Oma Rakas Makuuhuone ♥

Makuuhuoneessa on ollut tänään lakananvaihtopäivät ja samalla päätin kokeilla muutamaa koristetyynyä petaukseen. Kyllähän tässä jo pari kuukautta ehdittiinkin olemaan ilman niitä. Tykkään makkarista superisti nyt kun huoneita vaihdettiin. Iltapalaa keittiönpöydän ääressä syödessä on ihana katsella kutsuvaa sänkyä ja huoneesta huokuvaa rauhallisuutta. Makuuhuoneen viihtyisyys on tärkeä osa yleistä hyvinvointia ja laadukasta lepoa.

Makuuhuoneen viihtyisyys on tärkeä osa yleistä hyvinvointia ja laadukasta lepoa
Makuuhuoneen viihtyisyys on tärkeä osa yleistä hyvinvointia ja laadukasta lepoa
Makuuhuoneen viihtyisyys on tärkeä osa yleistä hyvinvointia ja laadukasta lepoa
Makuuhuoneen viihtyisyys on tärkeä osa yleistä hyvinvointia ja laadukasta lepoa

Ja vaikka ensin ajattelin, että en tykkää tuosta lapselle hankitusta Princess-kattovalaisimesta aikuisten huoneessa, niin nyt huomaan olevani täysin rakastunut siihen. Se saisi olla aavistuksen isompi tuon massiivisen sängyn alla, mutta ihana se on toki noinkin.

Ihanaa iltaa ja kauniita unia kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

20 kommenttia “Oma Rakas Makuuhuone ♥

 1. No niin… Nyt siinä käykin niin, että en muutakkaan teidän kauniille parvekkeelle, vaan tuonne teidän makkariin!! Aivan taivaallisen upea. <3 Oikeaa arjen luxusta. Minä tykkään. 🙂

 2. Kyllä siellä kelpaa nukkua prinsessan unta sen oman prinssi uljaan vieressä 🙂 Kauniita unia, kauniiseen huoneeseen!

 3. Kyllä on molemmat huoneet niin mielettömän kauniita, jotenkin tuosta makkarista huokuu raikas, suloinen, rauhallinen tunnelma, kyllä siellä näkee varmasti suloisia unia :), myös minun mielestäni huoneessa on sitä oikeaa luxusta!☼ ڿஇtஇڿ‎

 4. Kuinka kauniita asioita kodistanne löytyykään =) Kiitos tarinoista, joiden seuraan olen ihan vast ikää löytänyt. Olisinkin halunnut kysyä tuon hyvän harmaan seinän värikoodia, joka teillä ilmeisesti kiertää kauttaaltaan koko kodissa. Todella hyvältä näyttää ainakin kuvissa. Etsin juuri makuuhuoneeseen hyvän harmaan tai beigen sävyä maalattavaksi. -P- <a rel="external nofollow" href="http://hoyhenkoti.blogspot.fi/&quot; target="_blank">http://hoyhenkoti.blogspot.fi/</a&gt;

  1. Piia Pauliina: Kiitos ihanasta kommentistasi! &amp;lt;3Tuo harmaa sävy on Tikkurilan Symphony-värikartan sävy K488. Olen tykännyt siitä kovasti ja se onkin ollut seinissämme jo yli kaksi vuotta. 🙂 Suosittelen maaliksi täyshimmeää Harmonya, maalinsävy on silloin parhaimmillaan, sellainen pehmeä ja utuinen. Toinen hyvä sävy, mitä juuri itse mietiskelen on Tikkurilan Laasti (X487).<a rel="external nofollow" href="http://www.tikkurila.fi/ammattilaiset/varit/varikartat/tikkurila_symphony/symphony_2436_-varikartta/x487.2408.xhtmlMyös&quot; target="_blank">http://www.tikkurila.fi/ammattilaiset/varit/varikartat/tikkurila_symphony/symphony_2436_-varikartta/x487.2408.xhtmlMyös</a&gt; kalsiitti (K487) on ihana:<a rel="external nofollow" href="http://www.tikkurila.fi/kotimaalarit/varit/varikartat_sisamaalaukseen/tunto_-_struktuurivarikartta/k487.2432.xhtmlKävinkin&quot; target="_blank">http://www.tikkurila.fi/kotimaalarit/varit/varikartat_sisamaalaukseen/tunto_-_struktuurivarikartta/k487.2432.xhtmlKävinkin</a&gt; heti kurkkaamassa blogiasi ja jään sitä mielenkiinnolla seurailemaan!Rentoa iltaa sinulle Piia! &amp;lt;3

 5. Kiitoksia kaikille kommenteistanne!!! Olen ollut viimeaikoina hieman hajamielinen ja olen unohtanut vallan vastailla ihaniin kommentteihin! *lämmin halaus ja kaunis kiitos teille kaikille* &amp;lt;3

 6. Kattolamppu on todellakin ihana. Samoin nuo pöytälamput, ensin tuntui, että en oikein pitänyt niistä, mutta nyt kun näitä kuviasi enemmän katselee, niin nehän alkavat näyttääkin jotenkin tosi kivoilta. Ajattelin häälahjalistalle lisätä jonkun lampun, en ole ehkä vielä ihan päättänyt, että minkä. Ja pitäisköhän sitä miehen mielipidettäkin vielä asiaan kysäistä. 🙂

  1. Henna: Itse tykkään eniten yöpöydissä siitä, että ne eivät pienennä tai supista tilaa. Läpinäkyvyyden ansiosta ne sopivat pieneen ja ahtaaseenkin tilaan todella hyvin. 🙂 Ja koska niiden tyyli on &quot;huomaamaton&quot;, ne sopivat kaiken kanssa ja vaikka sisustusmaku muuttuisikin niin pöytiä ei tarvitse sen vuoksi vaihtaa. :)<br />
   <br />
   Lamp Gustafilla on todella kauniita valaisimia. Tuo meidän malli on Princess, mutta on olemassa vielä kauniimpi, suorastaan superupea malli – Queen. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Oih, se on todellakin rakkautta se! &hearts; &hearts; &hearts;

 7. Ihana makuuhuone, sain inspiksen! Mistä nuo yöpöydän lamput ovat, ja minkä niminen malli? Kiitos paljon inspiraatiosta!! &hearts;

  1. Riikka: valaisimet ovat Pentikin Rondot joissa on Pentikin valkoiset 29cm kokoiset Deco-varjostimet. 🙂 Rondo-jalka ja Deco-varjostin myydään erikseen ja niitä löytyy mm. Pentikistä ja Stockmannilta (myymälät sekä verkkokaupat). 🙂

  2. Kiitos Miia nopeasta vastauksestasi 😀 Aivan ihana koti teillä, mahtavaa, kun kerrot yksityiskohtia, niin pääsee itsekin soveltamaan. Laitanpa heti tilaukseen Kartelin yöpöydät, ymmärsin, että ovat kirkasta lasia eikä ne savunharmaat (kuvasta ei aina näe varmaksi). Itselläni tosi pieni makkari ja viereen tulee vielä lapsensänky mutta aion tehdä siitä ylellisen ihanan!

  3. Riikka: Sisustustyylini on muuttunut melko radikaalisti tämän postauksen tyylistä, nykyisin makuuhuoneeni on lähes kauttaaltaan valkoinen. :)<br />
   <br />
   Kartellin Jolly-pöytiä saa mustina, valkoisina, harmaina ja kirkkaina, omani olivat kirkkaat (läpinäkyvät). Materiaali on polykarbonaattia eli muovia, vaikka näyttävätkin lasisilta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *