Pihistä tai panosta – Muoviset pöytätabletit

Muoviset pöytätabletit ovat suurimmalti osin halvan näköisiä. Vaikka muovi on vesipestävyytensä ansiosta materiaalina kaikista parhain lapsiperheen ruokapöytään, ei markkinoilta löydy kuin muutama tyylikäs vaihtoehto, jotka eivät ensimmäisenä huuda Tarjoustaloa (ei sillä että Tarjoustalossa olisi mitään vikaa).

Chilewich on henkilökohtainen suosikkini, mutta niiden saatavuus on Suomessa toistaiseksi rajallista ja hintakin hipoo pilviä. Neljästä Chilewich-pöytätabletista saa helposti pulittaa 120 euroa ellei enemmänkin. Moni teistäkin on ihastunut Chilewichin muovipunoksesta valmistettuihin, mutta jättänyt hankinnan tekemättä hinnan takia. Onnistuin löytämään loistavan ja hinnaltaan huomattavasti huokeamman vaihtoehdon Dixie Sture -pöytätableteista.

Pihistä tai panosta - Muoviset pöytätabletit
Pihistä tai panosta - Muoviset pöytätabletit

Chilewichiin verrattuna Dixie Sture on aavistuksen napakampaa muovipunosta. Siitä huolimatta Dixie on enemmänkin löysää kuin kovaa muovia ja pöytätabletin saa rullaksi yhdellä kädellä. Tabletti kestää vesipesua ja testasinkin heti samantien mitä punokselle tapahtuu, jos pöytätabletin pesee astianpesuaineella ja tiskiharjalla. Ei käynyt mitään ja hyvä niin, sillä olisi ollut kurjaa, jos uutukainen pöytätablettini olisi mennyt pilalle pesusta. 🙂

Pihistä tai panosta - Muoviset pöytätabletit
Pihistä tai panosta - Muoviset pöytätabletit
Pihistä tai panosta - Muoviset pöytätabletit

Omat Dixien Sture-malliston yksiväriset mustat pöytätabletit ostin Stockmannilta. Myös Sokokselta ja Vepsäläiseltä näitä löytyy ja mallista riippuen hintahaarukka liikkuu 7,90-15,90 euroa kappaleelta. Värejä on kymmeniä ja joukossa on myös ns. meleerattuja malleja, joissa on kauniin elävä pintakuviointi. Tässä on loistava vaihtoehto kaikille, jotka haluavat mielummin pihistää kuin panostaa pöytätabletteihin.

Aurinkoista syysaamua kaikille!

Lue myös: Chilewich – kulutusta kestävää designia


Seuraa myös somessa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *