Shoppailureissu Riviera Maisonille ♥

Kävin aamupäivällä noutamassa Humac Huollon liikkeestä korjatun läppärini. Kerroinkin eilen Humacin pojille, että koneen on paras korjaantua, koska saan jo vierotusoireita bloggaamisesta (tai siis siitä etten sitä voi tehdä). 😉 Pojat naureskeli minulle siellä ja lupasivat parhaansa tehdä. Joten jos eksytte tänne, niin maailman suurin ja kiitollisin kiitos teille!!! <3 <3

Ja koska samalla suunnalla kerran olin, oli pakko “eksyä” Riviera Maisonin lippulaivamyymälään Mannerheimintielle. 🙂 Pahapaha, en saisi todellakaan mennä ovista sisään, koska rahan meno on taattu. Sisko onneksi oli toppuuttelemassa, mutta siitä huolimatta itsehillintäni on pohjalukemissa ja kassan kautta kotimatkalle päätyi kaikenlaista. 🙂

P1013080.JPG
Paperikassissa on Vin-jälkiruokalasit
Valkoinen rottinkilaatikko saa sisäänsä kenkien huoltovälineet
Valkoinen kynttilä, joka surullisena kyyhötti kassalla ilman kavereita
Ja kasa henkareita, joissa kaikissa erilainen teksti 🙂

P1013081.JPG

P1013082.JPG

P1013084.JPG

Ja pieni maistiainen eilisen maalauspuuhista. 🙂

Kaunis kiitos sinulle Jenni! Teit kaksi tyttöstä (se ikäloppu ja se hyperenerginen pienempi =D) maailman onnellisimmaksi. <3

P1013085.JPG

Loppuun on vielä pakko hehkuttaa tätä tietokoneen uutta 120 gigan kovalevyä. Nettiselaimet aukeavat nanosekunnissa ja kuvien lataaminen blogiin oli kyllä niin nopeaa, että hyvä että pysyin vauhdissa mukana. Samalla sekunnilla kun klikkasin “lataa”, ilmestyi kuva. 🙂

Ihanaa viikonloppua kaikille jo tässä vaiheessa! Saatan innostua kuvaamaan Avan valmista huonetta myöhemmin illalla, joten postausta voipi pukata vielä tämän vuorokauden aikana. Mut jos ei, niin huomenna sitten. 🙂

Terveisin,
Maailman onnellisin ja iloisin Miia (ja muutama muu perheenjäsen, jotka ovat iloisia kun mamma on iloinen =D)

13 kommenttia “Shoppailureissu Riviera Maisonille ♥

 1. Mahtavaa, että koneesi saatiin korjattua – ja entistä ehommaksi vielä 😉 Ja Avan huoneen maalaus, kaunis! ..samalla uusi lukija ilmottautuu 🙂 Kiitos ihanasta blogistasi &amp;lt;3

  1. Piia: Olen niin huojentunut kun kone tuli kuntoon! Oikeastaan parempaa viikonlopun aloitusta ei voisi olla! &amp;lt;3 Kiitoksia myös kauniista kommentistasi, ilahduin kovasti! KIITOS! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3

   1. Susanna Koo: Heti jo ovella iski sellainen AAAAAAH, olen tullut paratiisiin-tunne, ja ihan sekopäisenä raahasin kassalle pinoon kaikkea ihanaa. Onneksi sisko oli mukana, niin ei kehdannut kuitenkaan ihan kaikkea ostaa. :)Ostin nuo XL-lasit jälkkäreitä varten. Niihin saa kivasti jätskiannokset. &amp;lt;3

  1. Maria: Päiväpeite on Stockmannilta, merkiltään Villa Stockmann. Se löytyy myös verkkokaupasta. 🙂

 2. Tosi ihania ostoksia olet tehnyt!! Ja Avan huoneen maalaus näyttää tosi kivalta. :o) Kyllä kelpaa olla iloinen!! Kun sait vielä tietokoneesikin kuntoon! :oD

 3. Ihania ostoksia. Mä rrrrakastan RM:n tuotteita. Odotan jännityksellä mitä ihanuuksia syksyn mallistosta paljastuu. Henkarit on mullakin ostoslistalla. 🙂

 4. Voi että, nuo lasit täytyy kyllä laittaa myös ostoslistalle. En edes muista koska olisin ostanut jotain sisustusjutskaa tai yleensäkään mitään kotiin. Nythän on siis jo aivan oikeutettua hankkia jotain 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *