Avalle synttärilahjaksi Doggyja

Olen aivan rakastunut Eero Aarnion juttuihin ja tyttö taasen on rakastunut kaikenlaisiin rakennuspalikoihin, legoihin ja pinottaviin juttuihin. Mikäs sen parempi, kuin yhdistää molempien rakkaudet ja ostaa Eero Aarnion Doggy-rakennuspalikoita.

Eero Aarnio Doggy palikat - Omakotivalkoinen

Nämä luovuutta kehittävät ja turvalliset palikat pitää ehdottomasti hankkia tytölle synttärilahjaksi. Ne näyttävät kivoilta ja mahtuvat pieneenkin tilaan – näppärää siivotessa! 🙂

Iloista päivää kaikille!

Tuotekuvat: Design Eero Aarnio / eeroaarnio.com


Seuraa myös Instagramissa 

13 kommenttia “Avalle synttärilahjaksi Doggyja

 1. Oi noita tarvitaan varmasti meilläkin. Ööööö… siis kummilapsille ja muille sukulaislapsille. Eihän me nyt keskenämme näillä mitään tehtäis, kaksi aikuista (eihän kukaan näe olohuoneessa tälläkin hetkellä levällään olevaa Brion junarataa…)

  1. Mervi: Meillä mies tykkää leikkiä autoradalla ja kaukoohjattavilla. Mun lempparileikki on Barbi-leikki jossa saa vaihtaa barbeille vaatteita ja laittaa kampauksia. Myö legotornien teko on kivaa! =DKyllä aikuisillekin tekee hyvää välillä leikkiä ja ottaa rennosti! =D

 2. Ihana tuo Mervin kommentti yllä:D Kyllä aikuisetkin saavat leikkiä ja ostaa leluja… Nuo hauvelit ovat kyllä ihania ja yllätys yllätys Aarnion kynästä, siis ei mikään yllätys.:) Ihan parasta! Mitäs nuo palikat maksavat ja paljonko on yhdessä paketissa? Onko yksi pakkaus aina yhtä väriä vai miten noita myydään? Voisin harkita meidänkin muksulle noita lahjaksi seuvaavana synttärinä.

  1. Valua Kuvasa: KYLLÄ! =DYhdessä paketissa on kolme samanväristä doggy-palikkaa. Hinta oli kohtuullinen, noin 15 euroa paketti. 🙂 Jo kahdellakin paketillä pääsee hyvin alkuun ja niitähän voi sitten ostalla pikkuhiljaa lisää. Tuollaista Doggya voi myös käyttää leikeissä, esim koirana tai vaikka maatilalla lehmänä… ;)Avan synttärit on vasta toukokuussa, joten mulla on hyvin aikaa kerätä sille yksi paketti jokaista väriä, 5 eri väristä näyttäisi olevan. =D

 3. Ei todella tarvitse perustella 😉 Aarnio on vain niin paras 😀 Meilläkin noita yksi valkoinen paketti ja lisää pitäisi kyllä hommata 🙂

 4. Hmmm, nuohan on aika hyvännäkösiä vaikka jollaki tasollaki tai kaapin päällä 😀 😀 😀 1 äiskälle "leikkiin" eli tasolle koristeeksi ja loput lapselle 😀 😀 varsinki ku lempisuunnittelija suunnitellu 🙂 *tirsk* 😀

  1. Meän Satu: Meinasinkin muutaman Doggyn jemmata olkkarin kaapin päälle somisteeksi. =D Voikohan niitä käyttää kylpyleluina? Neiti voisi tykätä, jos ne kelluu… Monikäyttöisiä otuksia nuo Doggyt.Ai niin, ja voisihan pari tuollaista laittaa istumaan kukkaruukkuun vaikka terassille… olisi aika vinkeät. =D

  2. 😀 Mulla oli jo valkonen Puppy S ostoskorissa, viime hetkellä poistin 😀 Kyllä mie vielä joku päivä saan sen istuun kaapin päälle 😀

 5. Hmm…minäkin heti tsekkasin että olisivatko nukkekotikokoa… mutta ovat vähän liian isoja siihen.Sain siskoltani lahjaksi tässä vuosi sitten avaimenperän, missä oli Pony.. Ja se oli juuri sopivan kokoinen nukkekotiharrastukeeni 🙂 Näitä AikuisenNaisenJuttuja 😀

  1. Kikka: Avaimenperä pony on kuin tehty nukkekotiin. Meillä nuo Doggyt voisi olla Barbin berhandinkoiria… narusta vaan remmi kaulaan ja menox. =DMulla on nukkekotisisustelu jäänyt ihan kokonaan, täytyykin ryhdistäytyä ja katsella uusia ja parempia kalusteita sinne. 🙂

  1. Marie: Hyvän valinnan ootte tehnyt! 🙂 Mä olen ihan hullaantunut näistä Doggyista. <3 Täytyy pikkuhiljaa etsiä ostopaikkoja, että saa tytölle pakettiin ainakin yhden setin joka väriä. =D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *