Apua tartten…

…sillä takki on tyhjä. Meillä ei tapahdu nyt sisustusrintamalla oikein mitään (remppaa edelleen odotellessa). Maalinjämiä olen hyödynnellyt, mutta muuten kaikki on samoin kuin ennenkin. Tylsää…?


Mistä te tahtoisitte lukea / mun kirjoittavan???? Auttakaa minuuuuu rakkaat!


Laittakaahan postausideoita tulemaan, niin saan taas motivaatiota rustailla teille kaikkea kivaa! =D

Seuraa myös Instagramissa 

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

25 kommenttia “Apua tartten…

 1. Mä voisin palkata sut mun sisustussuunnittelijaksi! 🙂 Sä oot niin taitava, että ylpeänä esittelisin työsi jälkeä. <3

  1. Inanaa: No jospas mä tarjoan sulle auttavaa kättä sinne sun uuteen kotiin???? =D Voin tulla ehdotteleen eri variaatioita kalustejärjystykseen ja muuta pientä kivaa… kahvipalkalla??? 😉

  2. Enköhän mä keksi sulle palkaksi muutakin kuin kahvia! Voisit vaikka tehdä ne yhdet suunnitelmat oikein päin ja voitais yhdessä katella vähän asetteluja?

 2. Onko sulla kuvia teidän edellisistä kodeista/sisustuksista? Niistä olis kiva saada juttua, että onko teidän tyyli aina ollut samanlainen vai kuinka….. voi olla, että oot jo aikasemmin tehnyt, mutta multa mennyt ohitse?

  1. Heidi: Yhyy, ei oo. Meillä oli kuvat ulkoisella kovalevyllä joka sanoi itsensä irti. Kaikki meni sen mukana. :´(Mun eka oma koti oli sisustettu sinisellä. Seuraava oli kokonaan valkoinen ja tänne nykyiseen muutettaessa muuttui musta-valkoiseksi. Nyt se on taas valkoinen (ja harmaa). Olisi ollut niin kiva näyttää kuvia teille, mutta mulla ei tosiaan ole mitään tallessa.

 3. Pari postausta taaksepäin kuvissä esiintyi varsin järeänkin näköisiä hifi laitteita, joten valoitapas millaisella kokoonpanolla lambadat teillä raikaa?

  1. enne: Tätä aihetta olen miettinytkin, mutta tartten miehen apua postauksen tekoon. Tiedän jonkin verran noista meidän laitteista, mutta jotta en puhu julkisesti läpiä päähäni, tarvitsen musavelhoni kertomaan detaljit vempeleistä! KIITOKSIA! Tämä lähtee toteutukseen. =D

 4. Nämä nyt ei ole mitään sisustusjuttuja, mutta tykkäisin itse kuulla ja nähdä Avan kevät/kesävaatteita, samoin sinun vaatetusta jne :)Ja jotain postauksia miten teillä normi päivä/viikonloppu menee :)Tälläisiä tuli nyt mieleen 🙂

  1. SatuK84; Vaatepostauksia voin ymppäillä sisustusjuttujen väliin. 🙂 meidän arki on todella tylsää joten siitä ei kamalasti ole mitään postailtavaa. Me ei kovinkaan usein tehdä mitään repäisevää, kunhan vaan himmaillaan kotosalla Avan kanssa ja ulkoillaan / kauppaillaan. Toki voin tehdä postauksen meidän päivästä, mutta se on sitten todella booring. 🙂

 5. Vaatepostauksia olis kiva pitkästä aikaa lukea :O) Ihan varmasti olet ostellut uusia vaatteita ja kenkiä, tahtoisin nähdä 🙂 <3

 6. Heips Miia,Kyllä Sinun on luvallista välillä vähän vetää henkeäkin ja kirjoittelet sitten kun inspis iskee, itse tuossa mietiskelin että oliko ne Sun upeat mustat korkkarit Louboutinit vai LV:t? ja sitten kun Sulla on niiiin paljon ihania astioita olisi kiva nähdä erilaisia kattauksia, muistan yhden kattauksen muistaakseni vuoden vaihteesta ja ihastuin silloin blogiisi, käsittääkseni et tykkää ruokapostauksia tehdä, vai kuinka?Oletko Lappeenrannasta lähtöisin kun aina välillä käytät vähän sen suunnan murretta?Öitä, nyt mamma lähtee mammimaan ZzZڿڰۣ இtuiskuஇڿڰۣ

  1. Tuisku: Ne mustat korkkarit on Louboutinit. :)En hirveästi tykkää ruoanlaitosta joten keittiössä häärääminen on aika vähäistä. Meillä on ihan vaan perusastiasto, mutta niistäkin saa kivoja kattauksia somistuksella. Avan 2-v synttärit on toukokuussa ja voisin yrittää kehitellä jotain juhlakattaus-ideoita. Kiitos siis vinkistä! 🙂

  2. Tuisku: Ainiin, en ole Lappeenrannasta. 🙂 Meillä puhutaan murteiden sekamelskaa, hämeen murretta (mää ja sää) sekä Kotkan (mie ja sie) yhdistettynä vaikka mihin. Mun koko perhe puhuu tällätavalla hassusti. 🙂

 7. Vinkkipostauksia terasseille ja parvekkeille, ne olis ajankohtasta. Mullakin. Liikaa valikoimaa että mitä laittas tänä vuonna!

  1. Image: Hih, joo. 🙂 Meidän arki on aikas tylsää. Mutta laitetaan täytäntöön tämäkin. 🙂

 8. Tee vaikka teidäna asuinseudusta juttu 🙂 Miksi asutte siellä? asuinpaikan plussat ja miinukset.. mitä hyvää lähellä jne. ?Itekkin voisin, nyt rupesikin päässä pyörimään ideaa 🙂

  1. Janica: Luulen, etten uskalla tätä tehdä. Me asutaan Helsingissä, mutta asuinpaikan tarkempi paljastaminen tuntuu ajatuksena pelottavalta. Varsinkin kun olen saanut jonkun / joidenkin vihat niskoilleni. Muuten tosi hyvä ajatus. 🙂

 9. Kaipaisin vinkkejä erilaisista tauluista, jotka sopisivat sisustukseen (valkoinen, harmaa,hopea,musta). Olen miettinyt kangastaulun tekemistä, mutta en löydä kivaa kangasta. Valmis taulukin kävisi…Olisiko sinulla ideoita?Samoin haluaisin nähdä kuvia Avan huoneeseen tilaamistasi Lego-säilytyslaatikoista.Aurinkoista kevättä!:)

  1. Johanna: Vallilalla on paljon musta-valko-harmaita maisema / kaupunkisiheisia kankaita. Niistä voisi pingottaa oman taulun, jos ei tahdo ostaa valmiina. Itse ajattelin tehdä öljyväreilllä oman taulun joskus. Se olisi ainakin persoonallinen. :)Mustaa ja valkoista öljyväriä, kanvaasipohja valmiiksi puukehyksissä, muutama pensseli ja läjä villiä luovuutta. Tee siekin oma taulu???? :)Lego-laatikot ei koskaan tullut. :´( Joudun etsimään ne jostain muualta.

  2. Ei tullut voi pee!!!!!! Nyt ostat jostain muualta, mä ostinviimex CDON.COMista mustan!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *