Iltafiilistelyä omassa rakkaassa kodissa

Vastoin omia päätöksiäni käväisin tänään alennusmyynneissä ystävän makutuomarin roolissa. Kaikkea kivaahan löytyi ja hyllyt notkui ihanuuksia, mutta kappas vain, tulinkin tyhjin käsin kotiin. Eikä ollut pahaa ruuhkaakaan kaupoissa, aika väljillä vesillä saimme kulkea ja katsella rauhassa alelaareja ja -rekkejä. Olen viimeaikoina havainnut pienimuotoista tavaraähkyäkin, joka taisi hillitä ostovimmaani kaupoilla. 🙂

Iltafiilistelyä ja tunnelmaa omassa kodissa - Omakotivalkoinen

Koko päivän kaupungilla kuljeksittuani oli ihana palata kotiin ja lösähtää teekupin kera sohvalle. Oma koti on ihanin ja rakkain paikkani koko maailmassa. Nappasin teille muutaman fiiliskuvan ilman sen kummempaa siivoilua tai kuvakulmien rajailua. Rakastan omaa kotiani juuri tällä hetkellä sydäntä pakahduttavan kovasti, pienine virheineen päivineen.

Iltafiilistelyä ja tunnelmaa omassa kodissa - Omakotivalkoinen
Iltafiilistelyä ja tunnelmaa omassa kodissa - Omakotivalkoinen
Iltafiilistelyä ja tunnelmaa omassa kodissa - Omakotivalkoinen

Ihana mies oli poissa ollessani tahtonut auttaa kotihommissa ja aloittanut petivaatteiden vaihdon puolestani. Illalla on mukava sujahtaa saunan jälkeen puhtaisiin ja pehmoisiin lakanoihin laskemaan lampaita. 🙂

Ihanaa iltaa kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

20 kommenttia “Iltafiilistelyä omassa rakkaassa kodissa

  1. Cristiina: No joo! 😀 Kerrankin oli tälläinen ylläri. 🙂 Mie vihaan lakanoiden vaihtoa nimittäin, ja mies myös. 😀

   1. Soili: Apua, keittiökuume on kalleinta laatuaan oleva. 😀 Ja kun se iskee, niin mitään muuta ei voi edes miettiä. 🙂 Itse en ole vielä parantunut omasta keittiökuumeestani ja kuulemani mukaan edes remontti ei sitä välttämättä poista. Aina löytyy uusia ja kauniita ideoita, joita tekisi toisin. :)<br />
    <br />
    Sohva on tosi kiva ja itse tykkään sen selkäosasta enemmän kuin etupuolesta. 🙂 On niin sääli laittaa se seinää vasten, kun alunperinkin tahdoimme sellaisen sohvan jolla voisi jakaa halutessaan tilan kahtia. 🙂 Pieni mittavirhe kylläkin tapahtui, sillä sohva on hieman liian pitkä meidän pikkuruiseen olkkariin. :)<br />
    <br />
    Ihanaa lauantaita ja loppuvuoden viimeisiä päiviä! &hearts; &hearts; KOHTA ALKAA UUSI VUOSI! 😀

 1. Täälläkin tykätään omasta (ja vähän pankinkin) kodista aikas paljon, vaikka sisustuksellisesti se on vielä aika vaiheessa. Voi kun teillä on siistiä, täällä ei tulisi kuulonkaan ottaa kuvaa, jos ei edes vähän nakkele leluja johonkin suuntaan että pääsee kävelemään 😀 Oikein ihanaa perjantaita sinne!

  1. Satu: Meillä pysyy aika hyvin lelut ja leikit nykyään tytön omassa huoneessa. 🙂 Hän itsekseen tykkää siellä väritellä ja touhuta ja rakennella legoja. Toki voi halutessaan tuoda leikit minne tahtoo, mutta illalla sitten viimeistään ne siivotaan takaisin omaan huoneeseen. :)<br />
   <br />
   Välillä näitä oman kodin palvonta-fiiliksiä tulee ja se tunne on ihana. &hearts; Usein minäkin suhtaudun liian kriittisesti kaikkeen ja lähinnä huomioin vain huonoja puolia. Tänään ei haittaa sotkut eikä murheet muutenkaan, ihana päivä takana ja kohta alkaa ihanaakin ihanampi ilta valkoviinilasillisen ja hyvän elokuvan parissa. &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Mukavaa perjantaita sinulle Satu ja iso halaus! &hearts; &hearts;

  1. SanMa: Hihii, siinä se taas keskiössä nököttää. 🙂 Mie tykkään tuosta sohvan selkämyksestä kovasti ja se on melkein paremman näköinen kuin etupuoli. 🙂

 2. Löysin blogisi casan kautta ja pakko on kommentoida sinulle, että kotinne on kauneinta mitä olen sisustusrintamalla nähnyt. Todella kauniisti olet yhdistänyt valkoisen sävyjä ja erilaisia materiaaleja. Kotinne on kodikas ja tunnelmallinen, tykkään kovasti. Jään ehdottomasti seuramaan sisustuspostauksiasi, jatka samaan malliin. <br />
  <br />
  Hyvää loppuvuotta 2012 ja menestyksekästä uutta vuotta 2013!<br />
  <br />
  Toivoo, Henna

  1. Henna: Kaunis ja suuri kiitos sinulle Henna ihanasta kommentistasi ja sanoistasi! &hearts; &hearts; Aivan häkellyin ilosta tätä lukiessani! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; KIITOS! :)<br />
   <br />
   Mukavaa viikonloppua ja loppuvuotta sekä onnellista uutta vuotta! &hearts; &hearts; *iso halaus*

 3. Yksikin alle 12v tohon kämppään ja kyse olisi eriltä näyttää <br />
  tai lastensuojeluilmoitukselta….<br />
  Mutta erittäin kiva sisustus!!!

 4. Hei Miia, törmäsin joihinkin sun vanhoihin postauksiin jossa suunnittelitte parketin maalausta. Ilmeisesti jätitte sen toteuttamatta kuitenkin vai onko teillä esim. lastenhuoneen lattia maalattu? En löytänyt mitään hehkutus lopputulos postausta asiasta 🙂 Kysyisin kuitenkin, että teillä oli kai selvityksessä onko olemassa joku muu maali Betoluxin lisäksi joka olisi yhtä kestävää mutta ei niin vahvasti haisevaa pitkän aikaa – löytyikö sellaista ja muistatko mikä se mahtoi olla? Meillä siis on suunnitteilla makkarin ja lastenhuoneen lattian maalaus. Makkariin käy ihan hyvin Betolux akva, mutta lastenhuoneen kohdalla se mietityttää. <br />
  <br />
  Ihania iltafiilistelykuvia! Hyvää vuoden vaihdetta &hearts;

  1. Petra: Parketti piti maalata, mutta hylkäsimme sen lopulta. Vesiohenteinen betolux akva ei kestä koiran kynsiä ja muutenkin alkaa lohkeamaan helposti. Perus Betolux on taasen niin kamalaa myrkkyä, että koti haisee liottimilta kuukauden, eikä oltaisi voitu asustaa kotona. Snif. Ja kuulin ystävältäni, että heillä Betolux irtoilee lastuina lattioilta ja joutuvat sen vuoksi laittamaan kaiken uudestaan. Hän ei missään nimessä suosittele Betoluxia, koska heillä se epäonnistui vaikka kaikki vaiheet tehtiin ohjeiden mukaan ja huolellisesti. :(<br />
   <br />
   Konsultoin remppamiehiä aikoinaan valkoisista lattiamaaleista ja yksikään heistä ei suositellut perusparketin maalaamista. Eikä oikein muuta vaihtoehtoa ollut kuin Betolux, se on järein mömmö mitä löytyy markkinoilta.<br />
   <br />
   betolux akvaa en itse laittaisi edes makkareihin, sillä se ei kovetu tarpeeksi. Tavaran putoaminen lapsen käsistä saattaa aiheuttaa lohkeaman maalipintaan, joka voi alkaa rispaantumaan enemmänkin. Paikkamaalauksesta jää läiskä. :(<br />
   <br />
   Kyllä on ihme, ettei mitään ratkaisua ole parketin maalaamiseen olemassa, jos löytyisi sellainen aina jolla varmasti saisi kestävän lopputuloksen niin höykkäisin heti ostoksille ja maalauspuuhiin. 🙂 Me olemme kallistuneet kiiltävän valkoisen lankkulaminaatin hankkimiseen ja asennamme sen suoraan vanhan parketin päälle. En tosin tiedä koska tuohon hommaan ryhdymme, mies tuossa vilautteli vaihtoehtoa helmikuusta, mutta itse en ainakaan tällä hetkellä jaksaisi remppakriisiin. 🙂

 5. Syystäkin olet onnellinen. Niin upea koti teillä kyllä on! Tämä todistaa että ei tarvita suuria neliöitä tai korkeaa tilaa (jota tosin rakastan), jotta koti näyttäisi upealta. &hearts; Teidän kodissa on tyyliä ja ihana tunnelma! Kauniita yksityiskohtia. Tuo bloginurkkaus on aivan täydellinen! Saisinpa meillekin jotain tuollaista.<br />
  <br />
  p.s. Joulupukki toi kromisen Tam Tamin. &hearts;

  1. Jemina: Meillä on aika kompaktin kokoinen 80m2 kolmio-koti ja vaikka yksi lisähuone olisikin joskus tarpeen niin ollaan kuitenkin ihan tyytyväisiä. 🙂 Yli kolmen metrin huonekorkeus olisi ihana, nyt meillä on 285, joka sekin on normeja enemmän. &hearts; Rakastuin tähän kotiin ja sen pohjaan ekalla vilkaisulla ja aikoinaan ostimme tämän vauhdikkaasti. 🙂 Asunto oli ollut myynnissä vain muutaman tunnin kun teimme jo tarjouksen. 😀 Rakkautta ensi silmäyksellä siis. &hearts;<br />
   <br />
   Remppaamalla tästä saisi todella upean ja vähän keskustamaisen kodin, mutta ainakaan toistaiseksi emme ole isoja remppoja tekemässä. Lattialle tulee kenties parketin päälle asennettu laminaatti jossain vaiheessa ja sen yhteydessä saatamme suurentaa oman makkarin oviaukkoa. Keittiö menee jyrän alle kokonaan, aikataulu on avoin. Jos juhannukseen mennessä saisi toimivan kauniin keittiön niin olen enemmän kuin iloinen. :D<br />
   <br />
   IIIIIIKS, IHANAA!!!! &hearts; &hearts; Eikös olekin ihana se Tami??? &hearts; &hearts; &hearts; Ei uskoisi että se on muovia. 😀

  1. Katja: Tuo on aika kiva, ja kalusteryhmittelyyn tosi toimiva ratkaisukin. 🙂 Itse tykkään sohvan selkämyksestä kovasti ja nyt sekin on näkyvillä. Monta hyvää puolta siis. 🙂

  1. Anna: Kiitokset! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   kehykset ovat Stockmannilta ja heidän omaa Villa-sarjaa. &hearts; Olen hirmuinen kromikehysten fani ja keräillyt kehyksiä muutamia vuosia. 🙂 Verkkokaupan valikoimassa on tällä hetkellä kolme meilläkin olevaa kehystä (viiden kuvan kehys, keskikokoinen litteämpi kehys ja keskikokoinen paksu Box-kehys) ja myymälävalikoimasta löytyy runsaasti lisää erilaisia. &hearts;

  2. Anna: Hihii. 😀 Kehysvaihtoehtojen parissa on vaikea tehdä valintoja, niin paljon eri näköisiä ja kokoisia ihanuuksia on tarjolla. &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *