Vinkkipostaus – Balmuirin liinavaatteet -20%

Stockmannin lokakuun etuvihko tipahti tänään postiluukusta ja bongasin sieltä heti -20% kantiskorttitarjouksessa olevat Balmuirin liinavaatteet*. Valkoinen pellava-aluslakana meni jo valmiiksi nettikaupan ostoslistalle odottamaan huomisaamua. Vanhat aluslakanamme vetelevät jo viimeisiään ja ihan mielelläni korvaan ohueksi keskeltä kuluneet puuvillasatiinilakanat pellavalla. 🙂

Balmuir tuotteet alennuksessa Omakotivalkoinen

Saatavilla olevasta värivalikoimasta en osaa sanoa vielä mitään. Kollaasikuvissa olevat tuotteet ja värit poimin hetki sitten Stockmannin nettikaupan sivuilta, joten luulisin että ainakin nämä ovat tarjolla. Aluslakanoita löysin vain kolmea väriä, mutta onneksi oma suosikkini valkoinen kuitenkin löytyi. 

Balmuir tuotteet alennuksessa Omakotivalkoinen

Tyynyliinoja olikin sitten reippaammin, valkoisesta sinisen sävyihin. Kaksi tyynyliinaa tekisi mieli ostaa, mutta luulen että tällä kertaa satsaan ainaoastaan yhteen aluslakanaan.

Balmuir tuotteet alennuksessa Omakotivalkoinen

Balmuirin normikokoiset pussilakanatkin mielelläni omaan sänkyyni ottaisin, mutta pärjäilen oikein hyvin Villa Stockmannin pellavapussareilla, joten nämä jääköön myös väliin. 

Siellä lukijoiden joukossa on monia Balmuir-faneja, joten jos olette olleet hankkimassa näitä pellavaisia petivaatteita, niin koko lokakuun ajan saa kantiskortilla -20% alen Stockmannin nettikaupasta*. 🙂

Kuvat: Balmuir / Stockmann, *sisältää kaupallisen linkin


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *