Olohuoneen uusi sisustus kera ruokailutilan :)

Eilen illalla sisustuskärpänen pääsi puraisemaan ja sain mainion idean uudesta kalusteasettelusta.

P4121868.JPG

P4121869.JPG

P4121871.JPG

P4121870.JPG

P4121872.JPG

P4121873.JPG

P4121875.JPG

P4121876.JPG

P4121877.JPG

P4121878.JPG

P4121880.JPG

P4121882.JPG
Mitäs mieltä olette???

Mies tykkäsi tästä kovasti ja sanoi, että nyt koti näyttää ”enemmän” sisustetulta. Aikaisempi versio oli hänen mielestään ollut sellainen poikamiesboxi, jossa huonekalut on vaan laitettu johonkin ja siihen ovat sitten jääneetkin… 🙂

Tämän kalustesijoittelun tarkoituksena oli kartoittaa, että saammeko oikean videotykillisen kotiteatterin tuohon pieneen olohuoneeseemme.
Aikaisemmissa versioissa sohvan ja edessä olevan seinän välimatka on ollut liian lyhyt tykille ja kankaalle. Tässä uudessa se onnistuisi, automatisoitu kangas tulisi kattoon ikkunan eteen ja tykki sohvan yläpuolelle kattoon (tykille olisi reikäkin valmiina katossa). 🙂

Pyöreät Gallon kaiuttimet saa asennettua kattoon ja ne säteilevät äänen oikein mallikkaasti oikeille asteille.

Hmmmmm, pitäisiköhän värvätä mies tykki- ja kangasostoksille??? Kriteerinä valkoinen väri ja hyvä hinta-laatusuhde… 😉

Seuraa myös Instagramissa 

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

34 kommenttia “Olohuoneen uusi sisustus kera ruokailutilan :)

 1. Toi ruokailuryhmän paikka on kyllä nyt hyvä! Muutenkin näyttää kivalta ja tuo sohva sopii noinkin päin kivasti. Itse tosin ehkä madaltaisin noita tv-kaapin vastapäätä olevia porrasmaisia kaappeja. Avartaisi hurjasti, jos ne olisivat kaikki yhtä matalia kun tuo eka. Noin on aika paljon isoja kaappeja pienessä tilassa. Hei tiedätkö muuten mistä sä voisit postata? 🙂 Valkoisen nahkasohvan hoidosta lapsiperheessä! Meille saapui eilen uusi sohva (sama malli kuin tähän hetki siitten uutena ostettu, mutta siinä oli pakkauksesta tulleita pinttyneitä tussitahroja joten saimme uuden tilalle), ja nyt haluaisin opetella hoitamaan sohvaa oikein. Sen hetken mitä tuo viallinen ehti meillä olla, esikoinen ehti jo sotkea siihen toisen pinttyneen tahran.. argh! Teillä tuo näyttää aina niin siistiltä! Suoja-aineella ehdottomasti suihkutellaan ennen käyttöön ottoa, mutta millä tuotteilla peset ja hoidat sohvaa ja kuinka usein jne? Tästä olisi hurjasti apua! Ei huvittaisi aitoa nahkasohvaa pilata ihan kättelyssä, kun lapsien aiheuttamista tahroista tuskin saadaan naps vaan uutta sohvaa tilalle. 😀

  1. M: Tuo korkein kaappi on pakko laittaa nyt toistaiseksi olkkariin, joten sitä ei voi siirtää. Enkä viitsi ostaa enempää Beståjä, joten mitään noista eri kokoisista ei saa kolmea samanlaista vierekkäin (kaksi näyttää tyhmältä). :)Nahkashvan hoitoon meillä on Softcaren nahanhoitosetti, jossa puhdistusaine ja hoitobalsami. Sillä lähtee kaikki lika irti ja hyvin myös pysyy poissa. Pinttyneeseen likaan voi käyttää Universal stonea, sillä saa sohvasta kuin uuden, mutta vaatii melkeimpä sitten koko sohvan käsittelyn, ettei jää pelkästään yhtä valkoista kohtaa. =DSohvan suojaus on erityisen tärkeää, koska se auttaa hylkimään kaikkea likaa.

  2. Arvelinkin että tuohon asetteluun oli syynsä! Ai universal stone toimii noin hyvin? Mahtava juttu, sitähän meiltä jo löytyykin. Kiitos tosi paljon vinkeistä! 🙂

  3. M: Universal stonea vaan kokeilemaan, mutta älä käytä sitä karkeaa sientä joka pakkauksessa tuli mukana vaan mikrokuituliinaa tai vastaavaa. Mieto vaahdotus ja pyyhi huolella puhtaaksi. Softcaren nahkasetti kannattaa ostaa asap, että saat sitten hyvän suojan siihen tulevia tahroja varten. 🙂

 2. Hyvältä näyttää!!! Ystävilläni on tykki, josta heijastus ihan vain valkoiselle seinälle = toimii! Heidän luonaan on kiva pitää leffailtoja, sillä siitä on niin kiva katsella :)Ps: eilen haettiin meillekkin Beståta kotiin 🙂 Pitää laittaa kuvia mahdollisimman pian 🙂

  1. Celina: Beståjen takia seinään heijastus ei onnistu, muuten kyllä hyvä idea ja Tikkurilalla on siihen loistava maalikin olemassa. 🙂 Uusia kuvia odotellessa… =D

  1. Nanna: Tuo olkkarin otus on Pony! *hih* =D Meidän Puppyt on nyt parvekkeella kesän yli. 🙂

 3. Tää on ainakin erilainen! Toisaalta nyt avaraa tilaa on vähemmän… Ei silti huono vaihtis 🙂 Toi portaittainen beståjärkkä on kyl kiva!!

  1. Rosyln: Tuo on taas kivaa vaihtelua. Mulla kun on tapana kyllästyä aikas nopsaan kaikkeen. *hih* 😉

 4. Todella hyvän näköinen! Luulin jotenkin, että toi korkea Bestå olisi ollut liian korkea, mutta sehän näyttää tosi hyvältä tolleen porrastetusti. 🙂

 5. Jos kulkureitit vain ovat riittävän suuret, ettei tarvitse "väistellä" asunnossa liikkuessaan, niin tykkään kovasti. Jotenkin paljon selkeämmin on oma alueensa nyt olohuoneelle ja keittiölle.Eiköhän se mies kannata sinne tykkiostoksille lähettää. Kallista, mutta kuulemma kannattavaa 🙂

  1. Anna: Tuossa on sohvan molemmin puolin ihan hyvin tilaa kulkea. Ei tartte mennä poikittain vaan mahtuu ihan reilusti. 🙂 Mies innostui kotiteatterin laajennuksesta, joten saas nähdä mitä tapahtuu viikonloppuna. =D

 6. Voi ihme – kylläpä näyttää taas upealle ja kodikkaalle! (ainahan Teidän koti näyttää ihanalle 🙂 ).ڿڰۣ இtuiskuஇڿڰۣ

 7. enpä oikein tiedä, muuten ihan kiva, mutta seinä jolla on kolmea eri korkeutta olevat beståt. Siinä on jokin, joka minua häiritsee. Kuvat ei tietystikään näytä sitä, minkälaiset olisivat "livenä" (siinäpä mainio postaus idea, eikun videokamera heilumaan:))mites nyt telkkarin katsominen onnistuu, eikös telkkari ole tuolla kaapissa?

 8. Ihana tuo talja keittiönpöydän alla :DEhdottomasti tykki ostoksille > herra tykkää > neiti tykkää

  1. enne: Rakas talja! <3 <3 <3 ;)Mies meinasi uhrata viikonlopuksi aikaa tykki ja kangasasiaan perehtymiselle. Olisi kyllä tosi hienoa, jos voisi katsella elokuvat isolta ruudulta. OH MY GOD! *huokaus* 🙂

 9. Oikein kaunis koti teillä! Itsekin ajatellut uuteen makuuhuoneeseemme tuota bestå-sarjaa vaatesäilytystä varten. Onko teillä toiminut hyvin ovien "mekanismit"?

  1. Heidi: Meillä ei ole matalissa eikä puolikorkeissa mitään mekanismeja, vaan me avataan ovet ihan vaan etu- yläreunasta. 🙂 saranat mitkä tulee ovien mukana on hyvää laatua. Ei siis lainkaan valittamista Beståista! 🙂

 10. Teillä on kyllä hurjan kaunis koti!! Bestå sarjaa haluan meillekkin heti, kun vain pääsemme käymään ikeassa isomman auton/peräkärryn kera!! =D Samanlaista tyyliä siis myös meillä. 🙂

  1. Sifia: Kaunis kiitos kehuista! <3 <3 Bestå on tosi hyvä sarja, hintaansa nähden laadukas ja helposti muunneltavissa. Loistava valinta siis! 🙂

 11. Löysin blogisi ensimmäistä kertaa, teillä on kaunis koti! Olohuoneen seinän väri näyttää hyvältä, olisiko sinulla muistissa värikoodi? Meillä juuri mietiskellään seinien värejä 🙂 Nuo pallukkakaiuttimetkin kiinnostaa, kenenköhän valmistajan ne ovat?

  1. Laura: Kiitos!!!!! <3 Olkkarin seinä on maalattu Tikkurilan harmony- täys himmeällä ja värisävy on K488. Suosittelen ostamaan ensin pienen purkin ja tekemään koemaalauksen, koska tuolla maalisävyllä on taipumusta vivahtaa lilaan valon tulosuunnasta riippuen. Meillä se toimii tosi hyvin, mutta muutamilla se on näyttänyt ihan violetilta. :)Pallokaiuttimet on ostettu MrHifiltä vuosia sitten ja ovat merkiltään Anthony Gallo. Mallin niissä on A Diva Ti. Niistä löytyy siis useampaa versiota, kolmessa eri hintaluokassa ja nuo A Diva Ti:t ovat tosi hyvät myös musiikin kuunteluun. Ne edullisimmat toimivat mainiosti, jos käyttötarkoitus on vain kotiteatteri / leffat. 🙂

 12. Myös näissä kuvissa aivan ihana sisustus, ja näissäkin kuvissa kaunis väri seinissä. Tarkoitan tuota harmaansävyistä jossa vaikuttaisi olevan pieni vivahde ruskeaa? Ei siis se lilaan menvä josta jo joku muu kysyikin mutta nuo muut seinät, TODELLA upea väri 🙂 Onko muistissa tuo sävy?

  1. sini: Kiitokset! ♥ ♥ ♥ Vaaleat seinät on maalattu sävyllä F488 johon on laitettu joukkoon pieni tilkka tummempaa G488-sävyä. 🙂

  2. sini: Hups, unohdin sekoitussuhteen, eli tilkka on tässä tapauksessa noin 1,5L tummempaa G488 väriä, jonka sekoitin 9L F488. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *