Uuden talvitakin metsästys

Kävin eilen läpi pakkasvaate-varastoani ja totesin, että vanha untuvatakkini on pahasti revennyt rintapielestä. 🙁 Voi kurjuus sentään. Takilla kuitenkin ikää oli vain vuosi ja vaikka viime talvena sitä paljon käytinkin, olisin toivonut sen olevan hieman kestävämpää laatua. Päälimmäinen pintakangas on revennyt tikatusta ommelkohdasta vasemman rinnan kohdalta ja purkaantunut jonkin verran, joka tekee korjauksesta haasteellista.

Siispä uuden takin metsästykseen. 🙂

Löysinkin lempparikaupastani aivan ihanan pitkän untuvatakin, jossa vyötäröllä vyö ja kultainen solki.

505ac8abc98c7e342700003a.jpg

Kyseessä Stockmannilta bongattu Michael Korsin takki.

Onko teillä kokemusta Michael Korsin vaatteista ja niiden kokoluokituksista? Itselläni on vain kengät ja kaksi laukkua ja mietin tuon takin osalta, että onko pientä vai suurta kokoa…. 🙂

MUKAVAA PÄIVÄÄ KAIKILLE!

*Postaus sisältää mainoslinkin*

Seuraa myös Instagramissa 

Mainos alkaa

">
Mainos päättyy

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

12 kommenttia “Uuden talvitakin metsästys

  1. Maanvaiva: Niin on! 🙂 Pure love. ♥ Kokotaulukko vaan puuttuu eikä itselläni ole tietoa onko MK:n mitotus tosi pientä vai suurta. 🙂 Myymälässä ei tuota takkia ollut, joten sovittamaan en pääse ainakaan vielä. 🙂

 1. Ah, ihana takki! ♥ Koosta en osaa kyllä sanoa mitään, mutta upea on! Ja tänäänhän on exclusiveille -10%. 😉

  1. Jenni: Niin on! ♥ Aaaaa, -10%, apuva! Kiitos muistutuksesta. Tämä exclusive soittelee nyt samantien Stockmannille ja metsästää takin hypysiinsä. KIIIITOOOOS Jenni, olet muru! ♥

  2. Jenni: Onnisti! 🙂 Tilasin takin nettikaupasta ja toivottavasti se on täydellinen. 🙂 Ja jos ei ole, niin palautan sen sitten samantien takaisin kauppaan ja jatkan uuden metsästystä. Kiikarissa olisi musta, pitkä untuvatakki, jossa vyö… 🙂

 2. Olen ihastellut just tätä takkia Stockan sivulla, on se vaan upea! Kerrohan kun mitoitus selviää 🙂 Luulisin että S-koko olisi sulle sopiva…

  1. tuisku: Soittelin Stockmannille ja tuosta takista ei ollut montaa S-kokoista jäljellä. Nyt täytyisi äkkiä päättää pistänkö tilaukseen ja kokeilen kotona, palautusoikeus kun kuitenkin on se 14 päivää… Hmmmmmm….. 🙂

 3. Eikös nyt kannattaisi kuitenkin korjata se vanha takki, jos kerran on vain vuoden vanha? Ammattitaitoinen ompelija löytää varmasti jonkun ratkaisun, miten repeämä saadaan siististi piiloon. Siihenhän voi vaikka sommitella jonkin koristeen tms. jos ei muuta. <br />
  <br />
  Onhan tuo Michael Korsin takki hieno ja tietysti voit ostaa mitä haluat, mutta mielestäni on typerää hylätä vanhaa takkia kokonaan kun sen voisi ihan hyvin korjata.

  1. marja: Vanhaa takkia yritti ompelija korjata, ei onnistu. Korjausommel tulee repeämään käytössä ennenpitkään uudestaa, koska on rinnan kohdalla. Ei olisi haitannut vaikka olisi isompikin sauma siihen jäänyt, vaikka kosmeettisesti se olisikin ollut ruman näköinen. Mutta pintakangas on todella todella ohut, joka yllätti ompelijankin. Oli kuulemma kuin olisi vuorikangasta yrittänyt ommella. 🙁 Harmittaa kovasti.<br />
   <br />
   MK:n takki meni palautukseen, sillä se ei ollut mallinsa puolesta minulle sopiva. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *