Kaappien täystyhjennys

Saatoin hieman innostua kaappien täystyhjennyksestä ja Huutonet-kohdeiden näpyttelystä. Olen näppäillyt myyntiin älyttömän satsin kaikkea maan ja taivaan väliltä. Myös kaksi Zarasta ostamaani beigeä trenssiä laitoin myyntiin, koska aivan turhaan niitä hilloan kaapissani. Käytän aina sitä yhtä ja samaa Mangon takkia.

Kaappien täystyhjennys

Niin, siis meillähän tosiaan on yksi makkarin vaatekaappi täynnä sellaisia ehkä tarvitaan ehkä ei -tyylisiä tavaroita ja vaatteita. Nyt täysin tunteettomasti päätin, että ne kaikki joutaa myyntiin kirppikselle. Ei muuta kuin pinkat pihalle kaapista, räpsis ja kuva, naputi naputi myynti-ilmoitus Huutikseen ja suih saih tavarat ja vaatteet takaisin kaappiin odottamaan uutta omistajaa. Mitä sitä turhia enää vatvomaan. 🙂

Älytön määrä siis kaikkea nyt myynnissä Huutonetin puolella pilkkahintaan. Käykääpä katsomassa ja ostamassa ne pois! Koostin myyntikohteista kuvakollaasit, joissa melkein kaikki myynnissä olevat jutut mukana.

Kaappien täystyhjennys
Kaappien täystyhjennys
Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-06-30+kohtee

Laitoin myyntiin myös tytön huoneessa olleita tekstiilejä, Stokken Tripp Trapp -tuolin, käsityönä tehdyn Kirsikankukan juhlamekon koossa 80 cm ja ison kasan Converseja, joista löytyy kokoja 24, 25 ja 36…. You name it, I sell it! 🙂 Tämän LINKIN takaa löydät kaikki 73 kohdetta!

Ihanaa viikonloppua!


Seuraa myös Instagramissa 

16 kommenttia “Kaappien täystyhjennys

 1. Oih… Tuolla oli kivat mustat Conssut. 😉 Ne vois ehkä mahtua, pitäisi sovittaa! 😀

  1. Image: juups, 36 on koko, mutta omaan räpylääni hieman suuri. Voin mitata sulle sisäpituuden, ootas hetko… 🙂

  2. Eih… 23 on mun koipi. Voihan rähmis. No, joku onnellinen saa ne sitten itselleen ja se onnellinen en ole minä. 🙁 Olen himoinnut noita sun Guessin-popoja, mutta nekin on niin pikkuruiset. Perkule. 🙂

  3. Image: Valkoiset Guessit on koko 36, mutta kokoa isommat (eli 37). Sisämitta 24.!!!! Käypäs kurrkkaamassa. 🙂

  4. Image: ja mustat guessit on myös kokoa isommat, eli noin 36. Sisämitta niissä 23,3cm. Ja lestikään ei ole kapea, vaan enemminkin leveä. Itselleni liian isot. Ensin ajattelin, että ostan niihin pienenetävät pohjalliset, mutta enpä sitten koskaan tullut ostaneeksi. Tuolla ne on kaapissa odotellut käyttöä. 🙂

 2. Meillä on sama urakka menossa, mutta roudaan ne itsepalvelukirppikselle sitä mukaa kun saan käytyä läpi. =) Haaveena olisi vaatekaappien purku ja jokin pienempi kaappi tilalle ja eroon turhista. =)

 3. IHANIA vaatteita! Voi kuinka toivoisinkaan että omassa kaapissa ois tommosia, miten ihmeessä luovut noista? 🙂

 4. Hitsinpimpulat, sulla oli maaliakin myynnissä. Mutta harmillisesti just himpun verran liian hailakan harmaata…Eihän se ole sitä samaa mitä on teidän makkarissa?

  1. OUTI: Ei ole samaa maalia, vaan tota vaaleampaa harmaata. Ihan kivä sävy kylläkin. Jäi meillä yli seinänpurku rempasta. 🙂

  1. Tiina: Melkolailla, yhden farkut ja yhdet beiget housut jäi, sekä mustat guessin tennarit ja tähtikuvioidut converset. Kaikki sisustustavara meni.

  1. Live & Home: Ei valitettavasti! Se löysi uuden kodin huutonetin kautta.

  2. No voihan hitsi, pakko oli kuitenkin kysästä. Meidän neiti kaipailis just tuollaista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *