Parveke melkein valmis :)

Tänään on ollut kiukkupäivä ja purin patoutumat parvekkeen perusteelliseen siivoukseen ja sisustamiseen. =D

Tässä todistusaineistoa uurastuksestani!

P3271724.JPG

P3271726.JPG

P3271727.JPG

P3271728.JPG

P3271729.JPG

P3271730.JPG

P3271733.JPG

P3271725.JPG

Art4u:n sisustustarra päätyi parvekkeelle. Syy siihen on sisällä valkoisiksi muuttuvat harmaat seinät, jolloin tarra pitäisi kuitenkin ottaa pois viimeistään huhti-toukokuussa. 
Tarran kohdistaminen parvekkeen taustaseinään oli työläs. Kaikki pinnat olivat enemmän tai vähemmän vinossa ja jouduin tekemään kohdistuksen pelkällä silmällä. Edes vatupassista ei ollut hyötyä tälläkertaa…

Parvekkeelta uupuu vielä muutama kasvi sekä torkkupeitteet ja lattiatyyny, ne ovat tulossa varmaankin viikon parin sisällä. 🙂

Postaustauko jatkuu, mutta oli ihan pakko tulla jakamaan tämä muutos kanssanne. 🙂


39 kommenttia “Parveke melkein valmis :)

 1. Ompa raikas ja moderni parvekkeen ilme, ei mitään tavanomaista! =) Ja hauska tuo ajatelma-tarrakin. Kiva on.

  1. Taija: Pyrkimykseni olikin luoda parvekkeelle tavallisen olkkarin tunnelmaa. 🙂 Kiitoksia siis! <3 <3 <3

 2. Aivan ihanan näköistä 🙂 Pitikin tuossa muutama päivä sitten kysyä, että minne tuo tarra on tulossa? Todella hyvältä näytti tuolla partsilla. Jatkoa odottelen innoissani 😉 Mä täällä odottelen Posti Patea, pitäisi tulla pakettia Finnish Design Shopista, enkä malta oottaa enää yhtään minuuttia 😉 😉 😉 Rentouttavaa postaustaukoa, odotellaan sua pian takaisin "linjoille" :0)

  1. Johanna: odottaminen on aina ikävää… =D Viikonloppuna postausta tulossa taas! <3

 3. Näyttääpä tosi hyvältä teidän parveke! Ihan inspiraatio iski tuunata omaakin parveketta! 🙂 Ja miksi en ole aiemmin hoksannut, että parvekkeellekin voi laittaa maton! Jos siis on lasitettu parveke, meillä onneksi on. Vähänkö matto on ihana paljaiden varpaiden alla, sitten kun on tarpeeksi lämmintä paljasjalkana taas kulkea. Kiitos ideasta! 🙂

  1. Pinkki työhuone: Meillä on ollut tavallinen matto parvekkeella jo vuosia eikä yhdellekään ole käynyt kuinkaan. 🙂 tummat värit tosin saattaa auringossa haalistua, mutta itselläni on kokemusta vain valkoisista matoista.

 4. Aivan mielettömän ihana parveke! Ja mikä idea laittaa tuo tarra ulos..! Sinulta tulee aina niin hyvää jälkeä 🙂

  1. J: Kaunis kiitos! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3<Tarrapaketin mukana tuli musta perhostarra, jota oli tarkoitus kokeilla testinä seinään, että pysyykö halutussa pinnassa. viikon ajan meillä oli musta perhonen parvekkeella ja hyvin pysyi. Siispä uskaltauduin laittamaan tuon Haaveenkin sitten parvekkeelle, vaikka ensin meinasin olla laittamatta sitä mihinkään. 🙂

  1. nitta: Tänään on lämmintä täällä etelässä, mutta viikonlopuksi on taas luvattu takatalvi, YHYYYYYYYYYY. Kohta onneksi on lumet historiaa ja pääsee viettämään kunnolla aikaa myös parvekkeelle. 🙂

 5. Voih, niiiiin kaunista! <3 Minä en vieläkään ole saanut tehtyä mitään parvekkeellemme.. ehkä vielä joku päivä! 😀

  1. Miia: ota joku missio, vaikka viikon päähän viikonlopulle?? 🙂 Ja etukäteissuunnittelu nopeuttaa laittoa, joten ajatusnystyrät hommiin. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. =D Parvekkeen siivoaminen ei kylläkään ollut hauskaa, mutta ei siinä kauaa mennyt kun pisti tuulemaan. <3

  1. Krisse: Kiitos! <3 Yritin luoda sellaista lounge-tyylistä fiilistä… ettei olisikaan niin parvekemainen. 🙂

 6. Voi että kun se on hieno :O) Ihana juoda aamukahvit tuolla <3 Meillä kun jäi ihana upouusi terassi vanhaan kotiin, ei paljon tarvi aamukahvia enää ulkona nautiskella, pöh! Jos vaikka kesällä sais tehtyä jonkun kivan oleskelutilan ulos, täytyypä tehdä ehdotus tuolle ukkelille 😀

  1. Minna: Juuuuuu, kannatan ulko-loungea! <3 Nyt vaan suunnittelemaan… 🙂 Nämä Vågöt on ainakin ihanan rennot, sellaiset röhnötystuolit. Ja Hobbyhallissa oli aivan ihania kalustekokonaisuuksia…. Olispa vaan itselläkin se piha, niin saisi paljon isomman ja kivemman tilan tehtyä. =D

 7. Pakkaan jo kamoja, koska ajattelin muuttaa tuonne teitin parvekkeelle! AIVAN MIELETÖN. Jos tollaisia raivaripäiviä vielä tulee, niin saa meillekkin tulla laittamaan noi terdet. 😉 Koitahan relata, mutta tule pian takaisin. <3

  1. Image: osoitteenmuutosta vaan tekemään sitten! Mulla on sulle täällä torkkupeitto ja tyynytkin valmiina odottamassa sekä tunnelmavalot virittelin lasimaljakkoon iltavaloksi. :)Kiukku laantuu hyvin siivotessa ja kyllä tuli kuulkaa puhdasta jälkeä… *tirsk* 😉

 8. Aivan ihanalta näyttää parvekkeellanne <3 Minun pitää kyllä heti loman jälkeen laittaa oma parveke kesäkuntoon 🙂

  1. Celina: Kiitoksiiiiiii! <3 <3 <3 Parvekkeen sisustaminen on kivaa ja saa lisäneliöitä. Tulispa vaan nyt ne lämpimät ilmat… 🙂

 9. Moi! Onko tuo teidän karvamatto parvekkeella jokin ulkokäyttöön sopiva vai ihan tavallinen? Jos on tavallinen, niin pysyykö ihan hyvänä vaikka saakin vähän kosteutta ulkona? Meillä lasitettu parveke ja haaveilisin kanssa karvamatosta:)Tiipe

  1. Tiipe: Karvamatto on otettu suoraan olkkarin lattialta, eli ihan tavallinen matto kyseessä. 🙂 Meillä on ollut jo monena kesänä tavallinen matto partsilla, eikä niille ole käynyt mitään. Tummat tai kirkkaat värit voi auringossa haalistua, mutta meidän valkoisille matoille ei tosiaan ole käynyt kuinkaan, ei hometta, ei haalistumaa, ei hajua… =DMeillä tosin on matto puuritilän päällä, eli ilma kiertää myös maton alla. Lisäksi parvekkeen reunaan on noin 50cm, joten vesisade ei roisku maton päälle vaikka lasit olisi auki.

 10. Aivan todella upea parveke!!!! Kyllä tuolla viihtyy varmasti. Itselläkin jo sormet syyhyää, että pääsisi terassia sisustamaan, mutta vielä on hetki maltettava. Blogisi on muuten aivan huippu, seuraan sitä joka päivä. 🙂

  1. anonyymi: Kaunis kiitos! <3 <3 <3 <3 Takatalvea lupailivat viikonlopulle, mutta sen jälkeen toivottavasti on talvi ja kylmyys historiaa. 🙂

  1. Mia: Kerkesin jo testaamaan, vaikka ilmat on kylmät näin iltaisin. 🙂 Kyllä siellä jaksoi jo nyt värjötellä, kun kietoiútui torkkupeittoon ja siemaili lämpöistä juomaa. Virittelin sinne myös tunnelmavalot (eli joulu-led-valot) maljakkoon. I_H_A_N_A_A! Kumpa tulisi nopeasti lämpöiset ilmat! 🙂

  1. Mii…: Tykkään kovasti itsekin. :)Tuo parvekkeen seinä ei ole kantava, joten siihen ei saa mitään painavaa laitettua. Eikä myöskään maalinvaihtoa yms, koska seinä kuuluu julkisivuun. Siksipäs tuo tarra on oiva keino luoda uudenlaista ilmettä seinään, jolle ei voi / saa tehdä yhtikäs mitään. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *