Yhteenveto vuodesta 2012

Päätin minäkin laittaa lusikkani soppaan, ja tehdä pienen katselmuksen kuluneen vuoden antiin. 🙂

Yhteenveto vuodesta 2012 Tammikuu

Tammikuu 2012

Viime joulun melko runsaan sisustuksen jäljiltä tein karsintaa ja vähensin tuntuvasti esillä olevien tavaroiden määrää. Myös remonttiasiat pyörivät mielessä ja parhaillaan olikin käynnissä keittiöremontin kilpailutus.

Yhteenveto vuodesta 2012 helmikuu
Yhteenveto vuodesta 2012 helmikuu
Yhteenveto vuodesta 2012 helmikuu

Helmikuu 2012

Pääsimme viimein remontin ensimmäiseen vaiheeseen, johon se sitten jäikin. Tulevaa köökkiremppaa varten purimme eteisen ja keittiön välissä olleet pienen seinänpätkän, joka ei sujunut täysin ongelmitta. Onneksi Alternosta saimme hätäapua ja osaavan remonttimiehen, joka tuli hoitamaan homman kotiin. 🙂

Yhteenveto vuodesta 2012 maaliskuu
Yhteenveto vuodesta 2012 maaliskuu
Yhteenveto vuodesta 2012 maaliskuu

Maaliskuu 2012

Kevään koittaessa innostuin sisustamaan parvekettamme ja kiinnitin Tommy Tabermannin runollisen sisustustarran parvekkeen seinään. Tein tarrasta myös sabluunan, jonka avulla maalasin saman tekstin toisen makuuhuoneemme seinään.

Yhteenveto vuodesta 2012 huhtikuu
Yhteenveto vuodesta 2012 huhtikuu

Huhtikuu 2012

Kesää odottavissa tunnelmissa innostuin sävyttämään kellertävän kukertavan saunamme hohtavalla mustalla Supi saunasuojalla.

Yhteenveto vuodesta 2012 toukokuu
Yhteenveto vuodesta 2012 toukokuu
Yhteenveto vuodesta 2012 toukokuu

Toukokuu 2012

Toukokuussa vietimme tytön synttäreitä ja aurinkoisten päivien iloksi sommittelin järjestystämme uuteen uskoon. Pitkäaikainen unelmani myös toteutui, kun sain viimeinkin lattiallemme Pappelinan metallinhohtoisen, valkoisen maton.

Yhteenveto vuodesta 2012 kesäkuu
Yhteenveto vuodesta 2012 kesäkuu
Yhteenveto vuodesta 2012 kesäkuu

Kesäkuu 2012

Kesän koittaessa sisustuskärpänen käväisi puremassa ja pahasti. 🙂 Vaihdoimme makuuhuoneita tytön kanssa päittäin ja tytön huone haki uutta tyyliä. Aloitin myös suunnittelemaan toisen makkarin remonttia ja kiinteiden vaatekaappien purkua.

Yhteenveto vuodesta 2012 heinäkuu
Yhteenveto vuodesta 2012 heinäkuu
Yhteenveto vuodesta 2012 heinäkuu
Yhteenveto vuodesta 2012 heinäkuu

Heinäkuu 2012

Muutoksen tuulet puhaltavat ja makuuhuoneremontti käynnistyi. Kiinteät kaapit purettiin ja kaappien takaa paljastui pieni yllätys. 🙂 Yllärin vuoksi jouduimme pyytämään tuttumme apuun ja koteloimaan reiän johtoineen piiloon. Minä tartuin maalisutiin ja löysin maailman kauneimman maalisävyn, Tikkurilan Laasti – X487. ❤︎

Yhteenveto vuodesta 2012 heinäkuu
Yhteenveto vuodesta 2012 heinäkuu
Yhteenveto vuodesta 2012 heinäkuu
Yhteenveto vuodesta 2012 elokuu

Elokuu 2012

Makuuhuoneen onnistuneesta lopputuloksesta innostuneena päätin maalata koko kotimme tuolla laastinsävyllä. Homma oli raskas yksin hoidettavaksi, mutta selvisin siitä kunnialla. 🙂 Tytön huoneeseen maalattiin Eero Aarnion Ponyn kuvat ihanan J:n avulla.

Yhteenveto vuodesta 2012 elokuu
Yhteenveto vuodesta 2012 elokuu
Yhteenveto vuodesta 2012 syyskuu

Syyskuu 2012

Syksyllä oli aikaa viimeistellä sisustusta ja järjestyi vaihtuikin useasti, sitä oikeaa ilmettä etsien. 🙂 Sain myös toteutettua pitkäaikaisen haaveeni korkeasta hopeisesta kynttilänjalasta, jonka löysin Outin vinkin ansioista Sapiran nettikaupasta. Uusia huonekaluja ilmestyi myös kolmin kappalein, valkoinen divaani sekä kaksi olohuoneen pöytää.

Yhteenveto vuodesta 2012 syyskuu
Yhteenveto vuodesta 2012 syyskuu
Yhteenveto vuodesta 2012 syyskuu
Yhteenveto vuodesta 2012 lokakuu

Lokakuu 2012

Tässä vaiheessa olin jo aivan joulutunnelmissa ja tilasin Netanttilasta valkoisen kuusen. Tein teitä lukijoita varten koristelupostauksen, jonka jäljiltä olisin tahtonut jättää kuusen jo esille. Purin sen kuitenkin pitkin kynsin ja hampain takaisin laatikkoonsa joulukuuta odottamaan. 🙂

Yhteenveto vuodesta 2012 marraskuu
Yhteenveto vuodesta 2012 marraskuu

Marraskuu 2012

Joulufiilistely jatkui täydellä teholla ja tein ihka ensimmäisen tilaukseni Ikean nettikaupasta. Kolme korkeakiiltoista valkoista Lack-hyllyä oli tarkoitus laittaa makuuhuoneeseen, mutta toisin lopulta kävi. 🙂

Yhteenveto vuodesta 2012 joulukuu
Yhteenveto vuodesta 2012 joulukuu

Joulukuu 2012

Jouluinen fiilis puf – katosi. Sisustus tuntui raskaalta ja järjestys vaihtui usein. Myös mies pääsi näyttämään omat lahjansa ja annoin hänelle vapauden laittaa kotimme sellaiseksi kun tahtoo. 🙂

Yhteenveto vuodesta 2012 joulukuu
Yhteenveto vuodesta 2012 joulukuu
Yhteenveto vuodesta 2012 joulukuu

Joulu lopulta tuli ja meni, vietimme sen suvun kesken ja yhteisestä ajasta nautiskellen. Alennusmyynneistä en ole vielä ostanut mitään ja luulen etten tule tekemään aleostoja lainkaan. Uuden vuoden aattoa juhlistamme kotona, raketteja katsellen ja herkkuja nauttien. Odotan jo innolla iltaa ja tytön riemua, kun pääsee ensimmäistä kertaa katselemaan ilotulituksia. 🙂

Kiitos kaikille teille ihanille ihmisille tästä vuodesta! On ollut antoisa blogivuosi ja olen löytänyt monta uutta ihanaa ihmistä elämääni blogin kautta! ❤︎

Hyvää, onnellista ja menestyksellistä uutta vuotta 2013!


Seuraa myös Instagramissa 

57 kommenttia “Yhteenveto vuodesta 2012

 1. Ihanaa tulevaa vuotta teille sinne Oma Koti Valkoiseen &hearts; Hyppäsin blogisi kyytiin maaliskuussa ja blogisi magnetisoi minut kerta heitolla &hearts; &hearts; *Huokaus* (taas) miten ihana blogi, ja sie Miia, ja teidän koti on &hearts; &hearts; &hearts;<br />
  Soili

  1. Soili: Kaunis kiitos ja samoin sinulle ihana Soili! &hearts; &hearts; Huomenna se alkaa, uusi vuosi ja uudet kujeet! &hearts; &hearts; Vietä ihana ilta! &hearts; &hearts;

 2. Taas kerran ei voi kun ihailla teidän kotia!!! Itsellänikin olisi vielä paljon rempattavaa täällä, mutta pikkuhiljaa hyvää tulee. Oikein Hyvää Uutta Vuotta teille!!! &hearts;

  1. Suffeliini: Ihana olet! &hearts; &hearts; Kaunis kiitos! &hearts; &hearts; Pikku hiljaa meilläkin on visiot syntyneet ja rakentuneet ja jos vaikka tuleva vuosi toisi tullessaan sen uuden keittiön, joka ei tälle vuodelle toteutunut. :)<br />
   <br />
   Ihanaa uutta vuotta sinulle myös murunen! &hearts;

 3. Olipas mukava katsella teidän vuotta kauniiden kuvien kautta :&gt; Ihanaa uutta vuotta teille! &lt; 3

  1. Kkiira: Pieniä muutoksia on havaittavissa kyllä. 😀 Hihi.<br />
   <br />
   Ihanaa ja iloista uutta vuotta 2013! &hearts; &hearts;

 4. Teillä kyllä huonekalut ovat pyötineet ahkerasti.;) Itse taad en juurikaan huonekalujen paikkaa vahtele. Kun löydän toimivat paikat, niin ovat ja pysyvät siinä.:)<br />
  Kiva oli kuvissa nähdä myös muutamat nykyisin meidän sänkyä koristavat tähtityynyt.

  1. Marie: Liiankin tiuhaan ovat siirtyneet paikasta A paikkaan B. 😀 Olohuone on varsinainen murheenkryyni ollut aina, se on niin huonon mallinen ettei sinne saa mitenkään täydellisesti toimivaa sisustusta näillä olemassa olevilla kalusteilla. Ensi vuonna on tarkoitus löytää pitempiaikaisesti tyydyttävä järjestys, joka olisi muuttumattomana 4kk yhtä soittoa. 😀 Saa nähdä onnistuuko se. :)<br />
   <br />
   Noita tähtityynyjä kerkesin ikävöimään ennen joulua, olisivat olleet niin kauniit tytön sängyssä ja miksei sohvallakin. 🙂 Kimallustyyny-villitykseni alkaa pikkuhiljaa himmenemään joten toivottavasti keväämmällä tulee jotain uusia tuulia tänne meillekin taas. Ties vaikka innostuisin kirkkaista väreistä valkoisen rinnalla. :D<br />
   <br />
   Ihanaa uutta vuotta 2013! &hearts; &hearts;

 5. Ihanaa Uutta Vuotta vielä tätä kautta!!! Ihania kuvia kerrassaan. N istuu tässä vieressä ja sanoi: ompa kaunista :)<br />
  <br />
  &hearts; &hearts; HalitHalit &hearts; &hearts;

  1. Love: Ihanaa uutta vuotta sinulle myöskin, tätkin kautta! &hearts; &hearts; Ihana N! &hearts; Hali hänelle minulta! &hearts; &hearts;<br />
   <br />

 6. Siellä on kyllä vauhtia riittänyt tänä vuonna :)<br />
  Oli muuten aika kiva tehdä tälläinen vuoden koontipostaus, nyt oikeasti tuntuu et vuosi on taputeltu pakettiin ja sitten vaan kohti uusia seikkailuita! :)<br />
  Ihanaista vuodenvaihdetta ja tulevaa uutta vuotta sinulle supertehokas nainen &hearts;

  1. LittleB: Kaiken näköistä kotihommaa on kyllä tullut tehtyä. 🙂 Remppaprojekti alkoi jo vuoden 2009 lopulla, joten aika hidas vauhti on ollut, mutta jospa tämä vuosi olisi se viimeinen silaus. :D<br />
   <br />
   Ihanaa alkanutta vuotta! &hearts; &hearts;

 7. Kaunis kiitos ihanalle blogikaverille kuluneesta vuodesta, vauhtia on riittänyt sisustusrintamalla siellä teillä! 🙂 Mitä parhainta vuotta 2013 sinulle ja perheellesi! &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Pöppis: Kiitos myös sinulle blogiystäväiseni! &hearts; &hearts; Ihanaa ja iloista alkanutta uutta vuotta 2013! &hearts;

 8. Ihana postaus teidän sisustusvuodesta!<br />
  Mä hyppäsin kyytiin jossain vaiheessa kun remppasitte makuuhuonetta ja maalasit uudestaan koko kodin! Kiva nähdä vanhempiakin kuvia! :)<br />
  Kiitos sulle ihanasta blogista ja kaikkea hyvää uudelle vuodelle!<br />
  Toivottavasti uusi vuosi tuo mukanaan unelmiesi keittiön! 🙂

  1. Pia: Makuuhuoneen remppa on onnistunein projektini ikinä ja nyt kun selaisin vanhoja kuvia, niin tuo rempan jälkeinen järjestys Bestå-kaappeineen on paras kaikista variaatioista, mitä olen kokeillut. &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Kiitos itsellesi! &hearts; Tulkoot uusi vuosi mukanaan paljon kaikkea ihanaa ja kivaa! &hearts; &hearts; Halaukset! &hearts;

 9. Ihanalta näyttää teidän kulunut vuosi. Paljon on mahtunut upeita hetkiä ja hienoja sisustusjuttuja!<br />
  <br />
  Onnellista &amp; hyvää vuotta 2013 ♥<br />

  1. Mia: &hearts; &hearts; Kivoja muutoksia on ehtinyt tapahtumaan, parhaimpana tuo laastin sävyinen maali, joka on täydellisen pehmeä ja rauhallinen sävy! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Onnelllista uutta vuotta sinulle myös! &hearts; &hearts;

  1. Miasa: Ihana olet! &hearts; &hearts; Kiitos sinulle kuluneesta vuodesta ja kivoista kommenteistasi! &hearts; &hearts; Halaukset! &hearts;

 10. Ihana postaus! Ihana koti, tykkäsin tuosta teidän aikaisemmastakin seinän väristä 🙂 Hyvää Uutta Vuotta! Odotan innolla seuraavaa vuotta blogiasi lukien &hearts;

  1. H: Se harmaa maalisävy oli myös ihana, löysin sen 2009 kun aloitimme kodin vaalennusoperaation ja kolmisen vuotta se ehti olemaan seinillä ennen kuin löysin uuden lempparisävyn, laastin. :)<br />
   <br />
   Tulevana vuotena on luultavimmin tulossa enemmän remontointiasiaa sekä sisustusjuttuja ystävien ja sukulaisten kodeista. 😀 En vielä tiedä, mitä uus vuosi tuo tullessaan mutta innolla odotan. :D<br />
   <br />
   Hyvää alkanutta uutta vuotta 2013! &hearts; &hearts;

 11. Ihanan avara tuo teidän keittiö-olohuone-akseli. Ja muutenkin aivan ihastuttavia kuvia ja sisustusta &hearts; Hyvää Uutta Vuotta! 🙂 kivaa olla tänä vuonna mukana alusta asti 🙂

  1. Katja: Mie tykkään kovasti avarasta tilasta ja olen unelmoinut teini-iästä asti loft-huoneistossa asumisesta. 🙂 Olen yrittänyt tuoda loft-fiilistä myös meidän kotiin, ja eteisen seinän purkaminen vei sen hieman lähemmäs. Nyt kun meillä tullaan olko-ovesta sisään tavallaan kuin &quot;keittiöön&quot;, niin se on aika hauska ratkaisu. 😀 <br />
   <br />
   Ihanaa ja onnellista uutta vuotta 2013! &hearts; &hearts; &hearts;

 12. Kyllä mahtuu vuoteen monenlaista! Erityisesti ihailen kaunista sävyä seinissä. Meillä Gantin tähtityynyt pääsivät olohuoneen joulusisustukseen, tykkäsin kovasti. <br />
  <br />
  Onnellista uutta vuotta! Uusi vuosi toi uusia kujeita ja perustin ikioman sisustusblogin 🙂 Tervetuloa vierailemaan Modernisti Kodikkaaseen -tulokkaaseen. <br />
  <br />
  <a rel="external nofollow" href="http://modernistikodikas.blogspot.fi/?m=1&quot; target="_blank">http://modernistikodikas.blogspot.fi/?m=1</a><br />

  1. Kerttu: Gantin tähtityynyt on minusta aivan ihanat! &hearts; &hearts; Välillä olen harmitellut, että myin omani pois mutta niiden harmaa sävy oli hieman liian tumma meidän seiniin verrattuna. Beigejä tyynyjä harkitsin tilalle, mutta ne näyttävät lähes persikan sävyiseltä meidän seinien kanssa, joiden sävy muuttuu harmaaksi. :)<br />
   <br />
   Ihanaa, että laitoit oman blogin pystyyn! &hearts; Tulen heti vierailulle! &hearts;

 13. Kivalta näyttää huoneiston muutos. 🙂 Pakko kyllä kysyä noista valokuvakehyksistä.. onko niihin kenties tulossa kuvia? Kuvat antaisivat heti enemmän kodikkuutta asuntoon, joka aina välillä saattaa vaikuttaa huonekaluliikkeen esittelykohteelta. Ihan vaan vaikka mustavalkoiset/seepiat kuvat toisivat jo heti henkilökohtaisuutta kotiin. Mutta jatka ihmeessä samalla linjalla, tykkään blogistasi kovasti. <br />

  1. Acca: Kehyksissä on vaaleaan seepiaan sävytetyt kuvat, joista muutaman olen täällä blogissa joskus esitellyt. 🙂 Musta-valkoisena ne hyppäävät liian voimakkaasti esille, muutoin vaaleasta kokonaisuudesta. Mies ei tahdo omien kuvien näkyvän täällä blogissa, samoin muutamat ryhmä- ja vauvakuvat ovat sellaisia joita en täällä voi esitellä. Siksi olen laittanut monesti nuo pahvit kuvien päälle kehyksiin. Kuvien retusointi on työlästä puuhaa, jotta kuvat saa kokonaan häivytettyä eikä kuvasta tule mustaa möykkyä. Olen katsonut kauniimmaksi ja helpommaksi keinoksi käyttää noita pahveja. 🙂 Minusta nuo kehykset on lisäksi kauniit myös ilman kuvia. &hearts;<br />
   <br />
   Kiitos ihanasta kommentistasi! &hearts; &hearts; Teidän lukijoiden vuoksi tämä bloggaaminen on niin mukavaa puuhaa. 🙂 Samalla linjalla mennnään ensi vuonnakin, tosin luulen että joukkoon eksyneen enemmän remppa-asiaa sekä kotivierailuja ystävien ja sukulaisten kodeissa. :)<br />
   <br />
   Ihanaa uutta vuotta 2013! &hearts; Halaus! &hearts;<br />
   <br />

  1. miu: Sängyn runko päätyineen on Palorannasta ja runkopatjasängyt (2 x 80x200cm) jalkoineen rungon sisälle on ostettu Ikeasta. 🙂

  2. Mullakin olisi kysymys sänkyihin liittyen: onko olleet hyvät nukkua? Muistelen, että nuo teidän sängythän oli Ikeasta sellaiset jenkkisängyn patjakehikot, eli ei ne varsinaiset &quot;patjat&quot; (tuli melkoisen tarkkaan luettua sun makuuhuonepostaukset, kun itsellä myös uudistusta sillä suunnalla menossa… 🙂 ). Oletteko siis olleet tyytyväiset tohon ratkaisuun? Me tarvitaan uusi sänky, miehellä hajoo selkä tuohon vanhaan ja Ikeaa ollaan harkittu kun sieltä sais testivoittajapatjoja suht edulliseen. Meillä ei siis sänkykehikkoa ole, eli runkopatjat hakusessa.<br />
   <br />
   Kiitos vielä kivasta blogista, minäkin päivittäin seurailen ja haen innostusta mm. siivoukseen ja tavaran karsimiseen 😀 Kaikkea kivaa ja iloista uudelle vuodelle!

  3. Anna: Meidän sängyt on juuri ne patjakehikot. 🙂 Ovat ihan ok, sekä minun että miehen selälle. Tosin meillä on 10cm paksu ja jämäkkä petari siinä päällä. Ohuemmalla petarilla voisin uskoa että se sänkyjen puiset laidat tuntuvat aika ikävältä, joten jos patjakehikkoa mietitte nukkumiseen niin valitkaa mahdollisimman jämäkkä ja paksu petari. Muutoin suosittelen ehdottomasti oikean runkopatjan tai joustinpatjojen ja sängyn hankkimista. :)<br />
   <br />
   Kiitos kivasta kommentistasi! &hearts; &hearts; Ihanaa alkanutta vuotta sinulle myös! &hearts; &hearts;

 14. Hyvää uutta vuotta sinullekin! Olen todella pitkään seurannut blogiasi ja imenyt ideoita sinulta. Yksi tärkeä juttu on ollut tuo kaappien sisällön karsiminen! Esim.Meitä on 4 henkeä taloudessa ja saunaan mahtuu 2 kerrallaan,mutta istuinalustoja on n. 16 kpl… ja monta muuta juttua,kun vie tilaa ihan hirveästi. Jatka samaan malliin vaan ja minä ihastelen täällä sohvan nurkassa. 😉

  1. Minna: Kaunis kiitos Minna sinulle ihanasta kommentistasi! &hearts; &hearts; <br />
   <br />
   Olen itse saanut vuosien saatossa karsittua ylimääräisiä juttuja pois ja vaikka välillä tavaroista luopuminen onkin vaikeaa, niin lopputuloksena on niin paljon helpommin hallittava arki, että voin vannoa sen olevan kaiken vaivan arvoista. 🙂 Enää meillä ei tarvitse montaakaan sekuntia etsiä tavaroita tai vaatteita, koska niiden määrää on helppo hallita ja jokaisella on oma paikkansa. :)<br />
   <br />
   Meillä on muuten ollut joskus yli 30 peflettiä. 🙂 Voitin vuosia sitten maalaismarkkinoiden arvasta kolme 10kpl:n kierrätyspuuvillasta valmistetun pefletin pakettia ja hillosin niitä kaapissa noin 3 vuotta täysin avaamattomissa paketeissa. 🙂 Lopulta annoin ne ystävälle joka vei ne mökilleen käyttöön. 😀 Näitä tarinoita löytyy meiltäkin, mutta onneksi ovat jo historiaa. :D<br />
   <br />
   Ihanaa ja iloista uutta alkanutta vuotta 2013! &hearts; &hearts;

 15. Kiitos Miia sinulle kivasta blogistasi ja kauniista kotikuvistasi. Olet suurin sisustusinspiraationi lähde! <br />
  <br />
  Hyvää uutta vuotta 2013! :)<br />
  <br />
  -Nelli-

  1. Nelli: Oi, kaunis ja mitä nöyrin kiitos kunniasta! &hearts; &hearts; &hearts; Halaus sinulle Nelli! &hearts;<br />
   <br />
   Mukavaa ja onnekasta uutta vuotta sinulle myös! &hearts;

  1. Hannele: Hih. 😀 Ihme kyllä en ole ostanut nyt mitään alesta, vaikka annoin itselleni siihen luvankin. 🙂 Joten tältä vuodelta uskon alekauden menevän ohitseni kokonaan ja ilman ostoksia. :)<br />
   <br />
   Ihanaa uutta vuotta 2013! &hearts; &hearts;

  1. hilla: On, paitsi kylpyhuoneessa. 😀 beståa on keräilty vuosien varrella pikku hiljaa ja olen todella tyytyväinen ollut valintaamme. Valantin samannäköiset kaapit olivat alunperin haaveilunkohteena, mutta budjettisyistä päätimme kokeilla Beståa. Siitä tulikin sitten elämänmittainen rakkaus ja uskon että Bestå-kaapit palvelevat meitä vielä 10-vuodenkin kuluttua. 😀

  2. Meillä on myös muutama bestå-kokonaisuus, toimii ja näyttää kivalle! 🙂 Hyvää uutta vuotta!

  1. Tuula: Kiitos kaunis! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Onnellista alkanutta vuotta sinulle myös! &hearts; &hearts;

 16. Moikka, saanko kysyä millä värillä teidän keittiöö vastapäätä oleva seinä on maalattu? (se missä näkyy olevan kolme valkoista peiliä) Hirveen kiva! 🙂

  1. anneli: Tottahan toki. 🙂 Alkuvuoden kuvissa eteisen peiliseinä oli maalattu Tikkurilan K488 sävyllä, joka oli pehmeä ja hieman violettiin vivahtava harmaa. Loppukesästä maalasin kaikki seinät vaalealla harmaanbeigellä, eli Tikkurilan X487 / Laastilla. En tiedä kumpaa sävyä tarkoitat, mutta uudemmissa kuvissa ja loppuvuoden poiminnoissa peiliseinä on siis tuo X487. 🙂

  2. Kiitos vastauksesta! 🙂 Tarkoitin juuri tuota alkuvuoden kuvissa näkyvää sävyä. Täytyykin käydä huomenna kaupassa etsimässä sitä.

  3. anneli: Alkuvuodesta peiliseinässä oli tosiaan tuo K488. 🙂 Sillä voi sävyttää minkä tahansa Tikkurilan maalin, oma suositukseni sisämaaliksi on täyshimmeä Harmony, jolla meidänkin seinä on maalattu aikoinaan. 🙂

 17. Ihana koti teillä!vastaa omaa sisustustyyliäni,joten tämän blogin löytöä on mukava seurailla..ihastuin erityisesti keittiönpöytäänne,mistähän olet hankkinut tämän:)?

  1. sanna: Ihana kommentti, kaunis kiitos! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Meillä tehtiin joulukuussa ruokapöydän vaihto, joten en tiedä kumpaa pöytää tarkoitat. :)<br />
   <br />
   Molemmat ovat Anttilasta, vanha pöytä on Classico ja uusi Frost. Alla linkin netanttilan sivulle. :)<br />
   <br />
   Vanha pöytä – Classico (saatavana myös suurempi koko)<br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=531921&storeId=1444&catalogId=1444&shopId=10008&compartmentId=10065&categoryId=10176&quot; target="_blank">http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=531921&storeId=1444&catalogId=1444&shopId=10008&compartmentId=10065&categoryId=10176</a><br />
   <br />
   Uusi pöytä – Frost<br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=753371&storeId=1444&catalogId=1444&shopId=10008&compartmentId=10065&categoryId=10176&quot; target="_blank">http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=753371&storeId=1444&catalogId=1444&shopId=10008&compartmentId=10065&categoryId=10176</a&gt;

  1. elviirainen: &hearts; Valaisemat ovat Pentikin ja olen ostanut toisen Pentikistä ja toisen Stockmannin hulluilta päivillä. :)<br />
   <br />
   Valaisimen jalkaosa on Pentikin Rondo:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.pentik.com/fi/products/sisustus/Sivut/Product.aspx?Catalog=VCNK40&ProductID=1MES1232001(Pentik&quot; target="_blank">http://www.pentik.com/fi/products/sisustus/Sivut/Product.aspx?Catalog=VCNK40&ProductID=1MES1232001(Pentik</a&gt; Base Catalog)<br />
   <br />
   Ja varjostimena on Pentikin valkoinen Deco-varjostin (koko 29cm)<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.pentik.com/fi/products/sisustus/Sivut/Product.aspx?Catalog=VCNK40&ProductID=1PUV1448011(Pentik&quot; target="_blank">http://www.pentik.com/fi/products/sisustus/Sivut/Product.aspx?Catalog=VCNK40&ProductID=1PUV1448011(Pentik</a&gt; Base Catalog)<br />
   <br />
   Pentikin tuotteita voi ostaa heidän omista myymälöistään, verkkokaupastaan, sekä Pentikiä myyvistä isommista tavarataloista, joissa merkki on edustuksessa (esim Stockmann ja Sokos).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *