Kaappien uusi sisältö osa 1

Nykyisessä makuuhuoneessa olevat Bestå-kaapit kätkevät sisäänsä kaikenlaista. Ensimmäisessä osassa avaan teille ikkunan eteen jääneiden matalampien kaappien ovia ja näytän mitä ovet taakseen piilottavat.

Kaappien uusi sisältö ja tavaroiden järjestely - Omakotivalkoinen

Kokonaisuudessa on käytetty kahta erillistä kaapin runkoa – 120 cm ja 60 cm levyisiä. Leveyttä on tasokokonaisuudella yhteensä 180 cm ja ovet ovat kaikki Tofta-mallin korkeakiiltovalkoisia. Tason päälle on jossain vaiheessa tulossa valkoinen Bestå-sarjan lasilevy (lev. 180cm), joka yhtenäistää tasot toisiinsa ja saa ne näyttämään kokonaan korkeakiiltovalkoisilta. 

Kaappien uusi sisältö ja tavaroiden järjestely - Omakotivalkoinen

Perimmäisessä kaapissa säilytämme nyt viinipulloja ja joulukoristeita. Ne ovat tarkoituksella piilossa tuolla nurkassa, mahdollisimman jemmattuna tytöltä (vaikkei hän kaappeja pengo, paitsi omiaan :D), ettei ne mene rikki.

Kaappien uusi sisältö ja tavaroiden järjestely - Omakotivalkoinen

Keskimmäinen kaappi on tällä hetkellä tyhjillään, vain tytön piirtoalusta on näköjään sinne eksynyt. Tähän kaappiin on tarkoitus myöhemmin laittaa säilöttävät sisustushärpäkkeet, enempää tilaa ei niille nimittäin heru. 🙂

Kaappien uusi sisältö ja tavaroiden järjestely - Omakotivalkoinen

Toisella puolella on edelleen tytön duploja, jotka silloin pari viikkoa sitten siirsin ns. olohuoneen puolelle. Ne saavat olla tuossa kaapissa siihen asti, kun uuden olohuoneen remppa valmistuu. 🙂

Uuteen olkkariin tulee tytön leluille oma kaappi. Toisin sanoen kaapin alaosa pyhitetään leluille ja muuta rompetta karsitaan ja siirretään sitten toisaalle. 🙂

Pentik Rondo pöytävalaisin Kartellin läpinäkyvällä pöydällä - Omakotivalkoinen

Kuvasin myös muutamia ”sieltä täältä”-räpsyjä ja edelleen vuosien jälkeen jaksan ihastella Kartellin Jolly-pöydän ja Pentikin Rondo-lampunjalan ystävyyttä. Ne sopii niin kauniisti yhteen, vaikka ovat täysin eri planeetalta. 🙂

Iittala Vitriini rasiat ja kauneimmat korut - Omakotivalkoinen

Korkeamman ja leveämmän kaapiston päällä on nykyään vain muutama tarkoin harkittu kaunistus – kaksi kromista korurasiaa, vaaleanpunainen kynttilä, Tivoli Audion korkeakiiltoinen Model 1 -pöytäradio ja rakas Vitriini-rasia jossa säilytän ainokaisia korujani. Vaikka paljon kodissa muuttuukin, niin jotkut asiat ja esineet ovat tulleet jäädäkseen.

Tässä tavaroita siirtäessäni ja kaappeja läpikäydessäni olen saanut aikaiseksi melko muhevan kasan kaikkea myyntiin pääsevää. Kysynkin nyt teiltä lukijoilta, että vieläkö blogikirppis kiinnostaisi vai joko olette täysin kyllästyneitä kirppistelyyn? 😀


Seuraa myös Instagramissa 

25 kommenttia “Kaappien uusi sisältö osa 1

 1. Hei!<br />
  Olen muutaman viikon seurannut ihanaa blogiasi, mutta yhtä asiaa kyselisin eli oletko sä jossain päivätöissä? ajattelin vaan, kun koko ajan päivität, ni miettisin, että mahdatko kerkeä töihin ollenkaan 😉

  1. elma: Teen osa-aikaa ja liukuvaa työaikaa omaan tahtiini noin 15 h per viikko. 🙂 Hyvin ehtisin postailemaan vaikka tekisin enemmänkin töitä, siinä tapauksessa voisin ajastaa postauksia valmiiksi julkaistumaan, kuten monet tekevätkin. 🙂

  1. Live &amp; Home: Hihii, ihanaa. 🙂 Tähän mennessä vastaanotto on hyvä, olin jo ihan varma että te olette ihan kyllästyksissä blogikirppiksiin. 😀

 2. Mun mielestä blogikirppikset on kivoja, eli en ole vielä itse ainakaan kyllästynyt. Jos vaikka ensi kerralla saisi jotain ostettuakin 🙂

  1. Love: Täytyy ajoittaa seuraava kirppis vaikka viikonlopulle ja keskelle päivää, niin että mahdollisimman moni kiinnostunut ehtisi koneelle. 🙂

 3. Voi ne on kiinnostanu joka kerta, mut aina oon ollut nukkumassa!! 😀 Jotenkin osunu mun yövuorojen kohdalle…ehkä siis kohtaloa se! 😀 Ja mies on kiitollinen!! 😉 Tälläkin hetkellä kun vaatehuonetta koristaa muutaman uus juttu, jotka odottaa oikeaa hetkeä tulla päivänvaloon..haha!! Im bad!! 😀 Ihanaa pääsiäisen aikaa teille!! &hearts;

  1. Vilhelmiina: Tuuri on ollut kyllä hyvä. 😀 Mies on varmasti ihan hyvillään, niin kuin miehet kai yleensäkin jos nainen missaa sisustuskirpparit. 😀 Ens kirppiksen suunnittelin viikonlopulle, vaikka viikon tai parin päähän. 🙂

 4. Pistä vaan kirppis pystyyn! Tuon edellisen postauksen kuvat näyttivät hyvältä. Ja tosiaan jos ne ovat jotenkin takaisin tarvittaessa muunneltavissa niin liputan ihan muutoksen puolesta. Meilläkin on tehty pieniä muutoksia asumisen kanssa jotta lapset saivat omat huoneet. Teillä ei tule moneen vuoteen vielä hankaluuksia tuosta että toiseen makuuhuoneeseen kulku tapahtuu toisen makuuhuoneen kautta.

  1. Minna: Muutettavissa ovat hyvin helposti, helpompi on palauttaa huoneet takaisin kuin tämä purkuvaihe. 🙂 Meille tulee ensi viikolla remppamies tekemään esikatselmuksen tulevasta työtantereesta. Samalla katsotaan mitä rakennusaineksia tarvitaan kotelon tekoon. Sähköpiirustukset ja muut rakenteelliset paperit odottaa jo valmiina, yritin itse niitä tutkiskella mutten tajunnut niistä oikein mitään. Sen tiedän että sitä wc:n ovea vastapäätä olevaa data-kaappi seinää ei voi purkaa kun siellä menee keskussähköt koko kämppään. Sitä voi ehkä hieman lyhentää, mutta ei se haittaa vaikkei se onnistuisi. Ihan toimiva tuosta tilasta tulee silti. 🙂

  1. Marija: On se. 🙂 En ole varma onko näkemäni hopeinen kello sama mallinumero, mutta tismalleen saman näköistä ja kokoista kelloa on saanut hopeisenakin. 🙂

 5. Okei, kiitos. 🙂 Mutta et siis tiedä sitä mallinumeroa? Keskisen kellon sivuilta katselin, mutta kun niitä malleja on miljoona…

  1. Marija: Kävin itsekin selaamassa keskisen Kellon läpi ja löysin tämän:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.keskisenkello.fi/michael-kors-mk8086-rannekello-p-6761.html&quot; target="_blank">http://www.keskisenkello.fi/michael-kors-mk8086-rannekello-p-6761.html</a><br />
   <br />
   Ainakin mittatietojen mukaan se olisi rungoltaan yhtä leveä ja muutenkin näyttää ihan samalta. Voisin veikata että kyseessä olisi lähes identtinen kello kuin MK8077. :)<br />
   <br />
   Voisithan varmuudeksi soittaa tuonne Keskisen Kelloon ja kysyä heiltä vielä varmennuksen asialle? 🙂

  2. Nunnu: Ihana kuulla että olet viihtynyt blogini parissa. 🙂 &hearts;&hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Meillä kaapit ei ole kiinnitettynä seinään ja ovat silti oikein tukevat. Tietenkin suositus sanoo että ne tulisi kiinnittää turvallisuussyistä. Jos teidän kaappi vaikuttaa tukevalta myös, silloinkin kun molemmat ovet ovat auki niin en näe itse tarvetta kaapin kiinnittämiselle seinään. Se tietenkin sitten on eriasia, jos perheessä on lapsia. 🙂 Meillä tyttö ei ole koskaan kiipeillyt mihinkään eikä osoittanut mielenkiintoa suuremmin kaappeja kohtaan, paitsi omiaan. Kertaakaan ei ole kaappi huojunut meillä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *