Kanto ♥ Vogue

Design Marketista ostamani Artek Kanto -telineen sisälle on löytynyt täytettä. Meillä on taloyhtiön roskahuoneessa kierrätyspisteet ja joku naapureistani oli vienyt pinkan suhteellisen tuoreita naistenlehtiä muiden luettavaksi. Bongasin kasan päältä uusimman vastailmestyneen Voguen ja nappasin sen ja pari muuta lehteä mukaani. 🙂

Artek Kanto lehtiteline Omakotivalkoinen

Kyllä nyt kelpaa kuvailla Kantoakin, kun se ei ammota enää tyhjyyttään. Ja ihana oli lukea pitkästä aikaa oikeita naistenlehtiä muotikuvineen. Minulla oli aikoinaan vuosien kokoelma Vogue, Elle ja Bazaar -lehtiä, jotka kärräsin vuonna 2009 paperinkeräykseen. Siihen loppui minun lehtien lukemiseni, kun peruutin kaikki lehtitilaukseni ja kannoin kertyneet sisustus- ja muotilehteni kierrätykseen. 😀 

Artek Kanto lehtiteline Omakotivalkoinen

Paperilehteä on kyllä kivempi selailla kuin digilehteä. Uusimman Voguen kimpussa kului lähes kaksi tuntia eilen illalla. Pieni paperilehtikipinä taisi minuun iskeä, jospa sitä silloin tällöin alkaisi tällaistakin luettavaa nauttimaan eikä vaan pelkkiä digiversioita. 😀

Artek Kanto lehtiteline Omakotivalkoinen

Kanto ♥ Vogue

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

4 kommenttia “Kanto ♥ Vogue

  1. Nehän on kuin luotu toisilleen, kanto ja Vogue 😉 Mä tykkään kans enemmän papruversiosta. Eikä lehtien luku tarkoita että pitäisi tilata lehteä! Ostaa kaupasta aina kiintoisemmat numerot niin niitä ei kasaannu läjäpäin kotiin 🙂

    1. Jasmin: Kanto on kyllä niin kiva, lehdillä tai ilmankin. 🙂 Hyvä sattuma että sain valkokantisen Voguen roskispinosta, niin se sopii hyvin sisustukseenkin. 😀 En edes muista koska olisin viimeksi ostanut itselleni lehden kaupasta, siitä on jo niin monta vuotta. 😀 En ole osannut edes kaivata paperipainoksia. 🙂 Tuskin jatkossakaan kovin usein ostelen lehtiä, mutta välillä voi olla ihan mukava lukea lehteä lehtenä, eikä netistä. 🙂

    1. peppi: Ihan työstä saamallani rahalla. 🙂 Tämän postauksen Kanto (esitelty jo aiemmin) on ostettu hyvään hintaan Design Marketista ja lehdet on roskiksesta. 😀 Meikkejä oli pakko ostaa jotta kehtaa liikua, yleensä kerran vuodessa ostan meikkipuuterin ja jotain muuta koskmetiikkaa, joten ei ole montaa euroa kuukaudeksi jaettuna. 🙂 Edullisia ostoksia olen viimeaikoina tehnyt, ja tuunaillut myös itse vähäsen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *