Makuuhuonetta uusiksi – Plan A

Makuuhuoneemme saa uuden ilmeen, näin on nyt päätetty. 🙂 Seinät tullaan maalaamaan greigen sävyllä, tarkemmin sanottuna Tikkurilan Laastilla (sävykoodi X487) ja sänky vaihtuu uuteen. Myös kaapistoille teemme jotakin, mutta mitä, se on vielä epävarmaa. Vaihtoehtona on purkaa kaapit pois ja hankkia tilalle hieman pienempi kokoonpano, tai sitten vaihdamme vanhat kaapinovet liukuoviin.

Makuuhuoneen sisustuselementit - Maanläheiset sävyt, materiaalien vastakohdat ja luksus

Innostuin rakentelemaan kuvakollaaseja uuden makuuhuoneemme elementeistä, jotka ovat: 

 • Maanläheiset sävyt
 • Materiaalien vastakohdat ja kovan ja pehmeän sekoitus – nahkaa, kiiltäviä pintoja, pörröisyyttä ja pehmeyttä
 • Luksus – kristalli, silkki, nahka ja kromi
Makuuhuoneen sisustuselementit - Maanläheiset sävyt, materiaalien vastakohdat ja luksus
Makuuhuoneen sisustuselementit - Maanläheiset sävyt, materiaalien vastakohdat ja luksus

Käytämme ensi viikon uuden sängyn etsintään. Tilaa on edelleen marginaalisesti, joten uuden sängyn pituus saa olla enintään 220 cm ja leveyden 185 cm. Monet löytämistäni nahkaisista sängyistä menevät näiden mittojen yli, eivätkä mahdu meidän pieneen soppeemme mitenkään. Nyyhkis! Täytyy vaan jatkaa etsintää.

Blogini täyttää muuten sunnuntaina 1 vuotta ja sen kunniaksi on luvassa huikean hieno synttäriarvonta kaikkien lukijoideni kesken. Stay Tuned!

Hyvää viikonloppua kaikille!

Tuotekuvat: Kare Design, Tikkurila, Stockmann, Kartell


Seuraa myös Instagramissa 

28 kommenttia “Makuuhuonetta uusiksi – Plan A

  1. Niina: Whaaat, eikö tullut viesti???? Odotas, mä tsekkaan ja laitan uusiksi viestin! 🙂 Hetkonen vaan.

  1. -I-: Mulla syyhyttää jo kovasti alkaa tuumasta toimeen, mutta uusi sänky täytyy ensin löytää. Yksi varsin hyvä vaihtoehto tuli jo bongailtua… sapi nähdä sitten… :)Ihanat perjantait sinulle myös murunen! <3 <3

  1. No kato nyt sitä! Ihan mun sänky tänne uuteen kotiin, eiks ookki? Yksinkertainen, kaunis, ei turhaa härpäkettä eikä liikaa tikkausta sängyn päädyssä. Ja hieman matalampi sänky luo vielä tilan tunnetta. Tuo on juuri täydellinen mulle. Mistä toi on?!!!

 1. Näyttää hyvältä, itse tykkään myös maanläheisistä väreistä, varsinkin makkarissa! ;)Ja voi että ne korkeakiiltokaapit kuulostaa ihanilta, minäkin tahtoooo<3

  1. Jennifer: Mittailin tuossa aamutuimaan oman kaappimme mittoja, olisi ollut huippua jos olisi voinut Ikeasta ostaa kiiltovalkoiset ovet. Mutta kaapin mitat ei täsmää Ikea-ovien kanssa joten mittatilaustyöhön on turvauduttava, jos mielii vanhan rungon säilyttää. Ihan HÖH. Tank Indoorin liukuovia katselin myös netistä ja heillä oli hienoja vaihtoehtoja. Mies tuossa ehdottikin, että koska runko on hyvässä kunnossa, voisi ovet kentien maalauttaa maalaamossa kiiltävän valkoiseksi. Silloin voisi ennen maalausta kitata vanhojen vetimien reiät umpeen ja hankkia täyspitkät pystypäin olevat teräksiset vetimet. Ei paha idea. 🙂

  2. Kuulostaa hyvältä 🙂 siinä onkin mun unelmavaatekaappi, korkeekiilto + teräksiset pitkät vetimet <3

 2. Suunnitelmat vaikuttavat toooosi hyvältä!! Tykkään itsekin greigestä ja tällaisesta ylellisemmästä tyylistä, ja juurikin sitä olen meidänkin makuuhuoneeseen suunnitellut, mutta olemme mahdollisesti muuttamassa jonkin ajan kuluttua niin tällä hetkellä ei voi tehdä muuta kuin suunnitella, plaah. Olisi kova hinku päästä tuumasta toimeen! :oD Odotan jo kyllä kovasti, että näen teidän uuden makuuhuoneen! :o)

  1. Helene: Meilläkin muutto siintää haaveissa, mutta koska ei ole varmaa tämän hetkisen taloustilanteen kanssa, mitä tapahtuu tulevaisuudessa, olemme hold-tilassa syksyyn. Omalle asunnolle on potentiaalinen ostaja jo valmiina, mutta onneksi hänellä ei ole kiire kauppojen tekoon. Voimme rauhassa miettiä syys-lokakuuhun mitä teemme. Ja hän pitää uudesta suunnitelmasta varmasti, joten ei haittaa vaikka hieman sutii uutta maalia seinään ja päivittää kaapiston (ainakin ovien osalta) tälle vuosikymmenelle. 🙂

  1. Tibs: Löysin yhden sängyn, joka mittojen puolesta mahtuisi. Tosin se on millintarkkaa asettelua, mutta mahdollista. 🙂

 3. Hyvältä vaikuttaa sun/teidän suunnitelmat 🙂 Just tänään pyörittelin Laasti-väripalasta käsissäni ja mietin, että mikshän ei maalattu sillä makkarin seiniä. Meille tuli Mulperia ja sekin on hyvä. Laasti on ehkä enemmän "puhdas" greige ja Mulperi pelkkä beige 🙂

  1. Jane: Mulperi on myös kaunis, mutta oma sydämeni on ehdottoman rakastunut Laastiin. Ja koska meillä on myös paljon viileän harmaita tekstiilejä, sopii tuo Laasti myös niiden kanssa. 🙂

 4. Ihanat suunnitelmat. Meillä on tuolla tikkurilan laastilla maalattu makkarin päätyseinä. Oon tykännyt tosi paljon ja sänky on valkoien ja kalusteet. Tosin sänky pitäisi joskus uusia. MUtta en ole tiennytkään että laasti on greigeä. =)

  1. hanneleh: Aijaijai kun kuullostaa aivan ihanalta! Tekisi mieli rynnätä maaliostoksille, mutta mies tahtoo huilata tämän viikonlopun joten aikaisintaan viikon päästä päästä maalaamaan. 🙂 Juu, greigeä se on, ihana sävy ja valkoiseen yhdistettynä pehmoinen, lämmin ja raikas. T-Ä-Y-D-E-L-L-I-N-E-N! 🙂

  1. Sari: Tuo kello on Phillippin Donatella-herätyskello ja omani ostin Stockmannilta:<a rel="external nofollow" href="https://stockmann.com/p/fi/Philippi-Donatella-heratyskello/151063?itemId=151064On&quot; target="_blank">https://stockmann.com/p/fi/Philippi-Donatella-heratyskello/151063?itemId=151064On</a&gt; aika pieni, mutta tosi kaunis. Kellossa on säädettävä renkulatuki takana, jotta sen saa pystyyn vaikka yöpöydälle. Itse pidän sitä tuon nahkaisen rasian päällä. &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3

 5. Mekin maalattiin ensin tuolla laastilla yks seinä, mutta meillä se taitto ihan hirmusesti vihreään, niin sitten maalattiin päälle uudella maalilla 😀 mutta varmaan riippuu paljon siitä, miten valo siihen tulee.. Kivat suunnitelmat kylläkin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *