskoja ja raikkaita värejä ovat kaikki. Eri toten tuo vihreä on pirtsakka. Keltainen on hieman liian tumma keltainen… semmonen Tivoli Audion keltainen olis aika vinkee. 🙂

 10. mun suosikit myös on toi pinkki ja dove! 🙂 ja hyvää kaffia sillä saa! uuteen kotiin sellainen on hankittava…

 11. Ihania värejä, tosin noihin kyllästyisi varmaan pidemmän päälle. Toi dove voisi olla semmonen minkä kelpuuttaisin 🙂

 12. Täytyy kyl kehua moccamasterin kestävyyttä.Meillä on ollut yks ja sama keitin 18vuotta. Ja mitään vikaa ei ole ollut, ainoastaan muutama pannu ollaan jouduttu ostamaan :)Mies sanoi aikoinnaan, et sit kun hän muuttaa omaan kotiin niin eka hankinta on toi keitin ja mie olin kyl sitä vastaan, kun ne tosi kalliita silloin,mut hintansa on todella haukkunaut 😉

 13. Oi mitä herkkuvärejä! Hoi…pitäisiköhän harkita jotain piristystä elämään!Ihana blogi Sinulla!Pyrähdin tänne jostain..Kikka

 14. Itse en ole koskaan oppinut juomaan kahvia, mutta olen kuullut, että meillä on huono kahvinkeitin. 😀 Moccamasteria olen miettinyt, että voisi ostaa, jotta mies ja vieraat saisivat parempaa sumppia pöytään. 🙂 Tuo Dove on näistä ainut, joka sopisi meidän sisustukseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *