Sisustuskuvahaaste – kylpyhuone

P2151062.JPG
Mukavaa viikonloppua! <3

13 kommenttia “Sisustuskuvahaaste – kylpyhuone

 1. Ihana! Mitä tuossa lasirasiassa säilytät? Onko kylppäri teidän remppaama? Ihanan näköistä. Kokonaiskuva olisi kiva.

  1. Anonyymi: Lasiastiassa on pumpulia. 🙂 Kylppäri on alkuperäinen, vuodelta 2002. Ei olla siis itse rempattu mitään, mutta aikeissa on parin vuoden sisään laittaa ainakin kalusteet uusiksi. 🙂

  1. Anonyymi: Mä olen hieman tylsä nykyään ja suosin samoja värejä ympärivuoden. Ainostaan sävyt saattaa muuttua esim beigestä nudeen ja tumma farkku hieman vaaleampaan. Mun lempparit siis musta, valkoinen, beige/nude, sininen, punainen ja syksyisin myös ruskea. 🙂

  1. Anonyymi: Voin harkita kyllä, mutta en ole itselleni ostanut vielä mitään kevät-kesä vaatteita. Jos päädyn shoppaamaan jotain, niin toki teen siitäkin postauksen. =D

  1. Hei. Tarvisin apuasi kauniin leipälaatikon (valkoisen) löytämiseen. Sellaisen mikä sopii vähän samantyyliseen kotiin kuin teillä. Eli moderni, muta ripauksella jotain extraa. Laita minkä itse huolisit teille.

  2. Anonyymi: Itse olen katsellut Bruka Designin Bread-laatikkoa meille, joten kysymykseesi oli tosi helppo vastata. :)<a rel="external nofollow" href="http://www.sisustusidea.fi/verkkokauppa/muuta/75-bruka-leipalaatikko-pieni-valkoinen.htmlValkoinen&quot; target="_blank">http://www.sisustusidea.fi/verkkokauppa/muuta/75-bruka-leipalaatikko-pieni-valkoinen.htmlValkoinen</a&gt; peltinen neliskanttinen laatikko, jossa hopean harmaa BREAD-teksti. Laatikossa teksti vain toisella puolella, joten sitä voi käyttää myös muuhun tarkoitukseen. Monipuolinen ja simppelin moderni, ei lainkaan romanttinen. 🙂

  1. hanneleh: Käy mielestäni ihan hyvin. 🙂 Meille tosin ei, koska teksti tuossa laatikossa on ruskea. Mutta jos se olisi harmaa tai hopeinen niin ehdottomasti varteenotettava vaihtoehto. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *