Sisustuskuvahaaste – astia

Vuorossa astia-haaste ja kaksi kuvaa astianpesukoneesta, jossa täytteenä puhtaaksi pestyt astiat. 🙂

P3221713.JPG

P3221714.JPG

Kivaa torstai-iltaa kaikille!

14 kommenttia “Sisustuskuvahaaste – astia

 1. Ompa hauska haaste, voisinpa ottaa vastaankin, tosin nyt ei vielä ole kone pyörimässä vasta kun huomenissa. =)

  1. Taija: Ota ihmeessä haaste mukaan! :)Sisustuskuvahaasteen alkuunpanija on IMAGE black and white-blogin Image, sieltä löydät lisätietoja tästä haasteesta. 🙂

 2. Kivaa torstai-iltaa sinnekin. Minäkin juuri vastailin sisustuskuvahaasteen astia-sanaan.:) Ihana tiskari teillä. Tilasin muuten uuden tiskikoneen myös tuolla ylätasolla olevan. En enää halua laittaa aterimia ankeisiin lokeroihin. On paljon kätevämpi tuo tasosysteemi, joka teilläkin näyttää olevan.:) Voi kun odotan sitä muuttoa päivä päivältä enemmän, mutta se on niin kaukana. Nooh, onpahan tiskikone ainakin jo tilattu.:D

  1. Valua Kuvasa: Tuo ylätaso on paljon näppärämpi kuin se pikkuloota, jonne piti pystyyn laittaa aterimet. Enää en vaihtaisi siihen malliin. 🙂 Teitkin siis mainion valinnan! <3

 3. Oonkin miettiny tuon new waven sopivuutta koneeseen kun ovat niin eri mallisia kuin perus lautaset. Teillä on ihan eri näköset ritilät kun meidän tiskarissa. Ootko hommannu ne erikseen jostain?

  1. Fanni Pauliina: New wavet menee koneeseen tosi hyvin ja tukevasti. Tosin se voi olla hieman myös koneesta kiinni… Meillä on Mielen malli parin vuoden takaa ja ritilät oli valmiiksi tuollaiset. Tuo aterintaso on ihan huippu. 🙂

 4. Teillä on hirveen kätevästi tiskikoneessa paikka aterimille! Puhdistuu siellä varmaan paljon paremmin, kuin että aterimet olis yhdessä korissa alakorissa (näin meillä). Mut mulla ei varmaan hermo riittäis, kun yritän aina saada tiskikoneen täytettyä mahd. nopeesti ja mulle helpompi, kun laittaa vaan yhteen sumppuun ne.

  1. Heidi: Tuo taso on tosi hyvä. Siihen mahtuu triplasti yhtä paljon tavaraa kuin siihen pystytelineeseen ja koskaan ei ole lusikatkaan jääneet likaiseksi vaikka kone olisi ollut tupaten täynnä. Tuota keskimmäistä tasoa saa säädettyä eri korkeuksille, mikä on ihan loistavaa jos tarttee pestä korkeita laseja tai iso määrä kattiloita ja vuokia yms. 🙂 Tuohon vaakatasoon on aterimet tosi helppo vetästä, ei mene enempää aikaa kuin siihen pystymalliinkaan. 🙂

 5. Voi kun sä näkisit meidän koneen täytenä:)Tavaraa löytyy parissakin kerroksessa… siis yhdellä tasolla;)

  1. Mia: Tuo oli ihan vajaa koneellinen. Meilläkin on välillä koneessa vaikka mitä. Keskitasolla kuppien ja kulhojen päällä saattaa makailla uunipeltiä ja uuniritilää yms. Alatasolla kattilan alla kuppi ja lastoja ja kauhoja ristiinrastiin koko konetta. =D Hyvän koneen tunnistaa siitä, että se pesee puhdasta, vaikka olisikin ylitäynnä. 🙂

  1. Anonyymi: Avalla on omia astioita, mutta jos ne on pesussa kaikki niin syö samoista kuin me. 🙂

 6. Mua jäi mietityttämään nuo viinilasit. Puhdistuuko ne hyvin, ilman kuivamisjälkiä, kun ovat tuollalailla vähän vaakatasossa? Olen tuskaillut Essenceiden käsintiskauksen kanssa, kun en saa mitenkään hyvin niitä koneeseen. Täytynee kokeilla noin.

  1. Anna: Meillä lasit puhdistuu hyvin. Muutama tippa jää vettä tuohon suuaukolle roikkumaan, mutta kuivaan ne joko keittiöpyyhkeellä tai talouspaperilla. Ei jää raitoja tms muutoin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *