Humac Huolto soitti ja kone on kunnossa :)

Ette arvaa kuinka onnellinen olen just nyt. ūüôā Tietokoneessani oli kovalevyn ja emolevyn v√§linen johto mennyt rikki. Johdon vaihto korjasi kaikki ongelmat ja kone alkoi taas raksuttaa. ūüôā Vanha kovalevynikin on siis ehj√§, joten sen sis√§lt√∂ siirret√§√§n suoraan verkkokovalevylle. Mies vaihtoi eilen illalla uuden kovalevyn koneeseeni, ja koska se on huomattavasti isompi, se nopeuttaa koko koneen toimintaa todella paljon. Ihanaiset Humacin pojat asensivat siihen uuden k√§yttiksen ja kone kuulemma toimii salaman nopeudella. ūüôā Huomenna menen hakemaan koneen kotiin ja teen teille heti postauksen Avan huoneen maalauksesta ja kohta alkavasta Ponyjen maalausoperaatiosta! Mukavaa iltaa kaikille!

4 kommenttia “Humac Huolto soitti ja kone on kunnossa :)

  1. Täällä jo odotellaan uusia kuvia. (Ja kommentoin tähän samalla noista beigen värisistä lakanoista että ihan hyvä kun palautat, oli liian eriväriset. Ja vielä että oli ihanaa nähdä sänky täysvalkoisissa lakanoissa, valkoinen kun sopii niin hyvin tämän blogin teemaan).

    1. Uutta, vanhaa ja itse tehty√§: Nyt olen t√§ysin samaa mielt√§, hyv√§ ett√§ palautin ne hiekka-lakanat. Ja vaikka pelk√§sin, ett√§ kokovalkoinen olisi jotenkin tyls√§, niin nyt kun sain ostettua kaksi tyyny√§ lis√§√§ (oli my√∂s tarpeen nukkumisen kannalta) ja laitoin petauksen kuntoon niin se on todella hyv√§n n√§k√∂inen. ūüôā

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *