Vielä yksi nopee…

…iltapostaus, kun olen niin täpinöissäni tuosta kamerastani. 🙂 

Käväisin tänään postissa noutamassa pakettejani, joita on tullut tilattua muutamia viime aikoina. Osa niistä tosin menee suoraan lahjapaperiin ja odottamaan joulua sekä lahjansaajaa. 🙂

Paketeista kaivoin kuitenkin extraostokseni Kartellin toisen Cindyn. <3

50afbf7ac98c7ef054000002.jpg

50afbf7ac98c7e6c5d000085.jpg

Ja nappasin lisäkuvia myös keittiön kulmauksesta, joka on minusta aika viihtyisä ja toimivakin (ei tarvitse enää olohuoneen puolelta hakea jalallista lasia)

50afbf7dc98c7e2365000014.jpg

50afbf81c98c7e6c5d00008f.jpg

Huomenna on luvassa pikkujoulupirskeet ja postailen teille asujuttuja aamupäivällä. Alustavasti ajattelin pukea päälleni mustat Pieceksen highwaist legginsit (farkut), joissa kultainen vetoketju alaselässä ja valkoisen, läpikuultavan puseron. Mutta en ota paineita… sovittelen vasta huomenna. 🙂

Huomiseen!

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

20 kommenttia “Vielä yksi nopee…

 1. Niin ihanalta näyttää!!! Tuohon suuntaan kyllä itsekkin haluaa… jos Joulukuussa saisi vähän valkoista lisää itselle ainakin olohuoneeseen… =) Mulle kelpais noi kaikki!!! 😉 No sitruspusertimen ja Tivoli audion saat pitää… Ne kun multakin jo löytyy… 😉 HIH!!!

  1. Suffeliini: Ihana olet! &hearts; Tuo puserrin on niin kiva, ja käyttöesinekin vielä, joten ei ole turhaan kaunis vempain. 🙂 Minulla onkin sitruunoita ostettuna huomista varten ja pääsen taas puserrintakin käyttämään pitkästä aikaa. Namskis. 🙂

 2. Ihanalta tosiaan kuulostaa tuo sinun asu! Tulet varmasti näyttämään UPEALTA :))))<br />
  <br />
  Ihania pikkujoulujs ja näitä sinun postauksis on aina niin ihana lukea, kun sieltä huokuu aito innostus asioita kohtaan &hearts; lil miss SUPERwoman !!!!<br />
  <br />
  &hearts;333

  1. Love: Olen niin iloinen, kun sain eilen kunnollista opastusta tuohon Olympukseeni ja säädötkin on nyt kunnossa, viimein. 🙂 Ja ilmottauduin valokuvauskurssille myös, jotta saisin enemmän vielä tietotaitoa kameran käsittelyyn. Olen niin intoa täynnä. :)<br />
   <br />
   Pikkujouluasua en ole vielä sovitellut, mutta kuvailen teille kaikki vaihtoehdot, jos sovitteöen muutakin kuin niitä legginsejä ja paitista. Tarkoitus olisi pukea päälle tällä kertaa jotain muuta kuin hame. 🙂

 3. Tuli muuten mieleen tossa eilen, että haluisitsä tehdä vähän juttua sun pukeutumisesta, että minkälaista se oli ennen sun laihtumista ja minkälaista laihtumisen jälkeen? Puhuit, että ihmiset eivät uskoneet sun painavan niin &quot;paljon&quot; sun pukeutumisen takia, joten kiinnostais tosi paljon 🙂

  1. Heidi: voisin tehdä siitä postauksen toki. 🙂 Kuvia minulla ei taida olla ollenkaan, kun en pahemmin ole siintynyt kameran edessä muutenkaan ja tuolloin välttelin kameraa ihan tarkoituksellakin. Minulla oli usein kapeat joustavat housut / legginsit ja pitempi paita sekä pitempi neuletakki. Ja välttelin kuoseja, koska tunsin niiden &quot;lihottavan&quot;. 🙂

 4. Wau, mieletön kehitys kuvissa käynyt nyt! Ero on aika huikea. Hieno homma kerta kaikkiaan, että sait kuvausapuja. 🙂

  1. irina: Eiköstä olekkin? 🙂 Sain Suvielta Pepparspray-blogista tosi hyvän vinkin salaman kanssa toimimiseen. Kun salaman ympärille laittaa tyhjän wc-paperihylsin niin se suuntaa salamavalon ylös ja kuvista tulee vieläkin parempia. 🙂 TOIMII: 🙂

 5. Hei. Välillä käyn kurkkimassa blogiasi. Olen ymmärtänyt ettet käy ulkona viihteellä ollenkaan, joten kiva lukea että nyt edes jotain pirskettä sinulla tiedossa. Varmasti kivaa vaihtelua&quot;kotoiluun&quot;. Lisäksi saa pukeutua ja nätit asusteesi saavat käyttöäkin:) Olet kuitenkin nuori nainen ja sisustus juttujen lisäksi/ mukavuusalueen ulkopuolelle meneminen on mielestäni tarpeellista silloin tällöin. Joko naisten kesken tai miehen kanssa yhdessä.Oikein kivaa iltaa sinulle ja muutenkin kaikkea hyvää:)

  1. piipahtelija: Ihana juttu, kun laitoit kommentin! KIITOS! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   En juuri käy viihteellä, ihan pari kertaa vuodessa vain. 🙂 Kovin paljoa en edes kaipaile aikuistenvapaille, mutta välillä se tekee terää ja jaksaa taas lapsiperhejuttuja paremmin. 🙂 Meillä ei tuota tukiverkkoa oikein ole, ainoastaan minun sisko tässä lähistöllä, joka tyttöä välillä hoitaa. Mutta kun harvoin pääsee tuulettumaan, niin osaan todella arvostaa sitä pientä omaa vapaahetkeä. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Olen viimeaikoina rikkonut oman mukavuusalueeni rajoja oikein kunnolla, laihdutuspostaus oli yksi niistä. Ja tein hetki sitten ensimmäisen isomman asupostauksen illan asustani ja en ole kuviin lainkaan tyytyväinen. 🙂 Silti julkaisin ne, koska mitäs sitten… kuvia ne vain ovat. :)<br />
   <br />
   Suostuin myös ottamaan osaa blogeissa suurta näkyvyyttä saaneeseen &quot;Naked truth&quot;-haasteeseen, jossa bloggaajat kuvaavat nassunsa ilman meikkiä. Meikittömyys ei ole minulle ongelma, koska en meikkaa muutenkaan juuri koskaan. Enemmän minua jännittää kasvojen näyttäminen kokonaan, mutta siitä huolimatta aion tuon postauksen tehdä. :)<br />
   <br />
   Kiitos vielä kerran kommentistasi! &hearts; Ja ihanaa lauantaita sinulle piipahtelija! &hearts;

  2. Kiva että siskosi jeesaa. Kotona ollessa sitä helposti tottuu siihen arkeen ja ei enää muista/osaa kaivata aikuistenvapaille. Kunnes sitä sitten lähtee ja hupsista huomaa miten tärkeetä se onkaan. Ystävien kanssa ulkona käyminen,jutustelu jne..tai miehen kanssa yhtälailla. Ymmärrän mietteesi Naked truth-haasteesta..alkuperäinen ajatus haasteesta on hyvä ja tarpeellinen. Kunnioitan haasteeseen tarttuneita bloggareita, mutta sitä kuran määrää mitä ihmiset sitten antaa..EI MITÄÄN järkeä! Negatiivista palautetta toki voi antaa perustellusti , mutta törkeää ns.haukkumista en ymmärrä. Joten pointtisi yksityisyydestä ymmärrän täysin. Harkitse vielä..Nyt pitäisi pikkuhiljaa minunkin alkaa valmistella illan menoihin:)

  3. piipahtelija: Tuota puolta itsekin mietin Naked truth-haasteen osalta… Omalle ulkonäölleen kun ei mitään voi. Olen sinut itseni kanssa, tiedän etten ole kiiltokuvamallin kaunis, enkä erityisen rumakaan, mutta pelkään että negatiivinen palaute horjuttaa liikaa.. Vaikeaa. 🙂 Ja samalla tietysti monet saatavat tunnistaa minut, esim naapurit yms. 😉 Bloggailuni ei ole salaista tietenkään ja olenkin kertonut siitä avoimesti eteenpäin, jos on tullut puhetta asiasta. Silti vastaanotto jännittää aika paljon ja siitä ei paluuta tietenkään ole, jos tuleekin katumapäälle. :)<br />
   <br />
   Kivaa iltaa sinulle! &hearts;

  4. En usko, että sillä asialla, onko ihminen kaunis/vähemmän kaunis on ilkeilijöille niinkään väliä. Herjailuun on yleensä syynä heikko itsetunto ja kateus. Mielestäni blogin pitäjällä tänä päivänä on ihan fiksua miettiä, että onko oman naaman julkituominen järkevää. Jos on kovanahkainen ja pystyy jättämään muiden ikävät kommentit omaan arvoonsa , niin sitten ok. En kyllä itse haluaisi,että vaikkapa naapurit,asiakkaat ym lähipiiriin kuulumattomat tietäisi asioistani tai ajatuksistani blogini kautta.. Saati tuntemattomat herjailisi kaupungilla.Tämä on toki vain minun mielipide. Halusin vain jakaa tämän ajatukseni jatkoksi ed.vastaukseen. Oikein mukavaa iltaa:)

  5. piipahtelija: Tuo on totta. 🙂 Kiitos että jaot mielipiteesi. Taidan miettiä paljastelua sittenkin vielä tovin.. Tuossa oli nimittäin monta sellaista asiaa, joita en tullut miettineeksi. <br />
   <br />
   Minulla on aivan huippuihania lukijoita, joille tahtoisin jakaa avoimesti kaikenlaista. Mutta nurjana puolena on se, että blogiin saattaa eksyä myös toisenlaisia ihmisiä, joilla perinmmäisenä tarkoituksena on loukata ja satuttaa. Olen tälläisiin ihmisiin törmännytkin jo pari kertaa ja helposti alkaa miettimään mitähän seuraavaksi on luvassa… 🙂

 6. Moikka Miia,<br />
  <br />
  Halusin laittaa sulle oman mielipiteeni kasvojen paljastamisesta. Olen vähän samoilla linjoilla Piipahtelijan kanssa, sinuna miettisin vielä. Oot kuitenkin jo kerran päättänyt kirjoittaa kasvottomana, joten miksi muuttaa sitä? Musta bloggaajat paljastavat itsestään jo muutenkin hurjan määrän henkilökohtaisia asioita; kotinsa, vaatteensa, mietymyksensä, inhokkinsa, perhesuhteensa harrastuksia, toiset lapsensa kuvia, toiset työasioita jne jne. Musta tänä päivänä pitää miettiä myös sitä, että miten alttiiksi sitä itsensä asettaa erilaisten &quot;hyökkäysten&quot; kohteeksi, kun netissä tavaraa jakaa, oli kanava mikä tahansa. Kerran kun jotain on nettiin laitettu, se on siellä aina! Itse olen tullut koko ajan varovaisemmaksi esim. facebookin suhteen mitä siellä jaan, vaikka siellä saa sentään itse määritellä kuka näkee ja mitä näkee. En siis arvostele bloggaajia, jotka urheasti omilla kasvoillansa kirjoittavat, päinvastoin! Onhan se uteliaisuus mullakin ja toki haluisin nähdä myös sun kasvot! 🙂 Itse en vaan uskaltaisi…<br />
  <br />
  Täytyy vielä mainita yksi pointti samasta kokemuksesta. Pari blogia, joita olen vuosien varrella lukenut, toimi melko pitkään kasvottomilla kuvilla ja nimimerkillä. Yhtäkkiä he kuitenkin päättivät julkaista kasvonsa ja mua muutos hieman &quot;ärsytti&quot; 🙂 Blogeista katosi sellainen pieni salaperäisyys, kun ei tiennyt kuka oli tekstien takana. Samalla särkyi mun luoma mielikuva bloggarista. Kumpikaan ei vastannut sitä:) Kuulostaa hassulta, mutta vähän sama kun luet jotain kirjaa, jossa kirjailija kuvaa jotain huonetta hyvinkin tarkasti. Itse kuitenkin omalla mielikuvituksellasi kuvitat huoneen juuri sun mielikuvaasi vastaavaksi. Jos sitten näetkin vaikka elokuvan kirjasta, huone on takuulla täysin erilainen kuin kirjassa/omissa mielikuvissasi. <br />
  <br />
  No joo, tällaisia yöllisiä mietteitä sairaspediltä. Tuskin mä sun blogia jätän, teitpä mitä tahansa! 🙂 Halusinpa vaan kertoilla oman mielipiteeni kun tunnuit tuota asiaa vähän puntaroivan, Parasta on aina kuitenkin tehdä niin kuin oma sydän sanoo. Amen! 🙂

  1. Blondi: Kiitos kommentistasi, joka totisesti avasi silmiäni. 🙂 Olen kiitollinen tästä ja sait minut kyllä miettimään uusia puolia tuosta Naked truth-haasteesta. Olet aivan oikeassa ja vaikka en sinällään itse tahdo olla salaperäinen tai mystinen kirjoittaja, niin ymmärrän ja yhdyn tuohon sinun mielipiteeseesi. Vaikka minäkin olen utelias, niin lopulta sillä ei ole kovinkaan suurta merkitystä millaiset kasvot bloggaajalla on. Ristiriita syntyy siinä vaiheessa jos on tehnyt mielikuvan itselleen bloggaajasta ja todellisuus ei vastaa lainkaan sitä. Minullahan kävi näin, sillä moni lukijani oli mielikuvissaan nähnyt minut vaaleahiuksisena ja kun paljastin pienen palan kasvoistani ja hiuksistani (jotka olivatkin tummat), tuli jonkun verran hämmästelyä. 🙂 Ja onhan se tietynlainen shokki, jos on pitkään seurannut kasvotonta blogia ja yhtäkkiä onkin kasvokuva edessä. :)<br />
   <br />
   Jätän tämän haasteen ja kasvoni paljastamisen nyt muhimaan. Jos joskus olen satavarma, että tahdon paljastaa itseni teille kokonaan niin teen sen sitten vasta. Niin kauan kuin on pienikin epäilys asiasta, niin en sitä tee. <br />
   <br />
   Kiitos sinulle avartavasta mielipiteestäsi &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Ja ihanan laiskaa sunnuntaita sekä hyviä vointeja sairaspedille! &hearts; &hearts; *halaus*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *