Epäonninen sisustuspainajainen ja kiukkupäivä

Äh, tänään ei mene mikään putkeen. Tein teille äsken ison ja pitkän postauksen joka sitten hävisi puf – kuin tuhka tuuleen kun menin painamaan jotain nappulaa kämmenselällä. Oli miten oli, uusi yritys. 

Sisustuskori koristetyynyille - Omakotivalkoinen

Vahinkoja sattuu ja lapsiperheessä tapahtuu

Juuri kun edellisen inspiraatio-postauksen olin ehtinyt julkaisemaan niin kuului kova pamahdus ja räsähdys. Mikä muukaan se sitten hajosi kuin rakas Riviera Maisonin jo tuotannosta lopetettu iso lyhty, joka oli sohvan vieressä. Tyttö tanssahteli pitkin olohuonetta ja onnistui potkaisemaan isoa ja painavaa lyhtyä niin kovaa, että se heilahti nurin ja lyhdyn lasiosa hajosi sirpaleiksi.

Onni onnettomuudessa, ettei kenellekkään käynyt mitään. Itseltäni pääsi kyllä useampi ärräpää kun siivosin lasinsiruja lattialta ja surkuttelin kauniin lyhdyn kohtaloa. Melkein oli kuin kohtalon ivaa, sillä aikaisemmassa postauksessani olin juuri kerennyt mainitsemaan, että olisin tahtonut sen Korbon teräksisen korin lyhdyn tilalle sohvan viereen.

Sisustuskori koristetyynyille - Omakotivalkoinen

Casa Stockmann suuri punoskori

Ajattelinkin sitten hetken mielijohteesta kipaista Itäkeskuksen Stockmannille ostamaan sen Korbon teräskorin, jos olisi mielipaha hieman hälvennyt sillä. Mutta mitä vielä, kyseiset Korbon korit ovat myymälässä vain somisteena eikä niitä voinut ostaa. Tuplaharmistus. Arvaatte varmasti miten kiukutti siinä vaiheessa… hukkareissu! ÄÄÄÄRGH.

Poistuessani kaupasta ilman Korboa, huomasin ovensuussa jättikokoisia valkoisia Casa Stockmannin punoskoreja ja ilman sen suurempaa mietintää nappasin korin kainaloon ja marssin takaisin kassalle. Eipähän tarvinut tyhjin käsin mennä kotio.

Sisustuskori koristetyynyille - Omakotivalkoinen

Kodikkuutta ja lämpöä sisustukseen

Tämmöinen muutti nyt sitten meille asumaan surullisen kohtalon omanneen Riviera Maisonin lyhdyn tilalle. Ja nyt kun olen tätä punoskoria hetken aikaa tuijotellut, niin olen sitä mieltä että tämä on jopa parempi kuin se metallinen Korbo olisi ollut.

Uusi punoskori tuo olohuoneeseen vielä enemmän kodikkuutta ja lämpöä, tykkään ja kovasti. Pyöreä ja selkeä muoto pehmentää kivasti terävälinjaisia kalusteita ja korin suuri koko toimii hyvin ison sohvan kanssa yhteen.

Sisustuskori koristetyynyille - Omakotivalkoinen
Sisustuskori koristetyynyille - Omakotivalkoinen

Kori koristetyynyille ja torkkupeitoille

Kori on niin syvä, että korin pohjalle piti laittaa yksi tyyny poikittain. Sen päälle laitoin pystysuuntaan kolme tyynyä ja neljäskin mahtuisi oikein hyvin jonon jatkoksi. Kokoa korilla siis todellakin on. Kori on ehdottomasti enemmän tyynykori kuin torkkupeittokori, mutta ajattelin silti kokeilla myöhemmin yhdistää sekä torkut että tyynyt samaan läjään.

Sisustuskori koristetyynyille - Omakotivalkoinen
Decor Stockmann vaaleanpunainen torkkupeitto

Decor Stockmann vaaleanpunainen torkkupeitto

Silmiini osui myös Decor Stockmannin 30 % alessa ollut vaaleanpunainen torkkupeitto ja sen nappasin mukaani myös. Illalla meinaankin parannella mielipahan täyteistä päivääni sillä että pistän kynttilät palamaan ja käperryn uuteen torkkupeittoon hörppimään lemppariteetäni.

Sisustuskori koristetyynyille - Omakotivalkoinen
Decor Stockmann vaaleanpunainen torkkupeitto

Vastailen teidän kommenteihin myöhemmin illalla kun saan tytön nukkumaan ja pääsen vähän parempaan moodiin. Kamala päivä tänään ollut ja vieläkin harmittaa. No, kyllä se tästä. 🙂

Parempaa sunnuntaita toivotellen eteenpäin!


Seuraa myös Instagramissa 

80 kommenttia “Epäonninen sisustuspainajainen ja kiukkupäivä

 1. Kato, enpä ole ainoa. Mulla saapui yksi uusi huonekalu ja sen aikaa kun laitettiin sitä paikalleen eiköhän toinen lapsista kaatanut PH megakalliin kynttilälyhdyn ja päks. siruja oli kaikkialla..Puuh, tänään kaivoin vielä 2 lasinsirpaletta jalkapohjastani….että osaa sattua ja tapahtua.

  1. Outi: No voehan sanonko mikä. :/ Tuohon tuskaan todellakin samaistun sillä omat PH:n lyhtyni ovat vähintäänkin yhtä rakkaita kuin hajonnut RM:n lyhty. :/ Minä en onneksi onnistunut telomaan itseäni lasinsiruihin, mutta leikkasin itseäni illalla veitsellä sormeen, ajaneen saman asian. Kertakaikkisen kammottavan huono päivä on ollut. Onneksi se on parin tunnin päästä jo ohi. 😀 Sitä odottaessa….. halaukset sinne samanlaisen ketutuksen keskukseen! ♥

  2. Vielä veitselläkin? Kyllä sua nyt koitellaan, koitahan selvitä loppuillasta hengissä 🙂 Huomenna on päivä uus!<br />
   Hei mulla olis vitosen vinkki tuohon koriin. Itselläni on miltei presis samanlainen kori kuin tuo Korbon kori, mutta ostin sen murto-osalla tuon Korbon hinnasta. Kipase sinne Itikseen ja Clas Ohllsonille, sieltä löytyy tällainen <a rel="external nofollow" href="http://4.bp.blogspot.com/-dMDAU2njGKw/UGx6lFttzkI/AAAAAAAAGdE/fBtRXZT9u3M/s1600/Metalli&quot; target="_blank">http://4.bp.blogspot.com/-dMDAU2njGKw/UGx6lFttzkI/AAAAAAAAGdE/fBtRXZT9u3M/s1600/Metalli</a&gt; kori.jpg

  3. Outi: Pari tuntia pitäisi vielä sinnitellä, sitten voi huokaista helpotuksesta. 🙂 Ajattelinkin turvallisuus syistä istua tässä divaanilla kuin tatti seuraavat tunnit, muuten varmaan kompastun maton reunaan ja kalautan kalloni tms. kivaa ja sairaalahoitoa vaativaa. 😀 Hyi mua, ei saa maalata edes vitsillä piruja seinille. :D<br />
   <br />
   Voitko kuvitella, että Stockan myyjä suositteli minulle visiittiä Clas Ohlsonille? Ihan todella suositteli sitä. 🙂 🙂 🙂 Ilmoitin vaan tyynesti että noup, en mene kun tahdon Korbon ja piste, hihiii. 😀 Mutta ei todellakaan huono idea, sinne siis seuraavaksi. 😀

  4. Heh, en voi kuin naureskella tälle viestiketjulle! Syytän kokonaan tätä, kun viime yönä olin teillä ja te olitte L:n kanssa järjestäneen ihan illalliskutsut mihin olin tulossa syömään :)<br />
   Huh, olipa todentuntuinen uni 😮

  5. Outi: Hauska uni. 🙂 Välillä unet on niin todellisen tuntuisia että pitää aamulla oikein miettiä että onko nähnyt unta vai ei. 🙂 Hihhiiii. 🙂

  1. E: Tyynynpäälliset on kaikki Villa Stockmannin, osa tilattu nettikaupasta ja osa ostettu myymälästä, eli nämä kaksi plus valkoinen jota ei saa enää netistä:<br />
   <br />
   Greige: <a rel="external nofollow" href="https://stockmann.com/p/fi/Villa-Stockmann-Tyynynpaallinen/393539/11442/11442?itemId=393540&quot; target="_blank">https://stockmann.com/p/fi/Villa-Stockmann-Tyynynpaallinen/393539/11442/11442?itemId=393540</a><br />
   <br />
   Vaaleanpunainen: <a rel="external nofollow" href="https://stockmann.com/p/fi/Villa-Stockmann-Silkkityynynpaallinen/491154/11442/11442?itemId=491155&quot; target="_blank">https://stockmann.com/p/fi/Villa-Stockmann-Silkkityynynpaallinen/491154/11442/11442?itemId=491155</a><br />
   <br />
   Ja tästä päällisestä valkoinen versio joka on netistä loppunut:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://stockmann.com/p/fi/Villa-Stockmann-Tyynynpaallinen/491152/11442/11442?itemId=491153&quot; target="_blank">https://stockmann.com/p/fi/Villa-Stockmann-Tyynynpaallinen/491152/11442/11442?itemId=491153</a><br />
   <br />
   Greige ja valkoinen maksoivat 17,90 ja vaaleanpunainen 24,90.

 2. Minkä kokoinen tuo kori on? Entä hintainen? Tarttisin pojan huoneeseen pehmoleluille jonkun todella ison korin. Ei oo vaan tarpeeks isoja näkynyt. Tosin, eipä se saisi maksaakaan juuri mitään. Vaikea yhtälö.

  1. Marie: meidän ainoa mittanauha on hukuksissa, mittaan sinulle tarkan korkeuden ja halkaisijan heti kun löydän sen. Mutta veikkaisin että vetoisuus on ainakin 120L, on nimittäin tosi iso kori kyseessä ja sinne mahtuisi kaikki meidän neidin lelut yhdellä kertaa (yli tuhat palaa duploja, 30 barbia, kasa pehmoleluja yms. pienempää rompetta ja pari pehmolelua päälle. 😀 Tuon korin hinta oli aika kohtuullinen, 44,90. 🙂

 3. Huiii, onpas iiiiiso kori! 🙂 Itsekin muuten kävin viikolla kyselemässä noista koreista kun näin niitä myynnissä muualla ja jooei, somisteita ovat. Penteleet voisivat sitten laittaa ne myyntiin jokaiseen myymälään tai sitten poistaa ne somistuksista.

  1. Irina: Iso on. :D<br />
   <br />
   On kyllä harmillista, itselleni ei tullut mieleenikään ettei niitä metallikoreja olisi voinut ostaa. Nappasin vaan lähimmän pöydän korista pari tyynyä pois ja tallustin onnellisena kassalle sen kanssa. Sitten alkokin ihmettely ja yritin kyllä kovasti neuvotella että olisivat miulle sen myyneet, mutta hävisin. Ja jäin ilman Korboa. 😀 Annoin kyllä palautetta aika rankalla kädellä, pyysin myymälän vastuuhenkilönkin paikalle ja siinä sitten väännettiin kättä kassalla. Saa nähdä ottaisiko Itiskin nyt valikoimaan Korboa, sen verran kipakka keskustelu oli. 😀 Hihiii. 🙂

 4. Matto on palannut! Hyvä, hyvä! Tunnelma on heti kotoisampi. Korihankinta oli oikein onnistunut! Nyt voi sanoa, että onni onnettomuudessa. Ilman harmeja koria ei olisi ehkä lainkaan teille tullut. Kori ja kaunis uusi torkkupeitto todellakin somistavat olohuonetta ja tuovat pehmeyttä muuten niin kovien materiaalien joukkoon.

  1. Minsku: Mies toivoi mattoa lattialle niin surullisella ilmeellä etten voinut olla suostumatta. 😀 Meillä kaikuu jonkin verran jos ei mattoja ole olkkarissa ollenkaan ja mies ei hifistelijänä tykkää kuunnella musiikkia kaikukammiossa. Tämän kyllä arvasinkin että mies ottaa esille, joten suostuin suoraan. Turha taistella vastaan. 😀 😀 Matot ovat nyt miehen ehdotuksesta laitettuna peräkäin ja pitkittäissuuntaan, on aika kivan näköinen kun matto yhdistää nyt divaaninkin selkeämmin olohuoneeseen. Olitte ihan oikeassa, matto on ihan jees. 🙂 🙂

  1. Jennifer: Niin minustakin. 🙂 Kotimatkalla kerkesin kyllä tulemaan katumapäälle, mutta kun kotona sain siihen tyynyt ja nostin sen sohvan viereen niin olin todella tyytyväinen. Me like! &hearts; &hearts;

 5. Ihana torkkupeitto!! <br />
  <br />
  Ugh, voi sinua!!! toivottavasti iltasi on parempi!! &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Love: Se on ihana myös! &hearts; &hearts; Vähän kärsinyt ja nöppöinen, siksi kai alennettunakin mutta ei haittaa minua. Se on ihana vaaleanpunainen, juuri sopivaa värisävyä meille ja vain asteen tummempi kuin koristetyynyjen vaaleanpunainen sävy on. Helmi löytö siis. :)<br />
   <br />
   Noooooo, mitä iltaan tulee niin neiti sai 3-v raivarit ennen nukkumaan menoa ja mie leikkasin veitsellä sormeen. Muuten suunta tuntuu olevan jo paranemaan päin, onneksi. 😀

  1. Sofia: Oli kyllä, vieläkin harmittaa. :/ Mutta ei voi mitään, ei ollut ensimmäinen asia mikä menee rikki, eikä varmasti viimeinenkään. Alkaa vaan pikkuhiljaa suututtamaan kun tuntuu kaikki tavarat hajoavan. Meidän kahvinkeitin sanoi itsensä irti aikaisemmin viikolla ja kahvit on nyt keitetty suodatinkaukalon ja kattilan avulla. Damn. :/ Onneksi Moccamasterissa on pitkä takuu, joten uutta konetta kehiin, heti huomenna. 😀

 6. Voi ei miten huonoa tuuria. Minäkin muuten kävin samassa liikkeessä ostamassa Korbon teräskoria, olivat myymälän omaa omaisuutta. Onneksi nettikaupasta sai tilattua ja tilasinkin sen pienimmän korin meille kylpyhuoneeseen käsipyyhkeille. On tuo valkoinen korikin kiva, sopii hyvin olohuoneeseen.

  1. J: Sinäkin, höh. :/ Tästä itseasiassa puhuinkin vastuuhenkilön kanssa ja suosittelin heille näin asiakkaan näkökulmasta että joko ottavat Korbot myyntiin tai sitten poistavat somisteena käytettävät omat korit kokonaan liikkeestä. Tuo on todella harhaanjohtavaa ja vaikka kyse nyt onkin vain yhdestä korista joka ei ole maailman tärkeimpiä asioita, niin itseäni harmitti niin suuresti kun menin juuri sitä varten Itäkeskukseen asti. Ja asiakkaan ei minusta tarvitse edes tietää mikä on myymäläsomiste ja mikä ei. Tuote on kuitenkin muissa ketjun liikkeissä myynnissä ja samoin nettikaupassakin. Vaateliikkeessa sen ymmärtää että kauppa ei myy kalusteita tai säilytyskoreja, mutta sisustusliikkeessä on yleensä kaikki esillä oleva myynnissä (toki kiinteät seinähyllyt ja mallisängyt poislukien). Pettymykseni oli niiiiiiin suuri ja mielipahaa tietenkin lisäsi se että rakas lyhtyni oli juuri hajonnut. Aika topakasti kyllä ilmaisin itseäni, joten saa nähdä poistuuko somistekorit myymälästä vai tuleeko Korboa myyntiin Itäkeskukseenkin. Toivottavasti tulisi myyntiin, kysyntää varmasti olisi. 🙂

 7. Voi ei mikä päivä! Mullakin on aina välillä tollasia Mikään ei onnistu -päiviä niin kuin varmaan kaikilla. 🙂 Mutta onneksi löysin sentään kivan korin ja nätin torkkupeiton! &hearts; <br />
  <br />
  Ja tuo teidän koiruus on aivan ihana! &hearts;&hearts; Niin söpönä tillittelee sohvalta. :)<br />
  <br />
  Hyvää sunnuntai-illan jatkoa! &hearts;

  1. Lina: Tänään oli kyllä sellainen päivä että odotan sen kohta olevan ohitse. harvoin sunnuntait menee näin penkin alle, mutta tänään oli poikkeus ja paha sellainen. :/ Toivottavasti huominen tuo tullessaan iloisia asioita ja parempaa karmaa. 😀 :D<br />
   <br />
   Onni oli tavallaan kyllä matkassa, sillä jos olisin ostanut sen Korbon, en olisi huomannut tuota valkoista koria ollenkaan. 🙂 Se on nimittäin aika suloinen ja tuo kotoisuutta meidän kulmikkaaseen ja muoviseen sisustukseen. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Miffe se siellä linssiluteena pötköttelee. &hearts; Kysyin kyllä jos olisi siirtynyt sivummalle, yleensä siirtyykin hienosti kerta laakista. Nyt vaan jäi tapittamaan minua että &quot;turha luulo, minä olen justiinsa nyt tässä enkä peppuani nosta&quot;. 😀 Tympääntyi kuitenkin lopulta ja siirtyi rauhallisemmille apajille. :D<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa sinulle Lina!!! &hearts; &hearts; &hearts;

 8. Ei noin isoa koria voi olla olemassa 🙂 Mähän voin nukkua tuolla, niin ei tartte siihen keittiöön tehdä mulle tilaa 😉 Lyhyesti ja ytimekkäästi, IHANA OLOHUONE! Nyt se on lämmin ja kodikas, mutta samaan aikaan kuitenkin tyylikäs. <br />
  <br />
  Ja osanottoni RM:n lyhdyn puolesta 🙁

  1. Jossu: Hihii, on on! 😀 Ja kuvissa se on jopa hieman pikkuruisemman näköinen kuin livenä. 🙂 Mie laitan sinulle valmiiksi lakanan koriin ja peiton siihen viereen odottamaan, koska tulet??? 🙂 Sinne mahtuu kyllä, vähän voi olla jalat suussa mutta mitäs pienistä. :D<br />
   <br />
   RM:n lyhty oli niiiiiin kaunis ja harmittelin kun sen valmistus lopetettiin enkä ehtinyt sitä ostaa kaupasta aikoinaan. Sitten ihana S laittoi omansa huutonettiin myyntiin ja haukkana sen huusin itselleni. Olin niin niin onnellinen ja itkee tirautinkin kun sen sain kotiini. &hearts; &hearts; RIP – rakas lyhtyni! :´/

  2. Ai että saan oikein lakanan ja peitonkin, luksusta 🙂 Minähän tulen heti kun se vain sopii &hearts; Ja toukokuussa olen ihan oikeastikin tulossa pääkaupunkiseudulle 😀

  3. Jossu: Tottahan toki. 🙂 Kuulostaa hyvältä, miten olisi miittinki??? 🙂 Ihan rohkeasti nyt kysäisen sinulta kun vaikutat niin kivalta ja olisi ihanaa nähdä sinut ja kenties tutustuakin paremmin! &hearts; &hearts; &hearts; Kääks, jänskää! Miten siis on? Treffit toukokuussa?? 🙂 🙂 🙂 &hearts; &hearts; &hearts;

  4. Jossu: Iik, ihanaa!!!!! &hearts; &hearts; &hearts; Ihanan jännää ja I-H-A-N-A-A!!!! &hearts; Laitellaanko sähköpostia puolin ja toisin kun toukokuu lähestyy? Vitsit, wau. Ihana juttu! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

  5. Live&amp;Home: &hearts; &hearts; &hearts; Ja sinä myös ihanuus! &hearts; &hearts; Kun tulet(te) seuraavan kerran visiitille niin blogimiittinki samaan syssyyn. 🙂 Irinakin sinua jo kaipailee, edellisestä kerrasta taitaa olla jonkin aikaa jo. 😀 Vitsiläinen, te olette kyllä kaikki ihania ihmisiä! &hearts; &hearts; Halaukset! &hearts; &hearts;

  6. Mukaan mukaan, mahtuuko :))?? <br />
   Live&amp;homelle mä oon menossa asumaan, varsinkin sinne keittiöön , hih :))<br />
   <br />
   Ihanaa blogiystistä:))

  7. Kuulostaa ylinasevanmahtavalta :)<br />
   Meni kaksi tai useampikin kärpänen yhdellä iskulla. Unelmissa olisi nähdä ihan livenä muutama bloggaaja ja tuollainen blogimiittinki olisi aivan superia! <br />
   MUKANA OLEN !!! 😉 &hearts;

  8. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   Meille jää muuton yhteydessä yksi huone tyhjäksi, ja siitä tulee vieras/työhuone. Sinne siis Love ja kaikki muut ihanuudet mahdutte 😉

 9. Kori tuo ihanasti sellasta pyöreyttä ja kotoisuutta teidän olkkariin 🙂 Matonkin laitoit takasin lattialle näemmä ;D<br />
  Toivottavasti sun ilta on kivempi kuin päivä oli &hearts; &hearts;

  1. Dara: Matto sujahti takaisin miehen toiveesta. 😀 Erotuksena että nyt ne kaksi mattoa on yhdistetty pitkittäissuunnassa eli parkettia jää näkyviin joka puolelta. Ihan kiva on noinkin ja sitoo divaanin selkeästi olohuoneen puolelle. 🙂 Ja kori on aivan ihana, joskus tälläiset heräteostokset osuu niin nappiin. &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Iltakin meni penkin alle, pikkuneiti sai kamalan raivokohtauksen nukkumaan menosta ja sitten leikkasin itseäni veitsellä sormeen vahingossa. Mutta ysin jälkeen ei ole vielä (koputan puuta) tapahtunut mitään katastrofaalista. 😀 😀

  1. Maija: Erinomainen idea. 🙂 Täytyykin googletella lähimmät lasiliikkeet, jos niistä jokin suostuisi tekemään uuden lyhtyosan minulle. Toivottavasti ei kustanna kovin paljoa, tuo lyhty oli nimittäin aika arvokas jo huutiksenkin kautta… Kaikki osat on ja jääkin säilöön ja uuden lasiosan teettäminen on hyvä idea. Kiitos!!!!! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; KIITOS TODELLAKIN!!!!! En olisi tätä varmaankaan itse tajunnut. 😀

  1. Vekarus: Harmittaa kyllä vietävästi, mutta Maija kun tuossa yläpuolella ehdotti uuden lasiosan teettämistä niin mieliala kohosi kummasti. 🙂 Jos budjetti sille on alle 50 euroa niin teetän sen kyllä asap. 🙂 🙂 Täytyykin alkaa googlaamaan mistä lähin lasiliike joka tuon tekisi. 🙂

 10. Aivan ihanat värit nyt teidän olohuoneessa kun tota vaaleanpunaistakin!! Kori oli erittäin hyvä valinta tyynyineen:) tsemppiä iltaan! Tuosta ei voi päivä mennä muuhun kuin parempaan päin!

  1. Vikke: Vaaleanpunainen on kyllä niin herkku. 🙂 Ja pehmentää meidän muun sisustuksen kovuutta sopivasti. &hearts;<br />
   <br />
   Ilta meni ysiin asti ihan plörinäksi, mutta nyt on jo kohta tunti menty ihan hyvin eteenpäin. 🙂 Jos ei nyt muuta katastrofia enää tälle vuorokaudelle sattuisi niin olen tyytyväinen. 🙂

 11. Moikka! Minäkin huomasin heti maton =D Paljon kodikkaamman näköistä on nyt, kun matto on lattialla, minun mielestä paljon parempi =) onneksi ei käynyt kenellekkään mitään, kun lyhty kaatui =( sinulla kyllä on todella hyvä sisustusmaku ei voi muuta kuin ihailla tyyliäsi =D tuo kori on kyllä ihana ja voisi toimia minun lapsellani myös pehmolelujen säilytyspaikkana =) pitääpä käydä livenä sitä katsastamassa =) mukavaa alkavaa viikkoa..meillä se arki alkaa huomenna ja työt kutsuu =D

  1. Sanna: Onneksi ei sattunut pahasti. Säikähdin kyllä kamalasti sitä pamausta mutta olin kuin viilipytty. Komensin rauhallisesti tytön omaan huoneeseen ja nappasin koiran kainalosta ilmaan ja kannoin perässä. Tyttö ja koira touhusi sen hetken tytön huoneessa ovi kiinni (mies oli onneksi kotona ja varmisti ettei sietä tulla kurkkimaan) ja minä keräsin suurimmat lasinpalat roskikseen ja imuroin perään. Kyllä sitä jaksaa ihmetellä miten äitinä toimiikaan niin eritavalla kuin normaalisti. Ekana mielessä se että onko kaikki kunnossa ja muksut turvaan, sitten vasta katsomaan vahingon laajuutta ja siivoamaan. Ennen äitiyttä olisin varmasti kiljahtanut, sitten hyökännyt syöksyen koiran luo ja sitten itkua tuhertaen siivoamaan. 😀 Nyt olin kuin robotti joka pelasti maailman. 😀 😀

 12. Laseja saa ostettua lasiliikkeistä uusia oikeaan kokoon leikattuna… Kannattaa kysellä, joku tuttu kävi joskus taululiikkeestä(siis niissä missä kehystetään) ostamassa johonkin uuden lasin… <br />
  <br />
  <br />
  Tänään on näköjään ollut monella epäonnea…meillä ei sentään vielä ole mitään hajonnut…paitsi pää liiasta itkemistä. Miehen mummi nukkui pois tänään illalla…. Saisi jo vihdoin tulla jotain positiivista asiaa…liikaa tähän vuoteen pahoja uutisia =(

  1. H: Tänään on ollut kyllä epäonnenpäivä. 🙁 Monelle tuntuu tänään tapahtuneen tyhmiä asioita, mikä lienee synä huonoon onneen. Onneksi reilun tunnin kuluttua vaihtuu vuorokausi ja toivon mukaan tuleva viikko ja varsinkin maanantai tuo mukaan iloa ja parempaa onnea. &hearts;<br />
   <br />
   Sanaton olen! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Osanottoni läheisen poismenosta! &hearts; :´( Tämä alkanut vuosi on ollut kyllä rankka, samoin loppuvuosi. Moni oma läheinen on nukunut pois ja aina se on samanlainen isku vasten kasvoja. Toivotaan siis että suurimmat menetykset olisi jo kohdattu ja loppuvuosi menisi iloisemmissa merkeissä. &hearts; &hearts; &hearts; Iso ja lämmin rustistushalaus ja paljon jaksamista surun keskelle! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   &gt;—–halaus—–&lt;

  1. Lilli: Piti, todellakin. 🙂 Tarkoittaen MITÄÄN ei osteta. 😀 Arvaa vaan miten on käynyt, pussilakanaa, koristetyynyä (joista onneksi osa palautuu takaisin) ja nyt kori ja torkku. 😀 Ja itseasiassa vielä yksi muukin juttu, jonka esittelen teille huomenna vasta. *punastelen häpeästä ja huonosta itsekurista*. :D<br />
   <br />
   Tämä päivä on ollut niin kamala ja ihan vilpittömästi voin sanoa menneeni ostamaan vain ja ainoastaa sitä korbon koria. Mutta koska sitä en saanut ostaa, niin sorruin sitten torkkuun ja toiseen koriin jajaja… ylläriin jonka olin ostamassa kyllä Korbon kanssa, eli menetettyä Korboa en voi syyttää tästä yllärijutusta. 😀 Ihminen on joskus heikko, minä olen aina… Stockmannilla. 😀

 13. Heips, <br />
  Tiedätkö että toi kori on paljon parempi kuin lyhty (anteeksi..) ja mitään metallihärpäkkeitä et mene ostamaan kun toi on hyvä. Se tuo sellaista sopivaa säröä ollen kuitenkin tosi nätti. Huomenna menossa Hesaan ja tuuminkin toisinko junassa moisen korin myös omaan kotiini:)

  1. Mä: Tiiätkö mitä? Mä tykkään sinusta! 🙂 Olet tosi suora ja sanot kyllä välillä niin napakasti että iskee vyön alle. Mutta vitsit, mä tykkään susta ja kovaa. 😀 Jo kaksi juttua mistä olet antanut aikas hyvää palautetta ja olen itsekin täysin samaa mieltä, suunta on oikea ja kehitystä tapahtuu koko ajan. 🙂 <br />
   <br />
   Korbon metallisesta korista kyllä tykkään edelleen kovasti, mutta en varmaankaan osta sitä torkkupeitoille. Ajattelin napata idean J:ltä ja laittaa sen kylppäriin käsipyyhkeille. Siellä se olisikin juuri sopivan raffi (kova) elementti pehmeiden pyyhkeiden kanssa. :)<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa ja kauniita unia! &hearts; &hearts; <br />
   <br />
   Ps. Tuo Casa stockmannin kori on kyllä aivan ihana, kannattaa siis varautua siihen että raahaat sellaisen kotiin saakka. 😀

 14. Voi ei! Suuren suuret osannottoni rm:n johdosta! 🙁 Tiedän kuinka tärkeitä jotkin esineet todella ovat sinulle ja tunnen suuren piston sydämessani puolestasi 🙁 Ikävä sunnuntai….<br />
  <br />
  Mutta nyt pitää jotakin positiivista löytyy taas asialle, jos lyhty ei olisi hajonnut, ei teillä olisi nyt noinkin kaunista kori komistusta olohuoneessa. Kaikella on siis tarkoituksensa. 😉 <br />
  Päivät paranevat, usko pois ja ens viikolla on yllärikin luvassa, vink vink 🙂 &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Live&amp;Home: Olen vähän hassu kun todella tykkään tavaroistamme. 😀 Ei se vähennä mitenkään ihmisrakkautta kuitenkaan, mutta olen jotenkin ylitunteellinen tavaroiden kanssa. 🙂 🙂 Mutta sain onneksi vinkin että kysyn lasiliikkeestä uutta lasiosaa, joten vielä ei olekaan hätää. :D<br />
   <br />
   Ja sanos muuta, ilman lyhdyn hajoamista en olisi mennyt stockalle. Ja ilman Korbo-taistoa en olisi huomannut valkoista koria. 😀 Tässä onkin monta hyvää puolta… ja hei, en olisi löytänyt tuota yhtä ainoaa nyppyistä vaaleanpunaista torkkupeittoa 30% alesta alelaarista. :D<br />
   <br />
   Oh my goooood!!!!!! 🙂 Sinä senkin rontti! 😀 Mitä sie oletkaan taas juoninut siellä? Hhihiiii, minulla onkin vastakälli, hähähäääää. ;D Odotan vielä paria juttua ja sitten on postipoikien aika… Mutta eipä siitä enempää. ;D<br />
   <br />
   Superhalit! &hearts; &hearts; Ja muksuille taas pusutukset huomenna kun heräävät! &hearts; &hearts;

  2. Olisi mahtavaa jos siihen saisi uuden lasiosan 🙂 Pelastus! :)<br />
   Onni onnettomuudessa ja tuo torkkupeitto on kyllä aikas ihana. Hyvä alelöytö ja muutenkin mahtavat ostokset olet tehnyt! :)<br />
   <br />
   En mitään suurta, pienen pientä piristys ihanaisille ihmisille 😉 Tai lähinnä sinulle ja toisella mahtavalle ihanuudelle lähti myös paketti. Olette niin korvaamattomia ja ette ansaitsi ikinä liikaa muistamista 😉 &hearts; <br />
   <br />
   Halit teillekin 😉 &hearts; Välitän aamulla meille tulleet ;P

  3. Live&amp;Home: sanos muuta. 🙂 Toivottavasti hinta ei kohoa liian korkeaksi. :)<br />
   <br />
   Kun korvaamattomista ihmisistä puhutaan niin sinä olet minulle sitä! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;&lt; Rakas, rakkaampi, rakkain. &hearts; &hearts; &hearts; En vieläkään ole uskoakseni että olen löytänyt sinut uudestaan blogimaailman kautta ja vielä näin intensiivisesti. Wau! &hearts; &hearts; &hearts; Ja tiedän että pikku-M sinua kaipaa myös kovasti. 🙂 🙂 Meillä on kyllä upea mimmiliiga koossa, sinä, minä, Martzu ja Dansku sekä Mirtsu ja Snörre. 🙂 Loving you all! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Iso halaus ja pusupususupususu sinunkin poskelle. 🙂 Pusutan sinua heti kun nähdään taas! &hearts; &hearts; &hearts;

  4. Todellinen mimmiliiga, tärkeitä tytsyjä, etenkin sinä &hearts;<br />
   Tätä mimmiliigaa ei saa kyllä tuulet eikä tuiskut saatikaan myrskyt kumoon!!! &hearts; Tämä uudelleen löytäminen on ollut jotakin todella suurta myös minulle ja sen tiedätkin, olen aikaisemminkin kertonut. 🙂 <br />
   <br />
   Mutta palataan postauksen sisältöön 😉 Toivotaan ettei hinta pomppaa pilviin, mutta voisin sanoa että kun rakas esine menee rikki niin siitä on valmis maksamaan vaikka mitä että sen saa takaisin ehjäksi. Vähän niinkuin ihmissuhteissakin 😉

  5. Live&amp;Home: Mimmit rules! :)<br />
   <br />
   Jos ei ihan maltaita maksa niin tahdon kyllä korjauttaa tuon lyhdyn. Kaikki muut osat on visusti tallessa, enkä niitä kyllä raaskisi pois heittääkään vaikka lyhtyä ei saisi kuntoon. 🙂

 15. Ooh, nyt alkaa näyttää hyvältä. Kotoisan pehmeää, mutta silti rauhallista ja tasapainoista eikä mitään turhaketta eli edelleenkin aistittavissa katalogimaisuutta, josta tykkäät. :)<br />
  <br />
  Tuo vaaleanpunainen on tosi hyvä noihin tyynyihin, sopivasti erilainen, muttei kuitenkaan liikaa.<br />
  <br />
  Ja toi kori taitaa olla oikeastaan se viimeinen silaus, se, mikä rikkoo ne kuuluisat rajat. Korbokin on ihana, mutta kyllä tuo Casa-korikin pääsee oikeuksiinsa tuossa sohvan vieressä.<br />
  <br />
  <br />
  P.S. Ilman muuta nuo ihanat matot -kaikumisen, akustiikan ja kodikkuuden takia 🙂

  1. jesse: Jiihaa ja jippii. 🙂 🙂 Sinulta monta vinkkiä ja ideaa viisaampana sain tuon olohuoneen näin kauniiksi. :D<br />
   <br />
   Sohvan otin irti seinästä ja kun sen siirsi hieman ikkunaan päin (keskitin sen seinähyllyn kanssa) niin alkoi toimia, kuten veikkailitkin. ♥ Ja kuten huomaat niin muutkin vinkit on huomioitu ja oikeassa olit, you are the man!!!!!! Kaunis kiitos jeesistä, olet huippu! ♥ ♥ ♥<br />
   <br />
   Uusi kori on se puuttuva palanen ja sopivan eriparia tehdäkseen kokonaisuudesta eheän. ♥ ♥ Torkkupeitto ja muu roosa keventävät yleisilmettä oikeanlaisesti ja pyöreät elementit (rahi, uusi kori ja tuplakuplat) pehmentävät viimeiset terävät ja kolkot kulmat pois. ♥ ♥ ♥ Kylmä valkoinen, nahka, muovi, teräs, linjakkuus, ja kromi ovat kauniisti sopusoinnussa vaaleanpunaisen, romanttisen, pyöreän pullukan ja runsaan kanssa. ♥ ♥ ♥ Kiitos sisustusnero-Jesse!!!!! ♥ ♥ ♥ ♥<br />
   <br />
   Ps. Matto oli miehen &quot;vaatimus&quot; ja täysin oikeassa, kuten sinäkin. 🙂 Men rules! ♥ ♥ ♥

 16. Tykkään myös enempi nyt, kun matot tulivat takaisin. Ai se kori on niin iso. Sitten sopisi meillekin. Pitänee käydä hakemassa heti, kun vaan raaskin. Ei tod oo pahan hintanen noin isoksi. Silti en sais kyllä nyt ostaa mitään…. Koitin kyllä pojalle ehdottaa, jos karsittais vähän pehmoja (eihän niillä kaikilla ees leikitä), mutta ei käynyt. Taka-ajatuksena oki, et jos oisin saanu pehmot mahtumaan Clasun metallikoriin. Mut toi valkonen on kyllä semmonen, mitä alunperin olin ajatellut.

  1. Marie: iso on kori. 🙂 Ja tuo on vielä tuollaista tosi napakkaa punosta eli ei ole yhtään lerppu. 🙂 Metallinen kori on aivan ihana ja tyylikäskin vielä. &hearts; &hearts; Valkoisen hyvänä puolena on se että sinne voi laittaa minkälaisia leluja vaan, koska pienetkään tilpehöörit ei tule korista ulos. Ja niiden värit ei näy, eli vaikka korissa olisi legoja niin ulospäin kori on kaunis ja valkoinen. 🙂

 17. Ihana olkkari ja sohva hengittää. Inhottavaa kun on olemassa huonon onnen sunnuntaipäiviä, ihan höhhiä 🙁 <br />
  Miffe vilahti kuvissa, rapsutuksia suloiselle, se katsoo tänne &hearts; Toivottavasti tämä maanantai olisi parempi 🙂 &hearts; &hearts;

  1. Soili: Sunnuntai oli kyllä karmaisevan kamala. 🙂 Nyt jaksaa jo naurattaa, kun nämä pari päivää on menneet ihan kivasti. :)<br />
   <br />
   Miffe se siellä linssiluteena taas, välitän rapsutukset nyt samantien kun koiruli on kainalossa… Miffe kiittää. 🙂 :)<br />
   <br />
   Kauniita unia! &hearts; &hearts; &hearts;

 18. Todellakin lasi ei paljoa maksa. Kun osien kanssa menet lasiliikkeeseen, varmaan osaavat antaa hinta-arvion samantien.<br />
  Itse aikoinaan muutossa rikoin taulun lasin ja uusi oli todella edukas ja sain sen 10 min kuluttua mukaan.<br />
  Hintaan kuului vielä taulun putsaus, veti imurilla kehykset ja kiinnitti. Loistohomma!<br />
  Mun lapseni on 4 v ja mä olen monta krt ihmetellyt kuinka kiltti sun lapsesi on kun teillä on paljon tavaroita &quot;vaaravyöhykkeellä&quot;. Tämä että joku menee rikki tarkoittaa sitä että teillä todellakin asuu lapsi. Ja siinä vaiheessa kun harmittaa pitää vaan muistaa sirpaleet tuovat onnea ja mitään suurempaa vahinkoa ei tapahtunut. <br />
  <br />
  Mä itse näin pää-Stockalla niitä koreja pilvin pimein muutama pv sitten, kumma ettei sanoneet sitä samaa sulle tai sitten ne oli loppu. Itse tykkään tässä tarkoituksessa enemmän metallilankaversiosta, tavallaan idea siinä on se että sisältö näkyy läpi ja muoto on laajeneva. Se on omaa silmää miellyttävämpi. Löysin kerran tosi kivoja koreja pipoja yms varten kunnes huomasin tosi usein korista oli irronnut kaikkea tikun tapasia ja ne tietty suorastaan tarrautuivat kiinni lapasiin. Metallissa ei ole sitä pelkoa.<br />
  <br />
  Mutta minä kun en teillä asu ja jokainen sisustaa oman kotinsa niin kuin itse haluaa ja lompakko antaa myöten.

  1. Lanttuleikkuri: Pystyyköhän lasitusliike tekemään myös sellaisen pyöreän lyhtyosan? Täytyy kysyä jos sellainen onnistuisi. :)<br />
   <br />
   Helsingin keskustan myymälän valikoimassa tuota Korboa onkin, mutta Itäkeskuksessa ei. Höh. Korbonkin kyllä vielä tahdon, mutta sen kanssa ei ole niin tulipalokiire kuin oli sunnuntaina. :)<br />
   <br />
   Tästä punoskorista ei ainakaan vielä tikkuja irtoile, mutta ainahan se mahdollisuus on olemassa kun kori vuosia kuivaa. Kori vaikuttaa onneksi laadukkaalta joten täytyy toivoa että tikkuja ei tule sormeen. Minulla on ollut tosi paha piikkikammo ja samaan kategoriaan kuuluu myös tikut, aijai. 🙂 Onneksi se on vuosien varrella hieman helpottanut, muuten en varmaan saisi yöllä unta kun ajattelisin vain tikkuja jotka tulee tuosta korista, hihiii. 😀

 19. Kommentoin nyt vieläkin….<br />
  Lasiliikkeestä tuli mieleen, että voisin kuvitella, että semmoseen peruslyhtyyn, jossa siis lasit ovat sileää kantikasta, niin saa lasit ihan helpostikin vaihdettua. Samoin valokuvakehyksiin jne. Mutta eikös tuo sinut lyhtysi ollut enempikin sellanen hurrikaani-tyyppinen? Eikös siinä saa olla lasinpuhaltaja, että siihen lasin vaihtaisi?

  1. Samaa ihmettelin minäkin, mutta toivottavasti löydät jostain jonkun joka auttaa. Tai sitten etsit sopivan hurrikaanin/kulhon, jonka voit metalliosaan kiinnittää.

  2. Marie: Sama tuli minullakin mieleen, mutta täytyy silti kysyä. 🙂 Ja lasiliikkeet varmaan osaa suositella jotain paikkaa jossa tuollainen puhallettukin lasi onnistuisi teettää. Toivotaan parasta, ja sitä että hinta ei nouse liian korkealle. 🙂

  3. Vekarus: Ei muuten huono idea laisinkaan. 🙂 Tuossa RM:n metallijalassa on ala ja yläosa erillisiä ja ne ruuvataan yhteen niin että se lyhdyn lasiosa jäi siihen väliin (lasiosassa oli pohjassa pieni reikä josta ruuvi mahtui läpi). Siihen voisi miettiä jotain ihan toisenlaista juttua, esim metallista tarjotinlevyä (tai miksei ihan lasilevyä jossa reikä keskellä). Ei tekisi siitä enää lyhtyä laisinkaan vaan ison tarjottimen johon voisi laittaa kauniisti jotain esille. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *