Peiliin kätketty televisio

Postailin teille muistaakseni joskus blogitaipaleeni alussa peili TV:stä. Alunperin luin siitä miehen Hifi-lehdestä. Sittemmin kyseistä peiliksi verhoiltua televisiota käytettiin Maikkarin sisustusohjelmassa ja rakastuin ikihyviksi…

Peilitelevisio ja kauniit kehykset telkkariin

Kuva: SimplyMirrorTV

En ole vieläkään tuota haavetta unohtanut, enkä usko että unohtuukaan. Oman televisiomme piilotusprojekti Bestå-kaapin sisälle sai aikoinaan myös alkunsa tuosta peilitelkkarista, joka oli siihen aikaan vielä tuplasti arvokkaampi kuin tänä päivänä. Kun en kerran peilitelevisiota kustannussyistä voinut hankkia niin piilotin meidän oman rohmutöllön ovien taakse, missä se on saanutkin olla jemmattuna siitä asti.

Peilitelevisio ja kauniit kehykset telkkariin

Kuva: SimplyMirrorTV

Nyt tuo vanha haave taas nosti päätään ajankohtaisuudellaan, sillä tahtoisin niin kovasti olohuoneeseen suuren hopeakehyksisen peilin. Nykyisen TV-kaapin kanssa se on mahdoton yhtälö, enkä tunnetusti ole valmis kovin helposti tinkimään ideoistani. 🙂

Pienellä Googlauksella löysin Simply Mirror TV -nimisen yrityksen ja heidän tuotteensa. Heillä olisi valmiina Samsungin koneistoa käyttävät peilitelevisiot sekä omaan tavalliseen televisioon erikseen liitettävä peilipinta ja kehys, jolla voi naamioida jo olemassa olevan television peiliksi. Tässä on minusta tulevaisuuden hitti, sanokaa minun sanoneen.

Peilitelevisio ja kauniit kehykset telkkariin

Kuva: SimplyMirrorTV

Hinta on hieman suolainen kylläkin, mutta olisin itse valmis maksamaan pyydetyn hinnan jos vaan budjetti antaisi tässä vaiheessa myöten. Televisio on kuitenkin olohuoneen toisiksi pakollinen asia (useimmiten), heti istuinryhmän jälkeen. Ja saisin sen haluamani peilinkin… Oijoi, onneksi haaveilu on kivaa sillä näitä unelmahankintoja alkaa olemaan jo aikamoinen määrä. 🙂

* * *

Meillä on podettu vatsatautia pyhien ajan ja heti kun eilen ehdin toteamaan että pahin on ohi, niin eipäs olekaan. Tällä kärvistellään edelleen vatsanpuruista ja lieveilmiöistä. Eilinen paistikin laitettiin valmiina ja jäähtyneenä suoraan takaisin jääkaappiin odottamaan ruokahalun palautumista. Onneksi huoltoasemalta sai pyykkipulveria, luojan kiitos. Minäpä reippaana likkana surrautan taas yhden koneellisen pyykkiä pyörimään ja viikkaan puhtaita kaappiin…

Toivottelen teille kaikille ihanaa iltaa!

Lue myös: ➤ TV piiloon….


Seuraa myös Instagramissa 

10 kommenttia “Peiliin kätketty televisio

 1. Harmi että teillä ollaan oltu sairaana. Kiva idea tuo peilitv. Sellaisen muistan itsekin mtv3:lta bonganneeni.

  1. Lumi: vatsatauti on aika inhottava vieras. Toivottavasti huomenna jo on jo paranemaan päin. 🙂 Tuo peili televisio on nerokas idea ja uskon että se tulee yleistymään seuraavan kymmenen vuoden aikana täällä Suomessakin. 🙂

 2. Voi ei, vatsatauti on ikävä! Pikaisia paranemisia sinne &hearts;<br />
  Peilitv on mulle ihan uusi juttu 😉 Vaikuttaa mielenkiintoiselta keksinnöltä.

  1. Dara: Niin on. Varsinkin lapsien suhteen on kamala katsoa vierestä kun on paha olla. :/ Toivottavasti huominen on jo helpompi. 🙂

  2. Dara: Oli muutaman päivän vähän veto vex, mutta lapsille ominaiseen tyyliin jaksoi touhuta ja remuta minkä kerkiää. 🙂 Itse olin enemmän väsyksissä kuin tyttö, äitini nauroi että se johtuu siitä että olen tullut vanhaksi, hihiiii. 😀 😀

 3. Tästä samasta peili-tvstä haaveilen myös, ja kovasti toivon ja ihmettelen miksi tämä on vieläkin näin harvinaista.. mahtava ajatus. Samaan yritykseen olen myös googlettaessa törmännyt, hinta on tosiaan vielä aika suolainen. Ymmärtämäni mukaan ulkomailla näitä on yllätys yllätys markkinoilla enemmän 😀 Lähtökohtaisesti haluaisin hopea kehyksisen peili-tvn makuuhuoneesen ja siihen samaan yhdistäisin meikkauspöydän 🙂

  1. Meiju: Hinta on aika korkea, varsinkin kun tv on kuitenkin itsessään perus Samsungin 3D- tekniikkaa , joka irtoaa kaupasta alta tonnilla. Mutta jos olisi nyt ylimääräistä tuo tarvittava summa niin en usko että koskaan katuisin investointikohdetta siitä huolimatta. 🙂

 4. Mä haluaisin myös kehystetyn tv:n. Olin Lontoossa reilu viikko sitten ja siellä näin niitä. Tosin hintoja en katsellut… Me täällä Suomessa tullaan aina vähän jälkijunassa.<br />
  <br />
  Paranemista sinne! Tuo tauti on kyllä inhottava.

  1. Miia: Lontoossa on varmasti hitusen edullisempaa kuin täällä pohjoisessa. 🙂 Tänne kaikki uudet jutut rantautuu niin myöhässä, ainakin isossa mittakaavassa joka on suurin tekijä hinnoittelussa. 🙂 Nyt on jo vajaassa parissa vuodessa tullut peili telkkarien hinta noin 40% alaspäin, joten kun vielä tovi maltetaan niin eiköhän ne täälläkin ala olemaan kohtuuden rajoissa. 🙂 Tuollaisen peilitelkun kyllä haluan joskus, se on lupaus. : D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *