Uusi matto makuuhuoneessa – Pappelina Svea

Tilasin jo tammikuun puolivälissä makuuhuoneeseen uuden maton, Pappelinan loistavaksi todetun Svean valkoisessa värissä. Matto on siis samanlainen kuin ruokapöydän alla keittiössä, mutta pienempää kokoa. Maton toimitusaika oli aika pitkä, mutta ihmekös tuo kun kysyntää riittää. Hyvää kannattaa odottaa.

Pappelina Svea käytävämatto

Siinä se nyt on – ihana valkoinen ja helppohoitoinen matto, joka ei pölytä eikä kerää pölyä. Kaiken lisäksi matto on tarpeeksi pitkä ja silti sopivan ohut, jotta ovi mahtuu liikkumaan maton päältä hyvin. Värisävykin on juuri oikeanlainen valkoinen ja sopii tosi kauniisti päiväpeiton kanssa vierekkäin.

Pappelina Svea käytävämatto
Pappelina Svea käytävämatto
Pappelina Svea käytävämatto
Pappelina Svea käytävämatto

Kyllä matto tekee ison muutoksen, en voi muuta sanoa. Ja se, että matto on riittävän suuri massiivisen ja korkean sängyn vieressä on vain hyvä juttu. Nyt on parempi balanssi ja paremmat vibat tuossakin huoneessa. Se edellinen 60×120 cm kokoinen Rhapsody-nukkamatto oli vähän rassukan näköinen kun oli niin kovin pikkuruinen. Sanokaa minun sanoneen, mutta Pappelina on vaan niin P-A-R-A-S! 🙂

Ihanaa viikonloppua kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

47 kommenttia “Uusi matto makuuhuoneessa – Pappelina Svea

  1. Marru: matto on hieman helmiäinen ja siksi ei näytä muoviselta läheltäkään katsottuna. Olen viime keväästä asti haaveillut siitä että makkarisakin olisi Pappelinan matto. Sängyn alle kertyy niin paljon pölyä varsinkin nukkamaton kanssa, että jospa tämä ehkäisisi hieman sitäkin ongelmaa. 🙂

 1. Mä en kestä näitä Pappelina postauksia…. Mun sydäntä raastaa, kun itsellä ei ole varaa siihen isoon Sveaan 🙁 Haluaisin sen NIIN kovasti keittiön pöydän alle. Täytyy vaan tyytyä toistaiseksi ihailemaan kylppärin mini Sveaa ja yrittää säästää rahaa siihen isoon.

  1. Jossu: Pappelinan hinta on kyllä tosi korkea. Itsekin pitkään mietin että onko makkariin järkeä hankkia Pappelinaa ja vuosi meni asian kanssa vatvoessa. Ei viitsi näin tyyriitä mattoja ostaa hetken mielijohteesta. 🙂 Isoon mattoon säästin itsekin useamman kuukauden ja minulla oli Pappelina-rahasto sitä varten. Mutta jokaisen säästetyn killingin arvoinen on kyllä Pappelina ja jo vuoden yhtäjaksoisella käytöllä on maksanut itsensä takaisin helppohoitoisuudellaan. &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Ota itsellesi Pappelina-missio ensi kevääksi. Laitat 50 euroa säästöön joka kuukausi ja ensi keväänä ostat itsellesi ihanan ison Pappelinan. &hearts; &hearts; &hearts; Syksyllä kuitenkin mieli halajaa muhkeampia mattoja joten Pappelina-hypetyskin syksyyn mennessä hälvenee. Keväällä se sitten iskee taas uudestaan ja sinulla onkin jo rahat kassassa valmiina oman ostoon. 🙂

  2. Hyvä idea! Pitäisi vaan saada mieskin suostumaan siihen, että ruokapöydän alle ilmestyy Pappelina…. Rahaa kun pitäisi säästää myös videotykkiin, sohvaan ja loppuremonttiin :)<br />
   <br />
   Niin ja kiitos ihanainen, kun olet lisännyt mun blogin tuohon Oma Koti Valkoinen inspiroituu listaan &hearts; Nyt vasta sen tajusin!

  3. Jossu: Säästökohteet ei kyllä ikinä lopu kesken. 😀 Miehet yleensä säikähtää Pappelinan hintaa, mutta käytännössä se kyllä lunastaa miestenkin kovat vaatimukset. Ja helppohoitoisuutensa vuoksi on perin miehekäs matto, ei nimittäin tarvitse varoa sitä eikä liiemmin jynssätä tai puunata. Imurointikin on ylihelppoa, ihan kuin paljasta lattiaa imuroisi. 😀 😀 Hihiii. ;)<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa!!!!! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

 2. Sitten kun voitan lotossa (vaikka en edes lottoa) niin hankin iiiison Pappelinan mun olkkariin. &hearts;

  1. Irina: Ei muuta kuin lotto vetämään. 🙂 Jos mie voitan lotossa niin minäkin ostan ison Pappelinan meidän olkkariin noiden nukkamattojen tilalle. 🙂

  2. Mutta ah ja voih, miten pehmoinen tuo teidän matto on jalkojen alla. Pitäisiköhän ihan aikuisten oikeasti alkaa lottoamaan 😀

  3. Irina: Ehdottomasti! 🙂 Sulla kun on tuo arpaonnikin niin hyvä niin lottoa vetämään mars. 🙂 Ties vaikka se eka kerta tuo miljoonat. 😀

 3. Hei pakko kommentoida tähän, että mistä oot tilannut maton kun nuin pitkä toimitusaika? itse tilasin maanantaina pappelinan valkoisen maton (koko 70×160) ja se tuli tänään. Tilasin scandicdesign yritykseltä. oon kyllä älläkällä lyöty miten hieno muovi matto voi olla 😀 aiemmin ei olisi tullut kuuloonkaan tilata moista vaan se ratkaisi meidän eteisen mattopulman täydellisesti ja kaikista yllättynein olin siitä, kuinka pehmeä sen päällä oli kävellä 🙂 !! hinta vaan kirpasee… :S ps, oon ihan fanaattinen blogisi lukija, koska teillä on just eikä melkein sen tyylistä kuin itsekin sisustuksessa suosin.. käyn täältä aina hakemassa ideoita 😉

  1. janzu: Tilasin sen SisustusSaganista, josta olen kaikki Pappelinani ostanut. Vuoden vaihteen jälkeen oli Pappelina-varasto tyhjä ja mattojen toimituksessa kesti siksi niin pitkään. Mutta nyt on Saganissakin varastossa valmiina valkoista Sveaa seuraaville asiakkaille. :)<br />
   <br />
   Eikös olekin aivan mieletön matto! &hearts; &hearts; &hearts; Kaunis ja helppohoitoinen, ja pehmeä on tosiaan jalan alla. 🙂 Parempaa mattoa en kyllä keksi. &hearts;<br />
   <br />
   Ihana kuulla että olet saanut inspiraatiota minun sisustushömpötyksistä! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Aurinkoista lauantaita! &hearts; &hearts; &hearts;

 4. Itse myös pähkäilen matto asioiden kanssa, olohuoneen matto on menossa vaihtoon. Tämä Pappelina onkin minulle ihan uusi tuttavuus, näyttää hyvältä! Tuo voisi toimia hyvin keittiönpöydän alla, nyt siellä on iänikuisuuden vanha paperinarumatto… Vitsi mä halun kans tollasen ison:)

  1. Miia: Pappelina on aivan loistava matto. 🙂 Ja koska se on muovia niin kestää aikaa ja on helppohoitoinen, matto on meilläkin lähes uutta vastaavassa kunnossa vaikka on vuoden ollut lattialla. Matosta on tähän mennessä lähtenyt kaikki lika pois pyyhkimällä nihkellä liinalla. 🙂

  2. Kuulostaa hyvältä! Meillä tosiaan keittiön pöydän alta löytyy aina kaikenlaista (juniorin toimesta), joten tuo puhdistaminen on tosiaankin tärkeä asia. Tuo matto pääsee kyllä hankintalistalle. Vaikka nyt kun olin ostamassa olohuoneen mattoa, niin ajattelin, että mattoa ei voi ostaa netistä kun ei näe tai pääse kokeilemaan mattoa, mutta luulen kuitenkin, että tämä ei voi mennä mönkään. Vai tiedätkö saako näitä ihan kivijalkaliikkeistäkin?

  3. Miia: Pappelinaa saa muutamista sisustuskaupoista, mutta virallista jälleenmyyjälistaa en ole löytänyt. En tiedä missä asustat mutta Helsingin keskustan Stockmannilla on useita mattoja näytillä. Osalla nettikaupoista on myös kivijalkamyymälä joten voisin uskoa että heillä on mattoa esillä liikkeessäkin. 🙂 En kyllä usko että tulet pettymään mattoon vaikka tilaisitkin sellaisen ilman fyysistä ennakkokontaktia. 😀

 5. Oih, Pappelinan mattoja olen minäkin ihaillut netissä monet kerrat. Tykkään, että matto on yksivärinen, mutta siinä täytyy kuitenkin olla joku &quot;juju&quot; ja noissahan taitaa olla sitä metallilankaa seassa ja se tekee matosta erikoisen. <br />
  <br />
  Jos saa vielä vinkkiä kysyä, niin minkäsävyisen Pappelinan suosittelisit hankkimaan? Meillä on olohuone mustavalkoinen (pöydät, tasot ja hyllyt valkoisia, sohva on musta; auringonsuunnan takia täysimustat pimennysverhot ja sivulla valoverhoina Marimekon täysvalkoiset koivunlehtiverhot). Nykyinen matto on musta (mutta siinä on muutama pieni rinkulakuvio, joka &quot;käy silmään&quot; eli oikein perusteltu syy vaihtaa 😀 ) ja lattia on valitettavasti ihan vaalea muovimatto. Olen miettinyt mustaa Sveaa, ettei olohuone olisi liian kalpea. Mutta toisaalta tekisi mieli hankkia mustan ja valkoisen lisäksi joku rauhallinen ja sopiva &quot;tehosteväri&quot;, joka olisi myös koriste-esineissä tms. Koska kalusteet ja verhot on ihan puhtaanvalkoiset, niin en usko, että joku kermanvärinen matto kävisi. Miten olisi Pappelinan vaalea roosa? Vai tekisinkö mieluummin niin, että matto on musta ja valitsisin pienemmät koriste-esineet ja vastaavat jossain muussa sävyssä, joka piristäisi mustavalkoisuutta?

  1. Kristiina: Matto on tehty kahdesta erisävyisestä valkoisesta muovipunoksesta ja ne ovat helmiäshohtoisia. Matto kimaltaa tosi kauniisti valossa eikä näytä lainkaan muoviselta edes läheltä katsottuna. <br />
   <br />
   Vertasin juuri valkoista Pappelinaa tulospaperin kanssa ja sopii oikein hyvin yhteen. Valkoinen matto ei juurikaan taita kermaan. Jos teidän lattia on vaalea muovimatto niin valitsisin ehdottomasti mustan Pappelinan. Ja koska hintaa matolta löytyy melkoisesti niin ottaisin itse mielummin mustan kuin värillisen, sillä se vapauttaa vaihtelemaan kausivärejä oman mielen mukaan. 🙂 Eli mustavalkoinen olohuone, johon toisin väritehostetta pienemmillä esineillä ja tekstiileillä. Näitä voi sitten vaihdella kausien mukaan, keväällä roosaa, kesässä keltaista tai pinkkiä, syksyllä terrakottaa, oranssia, punaista, petroolia yms. ja talvella vaikka hopeaa. &hearts; &hearts; &hearts; Minulta ääni mustalle Pappelinalle ja värillisille pienille esineille ja tekstiileille. 🙂

  1. Sini: Matto on muovia. 😀 Mutta ei näytä siltä, tuo on ulkonäöltään enemmänkin paperinarumatto jossa kimaltavaa lankaa mukana. 🙂

 6. Hei!<br />
  <br />
  Osaisitko auttaa, kun meillä pientä ongelmaa koiran kanssa, joka tykkää pissailla poissa ollessamme olohuoneen karvalankamatolle. Tulikin mieleeni, voisikohan tälläinen muovi pappelina olla hyvä vaihtoehto, saako putsattua hyvin roiskeet ja jääköhän hajua? Ja onko noita suuremmassa koossa, siis leveämpi olohuoneeseen sopivia mattoja? Kiitos 🙂

  1. Elviirainen: Pappelinan voi pestä kotikylppärissä ja se kuivaa nopeasti. Pissalammikot voi kuivata ensin paperiin ja sitten huljauttaa maton siitä pissan kohdalta puhtaaksi ja vaikka nostaa pyykkitelineen päälle kuivamaan tunniksi pariksi. Itse suosin tahroihin yleispesuainesuihketta jota suihkutan mattoon ja talouspaperilla putsaan ja kuivaan sen kohdan. Myös maton alapuolelta. On siis tosi hyvä vaihtoehto teille. 🙂 Ja voihan olla että koira ei enää Pappelinaa pissaile koska se on eriasia kuin karvalankamatto. Meillä Miffe tykkää ottaa raksuja suun täyteen ja mennä matolle syömään ne, mutta Pappelina ei kelpaa. 😀 Hajuhaittaa tuskin tulee jos pissan ei anneta kuivaa mattoon, vaan putsataan se heti kotiin palattua pois. <br />
   <br />
   Suurin mattokoko on 180x230cm ja meillä on sellainen ruokapöydän alla. On erittäin hyväksi havaittu matto ja helppo saada puhtaaksi. 🙂

 7. Kaunis, harmoninen koti teillä! <br />
  <br />
  Sopii kauniisti tuo Pappelinan matto teille makkariin. Kaunis, säihkyvä pinta. Meille olen miettinyt Pappelinan mattoa eteiskäytävälle, olisi helppo pitää puhtaanakin. Hmm.. tämän postauksen innoittamana täytyykin taas tutkailla kuosivaihtoehtoja. :)<br />
  <br />
  Kaunista lauantaita!<br />
  <br />
  //M<br />
  <a rel="external nofollow" href="http://platefuloflove.blogspot.fi/&quot; target="_blank">http://platefuloflove.blogspot.fi/</a&gt;

  1. Maiju: Kaunis kiitos!!! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Kuoseja on Pappelinalla ihan hirmuisesti, löytyy kuvioita ja värejä vaikka kuinka. 🙂 Ja laadun osalta suosittelen tämän merkin mattoja 110% vaikka hinta on melkoinen. Omat odotukseni oli vuosi sitten tosi korkeat kun ostin meidän ekan ison Pappelinan. Ja ne odotukset on kyllä täyttyneet täysin. :)<br />
   <br />
   Viihtyisää iltaa sinullekin!!! &hearts; &hearts; &hearts;

 8. Haaveissa kyseinen matto mustana, kun olkkari on muuten valkoinen. Mutta kun en livenä ole nähnyt, epäilyttää. Onkohan jollakin kokemusta mustasta matosta??? Eteisessä jo valkoiset muovimatot (halpis) ja niin tyytyväinen olen niihinkin ollut, juurikin tuon helppohoitoisuuden vuoksi..

  1. koiruli taloudessa: Mustasta Pappelinasta ei ole itselläni kokemusta, mutta uskon että se on vähintäänkin yhtä loistava kuin valkoinen. Pöly saattaa mustasta matosta tulla selkeämmin esille, mutta toisaalta se ei muovisena kerää itseensä pölyä ei pölytä. 🙂

 9. On kyllä kaunis matto ja sopii nätisti makuuhuoneeseenne. &hearts;<br />
  Nätit &amp; tunnelmalliset kuvat.<br />
  <br />
  Hyvää viikonloppua!

 10. Voi vitsi kun oon nyt aivan ihastunut tuohon valkoiseen Pappelinaan -kiitos sinun! 😉 Oon jo piiiiiitkän katsellut meidän pitkähköön eteiseen sopivaa mattoa, joka olisi sekä käytännöllinen (liat lähtisi helposti) että myöskin katseen kestävä. Kaikki (ja niitä on monia!) tähän mennessä bongaamani eteiseen sopivat matot ovat olleet joko käytännöllisiä ja rumia tai kauniita ja epäsopivia eteiseen. Ärr. Kunnes sitten luin postauksesi näistä Pappelina -matoista! Voi jumpe. :D<br />
  <br />
  Aika kattavasti oletkin näistä Svea-matoista kertonut, enkä tiedä oletko jo tähän kysymykseen vastannut jossain, mutta kuinka liukkaita nämä matot mielestäsi ovat? Etenkin nyt kun teillä on makkarissa irrallaan (eli ei minkään huonekalun alla osittain) tuollainen Pappelina -matto. Eli onko maton päällä liukas kävellä ja sitten taas liukuuko matto helposti laminaatilta/parketilta pois paikaltaan?<br />

  1. Mabn: Pappelina on aivan huippu, varsinkin eteistiloihin joissa rapa ja hiekka roiskuu. 🙂 Valkoisenkin maton voi valita, sillä sen saa itse puhtaaksi. Ihan sitä suurinta kokoa on vaikea pestä peruskokoisessa kylpyhuoneessa, mutta pienemmät koot pesee helposti itse ja ne voi ripustaa esim. kuivaustelineen päälle kuivumaan. Ei mene montaa tuntia kun matto on kuiva ja käyttökunnossa taas. 🙂 Ovimatto-kokoisen Pappelinan voi pestä pesukoneessa 30-asteessa. :)<br />
   <br />
   Minusta matto ei ole lainkaan liukas. Meillä oli olohuoneessa se iso matto eikä sen päällä ollut mitään pöytiä tms. painoja. Hyvin pysyi paikoillaan vaikka tyttö ja koira siinä juoksenteli. Matto on paksuhko ja hieman pehmeä ja melko painavakin ollakseen muovimatto. Laminaatin kanssa en tiedä onko liukkaampi, mutta parketin kanssa se pysyy paremmin paikoillaan kuin juuttipohjainen nukkamatto. 🙂

  1. miuskumausku: Olen muutaman kerran piipahtanut heidän nettisivuillaan. 🙂 Kotimaisuus kunniaan toki, mutta itselläni ei ole kokemusta kyseisen merkin matosta vielä, varsinkaan valkoisen sävystä. Kuvien perusteella se on liian kirkkaan valkoinen, pitäisi nähdä luonnossa tuo matto. Nettisivuilta en ainakaan löytänyt jälleenmyyntipaikkojen tietoja, ehkä googlaamalla voisi löytyä. 🙂

  2. Miuskumausku: varmasti voikin laittaa, mutta oikeaa matto kokoa ei ole kuitenkaan omiin tarpeisiini. Kapean maton osalta pituutta on vain 200cm joka on liian lyhyt, tai sitten 250cm joka on liian pitkä. Ruokapöydän alle sopivan kokoista mattoa ei heillä ole laisinkaan, leveys loppuu 120cm:n. Tytön huoneeseen sopisi kyllä se heidän 120x200cm kokoinen matto, värisävy vaan puuttuu kun heillä on sekä valkoista että keraan vivahtavaa, kumpi sitten onkaan se oikea meille, kerma todennäköisesti. 🙂 pappelina on hyväksi havaittu ja sekin kuitenkin pohjoismainen tuote, ei nyt sentään joutsen merkin veroinen mutta kuitenkin. 🙂

  3. Kävin tällä viikolla Koivutexin kojulla Helsingin kauppatorilla ja muovimattoa saa nyt myös 140cm -leveänä. Pituutta saa myös tilaamalla niin paljon kuin haluaa. Tyylikkäitä ja laadukkaita mattoja ja kotimaisuutta arvostan minäkin.

 11. Hei! Kiitos todella ihanasta blogista. Tämä on aina niin päivän piristys, kun pääsee lukemaan tätä. Olen ihastunut noihin teidän greigen sävisiin koristetyynyn päällisiin ja muistankin, että joskus aikoinaan teit niistä ihan postauksenki. Olen yrittänyt etsiä tätä postatusta, mutta en ole löytänyt, niin voisitko kertoa vielä, että mistä olet moiset ihanuudet hankkinu? 🙂 Ihanaa sunnuntai päivän jatkoa teille! 🙂

  1. Henna: Kaunis kiitos ihanasta kommentistasi! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Nyt on minulla hymy korvissa. :)<br />
   <br />
   Greigen sävyiset tyynynpäälliset ovat Villa Stockmannin, alla linkki tuotteeseen:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://stockmann.com/p/fi/Villa-Stockmann-Tyynynpaallinen/393539/11442/11442?itemId=393540&quot; target="_blank">https://stockmann.com/p/fi/Villa-Stockmann-Tyynynpaallinen/393539/11442/11442?itemId=393540</a><br />
   <br />
   Ihanaa sunnuntai-iltaa! &hearts; &hearts; &hearts;

 12. Heippa! Löysin tän sun blogin aika vasta ja tätä on kyllä kiva lukea. 🙂 MIstä oot päiväpeitteen hankkinu?

  1. Mari: Mukavaa että viihdyt höpötyksieni parissa. :)<br />
   <br />
   Päiväpeitto on parin vuoden takainen ostos ja merkki Villa Stockmann. Kyseistä päiväpeittoa ei enää saa valkoisena, mutta suklaanruskeaa on vielä muutamia.<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://stockmann.com/p/fi/Villa-Stockmann-Silkkipaivapeite/111664/11435/11435?itemId=32846&quot; target="_blank">https://stockmann.com/p/fi/Villa-Stockmann-Silkkipaivapeite/111664/11435/11435?itemId=32846</a><br />
   <br />
   Luhta Home-sarjassa on muutamia kauniita valkoisia päiväpeittoja, joissa on hieman samaan fiilistä kuin tuossa meidän omassa. Hobbyhallissa ainakin on hyvä valikoima Luhdan tuotteita. 🙂

  1. Tanja: päiväpeitto on ostettu pari vuotta sitten Stockmannilta ja on heidän omaa Villa Stockmann merkkiään. Sitä ei ole enää saatavissa valkoisena (suklaanruskeaa löytyy) enkä ole vielä löytänyt muuta vastaavaa päiväpeittoa. stockmannilla on kuitenkin usein ollut vuosien varrella tuon tyylisiä päiväpeitteitä ja voisin uskoa että jatkossakin tämän näköisiä heille tulisi valikoimaan. 🙂

  1. ZaRpu: Päiväpeitto on parin vuoden takainen ostos Stockmannilta, merkki on heidän oma Villa Stockmann. Tätä ei enää löydy valkoisena, enkä ole löytänyt vastaavan näköistä vielä mistään. Tästä päiväpeitosta kysellään aika usein, ja olen valmiusasemissa postaamaan heti paikalla jos myyntiin jossakin tulee saman näköistä muhkeaa silkkipäiväpeittoa. 🙂

 13. Ihailin myös tuota kaunista päiväpeittoa viime viikolla Tampereen stockmannilla, sielläkin oli tällähetkellä jäljellä vain ruskeita, mutta ystävällinen myyjätär kertoi että vastaavaa päiväpeittoa olisi valkoisena tulossa kesäkuun puolivälin jälkeen taas valmistajalta lisää myyntiin (ja ymmärsin että muuallekin kuin vain Tampereelle tulisi niitä myös). Niin moni muukin oli sitä ihaillut että ajattelin jakaa tämän saamani tiedon kanssanne :)<br />
  <br />
  Löysin vasta hiljattain blogisi, ihania kuvia kauniista kodistasi, sain niistä paljon inspiraatiota oman kodin sisustusprojektiin 🙂

 14. Hei,<br />
  <br />
  olisin kysynyt kun meillä on kaksi koiraa joilla on herkkä vatsa ja välillä tulee vahinko sisälle että onko sinulla kokemusta saako tälläisen maton puhtaaksi ? On kuitenkin sen verran hintava että jos menee pilalle niin harmittaa 🙁 Ja nukkamaton pesulassa käyttäminen saa nyt riittää 😀

  1. Iina: Minulla on olohuoneessa iso samanlainen matto, joka oli aikoinaan meillä myös ruokapöydän alla. Koirataloudessa tämä matto on minusta korvaamattoman hyvä, kaikki oksennukset ja muut vahingot olen saanut putsattua eikä ole ainakaan tähän mennessä (vanhin matto ostettu keväällä 2012) tahrojakaan jäänyt. :)<br />
   <br />
   Tämän pitkulaisen maton mahtuu pesemään kylpyhuoneessa ja sen kuivatus tapahtuu laakasuunnassa eli kuivaustelineen päällä kaksin kerron. Kuivuu hyvin nopsaan eli jos aamulla peset, saat iltapäivällä maton takaisin lattialle. Pienemmän ovimattokoon mahtuu pesemään pesukoneessa 30-asteessa, sellaisiakin mattoja meiltä löytyy. Suosittelen erittäin lämpimästi Pappelinaa! &hearts; &hearts;&hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *