Muotoilevat alusasut – kurvit kuntoon :)

Edelliseen laihdutustani käsittelevään postaukseen liittyen, ajattelin kertoa teille myös pikakaunistajasta nimeltään muotoilevat alusvaatteet. 🙂

Itse tykkään käyttää vatsaa litistäviä ja peppua kohottavia sukkahousuja ja myös alushousukoristani löytyy muutamat tukea antavat pöksyt. Minusta on hienoa, että monilla vaateketjuilla on nykyään näitä pikakaunistajia, jotka eivät edes näytä mummomaisilta tukihousuilta. 🙂

H&M:n nettikaupasta olen ostanut omat tukituotteeni, joille onkin käyttöä aika paljon nyt kun paino on saatu alas, mutta kiinteytys on vielä vaiheessa. 🙂

50a91859c98c7e776b000073.jpg 

50a91844c98c7e5a46000003.jpg

50a9184dc98c7ec06e000007.jpg

50a91853c98c7e2722000031.jpg

50a91848c98c7e272200002c.jpg

50a91844c98c7e2722000027.jpg

Näin pikkujoulukautena näistä tukea antavista alusasuista on iloa ja hyötyä, kun mekot ja hameet pääsevät käyttöön. Kevytkin tuki tekee siluetista sileämmän ja minulle ainakin tulee itsevarmempi olo, kun tiedän ja tunnen ettei makkarat pullota ja pysyn tiukassa paketissa. 🙂 Hollywoodin parrasvaloissa julkimot ovat käyttäneet muotoilevia asuja jo pitkään, mutta vasta viime vuosina siitä on alettu puhua enemmän ja piilottelematta. 🙂 Jennifer Lopezkin turvautuu hetkittäin tukipöksyihin, joten tämä ei enää ole mikään häpeän asia. 🙂 

Onko teillä tapana käyttää tukialusvaatteita mekkojen ja hameiden kanssa?? Hyviä merkkejä saa myös suositella, varsinkin hieman pitempää hametta olisin vaille. 🙂

*Kuvat H&M.com*

20 kommenttia “Muotoilevat alusasut – kurvit kuntoon :)

 1. Kun näin otsikon niin rupesi jo hymyilyttämään. 🙂 Kauniita ovat, todellakin. Mutta entäs kun noi mallit on niin laihoja jo muutenkin, sitten kun ne todellisuudessa laittaa päälle niin ei paljon leopardi kuosikaan auta että olisi edes nätti 😀 mutta idea on hyvä, ehkä se on tosiaan tarkoitettu niille hoikille jo valmiiksi….

  1. Jenna: nuo mallit ei tosiaan tarvitse tukevia alusvaatteita. Hihiii :)<br />
   <br />
   Minusta mikään noista alusvaatteista ei näytä pahalta, vaikka painoa olisi reilusti enemmän kuin malleilla. Kappahlin malleina on joskus ollut XL-kokoisia naisia ja heidän alusvaatekuvat olivat tosi kauniita, samoin kuin Dove-mainoksien naisilla. &hearts; &hearts; &hearts; Tuollaiset lebardi-pöksyt olisi vaan hauska yksityiskohta ja ainakaan mies ei välttämättä tajuaisi että kyseessä on mummoihin rinnastettava tukihousu. ;)<br />
   <br />
   Ja minusta noissa on ihanaa 50-luvun henkeä, vaikka olisikin ihan yksivärinen musta alushousu. Punaiset kynnet, punainen huulipuna, kauniisti laitetetut hiukset ja luonnollisen kaunis meikki… siihen mustat tukialushousut ja kauniit liivit. UPEA kokonaisuus, oli paino mikä hyvänsä. 🙂

  2. Joo, niin tulee mieleen 50 luku. Kaunista on. Ja tuo doven mainos, niin se on upea! ihanaa kun kerrankin on normaaleita ihmisiä, ja kauniita sellaisia.<br />
   <br />
   Ehkä en osaisi itse pitää tuollaista, mutta koskaan ei pidä sanoa ei koskaan 🙂

  3. Jenna: Minusta Doven mainos on yksi parhaista ja aidoiten naiskauneutta kuvaavista mainoksista. &hearts; &hearts; Painosta ja iästä huolimatta siinä on onnistuttu kuvaamaan kaiken kokoiset naiset niin kauniisti. &hearts;<br />
   <br />
   Minullekin tuo eläinkuosi on melko vieras, vaikka nuoren tykkäsinkin säväyttää sillä. 😉 Mutta tukialushousun kuosina se on minusta aivan huippu ja niin erilainen, että siitä on pakko antaa lisäpisteitä oikein ropisten. 🙂 Minulla on nuo saman pöksyt, mutta mustana. Niistä tulee pakaran alareunaan pieni makkara, mutta vatsan litistykseen ne ovat tosi hyvät. 🙂

 2. Mulla on tuommoinen korsettitoppi, jota en sovitusta lukuunottamatta ole vielä käyttänyt. On kuitenkin kiva, että se on olemassa, jos tarvitsee pukeutua piukkaan paitaan 😉

  1. Irina: Tuollainen toinen ihokerros on erinomainen varsinkin ohuiden ja laskeutuvien vaatteiden alla. Minullakin on sellainen, samoin kuin kaikki muutkin kuvissa olevat tukialusasut. Niitä en suinkaan päivittäin käytä, mutta jos on menoa ja pitää näyttää hyvältä, niin silloin kaivan ne esiin. 🙂 Varsinkin silloin niistä on apua, kun olo on pöhöttynyt ja elimistö on kerännyt nesteitä (eli vähintään kerran kuussa :)).

 3. Ekassa raskaudessa palauduin omiin mittoihin nopsaa. Kaksosraskauden jälkeen asia ei mennytkään ihan niin (johtuen pääasiassa mahanahan järkyttävästä venymisestä), joten tukipikkarit oli otettava kehiin. Kokemusta löytyy KappAhlin ja Lindexin tukipikkareista, voin suositella!

  1. Satu: Jokainen raskaus on niin erilainen, että on vaikea etukäteen tietää millainen vaikutus sillä on oman vartalon suhteen. Kaksosraskaudessa varsinkin niitä muutoksia taitaa tulla tuplasti. 🙂 KappAhlin pöksyjä on monet kehuneet, minun täytyy käydä ehdottomasti käydä katsomassa heidän valikoimansa. &hearts; Lindexillä on myös hyvä valikoima, mutta omasta lähimyymälästäni on aina olleet koot loppu. Sekin kyllä kertoo, että ne ovat suosittuja. 🙂

 4. Muotoilevat alusasut ovat kyllä huippuja! Itse pysyn parhaiten &quot;paketissa&quot; etenkin Wolfordin muotilevissa sukkiksissa. Muutenkin tykkään heidän tuotteista, olen niin kyllästynyt kertaheitolla rispaantuvista tai reikiintyvistä sukkahousuista, mutta Wolfordeja voi pestä ja pitää. 🙂 Stockalta ostan omani, mutta heiltä löytyy myös verkkokauppa osoitteessa wolfordshop.fi <br />
  Ihanaa sunnuntai-iltaa sinulle! &hearts; 🙂

  1. Pöppis: Kestääkö ne 15-50 denierinkin Wolfordit hyvin ehjänä???? 🙂 Sellaisille olisi tarvetta, joiden kestoon voisi luottaa. Olen ostanut paljon H&amp;M:n tukisukkiksia, koska niissä hintasuhde on ihan ok ja kestävät ehjänä muutamia käyttökertoja. Olisi kutenkin ihana löytää sellainen merkki, joka säilyisi käyttökelpoisena paljon pitempäänkin. :)<br />
   <br />
   Tuohon Wolfordiin on pakko tutustua nyt kyllä tarkemmin, kiitos vinkistä Pöppis! &hearts; &hearts; &hearts;

  2. Oma käyttökokemukseni on, että kestää. Minulla on sellainen &quot;pakkomielle',että pesen vaatteitani aika tiheään tahtiin ja totta puhuen myös sukkahousut lentää lähes aina yhden päivän pitämisen jälkeen pyykkiin. Wolfordit kestää useat pesukerrat, omani rispaantuvat lopuksi lähinnä kantapäästä siitä missä esim. kengän reuna voi vähän painaa nilkkaa. Toki niihin ohuimpiin saa esim. terävällä kynnen reunalla silmäpaon, mutta jos ei mitään sellaista satu niin pidän kestävimpinä mitä itse olen käyttänyt. 🙂 <br />
   Ihanaa maanantaita sinulle! 🙂 &hearts;

  3. Pöppis: Itse pesen myös vaatteita melko tiheästi ja sukkahousut aina yhden käytön jälkeen. :)<br />
   <br />
   Täytyykin ostaa yhdet Wolfordit ja katsoa kuinka ne kestää omaa käyttöä. Minulla kuluu sukkahousut yleensä päkijän kohdalta ensimmäisenä, mutta kantapääkin kyllä nyppääntyy nopeaan. jos kymmenenkin käyttökertaa kestäisi, niin olisin todella todella tyytyväinen. :)<br />
   <br />
   Mukavat maanatait! &hearts; &hearts;

 5. Pakkohan se on tähänkin kommentoida 🙂 Olen monesti nyt miettinyt juhlien alla, että tarvis jotain tukea, kun muuten keho ei siinä kunnossa ole 🙂 Mutta sit olen kamppaillut sen kanssa, että fuulaanko itseäni, jos käytän niitä 😀 Mutta olen kallistumassa tuen puolelle – itse asiassa juuri noi pöksyt oli hm:n ostoskorissa viime viikolla, mutta en tehnytkään sit tilausta. Joten kiitos kun otit tämän puheeksi. Taitaa tulla asian tiimoilta jotain postausta mullakin – niin tämä mielessä pyörii 😀

  1. Katja: Minusta tuollainen salainen tuki on vain hyvä juttu, eikä ole lainkaan fuskaamista. 🙂 Kauneimmat ja upeavartaloisimmatkin naiset niitä käyttävät lisätuen tarpeessa, joten miksei myös me &quot;tavalliset tallaajatkin&quot;. 🙂 MInulla on näistä H&amp;M:n tukevista tuotteista jokainen ja olen tykännyt käyttää niitä mekkojen ja hameiden kanssa jo pitkään. Varsinkin aikaisemmin tuo alavatsa pömpötti jonkin verran ja korostui kynähameesta ja tyköistuvista mekoista. Tuolla tukihousulla sain alavatsan litteämmäksi ja hame / mekot näyttivät päällä paremmilta. 🙂 Suosittelen ainakin kokeilemaan, esim KappAhlissa on paljon hyviä malleja joita voi kokeilla paikan päällä myymälässä, ilman että menee rahat hukkaan jos ei tykkäisikään. 🙂

 6. Hihih, onneksi ei itsellä ole koskaan ollut tarvetta. Välillä yrittää vähän turvottaa, mutta sehän menee kivasti veden juonnilla ohi 🙂 Noi leopardit voisin siltä ostaa, onhan ne nätit 😀

  1. Liv: Nuo leobardit on aika hauskat, niitä voisi sorja vartaloinen käyttää jopa paksujen sukkisten päällä korkeavyötäröisenä shortsina. 🙂 Tykkään tosi paljon tuosta lahkeen pitsisestä reunasta. &hearts;

 7. Nuo Leopardikuvioiset 😉 &hearts; <br />
  Ja arvaa vaan sorruinko tilaamaan ne, no tietysti… Ja sattuipa tilaukseen vielä perusmustatkin :)<br />
  Kiitos vinkistä. 😉 Uskon, että noille löytyy kyllä käyttöä. Vaikkei nyt mitään hirmuisia liikakiloja olekaan, mutta kahden lapsen jäljeen tuo masu on hieman löysähkö ja roikkuva ;DDD Näillä pöksyillä uskon saavani sen hyvin piiloon illan rientoihin (josko sellaisia joskus on). 😉

  1. Live &amp; Home: Nuo pöksyt on minusta kauniit, vaikka ovatkin slimmaavat sellaiset. 🙂 Varsinkin raskauden jälkeen nuo on mahtavat, kun vatsa on vähän löysä. Ja itsestäni tuntui että kun oli pitänyt puolipäivää tuollaisia pöksyjä, niin vatsa jäi litteämmäksi. 🙂 SE voi olla kyllä huuhaata, mutta sellainen tunne minulle jäi. :)<br />
   <br />
   Ihanaa tiistaita teidän perheelle! &hearts; Ja muksuille muiskut! *smak*

 8. Anteeksi tyhmä kysymykseni mutta mihin hoikka ihminen tarvitsee muotoilevia alusasuja? Mun mielestä synnyttäneen ihmisen ei tarvitse näyttää 18-vuotiaalta supermallilta.<br />
  Noh, mielipiteitä on monia. Mä itseasiassa tarviin kyllä näitä muotoilevia suggareita kunmakkaraoita ja muhkuroita joka lähtöön 🙂

  1. Outi: hihii, ainakin mie tartten. 😉 Enää ei ole niin paha masu mulla, mutta kun laihtuminen alkoi niin mahanahka roikkui kyllä rasittavuuksiin asti, samoin kaikki muukin nahka. 😀 Ja reisimuhkuroista en ole päässyt kokonaan eroon, enkä ehkä pääsekään koskaan… eli se tasoittaa hyvin myös selluliittia takapuolesta. Tahtoisin sellaisen rintojen alapuolelta polviin asti ulottuvan puvun, joka slimmaisi kaiken löysän. Muistaakseni Charlize Theronilla oli sellainen yhden nuden läpikuultavan pitsimekon alla ja hän näytti niiiiiiiiin hyvältä kuvissakin. &hearts; &hearts; En siis päivittäin noita litistäviä asuja sentään käytä, mutta aina jos on päällä juhlavampaa asua niin silloin kyllä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *