Ava 2-v asupostaus ja uudet kenkulit Pikkujalasta ♥

Kaupallinen yhteistyö: Pikkujalat.fi / CASA Blogit

Avalla jalka tosiaan on kasvanut kahdella numerolla viime syksystä ja uusille menomonoille oli huutava pula. Jokin aika sitten tilansinkin Pikkujalat.fi-nettikaupasta karvavuorelliset nahkasaappaat sekä perinteiset mustat kumisaapaat. Sain kunnian osallistua CASA Blogien ja Pikkujalat.fi yhteiseen kampanjaan ja valikoin Avalle vielä kolmannetkin kengät. 🙂

Meiltä jäi viime tilauksesta uupumaan karvavuorelliset talvikumisaappaat, koska meidän koko oli loppunut. Nyt saappaita oli kuitenkin saatu lisää ja päätös oli harvinaisen helppo. Tiesin siis heti, millaiset popottimet yhteistyökampanjan merkeissä Avalle valikoin. 🙂

Pikkujalat.fi lasten kenkäkauppa netissä ja ihanat kumpparit syksyyn ja talveen - Omakotivalkoinen
Pikkujalat.fi lasten kenkäkauppa netissä ja ihanat kumpparit syksyyn ja talveen - Omakotivalkoinen
Pikkujalat.fi lasten kenkäkauppa netissä ja ihanat kumpparit syksyyn ja talveen - Omakotivalkoinen
Pikkujalat.fi lasten kenkäkauppa netissä ja ihanat kumpparit syksyyn ja talveen - Omakotivalkoinen

Bisgaardin lämminvuorelliset ruskeat kumisaappaat on varustettu kätevällä varsikiristyksellä, joka pitää loskan ja lumen kengän ulkopuolella. Ja kuten kuva kertoneen, myös reilu 2-vuotias neiti osaa itse ottaa kengät pois jaloistaan. 🙂

Pikkujalat.fi lasten kenkäkauppa netissä ja ihanat kumpparit syksyyn ja talveen - Omakotivalkoinen
Pikkujalat.fi lasten kenkäkauppa netissä ja ihanat kumpparit syksyyn ja talveen - Omakotivalkoinen
Pikkujalat.fi lasten kenkäkauppa netissä ja ihanat kumpparit syksyyn ja talveen - Omakotivalkoinen

Tässä vielä ne aikaisemmin itse omalla rahalla tilaamani ohuella puuvillavuorella olevat syksy- / kevätkauden kumpparit. Väri on pikimusta ja sisävuori ja söpösti mustavalkoiraidallinen. Pikkutarkka neiti löysi lattialta pientäkin pienemmän roskan kuvaushetken lomassa. Se piti tietysti heti poimia pois ja viedä roskiin 🙂

Pikkujalat.fi lasten kenkäkauppa netissä ja ihanat kumpparit syksyyn ja talveen - Omakotivalkoinen
Pikkujalat.fi lasten kenkäkauppa netissä ja ihanat kumpparit syksyyn ja talveen - Omakotivalkoinen
Pikkujalat.fi lasten kenkäkauppa netissä ja ihanat kumpparit syksyyn ja talveen - Omakotivalkoinen

Tyttö itsekin ihasteli kumppareitaan kovasti ja jos totta puhutaan, hän mennä viipottaa näillä kumppareillaan täällä sisällä joka päivä. 🙂

Pikkujalat.fi lasten kenkäkauppa netissä ja ihanat kumpparit syksyyn ja talveen - Omakotivalkoinen
Pikkujalat.fi lasten kenkäkauppa netissä ja ihanat kumpparit syksyyn ja talveen - Omakotivalkoinen

Tässä vielä yhteiskuva molemmista kumppareista vertaukseksi. Ruskeat talvikumpparit ovat kokoa 25, kasvunvaraa kengässä on 2cm. Mustat ohuemmat kumpparit ovat kokoa 24 ja niihin mahtuu tällä hetkellä paksu villasukka tosi hyvin. Eli kasvunvaraa noin 1,5cm verran.

Pikkujalat.fi lasten kenkäkauppa netissä ja ihanat kumpparit syksyyn ja talveen - Omakotivalkoinen
Pikkujalat.fi lasten kenkäkauppa netissä ja ihanat kumpparit syksyyn ja talveen - Omakotivalkoinen

Kumppareiden paksusta karvavuoresta ja ohuesta puuvillavuoresta vielä lähikuvat, jotta on helpompi hahmottaa kenkien korkeaa laatua.

Pikkujalat.fi lasten kenkäkauppa netissä ja ihanat kumpparit syksyyn ja talveen - Omakotivalkoinen

Rakastan tuota mustien kumppareiden konjakinruskeaa mokkanahkaista Bisgaardin logoa. Tällaiset kumpparit kelpaisivat itsellenikin. Hmmm, olisikohan heillä minulle sopivaa kokoa..? 🙂

Pikkujalat.fi lasten kenkäkauppa netissä ja ihanat kumpparit syksyyn ja talveen - Omakotivalkoinen

Pikkujalan laajaan valikoimaan pääset tutustumaan tästä linkistä: pikkujalat.fi. Lämpimät kiitokset vielä Pikkujalkojen ihanalle henkilökunnalle avusta, jonka sain kenkien kokovalintaan!

Ihanaa päivää kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

16 kommenttia “Ava 2-v asupostaus ja uudet kenkulit Pikkujalasta ♥

    1. enne: HIh joo! 🙂 Arvaa oliko vaikea saada edes kohtuullisesti onnistunutta kuvaa… Ei ole meidän nelli-nöppönen mikään helppo kohde kuvattavaksi. :)Tälläinen pakkaus sinuu sitten odottaa, jos uskaltaudut kahvittelemaan jonain kauniina päivänä. Ava odottaakin jo kovasti omaa PoikaPrinssiä, saas nähdä pääsetkö meiltä enää lähteen pois, jos tulet. HIHIHHIIII 😉

  1. Hei! Onko tuo puppy todellakin noin valkoinen kuin kuvassa vai onko se todellisuudessa sellainen enemmänkin luonnonvalkoinen ehkä hieman kellertävä? Itselle oli vähän pettymys kun blogeista olin ihastellut valkoista puppya ja kun omani tilasin Finish Design Shopista, se olikin luonnonvalkoinen 🙁 Kotisi on muuten TODELLA KAUNIS, tykkään =) (ja olen vähän kateellinenkin, hih)t. Nina

    1. Nina: Kiitos ihanasta kommentistasi Nina! <3 <3 <3Puppy on hieman kermainen myös meillä, verhot ja patteri ovat myös, joten siksi väriero on kuvissa hyvin huomaamaton. :)Aarnion Dino ja Pony ovat erilaista materiaalia kuin Puppy ja ne ovatkin sitten ihan puhtaan valkoiset. Eivät sovi samaan huoneeseen. 🙂

  2. Aivan ihania asuja pikku-Avalla, onko se hänen "oikea" nimensä? 🙂 Ihana <3

  3. Hei. Tosi kiva blogi sinulla ja todella kaunis koti. Kysyisin että mistä tuo matto on ostettu mikä näkyy tässä postauksessa. Olen tuon tyylistä mattoa etsinyt, mutta en ole vielä löytänyt sopivaa.

    1. Anonyymi: tarkoittanet tuota ruokapöydän alla olevaa mattoa? Se on Pappelinan muovikudematto ja tilasin sen sisustus Saganista keväällä. Hinta on suolainen, mutta jokaisen pennosen arvoinen. 🙂 Voin siis todellä lämpimästi suositella tuota mattoa, varsinkin eläin- ja lapsitalouksiin. =D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *