Kanto ♥ Vogue

Design Marketista ostamani superedullisen Kanto-telineen sisälle on löytynyt täytettä. 🙂 Meillä on taloyhtiön roskahuoneessa kierrätyspisteet ja joku naapureistani oli vienyt pinkan suhteellisen tuoreita naistenlehtiä muiden luettavaksi. Bongasin kasan päältä uusimman vastailmestyneen Voguen ja nappasin sen ja pari muuta lehteä mukaani. 🙂

iIMG_8113.jpg

Kyllä nyt kelpaa kuvailla Kantoakin, kun se ei ammota enää tyhjyyttään. 🙂 Ja ihana oli lukea pitkästä aikaa oikeita naistenlehtiä muotikuvineen. Minulla oli aikoinaan vuosien kokoelma Vogue, Elle ja Bazaar -lehtiä, jotka kärräsin vuonna 2009 paperinkeräykseen. Siihen loppui minun lehtien lukemiseni, kun peruutin kaikki lehtitilaukseni ja kannoin kertyneet sisustus- ja muotilehteni kierrätykseen. 😀 

iIMG_8204.jpg

Paperilehteä on kyllä kivempi selailla kuin digilehteä, ja uusimman Voguen kimpussa kului lähes kaksi tuntia eilen illalla. Pieni paperilehti-kipinä taisi minuun iskeä, jospa sitä silloin tällöin alkaisi tälläistäkin luettavaa nauttimaan eikä vaan pelkkiä digiversioita. 😀

iIMG_8202.jpg

Kanto ♥ Vogue

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! <3


 

4 kommenttia “Kanto ♥ Vogue

  1. Nehän on kuin luotu toisilleen, kanto ja Vogue 😉 Mä tykkään kans enemmän papruversiosta. Eikä lehtien luku tarkoita että pitäisi tilata lehteä! Ostaa kaupasta aina kiintoisemmat numerot niin niitä ei kasaannu läjäpäin kotiin 🙂

    1. Jasmin: Kanto on kyllä niin kiva, lehdillä tai ilmankin. 🙂 Hyvä sattuma että sain valkokantisen Voguen roskispinosta, niin se sopii hyvin sisustukseenkin. 😀 En edes muista koska olisin viimeksi ostanut itselleni lehden kaupasta, siitä on jo niin monta vuotta. 😀 En ole osannut edes kaivata paperipainoksia. 🙂 Tuskin jatkossakaan kovin usein ostelen lehtiä, mutta välillä voi olla ihan mukava lukea lehteä lehtenä, eikä netistä. 🙂

    1. peppi: Ihan työstä saamallani rahalla. 🙂 Tämän postauksen Kanto (esitelty jo aiemmin) on ostettu hyvään hintaan Design Marketista ja lehdet on roskiksesta. 😀 Meikkejä oli pakko ostaa jotta kehtaa liikua, yleensä kerran vuodessa ostan meikkipuuterin ja jotain muuta koskmetiikkaa, joten ei ole montaa euroa kuukaudeksi jaettuna. 🙂 Edullisia ostoksia olen viimeaikoina tehnyt, ja tuunaillut myös itse vähäsen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *