Aivan mieletön ilta takana ♥

Päästiin juuri miehen kanssa kotiin iltariennolta ja ihan super ihana fiilis parhaillaan. 🙂 Käytiin ystävien kanssa syömässä ja istumassa iltaa italialaisen ruoan merkeissä, myöhäistä pikkujoulua viettäen. Omat ulkonakäyntini voi tälle vuodelle laskea yhden käden sormilla, mutta seura on ollut mitä parhainta ja fiilis katossaan, joten laatu korvaa ehdottomasti määrän. Äitiyden ja oman elämän suhteuttaminen on minulle ollut tosi vaikeaa ja äidin roolista on ollut todella vaikea irtautua. Aina on huoli pienestä ja pippurisesta neidistä, vaikkei oikeaa tarvetta huolelle olekaan. Kävimme laulamassa illan päätteeksi vielä karaokea ja ilta oli totaalisen kruunattu, paras ilta koko vuoden 2012 aikana. 😀

Ihana vapaa-ilta miehen kanssa

Halusin jakaa tämän poikkeuksellisen illanvieton myös teidän ihanien lukijoiden kanssa, sillä kovinkaan usein en missään illanvietoissa juoksentele. 😀

Ihanaa viikonloppua kaikille teille!


Seuraa myös Instagramissa 

Mainos alkaa

">
Mainos päättyy

12 kommenttia “Aivan mieletön ilta takana ♥

 1. juuri tulin itse kotiin työpaikan pikkujuista ja ihanaa oli. Olen blogiasi lukenut jo yli vuoden ja pakko sanoa että kuulut suosikkiblogeihini. ♥ Ihana kuulla että sinulla oli mukava ilta, niin minullakin. ♥ Kiitos kivasta ja päivittäin päivittyvästä blogistasi. ♥

  1. laurak: Ihanaa että sinullakin oli onnistunut ilta! &hearts; &hearts; &hearts; Eilinen &quot;pikkujoulu&quot; oli myös meidän uudenvuoden kilistys ja viimeinen aikuistenilta tälle vuodelle. &hearts; Siihen oli hyvä päättää raskas vuosi. :D<br />
   <br />
   Kiitos ihanainen kauniista sanoistasi! &hearts; &hearts; &hearts; Lämmitää kovasti mieltä! &hearts; &hearts; &hearts;

 2. Oma aika paras aika :):):)<br />
  <br />
  Ihana kuulla, että oli onnistunut ilta :):):) Mulla on myös tänään vapaa ilta. Toisaalta tekisi mieli jonnekin lähteä, mutta hyvin mahdollista että jään sohvalleni katsomaan &quot;lie to me&quot;- sarjoja ja herkuttelemaan :):):)<br />
  <br />
  &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Terkkui &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Love: Hihii, niin on. 🙂 Ja kun ei usein pääse / haluakaan mennä iltariennoille niin osaa nauttia ihan eritavalla siitä pienestä vapaahetkestä. &hearts; &hearts; &hearts; <br />
   <br />
   Kotisohvalla nautiskelu ei ole lainkaan huono vaihtoehto. 🙂 Jos tulee fiilis illemmalla niin katsot sitten asian uudelleen, josko vaikka repäiset ja lähdet yöelämään. :)<br />
   <br />
   Halaukset ja pusumuiskut poskelle! &hearts; &hearts; &hearts;

  2. Jaaaaaa, tänne rakkaaseen kotiinhan mä sit jäin… Ihanaa, vaikkakin pikkuista ikävä! eh. Hyvää tekee välillä olla erossa, koska niin tiiviisti muuten olemme yhdessä !!!<br />
   <br />
   Olet ihana Miia.<br />
   <br />
   &hearts; &hearts; Haltsut &hearts; &hearts;

  3. Love: Tiedän tunteen. 🙂 Omaakin aikaa kaipailee joskus, mutta sitten kun sen saa niin ikävä on kova. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Toivottavasti iltasi oli rentouttava ja ihana! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Olet murunen! Halit takaisin! &hearts; &hearts;

 3. Onnistuneet ja kivat illat piristävät aina arjen keskellä! Hauskaa viikonloppua myös sinne! 🙂

  1. CristiinaM: Niin piristävät! &hearts; &hearts; &hearts; Nyt jaksaa taas pyörittää arkea ja aloitella alkuvuodesta uudet työt. :)<br />
   <br />
   Ihanaa viikonloppua sinulle murunen! &hearts;

 4. Ihanaa!! ♥ Itsellekin tuli lämmin olo sun postauksesta!! Tuollaisia iltoja pitääkin aina väliin pitää 🙂 Rakkauden ympäröimänä on paras paikka olla ♥<br />
  <br />
  Suloista viikonloppua!!! 🙂

  1. Vilhelmiina: &hearts; &hearts; &hearts; Tänä vuonna yhteinen aika miehen kanssa on ollut kortilla kaikenlaisten työ- ja muiden kiireiden vuoksi. Myös pikkulapsiarki on vaatinut veronsa ja ekana olemme karsineet pois yhteisistä jutuistamme miehen kanssa. Nyt joulun aikaan olemme kirineet menetystä kiinni ja pyrkineet halimaan ja huomioimaan toisiamme päivittäin. &hearts; Mieli on tosi paljon parempi ja kotonakin on ihana olla, oman rakkaan pienen perheen kesken touhuten ja nauraen. :)<br />
   <br />
   Suloista ja mukavaa viikonloppua sinulle myös ihanainen! &hearts; &hearts; Sinun blogistasi olen saanut paljon voimaa ja iloa viime aikoina! &hearts; Kaunis kiitos kuuluu sinulle, meidänkin parisuhteen elvytyksestä. 😀

  2. Miia olet ihana!!! Kiitos paljon sanoistasi, koska ne ovat juuri sitä mitä omalla touhotuksellani haluan saada aikaan maailmassa ja ihmisissä. Pientä huomiointia parisuhteeseen ja tätä kautta koko maailman rakkauteen! 🙂 Kuulostaa hurjalta haaveelta, mutta uskon, että me kaikki voimme paremmin sillon kun rakastamme ja saamme rakkautta takaisin ♥ ♥ ja sitä ihanaa rakkautta on lapsissa ja ystävissä, sekä muussa ympärillämme. Monesti vain arjessa ja kiireessä usein tuo parisuhde jää toiseksi, ja se on ymmärrettävää. Mutta niinä hetkinä kun muistaa vähän piristää/huomioida parisuhdettaan tuntee olonsa maailman onnellisimmaksi. Ja tämä sama on varmasti kun koko ihana perhe on ympärillä. (sellainen haaveissa 😉 ♥ ♥<br />
   <br />
   Kiitos! Viikonloppuni on nyt niin paljon ihanampi 🙂

  3. Vilhelmiina: Haaveesi on ihana ja itse olen kanssasi täysin samaa mieltä. &hearts; &hearts; Liian usein kun keskittyy negatiivisiin asioihin ja tunteisiin niin se alkaa syömään ihmistä sisältä päin. Mutta itse uskon että myös rakkaudesta ja onnellisesta mielestä saa positiivisen kehän ympärilleen rakennettua ja se auttaa lopulta jaksamaan myös ne elämän karikot. &hearts;<br />
   <br />
   Meillä on 7-vuotta yhdessä tarvottu ja vuosiin mahtuu niin itkua kuin iloakin. Olemme jopa ehtineet kerran rakastumaan &quot;uudelleenkin&quot; ja se oli pysäyttävä tunnetila. 😀 Ystävälleni silloin hämmästelin että miten voi omaan mieheen rakastua näin palavasti uudestaan. Se tunne vain tuli jostakin yllättäen. 🙂 Vaihtelimme silloin paljon tekstiviestejä työpaivän lomassa ja yhdessä oleminen oli ihanaa aikaa. Tälläinen romanssipoikanen saattaa alkaa nostaa päätään taas, ainakin itselläni on tunteet parhaillaan hyvin vahvana. &hearts;<br />
   <br />
   Sinä olet ihana ja lämmin ihminen! &hearts; &hearts; Sinunlaisia toivoisin maailmaan enemmänkin. &hearts; &hearts; Iso halaus! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *