Valkoiset tulppaanit

Mies toi eilen kotiin tullessaan ison nipun valkoisia tulppaaneja. Niit√§ riitti molempiin Aalto-maljakoihin ja melkein olisi kolmaskin maljakko tarvittu. ūüôā

Citymarketissa oli eilen tulppaani-tarjous 2 kimppua / 5 euroa, mutta kaikki valkoiset oli tietenkin jo myyty. Mies sitten oma-aloitteisesti kurvasi kukkakauppaan ja osti tuollaisen j√§ttisuuren satsin 18 eurolla. Piti kuulemma minun saada uusiin maljakoihin t√§ytett√§, jotta voin kirjoitella blogiin, eih√§n sit√§ sovi esitell√§ tyhji√§ maljakoita. Taitaa olla sit√§ miehen logiikkaa….. =D
Min√§ kun olin jo ehtinyt postailla tyhjist√§ maljakoista! ūüėČ

P2251253.JPG

P2251250.JPG

P2251254.JPG

P2251251.JPG

Mukavaa viikonloppua kaikille! <3

18 kommenttia “Valkoiset tulppaanit

 1. Voi ku kultanen mies ko osti sulle täytettä valkossiin maljakoihin &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 ihanat valkoset tulppaanit &amp;lt;3

  1. Satu: Mieskin jo tiet√§√§, ett√§ valkoisia olla pit√§√§! =D Tulppaanit ovat nyt jo nuupahtaneet, joten huomenna viimeist√§√§n taitaa olla roskiin heitto edess√§. Olisivat saaneet kest√§√§ kyll√§ hieman pidemp√§√§n… ūüôā

 2. Hei mist√§ nuo &amp;quot;k√§ppyr√§oksat&amp;quot; on? Todella kauniit! Niin kuin tulppaanitkin! ūüôā Ihana koti, tyylik√§s ja kauniin yksinkertainen! – Suvi

  1. Suvi: Käppyräoksat on ostettu Stockmannin kukkaosastolta vuosia sitten. Niitä on valikoimissa edelleen ja myös kukkakaupoista löytää käppyröitä. =D

 3. √Ąitini laukoo joka v√§liin n√§it√§ viisaita mietelauseita, tuli t√§st√§ mieleen sellainen kiinalainen, miten se mahtoi menn√§… jos sinulla on ainoastaan kaksi kolikkoa, osta toisella ruokaa ja toisella kukkasia ūüôā Kyll√§ noi maljakot p√§√§see oikein oikeuksiinsa, kun niiss√§ on kukkasia ūüôā

  1. Typeränainen: Kukkakimput piristää kyllä mieltä ja sisustusta, joten sanonta on ihan oikeassa. =D

 4. Kaunista ja harmonista! Ihana kun tulppaanit ovat nykyään niin edullisia että saa kunnon kimpun, ja huomaavainen mies sinulla.

  1. Hanna: Keväisin tulppaanit on tosi edullisia ja niitä tulee osteltuakin aika usein. Viime keväänä oli tosi kestäviä ja pitkäkestoisia tulppaaneja meidän lähikaupassa S-marketissa ja niitä tuli ostettua lähes viikottain. =D

 5. Sattumalta t√∂rm√§sin blogiisi. Aivan upean n√§k√∂ist√§…hyvin istuu valkoiset maljakot ja tulppaanit.

  1. Ainutlaatuinen: Mukavaa, että löysit tänne! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 Toivottavasti tulet vierailulle toistekin! =DMukavaa alkanutta viikkoa! &amp;lt;3

  1. Petriina: Tuo on just sit√§ miehist√§ ajattelua, &amp;quot;eih√§n nyt tyhj√§√§ maljakkoa kannata kuvata, kun eih√§n siit√§ sitten n√§e sit√§ tarkoitusta&amp;quot;… Juu ei, kukaan ei tied√§ mit√§ maljakolla tehd√§√§n, jos siin√§ ei ole kukkia. *hihhhiii* =D

 6. Kauniita ovat mutta miten ihmeessä tulppaanit voivat nuupahtaa parissa päivässä? Itse suosin tulppaaneita juuri siksi, että kestävät helposti viikon ainakin oikealla hoidolla. <br />
  <br />
  Eli tulppaanit pidetään nippuun sidottuna ja niistä leikataan veitsellä pari senttiä pois ja annetaan olla kylmässä matalassa vedessä parisen tuntia, siten ne eivät taivu vaan pysyvät suorina. Sitten kääre pois ja kylmää vettä lisätään päivittäin siten, ettei vesi lopu mutta sitä ei saa myöskään olla juuri viittä senttiä enempää, muuten varret alkavat kasvaa. Jos niin kuitenkin käy, voi kukista aina leikata uudelleen pari senttiä pois. Imupinnan uusiminen lisää myös kestoa :).<br />
  <br />
  Tietysti jos kukat ovat olleet kaupassa liian lämpimässä ja/tai kuivana liian pitkään, ei hyvä hoitokaan auta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *