Olkkarin matto tilattu :)

Formen mattoa ei tosiaan saanutkaan 200x300cm kokoisena (postaus aiheesta TÄÄLLÄ), joten pitkällisen mietinnän jälkeinen päätökseni matosta kumoutui. Löysin kuitenkin lähes samanlaisen kotimaisen Linda-maton Mattomaailmasta ja tämä matto on nyt sitten matkalla kotiin. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-07-27%20koht

Linda-maton valmistajasta ei löydy tarkkaa mainintaa, mutta uskon että tämä on tismalleen sama matto kuin S-ketjun myymä Rita. Kotimainen valmistus ja sama malli sekä värivaihtoehdot viittaavat vahvasti siihen. Rita-matto vuorostaan on niin samannäköinen Formen Lumian kanssa, että niitä ei erota kuin Formen merkistä. Tätä Lindaa en ole nähnyt livenä, mutta kohtahan se selviää kun paketti saapuu kotiin asti. 🙂

Huomenna tulossa postausta syksyn tehosteväristä, jota aikaisempiin kausiväreihin verrattuna tuleekin vain hyvin pienet ripaukset valkoisen joukkoon. 🙂

Ihanaa iltaa kaikille! <3

12 kommenttia “Olkkarin matto tilattu :)

  1. Riituli: Lumia taittaa hieman kermaan, eli ei vitivalkoinen. Sitä on ilmeisesti saatavana kuitenkin myös vitivalkoisena tilauksesta. 🙂

 1. Laitahan uudesta matosta kuvia, kommentteja ym. kun sen saat, itsekin nimittäin pähkäilen matto-ongelman kanssa, kun en tiedä mikä matto ja mistä 😀 mutta valkoinen/vaalea pitäisi olla. Pappelinan Svea-matto olisi haaveissa, mutta kalliin hinnan takia taitaa siellä myös pysyä 😀 onko sulla siitä matosta aiemmin tehtyä postausta, kun muistelin, että teiltäkin se löytyy?

  1. saparo: Maton toimitusaika on 1-2 vkoa, joten ensi- tai sitä seuraavalla viikolla on tulossa postausta. :)<br />
   <br />
   Pappelina on kyllä jokaisen pennin arvoinen, sillä se on niin helppohoitoinen. Meillä on pappelina ja siitä olen muutaman postauksenkin tehnyt:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2012/05/pappelina-svea-metallic-white&quot; target="_blank">https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2012/05/pappelina-svea-metallic-white</a><br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2013/03/toivepostaus-x2-pappelinan-matto-ja-lamppupatentti&quot; target="_blank">https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2013/03/toivepostaus-x2-pappelinan-matto-ja-lamppupatentti</a><br />
   <br />
   Kommenteista löytyy hyviä juttuja:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2011/08/pappelina-svea-matto&quot; target="_blank">https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2011/08/pappelina-svea-matto</a><br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2013/03/uusi-matto-makuuhuoneessa-pappelina-svea&quot; target="_blank">https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2013/03/uusi-matto-makuuhuoneessa-pappelina-svea</a&gt;

 2. Meillä on tuo sama matto lastenhuoneessa ja on aivan paras! Nytkin kiikutin sen maalle painepesurin pestäväksi (tai isänihän sen pesi painepesurilla 😛 ) ja kuivatuksen jälkeen matto oli jälleen kuin uusi.

 3. Mielestäni matto on valkoinen (ehkä hieman lämpöä/kermaa mukana?), mutta ei sellainen &quot;paperinvalkoinen&quot;. Oikein nätti! Toki värisävy saattaa katsojasta riippuen näyttää erilaiselta.

 4. Oih, tämä matto on juuri ollut itsellänikin se ykkösvaihtoehto monien vertailujen jälkeen! Ja juurikin samaa kokoa olen metsästänyt: tuntuu ihan mielettömän vaikealta löytää tuota kokoa oikealla värillä ja mallilla, ilman että laittaa siihen kuukauden tuloja 😉 <br />
  Olen pähkäillyt kovasti olohuoneeni maton väriä ja mallia, koska nykyinen tumman harmaa tekee huoneesta mielestäni liian piemän, ja nyt syksyn lähestyessä asiasta meinaa tulla ihan hätä 😀 Kovasti mietin oikeaa väriä, koska valkoisen ehdottomasti haluan, mutta kun lattia on tammea, yks seinä vaalean harmaa (muut valkoisia) ja sohva tumman harmaa, niin mietin että sopiiko valkoinen kuitenkaan… Päätin nyt kuitenkin, että se sopii, vaikka se sitten vaatisi seinien maalaamista 😀 Olkkari on muutoin valkoinen kalusteiden yms puolesta ja tuosta sohvasta en kyllä luovu. Tän takia sun olkkarin muutoksia on aina niin kiva seurata, kun sohvaa lukuunottamatta meillä on värisävyt (lähinnä siis tuota lattiaa ajattelen..) juurikin samat :-)<br />
  <br />
  Eli näiden pitkien sepustusten jälkeen, innolla odotan, että matto saapuu sinulle ja kertoilet kokemuksia siitä! Jos kaikki on ok, niin eiköhän se lähde täältäkin tilaukseen 🙂

 5. Ai olitkin jo näköjään löytänyt maton – hyvä niin! 🙂 Meinasin vaan ehdottaa, että käypä piruuttas katsastamassa Sotkan Aurora-matto. Itse en sieltä ole koskaan mattoa (enkä paljoa muutakaan) ostanut, mutta joskus näin tarjouksessa tuon kyseisen, enkä ole vieläkään sitä saanut aikaiseksi itse käydä katsomassa liikkeessä. Sitä saa myös kokona 200 * 300 cm, joten tiedoksi muillekin, jotka liikkuvat matto-ostoksilla.<br />
  <a rel="external nofollow" href="http://www.sotka.fi/tuotteet/tuote/1354/23864/aurora-matto&quot; target="_blank">http://www.sotka.fi/tuotteet/tuote/1354/23864/aurora-matto</a&gt;

 6. Tein vertailuja jokin aika sitten kyseisistä matoista. Selvisi että Aurora ja Linda ovat saman valmistajan sama matto. Näyttävät kuvissa aika samalta Formen Lumia-maton kanssa mutta tarkemmin mattoihin tutustuttuani ajattelin että maksan pari kymppiä lisää että saan napakan ja suoran maton. Jotenkin tuo Lumia oli vaan siistimmän ja laadukkaamman oloinen. Harmi vain ettei sitä saa tuota suurinta kokoa. Olen kyllä ollut tyytyväinen ostokseen.

 7. Ai, se on sama matto? Hyvä tietää… Mutta satasen hinnan ero Sotkan hyväksi ja kaiken lisäksi oli hiljattain vielä tarjouksessakin. Täytyy käydä katsomassa ja kytätä tarjousta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *