Jouluiset fiilikset ja oma muistilista

Ihana fiilis, l√§hes kaikki hommat on tehty ja ruokapuoli kunnossa. ūüôā Joulukinkku sulaa parhaillaan j√§√§kaapissa ja piparitkin on paistettu. Joulutorttuja teemme aattoiltana yhdess√§, jos mieli tekee. <3 P√§√§tin lopulta oikoa jouluruoan kanssa ja ostin kaikki laatikot ja rosollit valmiina. My√∂s savustetun kalan ostin valmiina kalatiskilt√§. Muutamia paketointeja valmis joulu siis ja voin kohta nostaa jalat yl√∂s ja alkaa l√∂ys√§ilem√§√§n oikein kunnolla. ūüôā

Tyttö saa ennakkosuunnitelmistani huolimatta aika monta lahjaa, tosin näillä paketeilla mennäänkin sitten toukokuuhun ja synttäreihin asti. Lahjakääreistä paljastuu mm. lääkäriasema-duplot, Salama mcQueen-duplopakkaus, Disneyn tuhkimo ja prinssi-barbit sekä tuhkimon prinsessamekko. Muulta suvulta on lisäksi tulossa Muumi-sarjan muovinen kahviastiasto, Prinsessa Ruususen mekko sekä käyttövaatetta. <3

Miehen lahjoja en voi t√§√§ll√§ viel√§ paljastaa, sill√§ h√§n saattaa eksy√§ blogiini, mutta sen verran voin kertoa ett√§ h√§nen paketeissaan on hy√∂dyllisi√§ juttuja, joita on toivonut pitkin vuotta. ūüėČ

50d5e141c98c7ede03000171.jpg

Laitan vielä erittelyn ruokaostoksista (lähinnä muistutuksena itselleni ensi vuotta varten):

 • Pienehk√∂ joulukinkku (19,65 e)
 • 3kpl isoa perunalaatikkoa (yht. 9 e)
 • 3kpl isoa lanttulaatikkoa (yht. 9 e)
 • 1kpl iso porkkanalaatikkoa (3 e)
 • 1kpl iso lihaperunasoselaatikko (3 e)
 • Savustettu kirjolohi (15 e)
 • 2kpl isoa rosollia (8 e)
 • 2kpl punajuurisalaatti (3,78 e)
 • 2kpl piparitaikinaa (yht. 6,20 e)
 • 2kpl torttutaikinaa (4 e)
 • luumuhillo torttuihin (0,99 e)
 • 2kpl gl√∂gi alkoholiton 1L (yht. 2,18 e)
 • 3kpl uunikasvikset pakaste (yht. 4,95 e)
 • Rosamundaperunat pussi 1kg (1,65 e)
 • 2kpl Reissumies 12kpl pakettia (yht. 2,88 e)
 • Tumma joululimppu (1,59 e)
 • 2kpl Ohuen ohut keittokinkku (6,78 e)
 • Puuroriisi 1kg (1,35 e)
 • 4kpl Raejuusto perhepack (yht. 10,60 e)
 • Punaviinikastike 3-pack (1,87 e)
 • Omena red delicious (1,89 e)
 • Presidentti papukahvi (12,20 e)
 • After eight konvehdit (5,49 e)
 • 4kpl kevyt maito 1,5L (4,4 e)

Yhteensä: 139,46 euroa

Muut perustarvikkeet löytyivät jo kaapista, kuten suodatinpussit, mausteet, paistopussit, pastaa, jauhelihaa, kanafileetä, sekä kaurahiutaleita ja mustikkakeittoa, joka on tytön ja minun lemppariaamupala tällä hetkellä.

T√§ll√§ m√§√§r√§ll√§ saamme varmasti masut t√§yteen, varsinkin kun menemme joulup√§iv√§n√§ sy√∂m√§√§n yst√§v√§perheen luokse. Tarkoitus on ettei kauppaan tarvitsisi menn√§ kuin vasta 29.12. Tosin maito loppuu jo ennen sit√§, mutta huoltoasemalta voi tarvittaessa maitopurkin kipaista hakemaan. ūüôā

Huomenna on meidän perheellä computer free-päivä, joten palailen sorvin ääreen vasta aattoaamuna toivottelemaan teille hyvät joulut, kuvien kera. <3

Ihanaa iltaa kaikille ja rauhallista viikonloppua! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

6 kommenttia “Jouluiset fiilikset ja oma muistilista

  1. Riikka: Hyv√§√§ joulua!!! &hearts; Taitaa olla, Ava t√§ytt√§√§ toukokuun lopulla 3-v. ūüėÄ

 1. Voih, t√§√§ll√§kin sy√∂tiin juuri iltapalaksi kaurapuuroa ja mustikkakeittoa ūüôā Nyt peiton alle t√∂ll√∂√§ toljottamaan jos vaikka mahataudin j√§lki kankeus v√§h√§n helpottaisi.. :)<br />
  <br />
  Hyvää joulua!

  1. Viivi: Me sy√∂tiin my√∂s! &hearts; Namskis. ūüôā J√§√§kaapissa on my√∂s vadelma- ja mansikkakeittoa joulunpyhiksi varattuna. Ajateltiin vaihtaa aattona kaurapuuro riisipuuroon ja sujauttaa joukkoon keittoja. &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Auts, vatsatauti on kamala vieras, mutta onneksi sen jälkeinen heikotus menee ohi parissa päivässä ja aattona oletkin kuin uudesti syntynyt. &hearts; Ja on varmasti kova nälkäkin. :D<br />
   <br />
   Hyvää joulua! &hearts;

 2. Meillä ei koskaan syödä perunalaatikkoa tai lihaperunasoselaatikkoa jouluisin. Muutoin kyllä oli samoja aineksia kuin meillä, tosin erilaisia kaloja meillä on enemmän. Mutta minun joulu onkin pilalla, koska sairastuin eilen angiinaan, joten lääkäri kutsuu =(<br />
  <br />
  Oikein ihanaa joulua teidän perheelle &hearts;

  1. Nina: Perunaloota on miehen suosikki, itse en siit√§ niin kamalasti v√§lit√§. Lanttulaatikko on laatikoista oma lempparini ja toivottavasti my√∂s tytt√∂ innostuisi siit√§. ūüôā <br />
   <br />
   Voi r√§k√§, todella huono tuuri. ūüôĀ Angiina on kamala vaiva, kun sy√∂misest√§k√§√§n ei oikein tule mit√§√§n. Toivottavasti l√§√§k√§ri antaisi tujut l√§√§kkeet ja joulup√§iv√§n√§ olisi vointi jo paljon parempi. En muista sen antibiootin nime√§ mink√§ itse sain angiinaan kev√§√§ll√§, mutta se vei pahimmat oireet pois jo 12 tunnissa. Se oli kolmen p√§iv√§n hevoskuuri, jossa masu meni aivan sekaisin mutta kurkkukipu helpotti ja nieleminen oli melkein normaalia. Halaukset sinulle Nina ja toipumisia! &hearts; &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *