Uusi Bestå-sarjan lisäkaappi

Olipahan reissu. Kävin noutamassa Bestå-kaappitilaukseni lähikaupasta ja paluumatka oli varsin mielenkiintoinen. Pinosin paketit matkarattaisiin ja tyttö sai kävellä kotiin. Kulkureittimme oli kuoppainen ja liukas, rattaat kippasivat jatkuvasti taaksepäin ja itse liukastelin minkä kerkesin. Kotiin kuitenkin päästiin paketit ehjänä ja nyt on kaappi kasattuna paikoillaan. Tällaisina hetkinä sitä salaa toivoisi omistavansa ajokortin ja auton…

Bestå senkki

Eli ikkunan puolelle on nyt muuttanut asumaan pieni Bestå-kaappi, kooltaan 60×64 cm. Sain myös viimein tuon toisen Lene Bjerren pöytävalaisimen oikealle paikalleen. Uuden kaapin runko ja ovi on edelleen ihan identtinen tuohon vieressä olevaan, yli kolme vuotta vanhaan kaappiin verrattuna. Mutta metallinen jalusta on mattapintaisempaa terästä ja asteen tummempaa sävyä kuin meidän vanhan kaapin jalusta on. Onneksi ei tuon suurempaa muutosta ole tapahtunut valmistuksessa vuosien varrella.

Nyt paaaaaaaaljon kuvia, olkaa hyvä. 🙂

Bestå senkki
Bestå senkki
Bestå senkki
Bestå senkki
Bestå senkki
Bestå senkki
Bestå senkki
Bestå senkki
Bestå senkki
Iittala Kastehelmi tuikkukipot
Bestå senkki
Bestå senkki

Illalla postailen tuttuun tapaani uudelleen tästä kaappikokonaisuudesta, kun saan tunnelmavalot päälle ja iltafiilistelyt käyntiin. Nyt saan valot myös Bestå-tason molempiin päihin ja molempiin Lene Bjerren lamppuihin, jippii! 🙂

Aurinkoiselle päivälle ihanaa ja hyväntuulista jatkoa toivottelen!


Seuraa myös Instagramissa 

42 kommenttia “Uusi Bestå-sarjan lisäkaappi

 1. Kivalta näyttää!!!!!!!!!<br />
  <br />
  Pohdin että mitä käytännön eroa on sillä valitseeko nuihin Beståkaappeihin jalat vai tuon kehikon? <br />
  <br />
  Itse mietin tytön huoneeseen leluille säilytysjärjestelmäksi beståå joten onkohan kehikko vai jalat paremmat…? Mikä muuten on kokonaiskorkeus tuon keikon kanssa?<br />
  <br />

  1. Aamuaurinko: Omasta mielestäni tuo kehikko on &quot;tyylikkäämpi&quot;, eli kaluste näyttää enemmän &quot;kalliilta&quot;. 😀 En osaa selittää mitä tarkoitan, mutta on siis viimeistellympi ja erottuu edukseen muista peruskaapeista (esim jysk ja sotka, joissa samaa hintatasoa). :)<br />
   <br />
   Olen myös kuullut että tällä jalustalla olevat kaapit olisi tukevampia kuin irtojaloilla, omaa kokemusta ei tosin ole joten en mene sitä varmaksi vannomaan. :)<br />
   <br />
   Sekä tämä jalusta että irtojalat ovat korkeudeltaan 10cm, eli kaapin kokonaiskorkeus on 74cm. 🙂

 2. Ihanan näköistä!<br />
  Olet varmaan kertonut, mutta mikä sänkypeite sulla on makkarissa, olen etsinyt uutta ja tuo sinun on juuri sellainen , mitä haluaisin?

  1. päivi: Kiitos!!! &hearts; &hearts;&hearts;<br />
   <br />
   Meidän päiväpeitto on pari vuotta vanha Villa Stockmann (ja siis Stockmannilta). Sain sen synttärilahjaksi mieheltä vuonna 2011. 🙂 Kyseistä päiväpeittoa ei enää saa valkoisena, mutta suklaanruskeana sitä vielä löytyy:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://stockmann.com/p/fi/Villa-Stockmann-Silkkipaivapeite/111664/11435/11435?itemId=32846&quot; target="_blank">https://stockmann.com/p/fi/Villa-Stockmann-Silkkipaivapeite/111664/11435/11435?itemId=32846</a><br />
   <br />
   Valkoisena ei ole pitkiin aikoihin tullut myyntiin mitään identtistä, mutta tämäkin päiväpeitto on tosi ihana ja sitä mietin tytön huoneeseen itsekin:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://stockmann.com/p/fi/Villa-Stockmann-Paivapeite/275501/11435/11435?itemId=239292&quot; target="_blank">https://stockmann.com/p/fi/Villa-Stockmann-Paivapeite/275501/11435/11435?itemId=239292</a><br />
   <br />
   Hobbyhallista löytyy myös hyviä vaihtoehtoja, Luhdan mallistossa on kauniita valkoisia päiväpeittoja (kiiltäviä ja mattapintaisia):<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://www.hobbyhall.fi/p/fi/Viima-paivapeite-valkoinen/339719/92325/92303/92331&quot; target="_blank">https://www.hobbyhall.fi/p/fi/Viima-paivapeite-valkoinen/339719/92325/92303/92331</a><br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://www.hobbyhall.fi/p/fi/Maki-paivapeite-luonnonvalkoinen/338961/92325/92303/92331&quot; target="_blank">https://www.hobbyhall.fi/p/fi/Maki-paivapeite-luonnonvalkoinen/338961/92325/92303/92331</a><br />
   <br />
   Luhdan kiiltävämpi Mäki-päiväpeitto olikin loppunut Hobbarista, mutta se on tosi kaunis ja sitä löytyy ainakin meidän Prismasta. :)<br />
   <br />
   Ja jos tahtoo oikein kiiltävän niin tämä Minea on aika kiva myös. Tosin voi olla luonnossa liian polyesterisatiinisen näköinen:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://www.hobbyhall.fi/p/fi/Minea-taftipaivapeite-luonnonvalkoinen/269889/92325/92303/92331&quot; target="_blank">https://www.hobbyhall.fi/p/fi/Minea-taftipaivapeite-luonnonvalkoinen/269889/92325/92303/92331</a&gt;

  2. Tuhannet kiitokset Sinulle ♡ Oot kyllä ihana, kun näit tuollaisen vaivan, etsiä noita sivuja. Jotain olinkin jo katsonut, mutta nyt se taisi kuitenkin löytyä. Kiitos!<br />

 3. Kyllä vaan on nyt hyvä kokonaisuus, selkeästi tuossa oli kaapin mentävä aukko. Tasapaino Lack-hyllyjen kanssa on nyt huomattavasti parempi. 🙂

  1. Irina: Samaa mieltä. 🙂 Nyt tuo koko seinusta on paremmin balanssissa, kun tasotilaa on riittävästi hyllyjen alla. &hearts;

 4. Kylläpä näyttää hyvältä, on oikein kaunis ja selkeä kokonaisuus! Ja nuo metallijalat kyllä tuovat Bestå-kaappeihin extraryhtiä sekä ilmettä.<br />
  <br />
  Meidän kaapisto seisoo ihan niillä matalilla muovikiekoilla ja nyt kun kaapisto on makkarissa niin ainakin käytännössä yksi ongelma on tullut vastaan; aina kun avaa kaapin niin ovi tökkää maton reunaan. Eli kaappi tarvitsisi hieman korotusta. 🙂 <br />
  <br />
  Olet aikamoinen energiapakkaus! 🙂 &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Pöppis: MIe tykkään myös. 🙂 Taas ollaan askeleen edempänä kokonaisempaa ja valmiimpaa kotia. Keittiöremontin koittaessa tuo koko seinusta seinähyllyineen päivineen siirtyy olohuoneen puolelle ja jatkaa elämää siellä. :)<br />
   <br />
   Tämä kokonainen jalusta on oma suosikkini jalkavaihtoehdoista. ;)<br />
   <br />
   Ihanaa lauantai-iltaa! &hearts; &hearts;

 5. Millä sä siis oot peittänyt kehykses, ettei siinä olevat kuvat näy täällä? Nimittäin kuva osionhan peittää lasi? EIkö ole aika hankalaa jokaisen kuvan ottoa ennen peittää kuvasi jollain, ja laittaa lasit paikoilleen jne.?

  1. gf: Tuossa kehyksessä on erillinen &quot;mainoskortti&quot;, jossa Villa Stockmannin logo. Se on kuvan päällä tuolla kehyksen sisällä. 🙂 Eli takakansi vaan auki ja mainoskortti kuvan eteen ja kansi takaisin kiinni. Kuullostaa hankalalta mutta on tosi nopeaa ja helppoa. 🙂 Lasiin ei tartte koskea ollenkaan.

 6. HöpöHöpö sun kehyksiä;) Ei niissä kyllä ole kuvia, sano reilusti vaan. Ymmärrän ettei saa aikaiseksi tai ei osaa tehdä päätöstä kuvien suhteen (noin mullekin helposti kävisi;)) mutta ei saa jekuttaa! Tai sitten mun toivepostaus on kuvakollaasi siitä tilanteesta kun peität kuvan. Äh, ei tää iso juttu oo mut siksi se minua alkoikin haittaa pikkuhiljaa lisää…

  1. Mä: Voi eiii, mitä mie nyt teen sun kanssa? 😀 Kuvia suurimmassa osassa on ja niitä en blogissa näytä, piste. Ja sama kai se olisi kuvata sinulle vaikka mainoskorttien kääntelyäkin, eipä se iso vaiva ole. 😉 Ajattelin nyt kuitenkin olla miettimättä tuota asiaa ensi viikkoon, sillä silloin tuleekin yllätys, varsinainen POMMI! Varo ettet tipu tuolilta kun sen näet. 🙂 Jos vaikka pidät pienen tauon siihen saakka (about keskiviikkoon)? 😉

  1. Jennifer: Sopii muuten sinnekin. 🙂 ja kolmeovisena muistuttaakin enemmän lipastoa kuin tavallista kaapistoa. 😉

  2. Niinpä 🙂 En oo oikeen löytäny mitään kivaa korkeekiilto valkosta senkkiä nii toi ois just sellanen! Paljonko noilla kaapeilla on hintaa?

  3. Jennifer: Tuolla kaappikokonaisuudella on hintaa yhteensä 255 euroa eli tosi edullinen minusta. 🙂

 7. Mä oon samaa mieltä, et pysty jekuttaa. Kuvia ei ole tähän asti kehyksissäsi ollut, don't lie u dirty woman. Joskus tekisi mieli SOTKEA sun koti ja nähdä kuinka itket.. 🙁 Myönnä, että &quot;rakkaan&quot; perheesi kuvat eivät sovi sisustukseesi.. Ja minkälainen ihminen ei anna lapsen kokea oikeaa lapsuutta mieluisten lelujensa parissa, vain siksi, koska lelut eivät ole valkoisia.. Käy sinua sääliksi.. 🙁

  1. m: Kommenttisi sai nauramaan vedet silmissä. 😀 Toivottavasti tämä oli huumorilla kirjoitettu, niin sen ainakin ymmärsin. :)<br />
   <br />
   Älä sääli, meidän perhe on oikein onnellinen, jopa näiden valokuvakehysten keskellä. 🙂 Pieni loma blogistani voisi tehdä sinulle oikein hyvää, vai mitä? Tulet vaikka viikon päästä uudelleen, niin sitten ei ehkä harmita enää niin kovasti. 🙂

 8. Hyi! Yök! Tommoset fiilikset mulla on kun katselen omaa kotiani sen jälkeen kun olen vieraillut blogissasi! Teidän koti on täydellinen!!! Ja juuri kun olen omasta mielestäni saanut oman kodin näyttämään siedettävältä, ihan kivasti sisustetulta niin tosiaan ei tarvita kuin yksi käynti täällä ja sen jälkeen tekis mieli tuikata koko kämppämme tuleen…Olet todella onnekas kun saat asua tuollaisen kauneuden keskellä! Sulla on tosi tosi hyvä maku! 🙂

  1. Heedu: No eiiiiii!!!! Meilläkin on monta kohtaa kotona ihan vinksallaan eikä kokonaisuus aina ole todellakaan niin kaunis ja siisti. Nytkin on olkkari ihan sotkuinen ja sohvakin on liukunut ikkunaan päin, taulu on seinällä vinossa ja telkkarikaapin päällys täynnä roinaa ja jätskipapereita. 🙂 <br />
   <br />
   Ota sinäkin valokuvia kauniista ja siiteistä kohdista ja kerää niistä koneelle oma kansio. Sitten kun tulee &quot;kaikki on ihan tyhmää&quot;-olo niin voit ihailla niitä kuvia, joissa jokainen esine on nätisti paikoillaan ja kuvakulmat on kauniita. 🙂 Tekee hyvää sielulle ja mielelle, usko pois. 😀

 9. Hei. Selailin tässä näitä blogeja ja jäin ihastelemaan kaunista kotianne. Utelisin tuota teidän seinän maalisävyä. Se on aivan ihana. Sitä on varmaan tiedusteltu aikaisemminkin 🙂 Onko makuuhuoneessa ja olohuoneessa sama sävy? Kaunista…kaunista 🙂

  1. Suvi: Maalisävy on Tikkurilan X487 ja nimeltään laasti. 🙂 Meillä on koko koti maalattu tällä samalla sävyllä. Suosittelen ehdottomasti! &hearts; &hearts; &hearts; Maaliksi kannattaa valita täyshimmeä ja mahdollisimman mattapintainen, silloin maalisävyn pehmeys on kauneimmillaan. &hearts;

 10. Ei liity asiaan mitenkään, mutta pidä ehdottomasti tuo vaalean turkoosi tehosteväri…. Näyttää todella kauniilta &hearts; Se vaaleanpunainen / pinkki ei ollut läheskään yhtä kaunis.

  1. Nina: Turkoosi on tullut jäädäkseen. 🙂 Siihen olen ihastunut nyt päivä päivältä vielä lisää ja varsinkin makuuhuoneeseen se tuo ihanan levollisen tunnelman. &hearts;

 11. Oikein ihana ja raikas koti teillä. Kauheaa miten ihmiset tulevatkin puhumaan tollasia toisten kodeista. Jokaisella on juuri sellainen koti, missä itse viihtyy. Vaikka itse vierastaisinkin laittaa kaikkea noin vaaleata, tykkään silti älyttömästi teidän kodista ja sisustuksesta 🙂

  1. Kullanarvoista: Ei tuota ylläolevaa kommenttia voi ottaa todesta. 😀 Meille saa kyllä tulla sotkemaan ihan vapaasti, sillä siivoaminen on kivaa. :D<br />
   <br />
   Kaunis kiitos ihanasta kommentistasi! &hearts; &hearts; &hearts; Minäkin tykkään hyvin monenlaista sisustustyyleistä, myös tummista vaikken omaan kotiin valitsisikaan tummia puukalusteita. Ne on silti aivan ihania oikeanlaisessa ympäristössä ja jos minulla olisi kakkoskoti niin se olisi ehdottomasti tummanpuhuva tunnelmallinen pesäpaikka. &hearts; &hearts; &hearts;

 12. Heippa! Aivan ihanat nuo bestå -sarjan kaapit! &hearts; Koitin samanlaista kokonaisuutta etsiä ikean sivuilta, mutta en mielestäni löytänyt juuri samanlaista :/ Nyt vaivaisinkin sinua, jos osaisit sanoa onko vastaavaa saatavilla vielä? 🙂

  1. Linda: Kaappikokonaisuus on rakennettu kahdesta valkoisesta rungosta, 1kpl 120x64cm ja yksi 60x64cm. Ovina on 3kpl korkeakiiltovalkoista Bestå Toftaa koossa 60x64cm. Suosittelen yhtenäisen valkoisen 180x40cm Bestå-Inreda -lasilevyn hankkimista kansilevyksi, jotta kaapiston ilme on siisti, saumaton ja yhtenäinen. &hearts;

 13. Heippa!<br />
  <br />
  Teilllä näyttää aivan ihanalta!<br />
  <br />
  Pakko kysyä mistä nuo kolme kiiltäväpintaista seinähyllyä on ostettu? Etsimme juurikin kiiltäväpintaisia ja nuo olisi juuri soppelit.<br />
  <br />
  Kiitos paljon jo etukäteen :)<br />
  <br />
  -Saara-

  1. Saara: Hyllyt ovat Ikean korkakiiltovalkoisia Lack-hyllyjä, pituus 110cm. Kyseinen korkeakiiltovalkoinen on valitettavasti poistettu valikoimasta, joten sitä ei ole enää saatavilla Ikean myymälöistä. Jonkin verran niitä kuitenkin löytyy esim Huutonetistä ja Tori.fistä sekä Facebookin Ikea-kirppikseltä. <br />
   <br />
   Hieman tyyriimpi samanlainen hylly löytyy Askon sekä Iskun valikoimista, Askossa perusmerkkisenä maksoi muistaakseni jotakin 30€ luokkaa, Iskussa hieman kalliimpaa. Myös Vepsäläisen myymän BoConceptin valikoimassa on samanlainen hylly, materiaali on tuhdimpaa kuin Ikean Lack ja hintakin sen mukainen, noin 100€ maksaa 120cm mittainen BoConcept. Onnea etsintään! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *