Näin sisustus on kehittynyt – Kuvavertailuja

Päätin hieman virkistää omaa muistiani muuttuneen sisustuksemme osalta. Kävin läpi koko blogihistoriani aikana julkaisemani kuvat ja pakko on itsekin nyt myöntää, että muutos on todella hurja. Omaa kehitystä on vaikea seurata, ellei kuvamateriaalia ole muistikuvien tukena. Näin omassakin tapauksessani. Tässä teillekin kuvakavalkaadi vertauksen vuoksi.

Näin sisustus on kehittynyt - Kuvavertailuja

Ensimmäisenä vuorossa ruokailutila, eli eteisen ja makuuhuoneen välissä oleva aukio, johon olen sijoittanut ruokapöytämme. Yllä ikivanha kuva ja alla kasa tuoreempia otoksia vanhemmasta uusimpaan. Pelkästään jo seinien maalaus ja väliovien vaihtaminen raikastivat koko ruokailutilan ja sen ympäristön.

Näin sisustus on kehittynyt - Kuvavertailuja
Näin sisustus on kehittynyt - Kuvavertailuja
Näin sisustus on kehittynyt - Kuvavertailuja
Näin sisustus on kehittynyt - Kuvavertailuja

Sitten vuoroon olohuone. Ensimmäinen on kuva otettu muistaakseni keväällä 2011. Seinissä oli tummemman harmaa K488 maalisävy ja yritystä oli jo havaittavissa.

Näin sisustus on kehittynyt - Kuvavertailuja
Näin sisustus on kehittynyt - Kuvavertailuja
Näin sisustus on kehittynyt - Kuvavertailuja
Näin sisustus on kehittynyt - Kuvavertailuja
Näin sisustus on kehittynyt - Kuvavertailuja
Näin sisustus on kehittynyt - Kuvavertailuja
Näin sisustus on kehittynyt - Kuvavertailuja

Makuuhuoneen osalta muutos on jo hämmentävän suuri. Aikana ennen blogini aloittamista makuuhuone oli ehdottomasti koko kodin kaunein huone. Se ei missään nimessä näytä pahalta nytkään, vaikka paljon tekisin nyt toisin jos ajassa taaksepäin menisin. Sellaisia pieniä juttuja, joihin en pari vuotta sitten osannut vielä kiinnittää tarpeeksi huomiota…

Näin sisustus on kehittynyt - Kuvavertailuja
Näin sisustus on kehittynyt - Kuvavertailuja
Näin sisustus on kehittynyt - Kuvavertailuja
Näin sisustus on kehittynyt - Kuvavertailuja
Näin sisustus on kehittynyt - Kuvavertailuja
Näin sisustus on kehittynyt - Kuvavertailuja
Näin sisustus on kehittynyt - Kuvavertailuja

Ja viimeisenä vertailukohteena tytön huone, jossa värimaailma on muuttunut kaikista eniten. Pähkinän sävyiset kalusteet ovat vaihtuneet valkoiseen ja vauvamaiset kalusteet leikki-ikäisille sopivammaksi.

Näin sisustus on kehittynyt - Kuvavertailuja
Näin sisustus on kehittynyt - Kuvavertailuja
Näin sisustus on kehittynyt - Kuvavertailuja
Näin sisustus on kehittynyt - Kuvavertailuja
Näin sisustus on kehittynyt - Kuvavertailuja
Näin sisustus on kehittynyt - Kuvavertailuja
Näin sisustus on kehittynyt - Kuvavertailuja

Tällaisia muutoksia on kotimme sisustuksessa tapahtunut vain kahden vuoden aikana. Paljon on kaikenlaista kokeiltu ja virheitäkin tehty matkan varrella enempi vähempi. Sitä se elämä on ja kukaan ei ole seppä syntyessään. 🙂

Mukavaa maanantaita ja alkanutta uutta viikkoa kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

36 kommenttia “Näin sisustus on kehittynyt – Kuvavertailuja

  1. maanvaiva: Kiitoksia! ♥ Nyt kun katsoo vanhoja kuvia, niin huomaa hyvin kuinka keskeneräiseltä kaikki näytti aikaisemmin. 🙂

 1. Onpas kiva postaus! Tykkään hirmusesti &quot;ennen ja jälkeen&quot; -kuvista sekä &quot;ennen – nyt&quot; -kuvista! Hirmuisesti olet ehtinyt sisustamaan ja rumsteerata vuoden aikana 🙂 Oikea tehopakkaus! 🙂 <br />
  Toivottavasti vointisi on jo parempi &hearts;

  1. Piia: Aika massiivinen ero on havaittavissa nuista kuvista. :)<br />
   <br />
   Sisustus on nyt paljon pehmeämpi ja kodinomaisempi, olematta kuitenkaan liian täysi ja runsas. 🙂 Hyvin se silmä on harjaantunut jo vuodessakin. HIh :)<br />
   <br />
   Vointi on edeleen kamala, pahempi kuin eilen oikeastaan… Onneksi antibiootti alkaa purra päivässä parissa, joten loppuviikosta toivon mukaan on jo kohtuullisen hyvä vointi. 🙂

 2. Ihanan näköistä teillä on ollut aina; mutta minunkin silmää miellyttää eniten juuri tämänhetkinen sisustus. =)

  1. sari: Kiitos ihanainen! &hearts; Ennen kuvista huomaa nyt hyvin, kuinka keskeneräiseltä näytti ennen. hieman kalsea meno suorastaan. HIH 🙂

 3. Hei, <br />
  <br />
  Hauska kuvaus muutoksesta ja sitähän on todella ollut:) Tosi kivaa teillä nyt!!<br />
  Sama rumba jatkuu meillä myös — loputon sellainen ja en varmaan koskaan ole tarpeeksi tyytyväinen;)). Yksi kyssäri tuosta Avan sängystä — mistä ja mikä merkki? Olen yrittänyt etsiskellä saman tyyppistä:)<br />
  Parantavia ajatuksia sinulle!<br />
  T,Kati

  1. Kati: Kiitoksia! &hearts; &hearts; Avan sänky on Brion Sleep. 🙂 Ja kokonsa puolesta se on tosi hyvä (lev 70cm pituus 140cm), meillä se on varmaankin käytössä vielä vuosia, juuri noiden irroitettavien laitojen vuoksi. :)<br />
   <br />
   Suosittelen!

 4. Kiva postaus ja hyvältä näyttää! Niin se vaan oma maku muuttuu 🙂 <br />
  Mun maku tulee ilmeisesti sun perässä, koska tarkoituksena olis käydä lunastamassa pari harmaata tähtityynyä Gantilta jonain päivänä. Ne kun eivät enää sistukseesi ilmeisesti mahtuneet, niin jos haluat myydä tyynyliinoja pois, niin let me know!;) Hyvä kiertämään ! 😀

  1. Tipa: Gantin tyynynpäälliset olivat aivan ihanat, mutta seinien maalauksen jälkeen tuo harmaa oli omasta mielestäni vähän turhan tumma. Kerkesinkin myymään nuo päälliset jo, mutta kaksi saman sarjan torkkuvilttiä olisi kyllä kaupan. 😉

  2. Voi vietävä, oon ihan tosi myöhässä 😀 viltit kuitenkin myynnissä, hmmm. Onko nuo sitä ns. karheampaa materiaalia? Ainakin beigejä tyynyjä on olemassa kahta mallia, vaaleampi ja sileämpi vs. tummempi ja karheampi.

  3. Tipa: juuri se karheampi ja paksumpi malli, kokonaan harmaa, jossa valkoiset tähdet. :)<br />

 5. Aivan ihana sisustus!&hearts; onko tuo 6 kuvassa oleva lipasto/senkki sama kuin avan huoneessa 22 kuva? Täydellinen lipasto kyllä on! mistä on hankittu?

  1. Salla: On sama. 🙂 Ja nyt tuo samainen kahden 120cm leveän Bestå-kaapin kombo on eteisessämme peilien edessä. 🙂 Monikäyttöisiä siis. HIH 🙂

 6. Tämänhetkiset kuvat ovat kyllä kauniita, selkeää mutta silti katseltavaa eikä liian pelkistettyä.

 7. Ihana koti! Mutta muistelen, että teillä olis ollu joskus ihan tummanharmaa sohva olkkarissa? 🙂

  1. Kirpparikeiju: meidän vanha sohva oli musta, mutta materiaalista johtuen näytti kuvissa aina harmaalta. 🙂 Ja tietty pöly ja koirankarvat toivat siihen oman pikantin lisävivahteen. HIH 😉 Muutaman kännykkäkuvan onnistuin löytämään vuosilta 2007-2009, joissa tuo vanha sohvamme vilahteli. 🙂

 8. Voi mikä muutos. Kiva nähdä tuo muutos kuvina. Mikäs on olotila, alkaako jo elämä voittamaan? Niin harmitti kun jäi sun tapaaminen väliin sunnuntaina 🙁

  1. Outi: Kiitoksia! &hearts; Olo on edeleen ihan karmiva, mutta lekuri sanoikin että kolmen päivän kuluttua vasta alkaa helpottamaan. Se olisi sitten huomenna joten peukut pystyyn. :)<br />
   <br />
   Itseäni harmittaa myös, olisin niin kovasti tahtonut tavata teitä kaikkia ja osa CASAn bloggajistakin on vielä näkemättä. Nyyh. :´(

 9. Kalseus on kaukana kaikista noista kuvista. Tykkäsin harmaa/hopea/valkoisesta sisustuksesta, mutta myös tuosta greige/hopea/valkoisesta. Oot taitava sisustaja, seinät vaan taitaa rajoittaa toteuttamasta kaikkia haaveita, mutta niin se taitaa olla aika monella 🙂 Tilaa on varmasti niillä kaikilla liian vähän joiden intohimona on sisustaminen. Teillä on kaikkia tosi ihania sisustuselementtejä, huolisin vaikka kaikki myös meille!

  1. Henna: Kiitos ihanainen kivasta kommentistasi! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   meillä tosiaan neliöitä on &quot;vain&quot; 80m2 ja tilanahtaus rajoittaa kyllä ikävästi suuria suunnitelmiani. HIh 🙂 Olisi ihan mahtavaa saada toinen mokoma 80m2, niin johan olisi helpompi toteuttaa itseään… 🙂

 10. Hieno nähdä miten pienetkin muutokset ovat tehneet teidän kodista aina vaan tyylikkäämmän. Ja ONNEA paljon tästä uudesta Casa-blogikodista 🙂

  1. By J: Kiitos murmeliina! &hearts; &hearts; &hearts; <br />
   <br />
   &gt;—–Halaus—–&lt;<br />
   <br />
   Ihanaa päivää sinulle J! &hearts;

 11. ooooh….. Jos mä laitan mun kotisivun tuohon, niin kommentti ei lähde ollenkaan eteenpäin. Miksihän näin? Oon yrittänyt varmaan satakertaa kommentoida sulle, mutta ei ole onnistunut. <br />
  <br />
  Noh, Joka tapauksessa. Muutos kodissanne on ollut huomattava ja sitä on ollut ilo seurailla 🙂

  1. heidi: No höh, mälsää… 🙁 Tämä alkukankeus on aina ärsyttävää. Onneksi tekniikan pojat tekee töitä hikihatussa ja laittaa &quot;bugeja&quot; kuntoon sitä mukaa kun niitä ilmestyy. :)<br />
   <br />
   Kiitos kiitos! &hearts; Muutoksen tosiaan huomaa nuista kuvista. 🙂 HIH <br />
   Toivottavasti seurailet pölpötyksiäni jatkossakin, tunnetusti kun meidän sisustus ei ole koskaan valmis (mies välillä manailee mun uusia hyvä ideoita). =D

  2. Totta kai seuraan :)<br />
   Sisustus ei ole IKINÄ valmis, vaikka sitä päivää odottais ku kuuta nousevaa 🙂 Mekin ollaan asuttu meidän talossa reilu 9 kk ja jo on jo yksi seinä maalattu, yksi seinä tapetoidaan ja huoneita muutetaan ja ja ja ja….. 😀

  3. Heidi: HIh, sama homma meillä. 😉 Vaikka kuinka luulee, että ah, nyt se makkari on hyvä ja tuollaisena saa pysyä, niin parin kuukauden päästä mieli halajaa taas muutoksia ja uusia juttuja. 🙂 Seinien maalaaminen on tosin sellainen, että siihen en aio ryhtyä seuraavaan kolmeen vuoteen (koputtelen puuta =D). 🙂

 12. Todella kaunis ja tyylikäs sisustus! Löysin blogisi vasta nyt ja ihastuin. Onko kaikki seinät maalattu tuolla samalla kuvassa näkyvällä sävyllä? Sopii kyllä tosi hyvin. Lisäksi täytyy vielä udella, minkä pituinen kuvissa oleva täysin valkoinen ruokapöytä on? Oon itse netistä tilaamassa vastaavanlaista ja pohdiskelen sopivaa kokoa.

  1. Kaisa: Kiitos kivasta kommentistasi! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   Kaikki seinät on maalattu samalla sävyllä, eli Tikkurilan Laastilla (X487). Meidän tuokapöytä on netanttilan Classico-pöytä, jonka leveys on 90cm ja pituus 160cm. Alla linkkiosoite samaiseen pöytään. :)<br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=531921&storeId=1444&catalogId=1444&shopId=10008&compartmentId=10065&categoryId=10176&quot; target="_blank">http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=531921&storeId=1444&catalogId=1444&shopId=10008&compartmentId=10065&categoryId=10176</a&gt;

 13. Teillä on aivan ihana koti! &hearts; On ollut aina ja varsinkin nykyään!! Sisustusmakusi myös on todella samanlainen omani kanssa ja täältä saakin aina hyviä inspiraatioita 😉 <br />
  <br />
  Jo jonkun aikaa mielessäni on pyörinyt, että mistä mahtaa tuo upea ruokailuryhmän yläpuolella oleva valaisin olla peräisin? Tuon tyylistä olen metsästänyt jo pitkään, mutta mistään ei tunnu löytyvän! <br />
  <br />

  1. Laura: Kiitos aivan ihastuttavasta kommentistasi! &hearts; 🙂 *halaus*<br />
   <br />
   Ruokapöydän päällä oleva valaisin on Anttilasta (myös netanttila ja kodin1 sitä on myynyt) ja merkiltään Lamp Gustaf, malli Glamour riippuvalaisin. En pikaisella googletuksella löytänyt lamppua mistään nettikaupoista, mutta Lamp Gustafin tuottaita myy useat paikat (esim Prisma ja Kodin Terra). Lamppua on muutaman kerran ilmestynyt lisäeriä myyntiin, joten kannattaa kurkistella välillä esim Kodin1-nettikaupan valaisinosastolle. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *