Valkoiset tulppaanit

Mies toi eilen kotiin tullessaan ison nipun valkoisia tulppaaneja. NiitĂ€ riitti molempiin Aalto-maljakoihin ja melkein olisi kolmaskin maljakko tarvittu. 🙂

Citymarketissa oli eilen tulppaani-tarjous 2 kimppua / 5 euroa, mutta kaikki valkoiset oli tietenkin jo myyty. Mies sitten oma-aloitteisesti kurvasi kukkakauppaan ja osti tuollaisen jĂ€ttisuuren satsin 18 eurolla. Piti kuulemma minun saada uusiin maljakoihin tĂ€ytettĂ€, jotta voin kirjoitella blogiin, eihĂ€n sitĂ€ sovi esitellĂ€ tyhjiĂ€ maljakoita. Taitaa olla sitĂ€ miehen logiikkaa….. =D
MinĂ€ kun olin jo ehtinyt postailla tyhjistĂ€ maljakoista! 😉

P2251253.JPG

P2251250.JPG

P2251254.JPG

P2251251.JPG

Mukavaa viikonloppua kaikille! <3

18 kommenttia “Valkoiset tulppaanit

 1. Voi ku kultanen mies ko osti sulle tÀytettÀ valkossiin maljakoihin &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 ihanat valkoset tulppaanit &amp;lt;3

  1. Satu: Mieskin jo tietÀÀ, ettĂ€ valkoisia olla pitÀÀ! =D Tulppaanit ovat nyt jo nuupahtaneet, joten huomenna viimeistÀÀn taitaa olla roskiin heitto edessĂ€. Olisivat saaneet kestÀÀ kyllĂ€ hieman pidempÀÀn… 🙂

 2. Hei mistĂ€ nuo &amp;quot;kĂ€ppyrĂ€oksat&amp;quot; on? Todella kauniit! Niin kuin tulppaanitkin! 🙂 Ihana koti, tyylikĂ€s ja kauniin yksinkertainen! – Suvi

  1. Suvi: KÀppyrÀoksat on ostettu Stockmannin kukkaosastolta vuosia sitten. NiitÀ on valikoimissa edelleen ja myös kukkakaupoista löytÀÀ kÀppyröitÀ. =D

 3. Äitini laukoo joka vĂ€liin nĂ€itĂ€ viisaita mietelauseita, tuli tĂ€stĂ€ mieleen sellainen kiinalainen, miten se mahtoi mennĂ€… jos sinulla on ainoastaan kaksi kolikkoa, osta toisella ruokaa ja toisella kukkasia 🙂 KyllĂ€ noi maljakot pÀÀsee oikein oikeuksiinsa, kun niissĂ€ on kukkasia 🙂

  1. TyperÀnainen: Kukkakimput piristÀÀ kyllÀ mieltÀ ja sisustusta, joten sanonta on ihan oikeassa. =D

 4. Kaunista ja harmonista! Ihana kun tulppaanit ovat nykyÀÀn niin edullisia ettÀ saa kunnon kimpun, ja huomaavainen mies sinulla.

  1. Hanna: KevÀisin tulppaanit on tosi edullisia ja niitÀ tulee osteltuakin aika usein. Viime kevÀÀnÀ oli tosi kestÀviÀ ja pitkÀkestoisia tulppaaneja meidÀn lÀhikaupassa S-marketissa ja niitÀ tuli ostettua lÀhes viikottain. =D

 5. Sattumalta törmĂ€sin blogiisi. Aivan upean nĂ€köistĂ€…hyvin istuu valkoiset maljakot ja tulppaanit.

  1. Ainutlaatuinen: Mukavaa, ettÀ löysit tÀnne! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 Toivottavasti tulet vierailulle toistekin! =DMukavaa alkanutta viikkoa! &amp;lt;3

  1. Petriina: Tuo on just sitĂ€ miehistĂ€ ajattelua, &amp;quot;eihĂ€n nyt tyhjÀÀ maljakkoa kannata kuvata, kun eihĂ€n siitĂ€ sitten nĂ€e sitĂ€ tarkoitusta&amp;quot;… Juu ei, kukaan ei tiedĂ€ mitĂ€ maljakolla tehdÀÀn, jos siinĂ€ ei ole kukkia. *hihhhiii* =D

 6. Kauniita ovat mutta miten ihmeessÀ tulppaanit voivat nuupahtaa parissa pÀivÀssÀ? Itse suosin tulppaaneita juuri siksi, ettÀ kestÀvÀt helposti viikon ainakin oikealla hoidolla. <br />
  <br />
  Eli tulppaanit pidetÀÀn nippuun sidottuna ja niistÀ leikataan veitsellÀ pari senttiÀ pois ja annetaan olla kylmÀssÀ matalassa vedessÀ parisen tuntia, siten ne eivÀt taivu vaan pysyvÀt suorina. Sitten kÀÀre pois ja kylmÀÀ vettÀ lisÀtÀÀn pÀivittÀin siten, ettei vesi lopu mutta sitÀ ei saa myöskÀÀn olla juuri viittÀ senttiÀ enempÀÀ, muuten varret alkavat kasvaa. Jos niin kuitenkin kÀy, voi kukista aina leikata uudelleen pari senttiÀ pois. Imupinnan uusiminen lisÀÀ myös kestoa :).<br />
  <br />
  Tietysti jos kukat ovat olleet kaupassa liian lÀmpimÀssÀ ja/tai kuivana liian pitkÀÀn, ei hyvÀ hoitokaan auta.

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *