Riviera Maisonin löytöjä jälleen…ja iltapulinaa

Minulla on Huutonetissä muutama hakuvahti päällä ja yksi niistä on Riviera Maison. Tämä vahti lähettää minulle joka aamu ja ilta sähköpostin, johon on listattu kaikki edellisen viestin jälkeen myyntiin tulleet kohteet. Aamulla piti oikein silmiä hieroa pari kertaa, sillä myyntiin oli näppäilty kaksi täydellisen ihanaa RM:n tuotetta, joita olen ihastellut monesti pienten sisustusliikkeiden nettisivuilla. <3

Chamberlain hurrikaanilyhty

50b4d80bc98c7e852300005d.jpg

Ja Fairytale maljakko koossa M

50b4d80bc98c7e1d1500008c.jpg

Minä onnekas onnistuin ne huutamaan omakseni ja huomenna ne saavat uuden kodin täältä Oma Koti Valkoisesta. 🙂

Olen jo kuumeisesti miettinyt niille paikkaa ja luulen että Fairytale-maljakko päätyy makuuhuoneen seinähyllyä kaunistamaan. Ison lyhdyn kanssa en vielä tiedä minne sen laittaisin, mutta enköhän mie jotain taas keksi. Ainakin matalalla BoConceptin tasolla olohuoneen puolella olisi tilaa, kun viimein vien ne kromatut lyhdyt parvekkeelle (en ole raaskinut vielä sitä tehdä).

Äh, nyt iski hirmuinen vimma suunnitella paremmin toimiva sisustus pienesineiden osalta. Jos olisi se auto, niin kurvaisin salamana Ikeaan hakemaan yhden matalan (jaloilla 74cm) Bestå-kaapin lisää, jonka päälle saisin kauniisti nuo molemmat… 🙂

Käväisin muuten hetki sitten kuntosalilla piipahtamassa, lähinnä katsomassa voisiko se sittenkin olla minun juttu. Vartti meni ja kiitos ei kiitos vieläkään. Hieman liian tylsää ja monotonista minulle. Jotain lisäextraa täytyisi kuitenkin kotijumpan ohelle nyt keksiä, sillä kiinteytysprojektini vaikuttaisi junnaavan pahasti paikoillaan. Liikunta saisi olla sellaista, jota voi tehdä / harrastaa silloin kun sopii ja ehtii. Räväkkyydestä ja spontaanisuudesta lisäplussaa… (23kg painonpudotuksesta voit lukea muuten TÄÄLTÄ!) 🙂

Ryhmätunnit tapahtuvat yleensä kellontarkkuudella, ja jos missaat edellisen viikon niin olet pihalla kuin seinäkello.. Tämä koskee lähinnä tanssia, jumppaa, aerobicia yms ohjattua liikuntaa. Muutoin valitsisinkin ehdottomasti tanssitunnit. Juokseminen alias lenkkeily ja kuntosaliharjoittelu ei sovi minulle, sillä tiedän etten kuitenkaan saa lenkkareita tai “salipöksyjä” jalkaan…. Nyt kaipaisin jotain uutta ja itsenäisesti toteutettavaa, ehkä menevääkin liikuntamuotoa… mutta mitä? En tiedä vielä. 🙂

Millaisesta liikunnasta te pidätte? Onko jokin suosikkilaji, joka innostaa liikkumaan vaikka sataisi pieniä ukkoja taivaalta? 

Vinkkejä otan mielelläni vastaan ja olen avoin kaikille ehdotuksille. 🙂

73 kommenttia “Riviera Maisonin löytöjä jälleen…ja iltapulinaa

 1. Käväisin muuten minäkin salilla piipahtamassa tänään, tokaa kertaa eläissäni 🙂 Teetin saliohjelman vajaa pari vuotta sitten ajatuksella, että nyt alan treenata salilla. En siis ollut ikinä sitä ennen salilla käynyt. Mutta sitten tulin raskaaksi ja tuli remppaprojektia ym. ja salikäynnit jäi. Nyt ajattelin taas yrittää, kun noista ohjatuista jumpista ei niin helpolla löydy sopivia aikoja. Haluan treenata aikaisin aamulla, ettei liikunta ole pois lapsen kanssa vietetystä ajasta iltaisin (olen jo palannut töihin). Ja aamuvarhaisella on kovin vähän tunteja, mutta sali aukeaa jo seiskalta, joten sinne siis. Eihän se mitään superherkkua ole, mutta kun ei ole vaihtoehtoja niin mentävä on. Tiedän, että kun saan siihen rutiinia päälle niin sitten alkaa sujua. Eniten tykkäisin käydä bodypumpissa, mutta tosiaan riittävän aikaista tuntia ei ollut tarjolla. <br />
  <br />
  Tuo bodypump on itselle sellainen, johon jossain määrin hurahdin, vaikka en ollut koskaan sitä ennen painoilla treenannut, käynyt vaan tanssitunneilla ja aerobicissä. Tykkäsin siitä, että se on rankkaa, tehokasta, tuloksia näkyy nopeasti. Eikä tule lusmuiltua kun ohjaaja kannustaa ja musassa on hyvä syke. Samoin hurahdin työmatkapyöräilyyn, vaikka luulin, että sitäkin inhoaisin. Nyt olen koukussa ja poljen töihin satoi tai paistoi (tosin talvella liukkaalla ja lumessa en pyöräile, sitä silmällä pitäen nyt aloitankin nuo salikäynnit). Tuota bodypumppia olisin kannustanut kokeilemaan, mutta jos haluat itsenäisesti toteutettavaa niin eihän se sitten käy. Vaikka varmaan siihenkin on jotain DVD-ohjauksia saatavilla, eli varmaan vois omassa olkkarissa kokeilla 🙂 (Hups, sori megapitkä kommentti!)

  1. Anna: ihana pitkä kommentti! 🙂 Tykkään! &hearts;<br />
   <br />
   Salilla treenaaminen on minusta jotenkin pakkopullamaista, ainakin toistaiseksi on ollut. Toki se olisi helpoin tapa harjoittaa omatoimista treeniä, mutta tunnen itseni ja tiedän että salilla käynti hiipuisi kuukauden sisällä olemattomiin. Mies käy salilla 4-5krt viikossa ja on aina ihan into piukeana treenistään. 🙂 <br />
   <br />
   Bodypumpista olen kuullut paljon hyvää, mutta en tiedä miten vaikuttaa jos tunneille ei pääse joka viikko. Onko niissä joku tietty rutiini olemassa, vai onko se vaan liikesarjoja joihin pääsee helposti mukaan joka tunnilla? 🙂

  2. Bodypumpissa (ja käsittääkseni muissa Lesmills-konseptilajeissa) on siis ama ohjelma aina 3 kk. Eli ei haittaa jos ei joka kerta pääse. Ja bodypumpissa tehdään vaan lihaskuntoa aina yksi lihasryhmä kerrallaan, eli ei ole mitään monimutkaisia sarjoja muistettavana. Ohjaaja kertoo koko ajan missä mennään.

  3. Anna: Tuo onkin tosi hyvä juttu, sillä en usko että saan viikottaista osallistumistani onnistumaan. Eilen lueskelinkin tuosta bodypumpista ja Lesmilsistä ja kiinnostuin kyllä kovasti. 🙂

 2. Kokeileppa kahvakuulaa. Sitä pystyy tekemään niin ohjatusti kuin kotioloissakin. Liikkeet on sitä paitsi niin yksinkertaisia, että tunneille voi mennä milloin vain.

  1. Heidi: Sellaisen meinasin hankkia kotitreeniä varten. 🙂 Tiedätkö onko kahvakuulaa varten olemassa opastettuja treenivideoita? Mie tarvin varmaan alkuun jotain ohjeita, etten vaan tee liikkeitä väärin (olkapääluksaatio). Ajattelin ainakin aluksi kuulailla oman kodin rauhassa, ennen kuin menen aiheuttamaan pahennusta tunneille säheltämiselläni. 😉

 3. Ihanat juoksulenkit raikkaassa ilmassa on parasta ,hyvä musa päällä tai sitten ihan luonnon äänien ja omien ajatusten kanssa. Ostin myös HobbyHallista kahvakuulan ja sen mukana tuli puolen tunnin ohjelma jota teen aamuisin!! Ne on mun lemppari-listalla tällä hetkellä!!<br />
  <br />
  Ihania sisustusjuttuja olet taas löytänyt! <br />
  <br />
  Ihanaa Iltaa super-M 🙂

  1. Love: ihana! &hearts; Just kysyin Heidiltä tuossa yllä, että onko tietoa opastusvideosta. 🙂 Ja kaiken lisäksi löysin hobbyhallista ihanan maton koossa 80x150cm jollaisen tarttisin makuuhuoneeseen nyt kun kaapin ja sängyn välissä on reilummin tilaa. En vaan raaskinut tilata pelkkää mattoa ja maksaa postareita. Tuossa saankin kaksi kärpästä yhdellä iskulla. :)<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa sinullekin rakas Loveni! &hearts;

  2. Kahvakuula on kyl mahtavaa reeniä. Suosittelen :)<br />
   <br />
   Motivaation raskauden jälkeen löysin myös Jillian Michaelsin jumppavideoista!!! 20 minuutissa tehotreeni ja hiki vaa valui… Hänellä on monia eri videoita, mutta itse aloitin tällä –&gt; <a rel="external nofollow" href="http://cdon.fi/elokuvat/jillian_michaels'_30_day_shred_(import)-14113276&quot; target="_blank">http://cdon.fi/elokuvat/jillian_michaels'_30_day_shred_(import)-14113276</a><br />
   <br />
   Zemppii . HalihHali

  3. Love: Tuollainen kunnon hikitreeni olisi ihana päästä tekemään. :)<br />
   <br />
   Luulen että oma kotijumppani ei riitä nostamaan sykkeitä tarpeeksi ylös ja tuollainen video-opastettu treeni maistuisi kyllä. Kiitos vinkistä, tuollainen video lähteekin joululahjatoivelistalle. 😉

 4. Ihanat löydöt 🙂 Varsinkin nuo hurrikaanilyhdyt ovat myös omaan makuuni täydelliset 🙂 Taidetaan tykätä nii paljon samoista jutuista että… hih :D<br />
  <br />
  Mä yritän pitää itseeni jollain pienellä keinolla kunnossa ja sitä toteutan uimisella. Kamat kassiin, lapset autoon ja uimahalliin. Mikä plussaa, lapset voivat olla mukana ja samalla niille kuin äidillekin virikettä sekä äidille hieman kuntoiluakin 😉 Jos vähänkin on vesi-ihmisiä niin suosittelen.

  1. Live &amp; Home: Minulle tulee lyhtyjä vain yksi (tai näin ymmärsin :D). Mutta se olkoot se harvinainen pariton yksilö meidän kotona. :)<br />
   <br />
   Samanlaisia juttuja kyllä bongailemme kilpaa, voitaisi joskus harrastaa sisustustavaroiden vaihtoa niin tulisi halvemmaksi tämä vaihtelunhalu. :)<br />
   <br />
   Mie olin vesi-ihminen lapsena, mutta sittemmin kehitin siitä itselleni ongelman, enkä kehdannut käydä uimassa. 🙂 Uiminen olisi kyllä ihana harrastus näin vuosien jälkeen ja voisin Avankin napata mukaani. Molemmilla siskoillani ja isosiskon tytöllä on tosin Avan iässä puhjennut paha allergia joka paheni kloorin vaikutuksesta. Meillä tuntuu nuo vitsaukset olevan sukuvika, mutta eihän sitä tiedä vaikka Ava säästyisi siltä. *sormet ristiin*

  1. Sandra: Sitä ajattelin itsekin. 🙂 Sen tosin aloitan itsekseni kotosalla, ennen kuin alan käymään kuulatunneilla. 😀

 5. Hommaa kahvakuula! Mä käyn salilla 4-5 kertaa viikossa, joista kahtena kertana teen kahvakuulaa n. 45min – 1h. MAAILMAN TEHOKKAINTA HOMMAA!! 🙂 Eikä katso aikaa, eikä paikkaa! Hommaa kotiin alkuun 4kg ja 6kg kuulat. Jos jotain lihaskuntoa taustalla, ota suoraan toiseksi 8kg. Youtube on pullollaan kuulaohjeita (kettle bell / girya), joista saa hyvää vinkkiä suorituksiin. Vaikeimmat kantsii alkuun jättää suosiolla pois, koska väärin suoritettu liike voi vaan rikkoa paikkoja. Kantsii myös ehkä harkita PT:n palkkaamista ihan vain yhdeksi tai kahdeksi tunniksi, jonka kanssa voi käydä liikkeet läpi. PT:hän tulee vaikka kotiinkin, joten sekään ei ole tekosyynä 🙂 Voin kertoa, että on tehokasta puuhaa, mulla sykkeet nousee parhaimmillaan 170 tietämiin ja jo puolen tunnin treenillä saa ihmeitä aikaan. Kahvakuula on tosi mielekästä ja kokonaisvaltaista treeniä. Ihan vaan esimerkkinä: perus etuheilautus-liike käyttää 75% vartalon lihaksista.<br />
  <br />
  Suosittelen lämpimästi! Jos haluut jotain vinkkiä/apua tai jotain, niin kysäise! 😉

  1. Blondi: Sinun kommenttisi sinetöi päätökseni, kahvakuulailua siis luvassa. :)<br />
   <br />
   Ainut mikä painojen kanssa mietityttää on minun nivelongelmat ja olkapäiden luksatiot (olkapää irtoaa sieltä kuopasta jos on painoa tarpeeksi, esim kauppakassi). Voisin varmaan aloittaa sen minimipainolla ja opetella ensin liikeradat ennen kuin vaihdan kunnolliseen painovastukseen. Käsivarsissa on aika hyvät lihakset kyllä, mutta sitä kipua en kestä sekuntiakaan, mikä iskee jos pallonivel venyy paikoiltaan. <br />
   <br />
   Tulen varmasti kysymään sinulta neuvoa treeniin, kiitos ihanainen! &hearts; &hearts;

  2. Kiitos hienosta sisustusblogista, ja nythän täältä alkaa löytyä muutakin mielenkiintoista asiaa! Mahtavaa :)<br />
   <br />
   Kahvakuulaan tarttumista olisin ehdottomasti ehdottanut itsekin, mutta varsinkin jos sinulla ongelmia nivelten ja erityisesti olkapäiden kanssa, kannattaa ehdottomasti mennä ensin kuulien kanssa ohjatuille alkeistunneille! On erittäin tärkeää oppia ensin oikea tekniikka kuinka kuulan kanssa heiluu, muuten voi särkeä itsensä. Eli ensin tunneille harjoittelemaan tekniikka, sitten varsinainen treeni liikkeelle vaikka omassa olohuoneessa. Jos salilla ei ole sellaista tuntia, jolla panostetaan ennenkaikkea siihen tekniikkaan, niin sitten asiantuntevalle PT:lle mars.<br />
   <br />
   Videoiden lisäksi löytyy myös kahvakuulakirjallisuutta, josta saa ohjeita ja treenivinkkejä. Treeni-iloa 🙂

  3. Katja: Kaunis kiitos! &hearts; &hearts; Pikkuhiljaa laajennan aihealueita ja kirjoittelen muustakin itseäni kiinnostavasta ja ajankohtaisesta kuin sisustus. :)<br />
   <br />
   Tuota minä mietiskelinkin, että miten saan varmistettua että liikeradat menevät varmasti oikein enkä aiheuta itselleni lisää kulumia yms, joiden kanssa saakin sitten kärsiä loppuelämän. Miehen tuttu on PT ja voisin kysäistä jos hän voisi pitää minulle pienen alkeisopetuksen kahvakuulatreenistä. <br />
   <br />
   Eilen luinkin paljon asiaa kahvakuulaamisesta ja löysin akateemisen nettikaupasta muutaman kahvakuula-kirjan. Myös treenivideo kiinnostaa, ja muutamissa paikoissa myydään valmista pakettia, jossa on sekä kahvakuula että video samassa. 🙂

 6. Pelikonsoleille (wii, ps3, xbox) on oikeasti hyviä, monipuolisia ja tehokkaita kuntoilupelejä. Löytyy lihaskuntoa, zumbaa ja vaikka mitä… Jos on intoa satsata, niin tällaista suosittelisin. :)<br />
  <br />

  1. heisi: Meillä ei ole yhtään konsolia. 🙂 Ainakaan vielä. 🙂 Wiin sports resorttia joskus harkitsin, mutta ystävällä sitä kokeillessani jätin sen viel hautumaan. Siinä nimittäin on riskinä että istun pelailemaan aivan jotain muuta, kuin kuntoa kohottavia lajeja. 🙂

 7. Sinulla on ihana blogi ja aivan ihastuttava koti &hearts; Olen puolisen vuotta seuraillut mielenkiinnolla blogiasi, mutta vasta nyt &quot;ryhdistäydyin&quot; kommentoimaan. Olen itse kokeillut erilaisia jumppia ja liikuntamuotona tanssi on ihan ykkönen &hearts;, mutta en kuitenkaan ole innostunut zumbasta, bailatinosta yms. Voin suositella Sinulle Pacea (löytyy ainakin Motivus-kuntokeskuksista), joka on hauskaa ja vauhdikasta, kannattaa kokeilla! Toinen vaihtoehto on, jos haluat urheilla kotona, kun inspiraatio iskee, niin kannattaa hankkia kahvakuula. Se on erittäin tehokas liikuntamuoto ja kolmella perusliikkeellä saat koko kehon treenin noin vartissa valmiiksi. Suosittelen sulle Spartan Russian original-kahvakuulia, ne kestävät vaikka ulkotreeniä ja ovat vielä ergonomisia ja &quot;kauniita&quot;. ( 8kg:n kuula on ihanan pinkki ja 10 kg:n vaaleaharmaa; se sopii teidänkin sisustukseen :)) Harjoitteluohjelmia löytyy netistä pilvinpimein, joten ei muuta kuin reipasta ja liikunnallista joulun odotusta!

  1. Heli: Kiitos sinulle Heli ihanista sanoistasi! &hearts; Hienoa, että laitoit puumerkkiä tänne kommenttiboksiin. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Tuo Pace onkin uusi juttu, täytyy googletella siitä lisätietoa. Kiitos vinkistä. :)<br />
   <br />
   Kahvakuula meni nyt kärkisijoille ja meikäkin alkaa kuulailemaan. 🙂 Olen huomenna menossa Prismaan ja katson löytyisikö sieltä kuulaa kotiin napattavaksi. Opastusvideo olisi myös hyvä, mutta Blondi tuossa jo vinkkasikin että youtubesta löytyy hyviä ohjeita. :)<br />
   <br />
   Kymppikiloinen taitaa olla liian painava näin vasta-alkajalle, mutta sisustuksen puolesta se olisi aika cool. 🙂

  2. Niin, tuo 10 kg:n kuula on ilman muuta liian raskas alussa, mutta kun kunto kasvaa harjoitellessa, niin tuota kuulaa ei tarvitse jemmata tai piilotella sängyn alla, kun se on niin hieno. Sain kerran myös sellaisen vinkin pt:lta, että noissa Spartan kuulissa koko (ulkomitat) on aina sama eli silloin liikeradat ym. pysyvät samana eivätkä muutu, jos kuulan koko vaihtuu. Meinasin itsekin ekaksi ostaa marketin kuulan, mutta päätin sitten kuitenkin panostaa kestävään ja laadukkaaseen ja tyytyväinen olen ollut. <br />
   Ja Pacesta vielä; tunnilla kierretään rinkiä reippaan musiikin tahdissa ohjaajan kannustaessa ja laitteet, joissa ollaan puoli minuuttia kerrallaan, muistuttavat kuntosalilaitteita. Vastus on niissä molempiin suuntaan ja mitä nopeammin teet, niin sen voimakkaampi vastus. Helppoa ja hauskaa, tunti kuluu aina tosi nopeasti. Suosittelen &hearts;

  3. Heli: Tuo on kyllä totta, voimat varmasti kasvavat aika nopsaan ja toisaalta mies voisi sillä kymppiK:lla tehdä omia kestävyystreenejään… <br />
   <br />
   Tuota liikerata-momenttia en ottanutkaan huomioon. Prismassa nimittäin oli muutama eripainoinen kuula ja niissä myös ulkomitat olivat erikokoiset. Jätin onneksi vielä kauppaan, kun en saanut sitä, tyttöä ja ruokaostoksia kannettua samaan aikaan. Taidankin tutkailla Spartan painoja vielä uudelleen. Kiitos! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Kävinkin googlettamassa tuon Pacen ja se olisi aika kiva laji. Tuollaista dynaamista ja nopeatempoista touhua kaipaisinkin ja samalla saisin purettua energiaa muuhunkin kuin huonekalujen siirtelyyn, hih. 😉

  4. Uskon, että pitäisit Pacesta, koska tunti on niin vauhdikas. Eikä siinä haittaa, vaikka kävisit harvemminkin, koska tunnin perusidea on aina sama ja kun kerran on kokeillut, niin sen jälkeen osaa aina. Pace on myös hyvä &quot;palauttaja&quot;, jos harjoittelet kahvakuulalla tai esim. kokeilet bodypumpia, sillä noista molemmista saa kyllä lihakset kipeiksi ensimmäisellä kerralla tai jos harjoittelutauko kestää parikin kuukautta.<br />
   Mutta, kyllä huonekalujenkin siirtely käy oivallisesti kuntoilusta, se on sitä arjen hyötyliikuntaa parhaimmillaan. =D<br />
   Mukavaa torstai-iltaa ja viikonlopun odotusta &hearts;

  5. Heli: Tuo Pace olisi tarkoitus aloittaa keväällä. 🙂 Sain tosi paljon uutta puhtia liikkumiseen teidän ihanien kommenteista ja vinkeistä! Kiitos tuhannesti! &hearts; &hearts; &hearts; Tänään tein pienen tehojumpan Zumban tahdissa ja kyllä tuli hiki. Ja kohta ajattelin uhmata tuota lumituiskua ja mennä reippaalle kävelylenkille. :)<br />
   <br />
   Kivaa iltaa sinulle myös ja ihanaa viikonloppua! &hearts;

 8. Ihana hurrikaanilyhty&hearts; Ajattelin itse käydä stadin Maisonin myymälässä katsastelemassa pikkuisia sisustusjuttuja:) Ihana blogi sinulla!

  1. Miss S: Rivieran liikkeessä on niin paljon houkutuksia, että itse en sinne uskalla astua. 🙂 Alennusmyynnit kyllä ajattelin RM:n osalta koluta läpi, sillä muutama naulakko tai seinäkoukku olisi hakusessa. <br />
   <br />
   Kaunis kiitos sinulle ja mukavaa illan jatkoa! &hearts;

 9. Moikka! 🙂 Minä ehdottaisin että ostat zumba-DVD:n! Itse olen harrastanut 8 vuoden ajan ihan ryhmässä erilaisia aerobic-, lihaskunto- ja tanssitunteja, ja pidän niistä, mutta ne sopivat minun aikatauluihini hyvin 🙂 Mutta olen myös kokeillut zumbaa telkkarista käsin ohjattuna, se oli ihan mukavaa, varsinkin jos on joku kaveri jonka kanssa voi yhdessä harrastaa sitä. Ja plussana on niissä mahdollisesti mukana tulevat käsipainot, jotka lisäävät liikkeiden tehokkuutta 🙂

  1. Lisa: Minun pikkusiskolla taitaa olla Zumba-video, voisinkin kysyä jos antaisi lainaan niin voisin sitä kokeilla. 🙂 Tytön kanssa ollaan &quot;Zumbailtu&quot; sen ostostv-mainoksen tahdissa ja se kyllä vaikuttaa aika ihanalta ja tehokkaalta touhulta. 🙂

  2. Kkiira: Kiitos vinkistä, tuo Lesmills on minulle ihan uusi juttu. Täytyykin käydä perehtymässä heidän tunteihin. Vaikuttaa mielenkiintoiselta. :)<br />
   <br />
   ihanaa illan jatkoa! &hearts;

 10. Heippa. Täällä yksi hiljainen pitkäaikainen lukija 🙂 Aivan ihana koukuttava blogi!<br />
  <br />
  Käyppäs tutustumassa Eaysyfit.fi sivuilla. Eaysyn saleilla on normi ohjattujen tuntien lisäks virtuaalitunteja ja sen vuoks aika hyvät ajat. Ja virtuaalitunnin pystyy ainakin Kangasalan Easyllä käydä laittamassa itsenäisesti pyörimään itelle sopivaan aikaan, jos muuta tuntia ei pyöri. Ja jäsenyys 1kk:n irtisanomisajalla on tosi pieni 29,90e/kk 🙂 Ja sali on kanssa melko monipuolinen ja nykyaikanen.<br />
  Ja kahvakuulailua kannatan myös!

  1. Eve: Kiitos sinulle! Ja erityisesti siitä että jätit kommentin! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Kahvakuulailua alan harrastelemaan ja ensi viikolla olisi tarkoitus aloittaa. 🙂 Ihanaa, odotan jo innolla. :)<br />
   <br />
   Täytyy käydä tutustumassa Easyfitin palveluihin, vaikuttaa edulliselta ja kätevältä, varsinkin tuo virtuaalitunti. Kiitos vinkistä! &hearts;

 11. Kahvakuulaa mäkin suosittelen, se on hauska ja sikatehokas! Kyllä tuntee tehneensä 🙂 Ja mun lempparihan on Nintendo Wiin urheilupelit! Aggressioiden purkamiseen nyrkkeilyä ja miekkailua ja leijonaa karkuun juostessa saa kyllä oikeesti pinkoa hiki päässä 🙂 On mulla oma personal dance coachikin Wii:llä 🙂

  1. LittleB: Ooo, onko wiille tuollaisiakin pelejä??????? Mahtavaa! :)<br />
   <br />
   Minäkin tahdon kirmailla leijonaa pakoon ja oman tanssicoachin! Ja wii olisi valkoinen…. Hmmmm… Täytyykin miehen kanssa hieman neuvotella asiasta, jos vaikka yhteiseksi tuollainen wimputin hamkittaisi. 🙂

 12. Mun lempparilaji on ehdottomasti tanssi, aivan kaikenlainen. Tunneista suosin balettia ja tankotanssia, mutta jos haluat kotona toteutettavia juttuja, niin suosittelen ostamaan joko zumba dvd:n tai esimerkiksi Les Millsin BodyBalance dvd:n. Itse en ole zumbaa (vielä) kokeillut, mutta kaikki sitä kokeilleet ystävät ovat kehuneet. Ja pystyy kuulemma oppimaan kotonakin dvd:n avulla. Sama homma tossa bodybalancessa. Mä sain joskus semmosen 20min bodybalance dvd:n jonkun muropaketin mukana ja se on ollut kyllä hyvä ja nopea treeni. Ja varsinkin kiinteytystarkoituksessa, koska liikkeet on suht pitkäkestoisia ja treenaa nimenomaan syviä lihaksia. Dvd antoi ohjeet tehdä sitä kolme kertaa viikossa, joten ei vaadi edes paljoa aikaa. Kahvakuula on myös hyvä, mutta jos sitä ei ole aikaisemmin kokeillut, niin siinä on mahdollisuus rikkoa itsensä pahasti. Sen takia suosittelen ensin käymään ohjatulla tunnilla, jotta liikkeet oppii oikein. Toivottavasti löydät mieleisesi lajin!

  1. Jossu: Tankotanssia tahtoisin kovasti kokeilla. &hearts; &hearts; &hearts; Ilmoittauduin tunnille 2009, juuri ennen kuin sain tietää olevani raskaana. Turvallisyyssyistä jätin kuitenkin aloittamatta, koska oli tiedossa että raskaus tulee olemaan vaikea. Tällä hetkellä kuntoni ei varmaankaan vielä riitä muuta kuin alkeisiin ja myös tuo ajan järkkääminen on ongelma. Mutta tulevana syksynä on aikeissa aloittaa viimein tankotunnit. :)<br />
   <br />
   Minulla oli joskus sellainen Kellogsin terveysraksujen mukana tullut dvd, mutta en tiedä minne sen olen laittanut. Taisin heittää menemään tai sitten se meni siskolle… En kyllä muista mikä laji oli kyseessä. :)<br />
   <br />
   Kahvakuulailun ajattelin ensiviikolla aloitella ja yritän saada apuja miehen tuttavalta joka on personal trainer ja kahvakuulatreeniäkin opettanut. Toivottavasti hänellä olisi aikaa auttaa. 🙂

 13. Koitappa tämmöstä <a rel="external nofollow" href="http://www.youtube.com/user/zuzkalight?feature=results_main&quot; target="_blank">http://www.youtube.com/user/zuzkalight?feature=results_main</a&gt; &lt;– tuolta vaan valkkaat jonkun treenin (kulkee nimelllä ZWOW = Zuzana´s workout of the week) ja eiku hommiin! Ei kestä kauaa mut on taatusti tehokasta. Ite oon aina palaillu ton tyyppisiin treeneihin sillon ku tuntuu et haluu tehokasta kotitreeniä 🙂 Nyt ku sais vielä sovitettua iteki tollaset treenit johonki väliin päiväjärjestystä..<br />
  <br />
  Tankotanssi on muuten kans toooosi koukuttavaa ja haastavaa 🙂 Ja crossfit! (jos vaan rahat riittä, on aika hintavia mun makuun noi crossfit salit..)<br />
  <br />
  Mä en muuten oo koskaan ymmärtäny miks salilla vois olla tylsää..? Mut jumpat taas.. no onneksi kenenkään ei oo pakko harrastaa sellasta mitä ei haluu 😉 Mä tykkään treenata vapailla painoilla ja aika lailla voimapainotteista treeniä. Laitteista en niin välitä. Jotenki se motivaatio niiden kans lopahtaa nopeesti.. Ja vielä ku näyttäis sellaselta fitnesskissalta :p

  1. Neiti Sievänen: Kiitokset! Tuo vaikuttaa todella tehokkaalta! :)<br />
   <br />
   Tankotanssimaan tahtoisin, mutta sinne suunnittelin suuntavani vasta ensi syksynä. Tuo laji on ehdottomasti sellainen jota tahdon kokeilla. 🙂 Olikos Crossfit se, missä poljetaan pyörillä niin että henki lähtee? 🙂 <br />
   <br />
   Minusta salilla on jotenkin masentavaa. 😀 Ihmiset on hiljaa ja taustalla pauhaa hiljaisella Radio Suomi ja uutiset, osa hikoilee laitteissa ja osa seisoo laitteiden vieressä odottamassa vuoroaan. Juoksumatot yms. on aina varattuna ja joutuu odottelemaan että saa kunnon alkulämmittelyn, kun en kehtaa alkaa juoksemaan salissa muiden edessä. 🙂 Ihmiset on jotenkin niin hillittyjä, että jännitänkin hieman sitä joukkoon sopeutumista. :)<br />
   <br />
   Aijai, fitness-kissana olisi kyllä lokoisat oltavat. 😉 Minun treenillä se on saavuttamattomissa, mutta kun tästä vauhtiin pääsen niin toivottavasti saan loputkin rasvavarastot sulatettua. 🙂

  1. Maria: Olen yrittänyt käydä ja sitä varten opettelin hengitystekniikankin, mutta….. (tekosyitä, tekosyitä :D). On niin vaikea saada itseään niskasta kiinni ja lenkille ja minulle se on pakkopullaa. Lenkillä pitäisi käydä joko aamulla heti kun saa silmät auki tai illalla kun saan tytön nukkumaan. Olisi kyllä ihanaa, jos lenkkeily olisi mielekästä. Siinä yhdistyisi raikas ulkoilma ja monipuolinen liikunta. MIllähän sitä saisi aktivoitua itsensä lenkkeilyyn? Olisiko sinulla niksejä minulle antaa? 🙂

  2. Paras vinkki mitä on antaa on se, että kuntoa nostava lenkkeily on to-del-la rauhallista. Ja joka marraskuu jaksan yllättyä siitä kuinka valoisaa tuolla ulkona onkaan. Se näyttää pimeältä vain sisältä katsottuna 😉 Vauhdin pitää olla sellainen, ettei oikeastaan edes hengästytä = kasvattaa peruskuntoa. Kuka tahansa voi lähteä juoksemaan kovaa, mutta huonolla peruskunnolla matka loppuu jo parinsadan metrin jälkeen. Mitä parempi peruskunto, sitä pidempään sitten jaksaa juosta kovempaakin, netistä löytyy paljon vinkkejä tähän. Mun ongelma ei ole ikinä ollut lenkkeilyn aloittaminen vaan motivaation pysyminen sitten kun joku tavoite on saavutettu (siksi tiedänkin lenkkeilyn aloittamisesta about kaiken 😀 ) Mutta sitten kun on saanut rakennettua itselleen hyvät pohjat, on ihanaa lähteä vähän reippaammalle lenkille ja tuntea kuinka suorastaan liitää maanpinnan yläpuolella eikä edes tunnu pahalta! Toivottavasti tästä oli jotain apua. Jos innostuit edes vähän niin kysele ihmeessä lisää. t. entinen sohvaperuna 😉

  3. Maria: kovaa en missään nimessä juoksekaan, sillä hengitystekniikkani ei ole kunnossa ja nopeasti alkaa pistämään niin pahasti ettei voi edes kävellä. Käväisin äsken pikaisella pyörähdyksellä ja hölkkäsin hiljalleen noin 15 minuuttia, vauhti oli todella hidas ja keskityin siihen että askel olisi kevyt. 🙂 Ulkona oli aika viileää mutta nyt on hirveä hiki kun istuin alas huilaamaan hetkeksi ennen suihkuun menoa. Ja hengästyin myös. 🙂 Oli oikeastaan aika kivaa hölkkäillä yksinään kun vastaankaan ei tullut ristin sielua. Meni tosin pari tuntia myöhäisemmäksi tämä lenkkeily mitä suunnittelin, mutta meninpäs silti enkä siirtänyt huomiselle. :)<br />
   <br />
   Huomenna illalla yritän uudestaan. :)<br />
   <br />
   Ilman muuta kyselen sinulta lisävinkkejä, kunhan pääsen hieman vauhtiin. Toivottavasti lunta ei tule huomenna niin paljoa, ettei ulkona pysty kävelemään. 🙂

 14. Voi sua Riviera hullua 🙂 Hei astangajooga on kova sana, mä antiurheilijana tykkäsin ekan skidin jälkee. Mut sit tulin raskaaksi niin asanat ei onnannu ni piti lopettaa.<br />
  Hei ja ajattele. Mä joka vihaan urheilua ja varsinkin JUOKSUA. Olen miltei kolme viikkoa käynyt nyt lenkillä. Joo meinaan itekkin tippuu perseelleen kun vaan ajattelnkin asiaa. Yksi päivä jaksoin melkein juosta jo kilsan. Ja se on mulle, nollakuntoiselle paljon. Ihanaa, en malta odottaa huomenaamua kun pääsee hyppäämään vaa´alle.

  1. Outi: No joo! 🙂 Riviera Maisonin teräksiset esineet on minusta niin kauniita, että voisin täyttää koko kodin niillä. 🙂 Siksi en mene kuin kerran vuodessa Riviera Maisonia myyviin sisustuskauppoihin, ettei koti tosiaan ole kohta täynnä RM:ää. :)<br />
   <br />
   Huutonetistä olen tykänyt RM:ää ostaa, siellä on rajallinen ja pieni valikoima ja usein myös sellaisia tuotteita joiden valmistus on jo ehditty lopettamaan (sillä aikaa kun olen vältellyt kauppoja :D).<br />
   <br />
   Justiinsa kyselin Marialta niksejä millä tämmöinen lenkki-kammoinen voisi motivoida itsensä juoksemaan. Olisiko sinulla antaa joku vinkki? Lenkkimusaa? Jotain? :)<br />
   <br />
   Superia! HYVÄ OUTI!!!!!!! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Siitä se lähtee ja tuo lenkkeilyhän kohta kasvaa sinuun automaattiohjauksena. 🙂 Kommenttisi kyllä tsemppasi minua, voisinkin kokeilla vetäistä lenkkitossukat (jotka ovat ihan surkeat) jalkaani ja illalla suunnata pienelle happihyppelylle. 🙂

  2. Hih, kiva jos minusta on tsempiksi. Itse kaksi viikkoa jolkottelin ihan ilman musaa kunnes muistin että kaapin perukoilla on iPod. Nyt sujuu triplasti paremmin kun Radio Rock pauhaa TÄYSILLÄ. Hevin tahtiin tulee juostua just hyvään tahtiin.<br />
   Paitsi että kun olen niin kovasti ylipainoinen, tahti on hidas. En jaksa juosta kuin pieniä pätkiä , mutta ilo on todeta että en pätkät on kolmessa viikossa pidentyneet. Nyt oon vetänyt 4 päivää lenkkiä putkeen että pitää oikein pakottaa itsensä lepäämään tänään :)<br />
   Muista, alottelen ihan iisisti, Niin mäkin tein koiran kera. Nyt voin jopa lähteä jo ilman koiraakin! (lue, säästän koiravanhusparan voimia, hih)

  3. Outi: No todellakin! 🙂 Itseasiassa odotan että mies saapuisi kotiin, jotta pääsen lenkille. 🙂 Kunto ei tosin riitä kuin muutaman minuutin spurtteihin, mutta jos vaikka puolituntia ulkoilisi välillä hölkäten ja välillä pikakävellen. Harmi kun meillä ei ole mitään musiikkilaitetta, minkä voisin ottaa mukaani. Minulla on kyllä puhelin, mutta se on niin rikki jo ettei se soita mitään. Snif. David Guettan tanssibiisit on muuten aika hyviä treenibiisejä. :)<br />
   <br />
   Meillä MIffe on sellainen nuuskukuono, että pysähtelee jatkuvasti nuuskuttamaan ihania tuoksuja. 🙂 SEn kanssa ei kovin hyvää lenkkiä pysty vetelemään kun stoppi tulee metrin välein. 😀 Ja se ihana vapaus, kun on vain minä eikä ketään tai mitään muuta, sitä odotan nyt kovasti… Tulisi se miehen ketale sieltä nyt jo… huoh. 🙂

 15. Oho oho, taisi olla täällä päässä joku ajatuskatkos, niinhän siellä lukeekin että hurrikaanilyhty eikä hurrikaanilyhdyt. Täytynee mennä lukiopetuskurssille 😀 Mutta sanotaanko näin, toivon salaa mielessäni että niitä olisi kaksi 😉 Hih. 🙂 Toivotaan että Ava säästyisi tuolta ikävyydeltä. &hearts; (josko Isän geenit antaisivat ikävälle allergialle kunnon kyydit) Ja pyh pah, pitää ajatella nyt niin että jotkut ihmiset ovat nähneet sinut sellaisessa tilanteessa että oksat pois (synnytys), joten voit rauhallisin mieli käydä uimahalleissa, sillä se mitä ihmiset siellä näkevät ei ole todellakaan mikään kamala näky. Näin minä ainakin ajattelen joskus kun huomaan että joku tuijottaa ja se jää siihen enkä välitä enää yhtään. Nauran hiljaa mielessäni &quot;olisipa tuo nähnyt minut silloin kun synnytin, olisi varmaan silmät pudonnut päästä ja nyt ei enää tarvitsisi tuijotella siinä niin…&quot;

  1. Live&amp;Home: Hihii, no katso mun kamalia kirjoitusvirheitä! 🙂 Mennäänkö yhessä tukiopetukseen?:)<br />
   <br />
   Sinulla on hyvä pointti ja itsekin olen päässyt eroon ulkonäköongelmistani, mutta nuorena se oli ihan kamalaa, kun häpesin itseäni niin paljon. Kumpa jokainen lapsi ja nuori tietäisi jo silloin kaikki ne asiat mitä vanhempana oppii. Säästyisi niin monelta mielipahalta. &hearts;<br />
   <br />
   Sinä olet tosi solakassa kunnossa, enkä ikimaailmassa edes uskoisi sinun vasta hetki sitten synnyttäneen. 🙂 Minä plösähdin kokonaan ja vielä kahteen kertaan, damn my self. :D<br />
   <br />
   Uimista voitaisi kyllä tytön kanssa kokeilla, mutta siihen lähdemme ihan vaan tytön vuoksi. Se olisi kivaa puuhastelua ja samalla hyvää ja hauskaa liikuntaa. :)<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa teidän perheelle! &hearts; &hearts;

  2. Mennään vaan ;)<br />
   <br />
   Sinä sen sanoit. Ja toisena itseäni kauhistuttaa se kun todellakin laihat tytöt haluavat olla laihoja ja kun malli maailmaa seuraa niin tyttöjen ihanteet ovat siellä käveliviä luurankoja. Jokainen on mielestäni hyvä sellaisena kuin on ja siitä tulisi olla kiitollinen. Varsinkin kauheaa on se kun kauniit tytöt muuttuvat laihdutuksen ja malleilta otettujen mielikuvien mukaan suoraan sanotusti rumiksi. Luut näkyy ja anoreksia vaivaa. 🙁 Kurjaa mutta niin nykypäivää :(<br />
   <br />
   Voi Kiitos 🙂 &hearts; Vaikkakin tuo kiinteytys voisi olla minun suurin ensi vuoden haaste ;)<br />
   <br />
   Kannattaa kokeilla, meillä ainakin tykätään suuresti uimisesta ja muutenkin vedestä 🙂 <br />
   <br />
   Ihanaa iltaa teillekin sinne päin! 🙂 &hearts;

  3. Live&amp;home: Tuo on ihan totta, nykypäivänä mallinmittojen tavoittelu on mennyt liian pitkälle. Toki on ennenkin ollut painoasioita, joista minuakin on kiusattu. <br />
   <br />
   Ja tunnustetaan nyt tässä julkisesti sekin, että olen itse laihduttanut ensimmäistä kertaa 9-vuotiaana kun luokan pojat haukkuivat lihavaksi ja kaljamahaiseksi. Ja kumpaakaan en tosiaan ollut. Olin tikkulaiha, mutta minulla oli pyöreät kasvot. Olin silloin neljä päivää syömättä kokonaan, eikä minun äitikään tiedä tätä asiaa tänäkään päivänä. <br />
   <br />
   Tuo lihavaksi haukkuminen ja ivallinen nauraminen meidän ikkunan alla kadulla ja päivittäin koulussa oli käännekohta elämässäni, jonka jälkeen ruoka sai aivan liian isot mittasuhteet elämässäni. MOni asia pyöri aina syömisen tai syömättömyyden ympärillä. Ja aina oli joku dieetti päällä, eikä aamupalasta esim tietoakaan. Vieraannuin ihan kokonaan normaaleista ajatuksista ruoan suhteen ja tästä painon jojoilu johtuu. Nyt olen oppinut syömään oikein enkä enää suhtaudu ruokaan niin vaikealla tavalla. Syön että jaksan ja piste. 🙂 <br />
   <br />
   Mieti, olen kohta 30-v ja vasta nyt olen saanut itseni uskomaan että olen ihan hyvä juuri näin ja terveys on nro 1, vasta sitten ulkonäkö. 🙂 No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan. 🙂

  4. Mulla on muuten ihan sama. Koko peruskoulun kestänyt kiusaaminen on jättänyt elinikäiset arvet. Mun itsetunto ja itsearvostus on aina ollut ihan nollassa, ja mullakin peilaa siihen syömiseen. Kun vituttaa ja suruttaa niin mä sillon syön. Ja hups huomaan että kiloja on tullut plus 20. Tuota itsetuntoa kun voisi jostain ostaa, helpottaisi kovasti elämää.

  5. Outi: Rakas! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Ei sitä lapset ja nuoret aina ymmärrä millaiset jäljet se jättää kiusatun psyykeeseen. 🙁 <br />
   <br />
   Minulla myös tuota lohtusyömistä, välillä hillitsemätöntäkin. Oliko se ortoreksia nimeltään, mistä lääkäri joskus minulle sanoi, vaikka en mitään diagnoosia saanutkaan. Se on jokin kummallinen syömishäiriö, jossa ahmitaan ja paastotaan vuorotellen tunnetilojen mukaan… Itse en tykkää diagnoseista, kun niiden kanssa tuntee itseensä niin &quot;sairaaksi&quot; ja se ainakin minulla vaikuttaa elämään negatiivisesti. Siksi tuota asiaa ei tutkittu sen enempää ja hyvä niin, sillä nyt olen oppinut syömään oikein ja arvostamaan itseäni tälläisenä, virheineen päivineen. :)<br />
   <br />
   En oikein tiedä mistä olen oman itsetuntoni rakentanut… se on aika hyvissä kantimissa tänä päivänä. Suurin syy lienee se, että hyväksyn itseni tälläisenä enkä enää tahdo olla kukaan muu, kuten nuorempana. Minusta on tullut juuri tälläinen kaiken sen vuoksi mitä elämä on eteen tuonut. Tykkään itsestäni (kuullostaapa nyt itsekehulta :D) aika paljon ja oikeastaan olisi aika pelottavaa edes ajatella millainen ihminen olisinkaan ilman kiusaamista… 🙂 Voisin olla aivan kamala olento. :D<br />
   <br />
   Ja ihme kyllä, en ajattele pahaa kenestäkään heistä, jotka ovat kiusanneet. Olen oppinut jättämään ne asiat ja ihmiset taakseni kokonaan, mikä helpottaa eteenpäin menemistä. Ei ole painolastia vedettävänä niin paljoa. :)<br />
   <br />
   MInusta sinä vaikutat aivan ihanalta ihmiseltä ja uskon että elämä tuo eteesi paljon kaikkea ihanaa! &hearts; &hearts; &hearts; *halaus* &hearts; &hearts; &hearts;

 16. Oih miten ihania hurrrrrikaaneja &hearts; Itse hiplailin prismassa hurrikaaneja, mut en vielä ostanut (kromia, lasia, oooooh) …ne on kyl ihania. <br />
  <br />
  Liikuntaa: Keppijumppaa, hathajoogaa &hearts; &hearts; Harjanvarsi on halpa ja toimiva kapine. Pitää vaan varoa, ettei hajota taloa sillä hihii 😀 **Kristallit ja kromit rumps :-D** Ja joogaan riittää vaikka pelkkä lattia (vähän mattoa) ja oma keho.

  1. Soili M: Minäkin olen katsonut niitä samoja Prisman hurrikaaneja. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Kromin ja lasin yhdistelmä uppoaa minuun ja kovaa. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Tuo luudanvarsi olisi aika hyvä, keppijumppaa kai suositellaankin jos kärsii niska- ja selkävaivoista… Tosin meillä kattolamput olisi varmasti entiset, ja hurrikaanit myös. Olen hirmuinen sählääjä nimittäin. :)<br />
   <br />
   Joogailuun en kotona saa rauhaa tarpeeksi, joten kärsivällisyys ei siihen riitä. 🙂 On varmaan vaikea hengittää ja venyttää oikealla tavalla jos tyttö nyppii minua hihasta ja pölisee samalla. 🙂 Muuten hyvin kiinnostava vaihtoehto. JOskus vielä aion käydä hotjooga tunnilla hikoilemassa. Se on kuulemma todella tehokasta ja siitä tulee suorastaan euforinen olo. 🙂

 17. Ihana hurrikaanilyhty, harmi että toinenkin oli jo mennyt. Mitä maksoit huutonetissä ihanuudesta entä mikä mahtaa olla kaupan hinta ja saako edes enää?

  1. Jonna: Tuo hurrikaani maksoi 92 euroa ja uutena sen hinta on noin 130 euroa, tein pienen säästön siis. :)<br />
   <br />
   Tuota hurrikaania oli Helsingin keskustan liikkeessä jokin aika sitten, mutta en tiedä onko niitä enää jäljellä. Pikaisella googletuksella en ainakaan löytänyt muualta. Huutonetissä myydään usein ihania helmiä, joiden valmistus on jo lopetettu ja olen muutamankin ostoksen sieltä tehnyt. 🙂

 18. Zumbaa ja kahvakuulaa suosittelen minäkin lämpimästi. Itse zumbailen kotona 2-3 kertaa viikossa. Kahvakuula treeniä teen 2 kertaa viikossa. Todella tehokasta, hiki lentää ja tuloksia alkaa näkymään nopeasti.<br />
  <br />
  Suosittelen, että käyt alkuun muutaman kerran ohjatuilla kahvakuulatunneilla, jotta opit tekemään liikkeet oikein.

  1. Minna: pikkusiskollani oli kuin olikin Zumba dvd ja san sen häneltä lainaksi. 🙂 JOten sitäkin kokeilen kohtapuoliin. Kahvakuulatreenin ajattelin ensi viikolla aloittaa, jos ehdin saamaan siihen opastuksen tutulta. MIes tekee niin pitkää päivää töissä vuodenvaihteeseen asti, että pysty ilman siskon apua osallistumaan tunneille tämän vuoden aikana. Sormet siis ristiin, että miehen tuttava tulisi hätiin ja auttaisi minua treenamisen kanssa alkuun. 🙂

 19. Moikka!<br />
  <br />
  Jos sulla on iPad tai iPhone, niin lataapa Niken jumppailusovellus! Ihan tosi rääkkejä jumppia 15-45 min ajoilla. Ohjeistus in English, mutta kuvallisilla ohjeilla selviää pitkälle :)<br />
  <br />
  Ps . Ihana blogi, yksi luetummista!

  1. Talventyttö: iPad löytyy ja iPhonekin, mutta se on rikki. Täytyy mieheltä kysyä apua, jos lataisi minulle tuon Nike-sovelluksen. Olen itse niin surkea iPad-käyttäjä etten tajua siitä mitään. 🙂 <br />
   <br />
   Ps. Kiitos ihanainen! &hearts; &hearts; &hearts;

 20. Ilo oli täysin minun puolellani, mahtavaa että minulle tarpeettomat (mutta sitäkin ihanammat&hearts;) jutut löysivät teidän upeasta kodistanne paikan! Oli ihana nähdä ja höpötellä, kiitos tuhannesti sisustusvinkeistä ja ennenkaikkea inspiraatiosta, oli mahtavaa päästä ihastelemaan kotianne ihan livenä! 🙂 Toivottavasti nähdään pian ja päästään höpöttelemään ajan kanssa!<br />
  Pikkuneidille terkkuja oma koti punaisesta,heh! ;)<br />
  <br />
  -S

  1. Saana: Kiitos itsellesi! &hearts; &hearts; &hearts; Meidän neiti meni muuten pakkaamaan tavaroitaan, kun lähtee tätin mukaan seikkailuun, hih. ;)<br />
   <br />
   Ilman muuta treffataan uudestaan!!! Olet ihan huippu mimmi ja meillä onkin paljon yhteistä, kuten se että Zaraan EIIIIIIII MENNÄ EIIIIII! 🙂 Se paikka on niin turmioksi, ettei tosikaan. Ja Cobello myös, tosin sinne en helpolla pääse, ONNEKSI! :D<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa teillle ja hauvalle rapsut! &hearts; &hearts; &hearts;

 21. Mun piti aloittaa kuntosaleilu syksyllä ilmojen viiletessä, mutta kappas vaan kun oli välilevyn pullistuma hieman eri mieltä kanssani ja vielä leikkauksen jälkeen ei ole tullut lähdettyä kunnolla liikkumaan. Tässä yritän itseäni hieman viritellä ulkoilun makuun ja toivon mukaan jossain kohtaa pääsisin aloittamaan lihaskuntoharjoittelun salilla. Ryhmäliikuntatunneille mua on turha yrittää saada, ahdistun joukosta ja kaikesta mikä vaatii ryhmässä suorittamista ja mahdollisia koreografioita. Kotiin olen hankkinut jumppapallon, tasapainolaudan ja kahvakuulan ja ennestään löytyy käsi- ja nilkkapainot. Välineistöä siis löytyy eli jos vain aktivoituisin, niin pärjäisin aika hyvin kotonakin. Tosin salilta kaipaan joitakin laitteita, joilla harjoitella ja pienen ja helpon matkan päässä olisi kuitenkin ihan kiva sali, jolla itse asiassa kävinkin joitakin vuosia sitten.

  1. Irina: Nuo selkävaivat on kyllä ikäviä, kun ne passivoittaa koko elämän. 🙁 Onneksi sinulla on kuitenkin leikkaukset auttaneet. &hearts;<br />
   <br />
   Kokeile sinäkin youtubesta löytyviä treenivideoita! Niistä saa hieman lisäbuustia ja motivaatiota. Ja jos parikin kuukautta jaksaa taistella vastaan sitä &quot;eeeeeen mä jaksa, huomenna sitten&quot;-fiilistä niin kotijumppailuun tottuu ja se alkaa olemaan niin normaali rutiini, että siihen ryhtyminen on helppoa. 🙂

 22. Itse pidän liikunnasta äärimmäisen paljon ja tunnen hirveää poltetta tehdä joka päivä jotain hektisen elämäni tasapainoksi. Pyrin harrastamaan juuri sitä liikuntaa miltä minusta juuri silloin tuntuu 🙂 Jos mieleni tekee nostella painoja hullunkiilto silmissä, menen pumppiin. Jos mieleni tekee juosta mieleni virkeäksi, lähden kunnon metsälenkille. Ja mikäli on olo, että tekisi mieli pyörittää pyllyä, lähden Zumbaan 🙂 Uusin innostukseni on Bodybalance, joka kiinteyttä hyvin ja tekee hyvää mielelle.

  1. Satulainen: Sinun liikkuminen kuullostaa ihanalta! &hearts; &hearts; Tuollaista spontaania liikuntaa itsekin kaipailen. Olen niin fiilispohjainen ihminen muutenkin, että joskus turhauttaa kun ei pääse touhuamaan silloin kun inspiraatio iskee. 🙂 Tänään jätän suosiolla lenkin väliin, kun tuo ilma on hieman hurja. Mutta kotijumpan vetelin aamulla ja illemalla kenties luvassa zumbaa… :)<br />
   <br />
   Ihanaa viikonloppua! &hearts;

 23. Mua ei kanssa nappaa kuntosali sitten yhtään. Ainoa hyvä puoli siinä olis just se, että ei oo aikaan sidottu, toisaalta tulisko sinne sitten edes mentyä, kun ei ole tarkkaa aikaa, koska pitää mennä. Välillä olen kokeillut lenkkeilyä, mutta sekään ei motivoi oikein tarpeeksi, jotta jaksaisin lähteä. Kaikki tanssitunnit, zumbat yms. on tosi kivoja ja tehokkaita. Tankoatanssia olen halunnut kanssa aina kokeilla, mutta vielä ei ole rohkeus riittänyt. Se tuntuu niin tosi vaikeelta. Nyt olen löytänyt uudeksi lajiksi Tae-tekin, jota voin kyllä suositella. Tosi tehokasta, tehdään musiikin tahdissa erilaisia iskuja ja potkuja. Aika haastavaa ja koko ajan käy ope korjailemassa liikkeitä, mutta toivottavasti jos vaan kävis, niin vähän myös kehittyis. Mutta siis sopivasti haastetta ja tehoa ja tunti kuluu aina nopsasti. (Paitsi viimeks, ku tein jotenki kaiken vähän väärin, mut ehkä se siitä). 🙂

  1. Henna: Itse olen käynyt joka ilta pienellä lenkillä (paitsi nyt pariin päivään kun olen kipeä) eikä se ainakaan vielä ole tarpeeksi kivaa puuhaan. 🙂 On aikamoista taistelua saada itsensä liikkeelle kun ulkona on kylmä ja itsellä väsy, mutta päätin että en luovuta. Zumbaa olen kotona tehnyt myös, joka toinen päivä, se on kivaa. 🙂 Ja kotijumppaa myös edelleen. En ole vaalla käynyt, mutta olo tuntuu ehkä aavistuksen kevyemmältä. Tosin voi johtua tästä flunssastakin, kun ruoka on pelkkää soppaa ja kuumaa juomaa. 🙂 Tuo tae-tek täytyykin googlata, kuullostaa kivalta. Potkunyrkkeilyyn meinasin pari vuotta sitten ilmottautua, mutta jänistin lopulta. 😀

 24. Se auttais hurjasti tuohon lähtemiseen, että vois lähteä jonkun kanssa yhdessä. Harmi vaan, kun ei ketään kaveria asu ihan tossa vieressä, kenen kanssa vois mennä. Ja koirakin on niin laiska, ettei se nykyisin jaksa oikein enää lenkkeillä..

  1. Henna: Treenikaveri olisi kiva! 🙂 Minullakaan ei ole lähistöllä ketään ja meidän koira on huono lenkkikaveri, se vaan mennä tepsuttaa tuooksujen perässä ja tekee äkkipysähdyksiä. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *