Parin päivän huilitauko

Ajattelin pitää pikkuruisen tauon blogista ja kasata hieman ajatuksia sekä postausideoita. 🙂


Palailen loppuviikosta koneen ääreen ainakin sisustuskuvahaasteen muodossa ja toivottavasti on myös pää täynnä kaikkea uutta ja inspiroivaa teille jaettavaksi. 


Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! <3

7 kommenttia “Parin päivän huilitauko

  1. Jee!! Sie oot saanu ne Ikean tuolit parvekkeelle! Hyvähyvä!! &amp;lt;3 Ihania postauksia tullu sulta :)Mie olin viikko sitte olkapääleikkauksessa enkä oo pystyny olleen konneella pitkiin aikoihin mutta nyt tulin hieman katteleen hetkeksi. Kamala, arvaappa onko ollu tekemisen pula ku ei oo pystyny blogeissa pyöriin! Melekein hulluksi tulin ko tiesin että postauksia tullu mutten oo päässy konneelle 😀 se leikkaus oli ihan päiväkirurgina eli aamulla sinne ja illaksi kottiin mutta kivut on ollu ihan mahottomat niin siksi ei oo päässy tännekkään :/ Nyt pikasesti tulin katteleen &amp;lt;3Mukavaa viikkoa ja taukoa &amp;lt;3

    1. Meän Satu murunen: No nyt se onneksi on tehty! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 Toivottavasti olo on jo parempi ja kivut ovat kohta lopullisesti unholaan heitetty muisto vain. :)&amp;gt;—–super iso halaus—–&amp;lt;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *